World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Na csak hajrá!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem mondhacc semmit, brutál gyorsan ment tegnap.
Najó kicsit pezsgõztem mikor bontott a neted 😊
Aligvárom hogy herezacskón lõjjem Ragnarost hétvégén.
Botond
A cél az lenne,hogy erõs küzdelem után a 12. helyre tudjak benyúlni. <#gonosz1> Akkor idõben úgy haladnánk ahogy kell,és az eredmények is szépen szállingóznának.<#nyes>Tegnap kihasalt az adsl,különben 4. lettél volna max. <#vigyor5>
Na te kisméretü természeti katasztrófa, tegnap harmadik lettem a DMG listán, pedig az elején lemaradtam mer veled whispeltem. Kössed fel a nacit 😊
McHaals
"Meg loroggal jobban komázzuk a 2-en szétütjük "tyrs handet"-mókát.😊bár svájci néger tudna mesélni erröl😊"

akkor nem ketten voltatok, hanem vagy öten 😊
vagy csak egyszerûen gyorsabbak voltatok a fénynél is 😊

MadWolf#11626

én múlt héten a knight (rank 6) fokozat legalján voltam, e héten volt rá egy fogadásom, hogy visszacsúszok rank 5-re.
múlt héten voltam 1x AV-ben, ahol becsorgott 13000 cp kb. fél-egy óra alatt.
eredmény.
majdnem rank 7 lettem vele.
na ez valahol nagyon gáz...

Sephi
Hulye vagy. 10.000.000 felhasznalo van. Ezek kozul a 60%+ minden nap valami problemaval kuszkodik es sajnos nem mindnet sikerul segiteni.

Te lattal mar az eletbe tokeletes dolgot? Mert en nem.
Te lattal mar olyan MMORPG jatekot ami tokeltes gondmentes? A Guild Wars? Ugyan hol van az a WOW-hoz kepest? A Lineage 2 , Everquest , Galaxies , FFXI is tonna problemakkal kuszkodott es egyesek ezek kozul meg kuszkodnek is.

Es megfigyeltem hogy az abszolut "fuggok" azok akik mindig pofaznak. Amit a mult pentek esti szerver lealasert muveltek a forumokot egyszeruen felhaborito volt. Alpari nepseg. Remek eletuk lehet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Na,fórum is pont ilyen. Nem tetszik amit olvasol akkor nem olvasod. Ennyi. Kössz,hogy velünk voltál,cu és písz.<#mf2>
Lehet. Ha te ilyennel hasonlítod ezt a JÁTÉKot akkor kemény függõ vagy. 😊

Kb. semmi köze a két dolognak egymáshoz.

(Többet nem írok a témában már így is eleget offoltam. Sry.)

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Én is szeretem stb stb, hasonló cipõben járunk. Ismétlem megint, utoljára. 😊 A Blizz ilyet nyújt, tisztába vagy a szolgáltatás minõségével. Ha nem tetszik ne fizesd, de az ilyen 10éves szintû anyázásoknak igazán semmi értelme fõleg nem egy publikus fórumon. Nem utolsósorban ezek az üzenetek sosem fognak hozzájuk eljutni. Ez akart lenni az egész dolog lényege.

Peace.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Ez nagyon rosssz hozzáállás!!! Mert ez egy szolgáltatás amiért fizetek engem nem érdekel hogy de ha fizetek érte akkor az mûködjön tökéletesen mert ezért vettem erre szerzõdtem nem pedig másra. Pl szerintem nagyot néznél ha bemennél a korházba ami szintén szolgáltatás a TB fizeti neked a szívmûtétet de közben elmegy a villany meg a doki részeg meg azt mondod hogy altassanak de még fájdalom csillapítót sem kapsz és csak szívsz végig. Erre te háth végülis ha ennyit fizettem ezért ezt kapom akkor elégedett vok végülis nem kellett ide jönnöm.

