World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ez gyenge volt 😄😄😄😄 ... valami esetleg 1.10bõl? , mellesleg simán 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
#32421 ezt csináld utánam retri palával!
kiserik
Bísztnek teljesen igaza van. Palának proton BoK fõlé max akkor érdemes pontot rakni, ha nagyon erõltetni akarja a reckoningot. Inkább holy és/vagy retri. (most nekem sincs 1 pont se proton 😄 )
1. a pala nem tank...
2. úgy sohan me fog egy pala megverni senkit, hogy igaz, hogy egy jó ideig bírja az ütést, viszont szegénykém alig-alig sebzi meg az ellent...

Botond
Már kezdem érteni,miért mondják,hogy csak a vérpistikék nyomják palával. <#zavart1>
BEAST
egy apró szívesség , köss bele Botondba 😄 plixx!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Te jószagú úristen... (nem ez a játék cime)
BEAST
núb vagy ez az igazság , szokd a gondolatot <#idiota>

BEAST
heh , vedd már észre mekkora hülyeséget magyarázol , mit élsz te túl? rogue vagy , te is nagyonjól tudod hogy nevetve levernél egy prot paladint , míg egy retri paladin elkeni a szádat , lehet hogy nem bírom melee ellen olyan sokáig mint egy prot paladin , de retriként elöbb verem le mint egy prot paladin "túléli" ... amúgy vicces nézni egy rogue és priest karakterhet szokott játékost akinek az álomkaraktere egy prot/holy paladin 😄😄😄😄D

Botond
Mondom nem való neked pala. <#gonosz1>
Botond
Lassabban,mint az ellenség=õ hal meg elõbb. Nem túlsebezni kell õket,túlélni...
BEAST
semmiben sem jobb , az hogy lassabban halsz meg nem teszi jobbá

BEAST
"Palában ez a szép,hogy behúzódsz a pajzs mögé és az ellenség meg szép lassan köréd fekszik végkimerülésében."

napersze , ilyen nincs ...

Botond
Sokat gyengített annak az átvitele másik ágra,de még így is jobb,mint retri.
Botond
Lehetõségek vannak,csak az is roppant zavaró,amikor kiderül,hogy jééééé ez mégsem egy fury warrior ami még healelni is tud,csak egy paladin. Palában ez a szép,hogy behúzódsz a pajzs mögé és az ellenség meg szép lassan köréd fekszik végkimerülésében. <#zavart1> Sok ember felhúzza 60ra a paláját,mert pityuka is mondta,hogy az a táp,aztán amikor rájönnek,hogy nekik igazándiból egy plates rogue kellene,ami még priest is mellé és a pala egyik sem akkor jön a pala ilyen gimp olyan gimp. Pala a legjobb,csak 99% nem tud vele micsinálni,mert vmi tök mást szeretne.
prot ag 1.9 elott vol a jo, repetance miatt.

BEAST
ez butaság ... rogue-t palához hasonlítani , akkor már inkább druida mivel ez is egy hibrid kaszt , vagy szerinted miért van a paladinnak retri talent ága is? ez a build kb arra jó hogy a pajzsod mögül vigyorogj ( tank meg úgysem lehetsz akkor minek a prot ág? ), kb ennyi ... a pvp mióta csak 10/15/40 fõs? ... amikor farmolás közben rámugrik a fél környék mert "nézd má' ott egy paladin picsázzuk el" akkor ezzel a builddel kb annyit érsz el hogy kiröhögnek nemhogy levered õket ... holy tree kell mert ezért paladin és nem warrior , így raidben tudok gyógyítani , prot ágról egyedül a BoK ami hasznos lehet de megvagyok nélküle és retri ág , lehet többett kellett volna játszani paladinnal , vagy csinálj egy új 60as palát , a mostani buildemmel elég szép sebzést tudok kiosztani és nem egyszer volt már olyan hogy egy velem egy szintû harcost levertem heal nélkül mert a sebzésünk kb azonos volt ( nem nem def warrior volt ) ... nem szeretem amikor egyesek jönnek ilyen hülyeséggel hogy a paladin csak holy/prot ágból áll és csak ennyit tud , ennyi erõvel minden warriornak csak defnek kéne lenni , minden druida resto , egy pap se lehetne shadow ... nem véletlenül van lehetõség arra hogy több féle karaktered lehessen

fellõtték az új servereket:
- Ravenholdt (RP PVP)
- Vek'nilash (PVP)
- Eonar (PVE)

lehet, ma meglátogatom a Vek'nilash-t, legalább ezen lesz majd élet, nem úgy, mint a Bloodscalp-on...
na meg fun is 😄

