World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem igazából a qrva lagok zavarnak, illetve hogy csak a Substance van, akivel néha összeakasztjuk a bajuszt 😊
Alig van ally :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nézd pl. a Warsong-ot, tömve van oroszokkal, nézd a Ragnaros-t tele van hollandokkal vagy norvégokkal, vagy mikkel, de én még emléxem, mikor ott lvl-eztem fel anno pár hónapja az ud rugómat, hogy barrens-en a general csati tele volt spam-elve egy általam tök ismeretlen nyelvvel.
szóval igen, BS-en panaszkodnak a hun-okra, warsong-on az oroszokra, ragna-n a nemtomkikre, és szinte minden servernek megvan a maga hasonló problémája...
aki meg most komolyan ilyen miatt problémázik, meg anyázik fórumokon, arról meg nekem van meg a véleményem...mondjuk azokról a vérpistikrõl is megvan, akik magyarúl, caps lock-ot benyomva yell-elik tele a general csatit IF-ben vagy Orgri-ban...általában ezeket szoktam jó vastagon priviben elküldeni melegebb égtájakra, a normálisabbjával meg közölni, hogy general csatin angolt illik használni...
szerencsére a többség képes megérteni és alkalmazkodni, viszont azt meg el kell fogadni, hogy a wow az elsõ igazán populáris mmo, ami tömegeket mozgatott meg, igy sajnos ennek velejárója volt az is, hogy sok olyan ember is jött, aki nem tud angolul, s halvány lila fingja sincs a netiquette-rõl...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy ha az 1.11 vagy legkésõbb a kieg nem fog vmi nagy áttörést hozni, akkor szerintem sokan le fogják tenni a wowot végleg vagy legalábbis egy tetemesebb idõre. Jelenleg a pvp egy vicc, a minden nap raidelünk /legtöbb klán ugye MC, BWL, AQ20, AQ40, ZG próbálgatja/farmolgatja/ pedig hosszú távon baromi unalmas és monoton..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
V9ykn8_TZL0
Mindezek ellenere, nekem az instance hangulata nagyon bejon, a csatak pedig valtozatosak random faktorokkal, es elegge nehezek.
En nem csalodtam AQ-ba, max amiatt, hogy idegesito dolgok miatt nem tudjuk CThun+Ourot megvagdalni.
Amugy 1.12-re igerik a cross-server pvpt.
A kieg. pedig 1.12 utan kovetkezik. En nyar vegere tippelem, nem hiszem hogy kivarjak vele az ev veget.
de amúgy meg igazad van, nemtom' ki hogy van vele, de én pl. szivesebben hadakozom elõhalottak, mint bogarak ellen.
AQ valahogy nem az én világom, az a sok por, meg szélvihar, szinte csikorog a homok számban, miközben játszom...ZG-t viszont imádom, akárcsak STV-t, nagyon eltalált hely lett mindkettõ 😊
az viszont szinte biztos, hogy tûkön ülve várom már az 1.11-es patch-et, meg minden infomorzsát vele kapcsolatban 😊
van itt valakinek tapasztalata RP szervereken? Olyat keresek, ahol tényleg RP folyik... vagyis tényleg nincs tele a general OOC dumával
Mert igaz hogy csak akkor szoktam a Scarshield Legion-on altozni mikor a Dragonblight épp nincs, de olyankor állandóan hülyeségekrõl folyik ott a szöveg... ráadásul jó lenne a PVP is lenne az az RPszerver, ha már ajánlotok 😊 mert hamár alt, legyen radikálisan más...
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
anti hero
anti hero
egyebknt a kiegre leszek kivancsi, de felek ha a pvp reszt nem tapoljak ez a game jopar ember szamara megy a sullyesztobe, nem tudom meddig lehet elvezni ezt a gamet. en sztem marcius kozepetol full inaktiv a accom, asszem egy gecihosszu es iszonyatosan fos unalmas bwl utan fordult fel vegleg a gyomrom 😊
(a reckoning tobbe kevesbe farmolja bwlt ugyesen)
de abszolute nem hianyzik a cucc 1-2ember hianyzik akikkel dumalgattam meg 1-2 unatik ember pölö Raxaphon - ha vki ismeri :rofl:
anti hero
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
anti hero
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Veknilash új szerver?
Most néztem a Censuson hogy 17000+ player van rajta 600db 60assal... 😞(((
bzz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)