World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wave>

Botond
Na az még az undorító skill. Aki warlock azt nyomja groupban onnantól nem is kap healt. Üljön le inni bazzeg,ne az én manámat tölse át magába.
legjobb farmoalsra imo amugy a warrior. legalabbis eddigi tapasztalatom alapjan. annal aztan tenyleg semmi downtime nincs, max neha egy egy bandage. es emelle felelmetesen gyorsan ol.

cikasz
nos igen odamondtam, és még mondhtanám de tojok rá.
de te és a kis pöcsök sirjatok tovább..
Na csá gyikok én leléptem...

(eddig kedvencekben volt a topic de kiszedem igen gyorsan, ugyhogy fölösleges válaszolnod rá mert ugysem olvasom el)
1-2 értelmes hozzászóló van itt csak. pl lazarus,devilking. de mind1.

http://www.akciofigura.hu

"mondjuk azt hosszateszem hogy mostmar igy viszonylag jo gearben es pvere talentelve(bar nem outdoor pve hanem raid) sokkall kevesebb a downtimeom mint anno volt. de 1 tol 60 ra erni magel tenyleg kb abbol all hogy 2 mob down aztan 2 adag viz megisz. kozben rugo hatbakur😄"

ok, most már nekem is más a szitu, de pl. most csinálgatok Ahn'Qiraj-on is egy ud mage-et, hát horror, hogy mit kell vele ücsörögni 2 mob-onként...
már elszoktam ettõl a feeling-tõl teljesen -.-
és ofcoz' low level-re gondoltam én is, nem lvl 60 + jó gear-re.

igen ezt ensem ertem, altlaaban ez a divat hogy mindenki beall a mob laba ala, mondjuk van amelyiknel ez nem gond, de pl ha mcnel maradunk akkor ott vanank a core houndok, azoknal butasag beallni rangedclassnak 35 yardnal belulre mert ott bekapod a debuffokat(stun,disorient ami legzavarobb) szal ha minden mage meg hunter kiallna a max rangejere akkor lazan mehetne a dps kozben is😊 most is az van nalunk is hogy corehound stunol es csak 1 vagy 2 frostbotl repked amig a tobbiek ott terdelnek 😄 jopofa😄

The Garrett
hat en a warlockommal felorakat farmoltam megallas nelkul, mondhatjuk eleg hatekonyan😊

/me downtime:
1 Vw idézés -beáldozás 10mp
1 manázás 25mp

félóra farm amig leteila vw stamina regen buff

vw idézés beáldozás -10mp.

mondjuk tényleg eleg sok a downtime mikor várni kell hogy respawnoljanak a mobok, mert percek alatt vegigmentem a teljes twiligt campen... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Life Tap meg minek, mi?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nálatok ezek szerint akkor sok a melee hunter és a melee mage 😄
bár so-so, nekem is banish-elt mobokból lett mc-ben 305-ös sword skillem 😄

hat epp ezaz hogy O azthiszi hogy amit a wl jevel atel az downtime😄 ezert mondtam hogy inditson egy maget 1 tol es tolja 60 ra vagy akar meg a pap is jo pelda lenne bar spec nekem azzal is kicsit a downtimeom hala a shadowtreenek meg a magas spiritnek+spirit tap.

Mighty
Akkor nekünk halál után:
AI, Mage armor/Ice Armor 2000 mana
Mana ruby, Mana Jade 2270 mana
Ha nincs víz, crystal water 780 mana

de legalabb nem lehe rajuk panasz😊 egy kis versenges sosem art😊

Botond
Nincs szerencséd warlockot is xpztem 60ra. Fogalmam nem volt a játékról így volt 14nap. Ha ismerem a küldiket akkor az is erõsen 12nap alatt lesz meg. Idézel egy petet,ha van mana dotolsz varázsolsz,ha nincs akkor ütöd, vagy most hogy automata a wand az mégjobb. Az a downtime amikor bandagézni kell a VWt. <#mf2> Akinek nem volt warlockja beszopja a hülyeséget,de nekem nem sokszor sikerült üldögölni 60ig.
"Na te kisméretü természeti katasztrófa, tegnap harmadik lettem a DMG listán, pedig az elején lemaradtam mer veled whispeltem. Kössed fel a nacit 😊"

szinte látom, mit állatkodtok ti ott az Inkvizicióban 😊)
- Botond, Blood-nak: ecsém, le vagy maradva, beelõztelek.
Grrr.. Aimed shot, multi-shot, arcane-auto shot-viper sting, aimed shot, multi shot, arcane-auto shot-viper sting.
- Blood, Botond-nak: kinek pattogsz kis kavics, ott kullogsz csak mögöttem, nézzé má' a dmg meter-re! ^^
Backstab, backstab, tea, vanish, ambush, backstab, backstab, prepa, vanish, ambush, backstab, backstab.
- Botond, Blood-nak: heh, sehol se vagy ecsém, húzzál bele, kevesebb szöveget, több dps-t! ^^
...
...
...
- Leader: nyugi srácok, még csak az elsõ kettõ trash mob-nál tartunk MC-ben -.-