Botond
Meg winterben még fel is lehet fázni. <#wilting>
mostmar csak azt kell eldonteni mi a jobb? harcban menjen az ido, vagy harc utan ulsz es semmi mast nem csinalhatsz, soot meg kozben kivagy teve az arra jaro rugoknak is😛

Botond
Been there done that,mint említettem. Pala rox.
downtimeról volt szó nem hasznos kütyükrõl és grupról. A palának nincs downtime-ja, csak mire pajzzsal és prot talenttel megöl egy mobot, addig lejár az elõfizetés az accountról

Botond
Holy Talents - 19 points

Divine Intellect rank 5/5
Spiritual Focus rank 5/5
Healing Light rank 3/3
Consecration rank 1/1
Improved Lay on Hands rank 2/2
Unyielding Faith rank 2/2
Improved Blessing of Wisdom rank 1/2

Protection Talents - 32 points

Improved Devotion Aura rank 5/5
Redoubt rank 5/5
Guardian's Favor rank 2/2
Toughness rank 5/5
Blessing of Kings rank 1/1
Improved Righteous Fury rank 3/3
Shield Specialization rank 3/3
Anticipation rank 5/5
Improved Hammer of Justice rank 3/3

Na így elsõre ennyi,alaposabban belenéznék valszeg nem ilyen lenne,de 10sec alatt ezt sikerült összedobni. :-P
A minél több absorb a fõ irányvonal,nem a dps. Pont azért mert az nincs hiába izmozol. Heal specces rogue is jól hangzik,de pont annyira reális,mint a dps spec pala. :-P Repetancét átrakni retrire az az én nagy bánatom. :-(
Hedgehog
Kb. arra próbáltam utalni, amit Foglaltnick írt a 70938ban, csak sokkal rosszabbul fogalmaztam 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

BEAST
😄DD miért is?

Botond
Nem való neked pala. Mindjárt kikeresem én mire talentelném a palám,ha lesz megint egy 60as.
BEAST
prot talent? 😊 mi értelme van annak? 😮 ... a reckoning nem az én stílusom , nem szeretek arra várni hogy kapjam a criteket 😊 holy/retri még mindig jobb , szvsz 😊

Botond
Prot talent,plate cucc,jó pajzs,és ugye a velem született szerénység mellett is a skill. <#vigyor3> PvEben és melee castok ellen PvPben,de célszerûbb oda vmi dmg class,mert ugye minek PvPzni egyedül? BGken is 10-15-40ember van,akkor minek rambózni?
Botond
PuGban nem kötözte magát még egy sem,mert az pénzbe kerül... Raiden meg esélyem se lenne gyógyítani LTzõ warlockot,mert megy a healing done verseny is,és minden lehetõségre lecaspnak azonnal a srácok. <#gonosz1>
Hedgehog
jav: "A meg" helyett "Az meg"
meg pár vesszõ is hiányzik, bocsi 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

BEAST
"jól talentezve még mindig elpusztíthatatlan"

erre kiváncsi vagyok , mi a titkod? :p

Hedgehog
Ez egy érdekes hozzáállás srácok.

Nekem annó mindig parám volt hogy a pap mérges ha lifetapozok, és állandóan elmagyaráztam minden pug-ban a healernek hogy ne gyógyítson out-of-combatban, mert majd felbandagelem magam a lifetap után.

