World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
hiába szmájlizol😛 egy nap lenyomtam 100+ mefit és élveztem😊

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Azért tegyük hozzá: magas szinten. LvL60-ig nagyon kultúrált és kidolgozott kis missziók kötik le a játékosok figyelmét. Ez az a része a WoW-nak, amit nagyon jól megcsináltak, nem nyûgnek érzi a küldiket, hanem tényleg kihívás, amit le kell küzdeni. A küldik jó része ki van dolgozva, nem csak annyi, hogy hozzál x darab bõrt, és lootolj ki y darab nyakláncot (persze ezekbõl is akad bõven).
Abszolute farmolás az SWG-nél volt. Ott az ember teljesen idióta küldiket csinálhatott (a császár nyaralójától 500 méterre ácsorg egy felkelõ, öld meg...), vagy mehettél huntolni reggetõl napestig. Na az valóban unalmas volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

<#conf><#csodalk>

Davidus
csakhogy a D2-ben élvezetes volt a farmolás😊

V9ykn8_TZL0

jaja 100% egyetértek, ha nem menne ventrin az egész estés ökörködés akkor lehet hogy már rég kiszálltam volna énis. elsö pár runra még tök izgalmasak az új insták, de utána kész halál. expansion remélem azért ki fog tartani dio3ig 😄D

Nem mondtam hogy lehet máshogy ,igazábol engem nem is zavar annyira de ha azt mondod hogy élvezetböl tolod le az instákat xxxx-edik alkalommal....
Nekem bwl-ben a whelpes résznél a vacsorám kikívánkozik álltalában😊
Amugy yah ezt is meglehet szokni, csak én spec nem vok az az ember aki unalmában a 50-edik altját huzza fel,mindenféle rohadó ud-böl😞.Éppen ezért én azok közé tartozom akik rettenetesen várják a kieg.et: Blood elf csaj rugo FTW😊
jó persze ez igaz hogy minden a farmolásról szól, de hogy máshogy tudnák megcsinálni?
(dio2ben már hozzá lehetett szokni amugy =P)

Na ja... Én fél évig GW-ztem, azt is azért hagytam abba mert megváltozott a társaság, számomora a vége már nem szórakozás volt. Most wow-oztam 5 hónapig, a heverok abbahgyták, ígyhát hagyom én is a fenébe. De majd játszunk mással 😛

Ezzel egyet értek a wow-ban minden a kibas..t farmolásrol szól, farmold a pénzt a rangot a cuccokat az xp-t..stb.De a társaság az nagyon nagy húzoereje a játéknak és nekem annyibol mákom van hogy azok az emberek akikkel töbnyire gamelek legalább anyira betegek mint én , akik örömüket lelik olyan hülyeségekben mint az üssük le a svájcinégert 15-en mert annak olyan fasz neve van😊
BEAST
ha belegondolsz minden online játékkal ez lesz egy idõ után , elkerülhetetlen hogy kiismerd a játékot , megund , stb ... majdnem 1 évig Lineage2ztem officialon + jó ideig tört servereken , hamar meguntam de jó társaság volt ... WoWban is így kezdtem , abbahagytam kb 1 évi kihagyás után visszajöttem játszani , a WoW még mindig unalmas farmolás , de jó a társaság 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Elõször fáj, aztán megszokod, majd elmúlik, elfelejted."
Nagyon jó kis játék, rendkívül jól el lehet vele szórakozni, de hogy az ideiglenes abbahagyása olyan lenne, mint egy párkapcsolat befejezése? Ó, te jó ég 😄
csak is a készitõ miatt nézem meg!

