World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát akkor a karakterem sem veszik el?
uj accountot sem kell csinalnod, csak meg kell adni a cdkulcsot es folytathatod ahol tartottal.

sorry a két beküldésér véletlen volt
Hali lenne egy kérdésem a haverom oda adta a 10 napos guest pass key-ét és én használom hétfõn megjön a saját gam-em újra kell raknom vagy elég ha egy új accountot csinálok?
Hali lenne egy kérdésem a haverom oda adta a 10 napos guest pass key-ét és én használom hétfõn megjön a saját gam-em újra kell raknom vagy elég ha egy új accountot csinálok?
jah, bocsi. disznóból is 300 kell
Ragnarost úgy tudjátok elõhivni, ha leöltök 200 disznót Durotarban Orgri elõtt, meg 300 skorpiót ugyanott
#71106 =P

Van v.hol még kék post benn vayg olvasam át az egészet? :S

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Te figyi eddig te hol játszottál? Vagy hányas a karaktered?

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

A BS-en utálhatnak minket mert én is elég sok magyart utálok, de be kell látnunk hogy pár mazohista külföldi guild kivételével magunkra maradtunk, szal lehet egymást utálni😊
ugyanott.

matiasmax
Jah és lenne még egy kérdésem nem tudod a többinek hol van pl:ragnaros stb...Elöre is kösz!<#worship>

Life is short, play more!

matiasmax
Nagyon köcce,majd meghálálom!

matiasmax
nem van aki tudja?

Van ami tudja.

matiasmax
Hali valaki nem tudja hogy onixya milyen dolgokat dobb a ragnaros szerveren ha levágjuk?<#wave>

regisztralni kell, majd a creatre character gombra nyomni.

http://ctprofiles.net -> ezen az oldalon h lehet elkészíteni a karakteremet?

Your review will be completed in 1.11, along with the Mage -- just thought you'd like to know. 😛

We'll talk more soon...

ez itt pedig a sámli forumról... <#idiota>

fyi a book of the dead 1 eve is epic volt, kb. 0.1% droprate-el

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

Lazarus
Lehet, sok warlock kell hozzá és önzetlen 60as
mind1, akkoris =P

Mennyire lehet hinni a wowrealm oldalnak??? Mert ha valósak az adatok akkor a Trollbane kezd rendbejönni. kb 10%-os az eltérés a H-A arányban ami érzékelhetõ is. A TB nagyon északi server tele van Svéddel Hollandal Norvéggal Finnel Izlandival meg Belgával és mindenki angolul nyomja. És hogy miért? azért mert az északiak mindig is baromi jól beszéltek angolul ellenben mondjuk az oroszokkal és mivel több országból vannak õk sem értik egymást 😊. Én bírom õket általában mindenki normális. Egy baj van trollbaneen hogy a populácio 70% lvl60 😄 legalábbis a weboldal szerint de az nem pontos. A magyarokat meg a BSon is sokan utálják meg máshol is és bekell látnunk hogy azért néha van is rá okuk persze csak néhány ember miatt.

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Bloodscalpon r*hadtul kevés az allys nincs bg,😞 vagy csak félnek eljönni😛. Másik dolog- az lehetséges hogy 1 paladin név szerint vmi Brigii nevû idiota 1 nap alatt legyen 40rõl 48as??

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

Davidus
az mindig epic volt és ezer évente 1x esik😛

V9ykn8_TZL0

Ezt azért nem mondanám... Pl. GW-ben a necromancer csaj eszméletlenül táncol... Szószerint Michael Jackson, ugyanis a thriller c. számából vették át a táncát 😛 Mellesleg a varázslatok is látványosabban vannak megoldva benne. De attól függetlenül a játékélmény sztem egy kicsit jobb a wow-ban, bár kinek a pap, kinek a paplan 😊

magus
szerverfuggo, warsongon nem fogsz hallani oroszon kivul semmit, nem hajlandoak megszolalni angolul, bladefisten meg tele van sveddel a szerver, de mindegyik angolul beszel, sosincs problema.