_EGY_ alkalommal sem volt, hogy megfogadták volna. Állandóan gyógyítottak, hol HoT-tal hol mással... megmondom õszintén néha idegesített is, mert én persze mindig nyomtam a heavy runecloth bandaget, holott jól jött volna késõbb is. 😊

A meg megint más kérdés, hogy guildraideken egyenesen letolnak ha nem lifetapozok hanem üldögélni akarok... tudjátok nekem stamina és damage ruhám van, a papjainknak meg spirit.

Kriger
Egyetértek. <#eljen>

Botond
Jobb? Legjobb.<#zavart1> Bár az új módi tauntolással nem vagyok kibékülve. <#rinya> De még mindig a legtöbb hasznos kütyüje van,és egy groupban lehet bármilyen feladata. Raid instában nem voltam vele,ott az autodecursive lehet engem is kikészítene,de azon kívûl az volt az a kari amit legjobban szerettem. Ez a több dpst neki felvetés meg nevetséges,tekintve,hogy jól talentezve még mindig elpusztíthatatlan. Lehet félóra míg agyonver mindent és mindenkit,de közben esélye sincs meghalni. <#nyes>

ui.: akkor még 1.3 körül nem esett eplben,csak felwoodban <#nemtudom>
BEAST
nah mesélj miért jobb palának lenni? 😄DD

ui. felwood sucks , eplben 2 óra alatt összeszedtem 10et 😊 igaz eddig csak egyszer sikerült , szerencsés napom volt 😊

BEAST
nálunk ezért vezették be hogy csak a tankok meg a fontosabb classok kapnak cleanse-t meg healt , a hülye roguek akik beállnak a core hound pofájához hogy megpirítsa meg a magek akik a banishelt elementálok mellett álnak a láva packoknál meg sem érdemlik , sokáig jót röhögtünk azon hogy volt egy rogue aki minden mobon halt egyszer és nem vicc szó szerint minden mobon , a végén már meztelenül egy darab tõrrel rohangált , teljesen felesleges volt healelni , mióta megmondták a népnek hogy hozzanak potikat meg bandage-t azóta jobban odafigyelnek és nem arra számítanak hogy úgyis jön a heal 😊

Botond
Palám is volt. Megint ne kezdjük ezt a félinformációkat közlõ vadítást. <#gonosz1> Lehet,hogy palával 5 óra volt 5 essence of watert kifarmolni felwoodban,rogueal meg fél (azonos droprateet feltételezve ez elmond vmit),de megintcsak felhívnám a figyelmedet a multiplayer lehetõségekre.
<#taps>

No látom nem bírjátok sokáig a kinek-erõsebb-az-apukája játék nélkül... Indítson szépen mindenki egy palát, üssön egy mobot három percig, reménykedjen hogy nem jön mégegy, és utána verje a mellét hogy a palának nincs downtime, plusz négy élete van, nerf... nevetségesek vagytok... most komolyan azon vitáztok hogy 1-60 -ig a mágusnak sok-e a downtime-ja, és a blizz ezen balanszol, vagy nem? Ki nem sza*** le hogy mennyi egy classnak a downtime-ja 1-60 ig... Aki most kezdi a játékot (van még ilyen?), annak nem ez a legnagyobb problémája, aki meg altot csinál, az pontosan tudja hogy mit kell tenni a hatékonyság érdekében...

a warlockos lifetappal: én a palával mindig tolok rá healt, mert mire újra combatba kerülök és elfogy a main healer manája, addigra az enyém visszatölt... A pappal is mindig tolok rá healt, mert egy greater healbõl fullon van a hp-ja, nekem az a mana mennyiség azért nem olyan vészes amibe az a heal kerül: mire healelni kell, visszajön az szépen magától...
Egyébként pedig a legtöbb warlock kötözni szokta magát

Botond
Papnak is van HoT,de mivel vagyunk elõrébb,ha én ülök le manázni nem õ? Meg látja iszom a szmötyit,akkor õ miért nem ül le,minek LTel bohóckodik? Vagy ha az a nünükéje,akkor meg kötözze magát,vagy üljön le zabálni,ne engem szivasson. <#pardon1>
Az LT-t használó Wlock vs healer témára reagálva.
Sokat voltam HLI ban resto druiddal healer és ha a lock LT-zet tettem rá rejuvenation-t vagy Regrowth-ot. Ez szépen feltápolta és nemsokmindenbe került.Mondjuk ha nincs druid a közelében akkor ez nehezen kivitelezhetõ . 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

ja, az egyetlen normális hp regen az a sacrifice. csak ugye ahoz lvl30 kell, és akkor kiesik egy insta dot is, sõt az sb is 3mps lvl35ig (és csak 40esen lesz 2.5), és addig érdekesen fogsz ölni.

