World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hívjuk a mestert:

๏̯͡๏﴿
inkább az elsõ kérdés a fontos.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
1000g ért senki nem veszi meg már.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
V9ykn8_TZL0
mi a bajotok??
Tudom hogy hihetetlen, de így van.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
mind az, ill mostantól 1.10.1 ha midnen igaz
Hol találok 1.1-es szervereket?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
és kell egy tank fegyó is a GM dps fegyók mellé..
nameg állatul néz ki ^^
(elsõ DM north non-tribute-on esett) ^^
Flare a két oldalra, warrik ütik az összes megjelenõ addot, tul. a régi módszer, picit munkásabb az offtankoknak. Közben NUKE a bossra ofc. Ha elszabadul egy két add, azokat lecsapjuk. Ha megjelennek a markok és az offtankok elvesztik az addokat, akkor kár is szenvedni, beindul az AOE. Akiken a mark van azok szépen egy helyre másznak (folyamatos healinget kapnak). A többiek szóródnak, hogy ne legyen gáz, amikor visszajön a boss. Innentõl tul. folyamatos AOE van (1 lock+1 mage mondjuk). Arlokkot behúzza a tank az AOE alá, hadd szokja. Itt vigyázni kell, hogy a marked bagázs azért ne kapjon a whirlwindbõl, mert az elég egészségtelen.
Nem mondom, hogy egyszerû, kék cuccban nem fog menni elsõre az tuti. Ha nincs mákotok, akkor klottosokat jelöl meg és a healerek káromkodnak majd rendesen. Az is elég valószinû, hogy mikor visszajön bezúz egy karit mielõtt az MT elkapná. Ha szar kerül a palacsintába a végefelé, akkor chainfear, fagyi stb. és nuke boss. Az addok majd wipeolnak, de az le van szarva.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
megnéztem , 1 eladó könyvet találtam 1500pénzért... hmm nekem nem érne meg ennyit 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."