<#zavart1><#hehe><#idiota>

<#wave><#crazya>

mikoze a downtimenak a halalhoz? ha en meghalok akkor nekem is icearmor+ai aztna ulok 30 mpt, annyi hogy nekem nem kell petet idezni. itt arrol volt szo hogy milyen gyorsan tudod a mobokat egymasutanban olni.

ráadásul ahoz hogy én igyak még kunyerálnom is kell, vagy súlyos összegeket kivágni az ablakon <#mf1>

1-60 ra benne van az eleje is ahol kurvara nem eri meg csoportban nyomulni kesobb mar talan jobb ugy level 50+ nal de addig leggyorsabban solozva haladsz. szerintem.

jah fejlödéshez a locknak nincs sok downtimeja (HA olyan buildal megy (gyk: kurvalassan ölök build(arról nem is beszélve hogy a 60%a annak a treenek bugos vagy nevetséges))), de ez a játék igencsak lvl60 utáni játékról szól. ott pedig a warlock downtime úgy néz ki, hogy:
legyen 4.5k life+manam (alaphelyzet: halál után)
pet idézés: 10mp + 1100-1400mana
ivászat 30mp
demon armor: 1.600 mana
(opcionálisan hs: +3mp +1100 mana)
(opcionálisan ss: +3mp +1160 mana)
ivászat megint: 10-30mpig

na ez hogy tetszik?

Botond
40ig shadow onnan holy spec pappal 9nap played volt 60ra. :-P Pedig holy pap nem az a terminátor. :-P Meg lett volna 8ból is,csak 57tõl folyamatosan menni kellett MC/Onyra fearwardozni,és ilyen 2órás ony raid 2k xpért meg ilyenek feltartottak. ^.^ Most akkor csökkenteni kell a holy pap dpsét? Vagy egyszerûen realizálni kellene,hogy ez egy mmo,és aki egyedül szarakodik az nem jut annyira mint aki csoportosan nyomul?
mondjuk azt hosszateszem hogy mostmar igy viszonylag jo gearben es pvere talentelve(bar nem outdoor pve hanem raid) sokkall kevesebb a downtimeom mint anno volt. de 1 tol 60 ra erni magel tenyleg kb abbol all hogy 2 mob down aztan 2 adag viz megisz. kozben rugo hatbakur😄

Shai-nak van igaza.
qrvára nem funny ám úgy szintezni 1 karit, hogy kinyirsz 3-4 sec alatt 1-2 mobot, utána meg 20-30 mp-ig gubbaszt a karakter a földön, mire felregenerálja max-ra a manáját...
hogy utána újra és újra megismételje ezt 2 mobonként...

gyakorlatilag, ha nem lehet aoe-zni mobokat, akkor ítéletnapig tartana 60-ra felszintezni 1 mage-et.
btw. a 3 db 60-as karim közül - rugó, warrior, mage - a mage-gel fejlõdtem 60-ra a leglassabban, pedig javarészt nem csináltam mást, csak aoe-ztam. s még igy is lassabb volt, a sok piálás miatt, mint az elötte lévõ kettõ.

igaz viszont, hogy gyorsan tudja ölni a mobokat. csak jó lenne, ha két gyorsan ölés között nem kéne várni 30 sec-et 😊

Mighty
Köszi.

Amúgy ez már benne volt valamelyik blue-ban.

Mighty
Hányszor kell a mage-ekre és hányszor a warlockokra várni a downtime (mana visszanyerése) miatt?

Te biztos a shard gyûjtögetésre gondolsz én meg a mana visszanyerésére, mivel jelenleg más downtime nem sújt minket. Vagy mire gondolsz, mikor kiröhögöd a mi downtime-unkat?

jah igen vagy a paladinok! 😄

most mindja jonnek a druidak hogy ok meg a nodps classukkal 15 perc egy mob😄

BEAST
khm ... szegény paladinok 😄😄😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jatszal maget level 1 rol 60 ra aztan irj ilyet. magenek van a legnagyobb downtimeja. az mas kerdes hogy gyorsan ol, de a rugo is gyorsan ol a 0 downtimeal vagy akar a warlock is, azt ne mond hogy warlocknak sok downtimeja van 1rol60 ra.

