World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nalunk realm 70% a sved meg dan. megsem panaszkodik rajuk senki.

De nem is vagytok és valszeg nem is lesztek annyian mint bs-en a költözések elõtt.Meg TN-re nagyrészt olyan guildek mentek át akik hányásig akartak nyugodtan instázni, nem pedig generalon anyázni.
Az igazat megvallva én kikapcsoltam Generalt is, Hun csatit is. Ha nagyon unatkozok, néha fellépek Hun-ra, hogy röhögjek 1 sort.
Engem igazából a qrva lagok zavarnak, illetve hogy csak a Substance van, akivel néha összeakasztjuk a bajuszt 😊
Alig van ally :/
visci nem dob jó cuccokat? tényleg. csak a játék legdurvább caster/pala swordját, a healer trinketet (gyak +15% heal 30 secig), meg nature res cumót (igaz a bootsot átrakták, de a gatya maradt) ami cthunhoz igencsak elkell. ráadásul még egy boss ami dobhat regaliat/armamentset. nem mondanám szarnak a dropját =P

Nekem twisting netheren semmi hasonlo problmemam nem volt. Neha beszelget Perf valami random nyelven AQ40 generalon, de ez nagyon ritka, es nem is zavaro... Ezenkivul nagyon minimalis a gyokerek szama.

BEAST
valami jó ötlet? 😊 kb énis így vagyok ezzel , de nem találtam annyival jobb játékot amiért ezt itthagynám és máshol nulláról kezdeném 😊 ezért sem megyek át másik wow serverre , pedig elég jó barátaim lennének ott , de nulláról 100% hogy nem csinálok még egy karaktert 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Warsongon voltam elõtte szal tudom mi ment ott, aki tudott menekült is onnan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tévedsz, minden servernek megvan a hasonló jellegû problémája.
nézd pl. a Warsong-ot, tömve van oroszokkal, nézd a Ragnaros-t tele van hollandokkal vagy norvégokkal, vagy mikkel, de én még emléxem, mikor ott lvl-eztem fel anno pár hónapja az ud rugómat, hogy barrens-en a general csati tele volt spam-elve egy általam tök ismeretlen nyelvvel.

szóval igen, BS-en panaszkodnak a hun-okra, warsong-on az oroszokra, ragna-n a nemtomkikre, és szinte minden servernek megvan a maga hasonló problémája...

aki meg most komolyan ilyen miatt problémázik, meg anyázik fórumokon, arról meg nekem van meg a véleményem...mondjuk azokról a vérpistikrõl is megvan, akik magyarúl, caps lock-ot benyomva yell-elik tele a general csatit IF-ben vagy Orgri-ban...általában ezeket szoktam jó vastagon priviben elküldeni melegebb égtájakra, a normálisabbjával meg közölni, hogy general csatin angolt illik használni...

szerencsére a többség képes megérteni és alkalmazkodni, viszont azt meg el kell fogadni, hogy a wow az elsõ igazán populáris mmo, ami tömegeket mozgatott meg, igy sajnos ennek velejárója volt az is, hogy sok olyan ember is jött, aki nem tud angolul, s halvány lila fingja sincs a netiquette-rõl...

TDC Geronimo
"HUNs came to BS, normal people left" hogy mennyire igaza van. Én örülök, hogy annó nem BS-en kezdtem kari...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Yah hunscalp FTW,-többek között ezért lettünk kevesebben a serveren, csak az egészben a legnagyobb poén hogy a magyar fikázás allinál sokkal nagyobb volt köszönhetõen a 14minuszos paladinoknak ,akik ugyanúgy elhuztak innen mint akik azért mentek el mert dezsõke magyarul kérdezgette IF generalon :"hinnye bazze merre van deadmines"😊Persze hordánál is vannak gyökerek , de mi még mindig annyian vagyunk mint a szemét.
Sztem király insta aq40 és a legnagyobb elõnye hogy nem fog egyhamar minden tirpák az aq-s cuccokban szaladgálni, mert egy kevésbé összeszedett guildnek már szarturó is egy rémálom, amugy meg Visc nem azért van hogy durvát dobjon hanem azért hogy egy instábol 2 quest itemet tudjál kiszedni a setek elsõ darabjaihoz, mert huhuran meg visc ugyanazokat a q-cuccokat dobják.
antgecc
Érdekes fórum. Mindenki fikázza a magyarokat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tyler Durden
Szerintem még 1 igaznán nagy probléma van AQ40el, mégpedig, hogy a leggyikabb bossok dobják a legfaszább itemeket. /Cthun-t és Ouro-t kivéve persze, aki jelen pillanatban mission impossiblék/. Visc is kibanehéz csata, a dropjai még sem olyan táposak.
Amúgy ha az 1.11 vagy legkésõbb a kieg nem fog vmi nagy áttörést hozni, akkor szerintem sokan le fogják tenni a wowot végleg vagy legalábbis egy tetemesebb idõre. Jelenleg a pvp egy vicc, a minden nap raidelünk /legtöbb klán ugye MC, BWL, AQ20, AQ40, ZG próbálgatja/farmolgatja/ pedig hosszú távon baromi unalmas és monoton..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Botond
Nagyjából ez volt a helyzet DAoC-al is amikor abbahagytam. Igaz ott 2 szerver volt angol,szóval nem voltak nagy alternatívák. Kijönne vmi félig játszható új MMO el is húznék wowból gyorsban.Inkább,mint most megint vhol újrakezdeni vmi hordás karival 0ról,ááááááh,kizárt.
na igen, ez a probléma nem csak téged zavar, hanem sok másik embert is -.-