B"oneshát"J omagad

Sound
Naxxramas

powered by Bjzor

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

kiserik
Botond: jelentem 57-es retri palának meg se kottyant... A szintkülönbségbõl szinte semmi elõnyöm nem volt veled szemben... talent: 17/31, holy/retri

robotnyk
tavaly megjelenés után 4 hónapot játszottam, majd lemondtam, és kb decemberig eszembe sem jutott a játék. január végén kezdtem újra, most viszont biztos hogy hosszabbítok.
tudom TN nem egy túl high pop server, de ez azért túlzás 😄DD

antgecc
Látom csupán azt nem érted amit leírtam, minden mást igen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

clio1616v
a fenébe a Vek'nilash full 1800 queue 😞(((

így sose lehet belépni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mindez 4 nap nem jatek utan 😄 😄 Niceone!!! 😊

antgecc
Ha minden igaz csak átmenetileg. Ápr 2-án reggel fagyott be az accom. Azóta még egy nap nem telt el úgy, hogy egy pillanatra is hiányzott volna a játék. Sztem ez is olyan, mint a szakítás. Elõször fáj, aztán megszokod, majd elmúlik, elfelejted. Úgy érzem ez lesz a wow-al is. Annyi a különbség, hogy most ez a szakítás nem fáj. Ami hiányzik, az csak a klán, az emberek. A játék egyáltalán nem. Szóval... Hogy végleges-e, még nem tudom... majd az idõ meghozza a választ.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csak nehogy elmotorozza az eszét😊muhaha
sztem eltunik 😊

anti hero

ráhagytad a wow-ot vagy csak átmenetileg?
elvileg 30 napig a postaládádban van utána ...pass😊
antgecc
Ha fagyasztva van az acc-om, akkor a leveleimmel és ah-s cuccaimmal miujság?

BEAST
legalább ebben egyetértünk 😄😄😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Azé ártani nem árt.<#gonosz1>
Botond
Ja,az kiindulási alapnak jó.<#idiota>
The Garrett
+healt meg critet imo... paladinnak a manareg nemhiszem hogy elsodleges

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
Judgement set <#idiota> vagy bármi ami +healt meg mana regent ad 😊

Tudtok nekem olyan settet mondani ami egy jó healer (holy) pala sett? Vagy nem feltétlenül érdemes settben gondolkodni? (lvl60)

ezt mibõl gondolod?

Minden egyes oldalon mas datum szerepel, csak felveszik az elorendeleseket. Altalaban (6-)7-8ezer Ft szokott lenni egy kiegeszito.

BEAST
<#hehe>

MarkBlade
8640 ft.. kiszámoltam pontosan 😉
Botond
Lesz annyi is. 3 év múlva. <#zavart1> Olyan ez,mint a paladin. Türelem kell hozzá. <#whatever>
MarkBlade
2006.10.01 õk már tudják 😊
MarkBlade
Jóh akkor 9000 nekem akkor is soknak tünne.. max 5000-et ér 😊
TDC Geronimo
Ugyan, még hivatalos megj. dátum sincs nemhogy ár <#oooo>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
akárhogy számolom ez 8500-9000 pénz 😊

MarkBlade
Pedig úgy néz ki így lesz.. ha jól látom..
Botond
Azt mondod 300forintot adsz egy dolcsiért?<#idiota>Mennyit veszel?<#wilting>Engem az október elsejei release dátum jobban aggaszt.
BEAST
honnan van az ár? 😮 ... hát remélem hogy nem , csak nem lesz egy árban az alapgémmel 😊)

MarkBlade
WOWKIEG
itt a cím..
MarkBlade
Jól látom 12 ezer lesz a kieg? Nem sok ez egy kicsit?
kiserik
Majd csak 4 után tudok nekiállni. 57-es palával is lehet, mert nem tudok bukni 1 szintet 😞

BEAST
😊)

Botond
Vót.Azóta már másik vinyó van.<#help> De itt az utánam csinálásról volt szó,szal te nyomjad a képt!
BEAST
épp erre gondoltam , képt! 😄😄D

Botond
Na majd lökjél egy screenshotot amikor megtörtént,és folytatjuk az elmélkedést tovább. 56os palát mire felhúzod az se 2 perc lesz,szal majd egy másik életben. <#eplus2>