Botond
Túlcifrázod. És hülyítesz minket a statisztikai adatokkal. Most kezdjek el sírni én is,hogy egy 46os roguenak mekkora a miss chancea és ezért mennyi idõ mire beleverem az 5 combó pontot és akkor evis? Még talán lenne is aki kicsit megsajnálna,de aki vagy játszott rogueal,vagy nem teljesen szellemi fogyatékos az tudja,hogy ambush,bs,sinister evis,azt 44-45ös mob volt nincs.

46os warlockkal annyira bonyolult az xpzés,mint egy rogueal MCzni. Kiraksz 3 gombot a quickbarra,azt hadd szóljon. Warlockkal 3 gond lehet. Túl hülye hozzá vki (értsd ezt általános és komoly szellemi fogyatákosságként,nem a cast túl bonyolult) vagy szar a cuccod vagy mind2. <#hehe>

60ig vízet nem ittam,mert nem fért bele az idõmbe,max instancében,de ott meg úgyis ült a pap hát melléültem inni szal belefért az idõmbe.
Nos igen wildor engem is üldöz egy olyan vízió, amiben látok egy törpe rugót sprintelni MC-ben a háta mögött egy erõsen feldúlt Ragnarossal, és amögött még jobban feldúlt tankokkal...
Vagy elém fog odaállni ragna, egy tölténnyel amit a homlokából piszkál ki: "tiéd ez a golyó kicsi nyálelf? mert most visszarakom a zacskódba"

Viszont optimális esetben kialakulhat egy egészséges verseny, mint tegnap is, ahol agrórángatás nélkül mindenki úgy tolta ahogy csak birta, és ez jótt tett a haladási sebességnek.
úúú, maradj mégggg lécci <#wave>
Mighty
Bocsáss meg, azt hittem a wl-oknak elég szép health regenjük van...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ams
cikász, jobb lenne ha örökre a megesz csigaházában maradnál, és nem írogatnál ide

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

és lifeod miböl lesz? drain lifeból tudom: 185 manából kapsz 225-230 lifeot HA nem szakítják meg.

ok mobozás közbeni downtime (most így 46on az übergigabrutál dotos buildel, sok +damal, 2.5k mana/1.7k lifeal):
3 dot egy mobra 550 mana
de mivel ez baromira nem öli meg (+160 spelldam al) így még közben lehet nyomogatni:
drain life: 190 mana (elvileg 30% hogy meg tudják szakítani a channelt, gyak enyhén több)
sb (3+mp) 265 mana
immolate (2+mp) 220 mana
(utobbi 3 közül 2-3at kell még elnyomni 1 mobra)
ez így 550+400-795 mana. 2 mobonként ivászat? ja nem. dark pact. ezzel csak 2 baj van:
1. lifeot nem tölt (drain life nem fog annyit visszatölteni)
2. dark pacton is van global cd, tehát ha a pet egész 1.2k manaját elszivom az 12mp+lagg.
mégiscsak kell innom WTF?? én vagyok a hülye bocsánat. nem tudok játszani <#rinya>

Botond
Ilyen se volt 1.0-1.4 között,szal én még ezt is megspóroltam. Wand se volt automata,szal karddal küldtem. <#gonosz1> Mob behúz VWvel,2 dot neki,kardozás. Mire letelt a dot kifeküdt a mob,kövi. Semmi várakozás.
jaja enis utalom amikor papozok ha wl lifetapel partyban😄 es ugye sajnos bennem van az hogy ha csokken a hpja healelem meg akkor is ha tudom hogy lifetap miatt.😄