mi az érdekes benne? =P

De érdekes oldal jött be WoW-EU

TDC Geronimo
Jól látszik, hogy a WoW az animációk terén is verhetetlen ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

GW vs WOW MOVIE!
Nagyon poén 😄😄

http://guildwars.gameamp.com/modules/video/video_downloads/553_cttversion2.1.wmv

RatBaG
reális hogy marad rá egy hangyafasznyi rp-d is. ugy-ugy, 5 éves terv <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

igen egyszer régen még jó volt a csonti, amikor lvl73 vagy mennyi volt (látta a rugókat stealthben 😄), de miután megint visszavették lvl60ra(ezis bizonyít valamit hogy blizznél nincs rendben valami.. lvl60ról felvitték 73ra, aztán vissza), azután teljesen felesleges kis bank cucc lett belöle. annyit ér

Hedgehog
franc, muszáj lesz vipjogot vennem...
*szentek=szentnek

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Hedgehog
Nálunk se tapasztaltam, hogy bármelyik nációt fikázták volna... a magyarokat nem is nagyon akarnák szerintem, lévén az egyik legjobb guild a szerveren 😊 (minden szentek... tudjátok).
Pedig fullos szerver, bár sorok még nincsenek szerencsére 😊
Az arány viszont nálunk se jó, túl kevés a hordás, félóra-órát kell várni allysnak bgre...

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

csak míg a balnazaaros drop offhandjenek a skeletonjanak van kb 200hpja addig az onyxiasnak van 4k

lvl 70 priest Curufinwe | lvl 50+ warlock Aulendil | Ragnaros szepek a bocak

Tatyla
Ragnaroson lévö allys karira cserélném Bloodscalpon lévö warlockomat...
full epic jeligére privi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

na gg blizz... most láttam hogy book of the deadböl epic lett

Onyixia drop:

Ancient Cornerstone Grimoire
Binds when picked up
Held In Hand Miscellaneous
+11 Spirit
+15 Intellect
+10 Stamina
Requires Level 60
Use: Summons a Skeleton that will protect you for 60 seconds.

Balnazzar drop:

Book of the Dead
Binds when picked up
Held In Hand Miscellaneous
+10 Spirit
+15 Intellect
+8 Stamina
Requires Level 58
Use: Summons a Skeleton that will protect you for 60 seconds.

ezek szerint nehézségben balnazzar=onyxia?

Tyler Durden
Nem szarral gurigázol, lesz annyi rp-d, hogy ezt a 3-ast be tudd húzni? (: Vagy ez az elkövetkezendõ 5 éves terv?^^

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Botond
Ahogy mondják, "ha már mindkettõt nem lehet inkább féljenek,semmint szeressenek". <#hehe>
Javaslom is hogy egyeterts putto ^^ 😊

Amugymeg az AQ set chest (Cthun) meg Gatya (Ouro) uberimba warriorstuffok. Azok lesznek amiket elviszek Dark Edge utan 😊

Így van nekem nincs mit megbontani max a +15 stamina set bonuszomat nem szivesen dobnám le😞De etöl fügetlenül abban igazad van hogy egy ilyen szarra asszem 4 class fog licitálni😞
dd harcosnak nincs mit megbontani
Tyler Durden
Vágási, hogy a setek miatt kell ölni õket, de jópár ember még nálunk sem fog hozzászagolni a fullos sethez, életben nem lesz annyi rp-d, hogy összelicitáld a cuccokat mikor más class tagjai is hajtanak rá. 1-1 item persze sanszos, de full T2-t nem biztos, hogy megbontanám érte..
AQ40 meg, hogy kinek jön be az ízlések és pofonok. Kinek a pap kinek a papné, ez a rovarkolónia spec nem a szívem csücske, igaz maga az insta ettõl még feelinges és 5letesek a bossok.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

BEAST
sosenem! 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Pedig mondtam neked hogy gyere Neptulonra dehát... <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
most hogy lenúboztál már te sem <#mf2> 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kikre gondolsz nub paladin? Botond senkinek nem barátja. 😄