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

😄
a kettes viszont elég szar, gondolom azért nem linkelted te sem...

még szerencse hogy nem köteleznek...
de tudod, szeretem ezt a játékot, sok IRL haverom is tolja, és persze hogy akkor szarik be minden, mikor BWL-ben vagyunk. 7 wipe Razornál nem adja be annyira, elhiheted. Aztán átmentünk MC-be vagy 30-an, és ott lagmentesen szórakoztunk picit.
Sephi
EZ KESZ!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Jameg van ez is 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Egyik guildtársam kis animációja
Enyhén beteg a srác <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#merges2>

Nem feltétlen, mert amikor elõfizettem senki nem mondta hogy NEM lesz benne üres lap <#idiota>

BEAST
nah én lépek aludni , jóéjt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nem nem 😊 a példád úgy lenne helyes hogy elõfizetsz egy újságra , de amikor megkapod minden második lap üres , a többi oldal is elég össze vissza ... de vanna k oldalak amik tetszettek és kiváncsi vagy a folytatásra ... még jó hogy nem rohansz hogy keress egy másik újságot hasonló témával , inkább sírsz hogy hibás újságot kaptál 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem vagyok sértõdös fajta, de csak ismételni tudom magam. Tegyük fel elõfizetek egy újságra, de nem tetszik. Nyilván nem fogok bemenni és leoltani a fejüket, hanem elõfizetek másra.

BEAST
nem hiszem , szerintem ez egy simán inventoryba tehetõ gyûjtõfoglalat lesz a kulcsoknak

Szerintem ugy oldjak meg, hogy az inventoryban lesz egy 'doboz' ami tartalmazza majd az osszes kulcsot, igy csak 1 helyet foglalnak majd.

BEAST
egy régi tanáromnak volt egy kifejezése a hozzád hasonló emberekre , nem sértõ , ne gondolj rosszra , most nem jut eszembe , de kb az a lényege hogy mindenbe belemagyarázza hogy ez így jó és ennyi elég is 😊

a blizzard nem egy szegény cégecske biztos megtehetné hogy normális servereket vásároljon + normális alkalmazottak akik üzemeltetik azokat , ezek után szerinted jó az a hozzáállás hogy vagy elfogadod hogy õk ennyit adnak a pénzedért , kész ... vagy elmész ... mindegy , én ritkán kezdek el sírni emiatt , de pl 1 hete nem jártam a játékban 1-2 óránál tovább , most lett volna idõm de SW-bõl nem jutottam ki mert fél perces volt egy npc reakcióideje , a chatrõl nem is beszélve 😊)

Nem értem kristálytisztán ez egy olyan Ring slotba tehetõ cucc amibe lvltõl függõen kulcsokat rakhatsz?

Pont errõl beszéltem. Ha valakinek nem tetszik valami akkor nem fizet rá elõ. Egyszerû nem? 😊 Senki sem kötelez rá. Õk ennyire tudják megoldani, akinek tetszik fizeti, akinek nem, nem. De szerintem annak semmi értelme hogy agybafõbe fikázni a fóruma harmada errõl szól.

Cheers.

robotnyk
az a kabaré, hogy mostmár sorozatosan maintence után a legfosadékabb az egész
BEAST
hogy miért játszanak/unk? egyszerû amikor minden normálisan mûködik egész élvezetes a játék és hogy miért sírnak , igaz nem ígért 100%os rendelkezésre állást , de az is vicc hogy fizetek valamiért és a szolgáltatás egyes részeit 50% hogy elérem ... ha szerencsés vagyok akkor 70% hogy nem fogok lagolni ... és az is érdekes hogy más mmo játékokban megtudják oldani hogy heti max 1 karbantartás fix idõpontban , max patchnél hosszabb ... természetesen véletlen csúszások lehetnek ... de az hogy itt majdnem mindig lagol , nem megy ... várni kell , már picit sok , igaz nem kényszerítettek , de nehogymár az legyen a céljuk hogy a szolgáltalás minõsége miatt bukjanak elõfizetõket

We're pleased to announce that the keyring functionality has been completed and will be in place for patch 1.11. When a player first acquires a key, they will automatically acquire a keyring that will hold permanent dungeon keys. The size of this keyring will increase as the player goes up in level -- as seen below.

Level 1-40 = 4 slots
Level 41-50 = 8 slots
Level 51-60 = 12 slots

ezt is megéltük =P

Én is csak ennyit tudnék reagálni a saját postomra, de ha belegondolsz sokan csak nyávognak, ha ennyire szar miért játszanak még mindig vele? Emlékeim szerint a Blizz sehol sem garantál 100%-os rendelkezésre állást. És nyilván lehetetlen is lenne.

BEAST
...