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
Ezt jól odamondtad mindenkinek.. Hánysza sírástól? Mennyél máshova! Megnyerõ stílusod miatt mindenhol pikk-pakk befogadnak.... <#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

"some of the aspects we're looking to improve include easing a mage's downtime"

lol "szegény" magek meg a downtimejaik... komolyan mondom röhej

eleg hosszu de a mages reszt igen

"Can you tell us which class will receive the next talent update and maybe also add a little bit about what your plans are?

ell, right now we're in the process of working on the talent review for the mage. Some of the aspects we're looking to improve include easing a mage's downtime between fights a bit and making a Fire/Frost build a more viable combination than it is right now. (Currently most magi feel that having anywhere between 11 to 21 points in the Arcane is a "must").

To accomplish this, it's likely that we'll take a few of the "must have" abilities from Arcane, and make them available to all magi. (Some likely candidates are the talents Evocation and Improved Arcane Explosion.) From there, we'll also look at ways for players to be able to create interesting combos between the Fire and Frost trees. Hopefully, these changes will further polish the general play experience of magi while also opening some new, interesting talent builds."

Mighty
Nem az a gond, hogy szar a játék, hanem hogy szeretnénk játszani, de nem tudunk a:
1. lag miatt
2. ujraindítgatások miatt
3. el van néptelenedve a realm, köszönhetõen a 3 migrációnak
4. a 3-asnak köszönhetõen BG-zni rossz, PvP nincs (egy PvP serveren)

Ez ellen a blizzard nem tesz sokat... Ja, és a BS nincs az upgradelendõ hardware-es realmek listáján...

Addig örülj, amig a te realm-ed nem kerül hasonló helyzetbe.

QuippeR
érdekes, hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült elfogadható stílusban írnia a témáról.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nincs komolyabb alternativa.

cikasz
Visszaolvastam párat ismét, de hányok már ettöl a sok sirástól.
Egyet kérdeznék a sirós pöcsöktöl!
KI KÖTELEZ TITEKET ARRA, HOGY "SZERINTETEK" EZZEL A SZARRAL JÁTSZATOK?
menjetek legózni vagy valami..

http://www.akciofigura.hu

Mighty
Be tudnád ide illeszteni ezt az interjút? Sajnos melóhelyrõl nem nézhetem a játék oldalakat...

interview

irnak kicsit a magerol is 😊 jonak hangzik.

BEAST
<#rinya>

Botond
Vérbeli paladin vagy. Elsõ kockázatosabb pillanatban bubi+hs.Még a fórumokon is. <#mf2>
BEAST
abban semmi poén niccsen :p

Botond
Belédkössek?<#eplus2> A kisdobos ahol tud segít. <#wilting>
BEAST
már semmi sem a régi , fizetem a wowot hogy legyen okom írni meg olvasni a topikba és még anyázás sincsen :S xD

Botond
Én nem neveznélek szépséghibának,de szép tõled az önkritika. <#zavart1>
Amolyan fegyverszünet féle köttetett, ha hosszú órákra össze vagyunk zárva egy ventrire egy raidbe, akkor elég fárasztó egyfolytában haragot tartani...
Legalábbis nekem nem kifejezetten hiányzik. Amúgy is tökre teccik ez a guild egy kis szépséghiba belefér 😊
McHaals
blood, botond... semmi anyázás?

MadWolf#11626

Az is sokat gyorsitana amúgy a meneten szerintem, ha mindenki full range-n állna.
Nállatok ez totál nem divat, mindenki a mob pofájából lövöldöz, én meg állok 20 yardal a leghátsó ember mögött. Mondhatni 0 sebzést kapok, ha mindenki kinn állna aki lövöldöz akkor csak a rugókat és warrikat kéne healezni, azaz kevesebb idõt kéne inni utánna stb...
Lehet valamit nem veszek figyelembe, de nekem igy tünik logikusnak.
Mighty
Azt a legkönnyebb kifarmolni...

Davidus
kez elkanászodni a társaság... úgy látszik elõ kell fizetnem és vissza kell mennem oktatni😄

V9ykn8_TZL0

Botond
Én vidékre utazok állampolgári kötelességeim teljesíteni,de majd drukkolok. Sztem meglesz,ha lesz elég fire resist poti.