Davidus
felõlem jöhát bármilyen isntance. amíg nem lesz BS vagy TN full high tömegszerver addig az én pénzembõl nem kapnak😛

V9ykn8_TZL0

matiasmax
GYIK:GyakranIsmételtKérdések

Life is short, play more!

Szerintem meg AQ40 egy nagyon jo insta. Kicsit szemetsegnek erzem, hogy az utolso 2 bosst meg annyira "bugosra" hagytak, hogy lehetetlen legyen lenyomni, dehat ez minden instaval igy volt eddig, csak most voltunk annyira elol, hogy meg az elso "igazi" nerfelesek elott elertunk a vegere az instanak.

Mindezek ellenere, nekem az instance hangulata nagyon bejon, a csatak pedig valtozatosak random faktorokkal, es elegge nehezek.

En nem csalodtam AQ-ba, max amiatt, hogy idegesito dolgok miatt nem tudjuk CThun+Ourot megvagdalni.

Amugy 1.12-re igerik a cross-server pvpt.

A kieg. pedig 1.12 utan kovetkezik. En nyar vegere tippelem, nem hiszem hogy kivarjak vele az ev veget.

én más miatt várom Naxxramas-t, mint te 😉
de amúgy meg igazad van, nemtom' ki hogy van vele, de én pl. szivesebben hadakozom elõhalottak, mint bogarak ellen.
AQ valahogy nem az én világom, az a sok por, meg szélvihar, szinte csikorog a homok számban, miközben játszom...ZG-t viszont imádom, akárcsak STV-t, nagyon eltalált hely lett mindkettõ 😊

az viszont szinte biztos, hogy tûkön ülve várom már az 1.11-es patch-et, meg minden infomorzsát vele kapcsolatban 😊

Friczy
+

keep walking... www.artum-inferniti.net

gyk: when it's done - amikor készen lesz
WenIccDán
Botond
2006.októrber elsején +/- 2év.
matiasmax
WID?

matiasmax
?

wid

matiasmax
Hello mikor jön ki a Burning Crusade??<#vigyor5>

kiserik
Hát nálunk (The Venture Co.) se mindig túl rózsás a helyzet. Sajnos nem IQ szerint lehet szervereket választani, ezért óhatatlanul is elõfordulnak idióta emberek, akik mit sem törõdnek az Rp-vel. A Trade, LookingForGroup, Defense csatik nem RP-sek, ami érthetõ az egyszerûség kedvéért. Generalban viszont sokan RP-znek, és sokan megszólják azokat, akik nem Rp-sen viselkednek. A magyar közösség is inkább az RP-t preferálja.

Hedgehog
lehet hogy már kérdeztem ilyet, de:
van itt valakinek tapasztalata RP szervereken? Olyat keresek, ahol tényleg RP folyik... vagyis tényleg nincs tele a general OOC dumával
Mert igaz hogy csak akkor szoktam a Scarshield Legion-on altozni mikor a Dragonblight épp nincs, de olyankor állandóan hülyeségekrõl folyik ott a szöveg... ráadásul jó lenne a PVP is lenne az az RPszerver, ha már ajánlotok 😊 mert hamár alt, legyen radikálisan más...