Senki sem kötelez rá hogy elõfizess a játékra.

hogy bassza meg vagy 10 csõdör az egész szervert üzemeltetõ dilettáns nyomorék bandát. fasz Razorgore-t nem tudjuk leverni, olyan lag van, 3 órája ott szopunk<#mf3><#gunyos1><#gun><#violent><#boxer><#banplz><#bdead>
koosadam
köszi 😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Mighty
/dab - Discord Action Bars
/duf - Discord Unit Frames

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

koosadam
DiscordBar-nal hol lehet beállítani a dolgokat? (mint pls a Perl-nél a /perl menu)

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

clio1616v
hi, mikor és milyen néven indul az új realm?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

😊
nekem is 6000 kell AV-hez...
én a lóra hajtok, mert nem szimpatizálok ezzel a pisifelhõs jószággal

BEAST
nah majd éis lementem a karakteremet , a mostani mentés tuxedoban van xD ... rank9 vagyok énis ... illetve már csak 8 ... az elmúlt 2 hónapban folyamatosan visszaszereztem a 9es rangot majd buktam és megint visszaszereztem , AD-n alig van pvp , és az "alig" is csak a pár battleground szal csak annak van esélye aki napi 20 órát ott ül a monitor elött hogy kb 10x bejusson egy ABre vagy WSGbe ... amúgy én csak 10 akartam lenni hogy az elsõ pvp setem teljes legyen 😊) ... AV exaltedhez még 5000 rep kell ... még 1 hónap és talán meglesz xD

hát még a darkmoonos amulettet kéne megcsináljam, az jobb statokat ad mint ez, bár critben ugyanannyi, a shifting cloakhoz már csak a skin of shadow-t kell kifarmolnia a bõrmûves kollégának, az még plusz háromnegyed crit, és nem sok kell még az AV exaltedhez, és jöhet a don julio ring, ami szintén csak statokban jobb... és akkor kész lesz a pvp szetem... (a helyzet iróniája, hogy ma rank9 lettem, 11-nél tovább tuti nem megyek, és ha az AV exalted is megvan, akkor olyan sokat nem fogok pvp-zni 😊 )

kispimasz
hali all!
Végre szereztem egy accot erre mennék fel a hivatalos oldalra és egyszerûen nem mûködik<#szomoru1>
ezt írja ki: Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Egy órával késõbb ugyan ezt írta ki meddig várjak még, hogy jó legyen?

kispimasz

BEAST
elementals deck meg Lionheart helm kell még nekem xD ... ha akarnám nekem is lehetne ilyen critem , de 3000 mana nagyon kevés :S ... inkább fél lawbringer fél pvp/egyébb rare cuccokkal megyek pvpbe , így van kb 4500 manám és 21% critem

igazad van, most néztem, hazudtam, 26% buffok nélkül, csak mongúzzal meg buffokkal mászik fel annyira.. bocseszka

amúgy

http://wow.allakhazam.com/profile.html?664367

én tudom ;op
vajon mások is?

anti hero

BEAST
😮 milyen cuccokkal? ... nekem pvp set + 1-2 epic és 24% crit eddig a max , "healer" setben 13% xD

én fõleg hílelek raidben , ott úgyis jó manaregen kell , +heal meg sok mana , így sok értelme nincs annak hogy sebzésre menjek , judgementosztáshoz meg nem kell damage

jól is néznénk ki 😊
csak plate 😊
na jó tud hílelni, szoktam is néha ha kell 😊

BEAST
miért ne tudna hílelni? 😊 ... 32% crit? :o ... gondolom a leather meg mail cuccok befigyelnek 😄😄D😄😄

változó 😊
MC-ben én 80% melee, 10% buff, 10% cleanse...

Kell valaki aki felrak pár judgementet a mobokra, és aki mindig ott szambázik ahol az MT, hogy az aurából ne csússzon ki...

Persze, igaz hogy damage szetben van 32% critem, de a damage listán (optimális esetben) nem kerülhetek feljebb a 15-ik helynél... Mindazonáltal én szeretem a nyüzsit, inkább úgy csinálok mintha a palának dps-e lenne, minthogy úgy csináljak mintha a pala tudna hílelni... Mindig bekérem magam az MT mellé, váltogatom az aurákat, teszem a judgementet, és klínzelek mint a fene... nekem tetszik 😊

Botond
Komoly vagyok,mint a vakbélgyulladás!<#nyes>
forumon senkit sem szabad komolyan venni - foleg botondot meg engem nem ;op
ingame az mindig mas teszta 😊

anti hero