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

SinClaiR
persze hiszen aq csak ilyen unalomûzõ volt, a nagy nyitási hercehurcájával együtt. 20 ból könyvek, 40 bõl meg 5 cucc, ami kell, de kiegre várunk, mediv torony, meg az új 40 es.. ha nem jön be sztem minden realm fele lehúzza a wowot végleg.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TVelvet
Nemtom, de én jobban várom Naxxramas mint ahogy AQ-t .. Végre visszatérünk a main történethez..
te is sokat szamitottal a magad idejeben : ) mennyit toltuk regen egyutt, jo kis Lough Gur lovak puffolese etc :o) hihhihi hatbazz

anti hero

Botond
"aki szamitott mar abbahagyta"

Óóóóóó,mingyá elérzékenyülök.<#vigyor3>
unatik = LUNATIK =)

anti hero

ment parhuzamosan is ofkorsz egy csomot. ez ugy nez ki hogy a daocos community kurvara megcsappant utobbi 1-2evben, mert az ember 'felnott' meghazasodott, dolgozik, gyerekei vannak, csaladja van, dolga van etc es mindenki aki szamitott mar abbahagyta, ugyhogy a legnagyobb problema a jatekban a emberek keresese talalasa. mivel pvpben igyekeznek a elite grpoka legjobbat kihozni magukbol, te is erre vagy kenyszeritve (hacsak nem akar az ember zergelni de az nem szokasom) szal nem mindegy hgoy kikkel jatszol. na amikor van az embernek egy fix grpja, akkor a legjobb (asszem 2szer csinaltunk grpot miota megy a wow (volt egy 7magyar+1orosz, utana meg 2magyar 3spanyol 1 holland 1swe 1angol arcok etc grp is) es szal igy 1ik naprol a masikra siman otthagytam, szal gondolhatod, lehet ezert nem szeretni, meg mindig a korloot vegere tettek, szal.. de en iszonyu jol szorakoztam 😊

egyebknt a kiegre leszek kivancsi, de felek ha a pvp reszt nem tapoljak ez a game jopar ember szamara megy a sullyesztobe, nem tudom meddig lehet elvezni ezt a gamet. en sztem marcius kozepetol full inaktiv a accom, asszem egy gecihosszu es iszonyatosan fos unalmas bwl utan fordult fel vegleg a gyomrom 😊
(a reckoning tobbe kevesbe farmolja bwlt ugyesen)
de abszolute nem hianyzik a cucc 1-2ember hianyzik akikkel dumalgattam meg 1-2 unatik ember pölö Raxaphon - ha vki ismeri :rofl:

anti hero

Csalás hogy új szervereket állítanak be, a szerverünkrõl elég sokan, a régi, elite mage kezd lelépni. <#szomoru1>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Lazarus
Pindleskin run hellen több100x hogy kiessen az Immortal Kings utolsó setiteme, csak azért volt jobb mert egy insta run nem 2 óra volt hanem 5 perc
es amikor epp nem daocoztal gondoltad volna hogy valaha visszatersz hozza? 😛 vagy parhuzamosan ment a daoc es wow is?😊 amugy kivancsi leszek hogy amikro kijon kiegeszito ellen tudsz e allni hogy ne wowozz😄

BEAST
pl DAoCot még nem is próbáltam 😊 majd egyszer , talán 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tenyleg? en kurva jol szorakozom daoccal es nem hinnem hgoy valaha visszajovok wowba (hogy mobokat oljek lol) inkabb pvp ami a csovon kifer : )

anti hero

BEAST
farmolás közben amikor nagyon kell a pénz mindig kikapcsolom , amúgy alap hogy pvp on , bg pvp szinte nulla és ha egyedül vagyok 2-3 hordással körülöttem csak idõ kérdése mikor támadnak meg 😊

én ha tehetném se kapcsolnám ki, de hát ezért játszok pvp-serveren, nem is játszanék soha pve-n,az rp-serverekhez meg keveset beszélek angolul+annyira azért még nem vesztettem el az eszem😊
QuippeR
ilyenformán kicsit már unottan sincs ellenfele, ez a nagy igazság.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

alig mult 1 eves a wow es maris mindenkinek tele van a pocse vele, hihi jo jatek lesz ez : )

anti hero

Azt vedd bele h bár az egesz harcrendszer / fejlödés elvolt szurva mert csak grindelted a szakmákat, viszont ott lehetett mókázni, öltöztetted karid , haj szemszin stb, mehettél buckára vadászni, esetleg DB be. Ellehetett ott ökörködni de miota a jedit akarmi megalazza nem olyan filinges. :/

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

BEAST
nekem ugyanez 50g 15hk 12g repairbill 😄 még szerencse hogy én ki tudom kapcsolni a pvp módot 😛PP

Hát a farmolás nekem is ugy néz ki hogy lorog menjünk tyrsbe , allit meg mobot ütni😊Végeredmény 80g+30hk-igy lehet 10-percnél többet farmolni😊
clio1616v
Most hogy van ez???

Veknilash új szerver?
Most néztem a Censuson hogy 17000+ player van rajta 600db 60assal... 😞(((

bzz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Davidus
kiárt mert wowban soha nem bírtam 10 percnél többet farmolni😛

V9ykn8_TZL0

you are sick!<#vomit>