World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
Hmm. ma megyek Quel Serrarért ^^

Nem egészen értem... akkor vennéd csak vissza az accountot, ha visszakerül rá a médzs? Szólj a cimbinek hogy kérje meg a gm-et hogy tegye vissza. Ha visszateszik, visszaveszed... Vagy másik accountra szeretnéd a médzset? Hát az esélytelen

Botond
És újabb ékes példája miért jó eladni az accountot. <#gonosz1>
Sephi
Hmm. Koce. Sajnos naon jo havernek adtam el az accot....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Legfeljebb csak akkor, ha ujra tied lesz az acc (konnyu visszalopni eladott accot, mert mail-t es titkos kerdest nem lehet megvaltoztatni, igy meg le tudod kerni a jelszot), es nem mondasz nekik ilyet, hogy eladtad, mert az nem megengedett.

Botond
Hogy megkapj egy másik accountról törölt karaktert az új accountra? Hát sztem írj a Blizzardnak és lebannolják mind2 accountot,ez a maximum amit ki tudsz hozni a dologból.
Sephi
Ha nekem egy regi sajat accomon volt egy 60-anas magem de azt eladtam jol... a csavo akinek eladtam volt szives letorolni. Mik az eselyeim hogy aztat en visszakapjam?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
naponta 1x :-)
egyszeri cucc visszaadás:
- ez account-onként van 1x szerverenként, vagy karakterenként van 1x?

Botond
oh my god! dél texasi tájszólással fonetikusan leírva
és igen free gold lol 😄
igaz el kell használni rá az egyszeri cucc visszaadási jogod(lagg vagy ilyen "véletlen" elpusztítás miatt)

ja tényleg, és az új fegyverek Naxx-ból, na azok se lesznek ám gyengék...
3 hónap múlva, full legendary melee megtámadja a klottgatyást és:

AAA mortal strike/ambush/backstab miss you. (kinek mi szimpatikus)
You die.

jaja, ha melléd üt is elvisz majd a hullaszállító <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

(bocs, fronthatás van)

QuippeR
én még mindig gondolkozom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ja irnak egy ilyet is a "leaked patch notes"-ban, Naxxramas szekcióban:

"There will be a new set of epic gear for each class. By completing a series of quests for this new instance, players will have access to this 8 piece set."

na innentõl asszem' byby AQ40 😊 kutyát sem fogják már érdekelni a csumpi, power ranger bogárpáncélok, amikor lesznek majd helyettük jó kis alúldesign-olt csontvértek 😊))))

ebben mondjuk az a vicc, hogy a playerek 99%-ának még a full T1, T2 sincs meg, erre máris itt volna a T3?
kicsit gyanús ez nekem...
bár ez már lehet, hogy legendary set lesz, és onnantól a lila már gagyi lesz, mert a narancssárga lesz majd az új divat Azeroth földjén 😊)

és akkor 3 hónap múlva jönnek majd a whisperek, hogy:
AAA: - jéé, neked még csak lila wand-od van? nemááár, az olyan trééé, legyél már trendibb
BBB to AAA: -.-
BBB kicked out from the guild by AAA (mernem' vagy elég trendi baze!)

<#zavart1><#vigyor><#idiota>

na itt elmélkednek

naja, ezek az elõítéletek...pff...szörnyûek vagytok, mindenhol csak a hátsó szándékot keresitek <#vigyor><#hehe><#idiota>
(amúgy mintha irtam is volna, hogy szerintem fake a peccsnót)

Sephi
Picit? Rohadt kite.

Friczy
Nézed el neki, ha itt hosszabbat írsz már mindenki azt gondolja sírás lesz.. Nem tehetnek róla, ilyen az elõéleted.. 😄
/sorry

keep walking... www.artum-inferniti.net

<#eljen>
majd mexokod, szerdánként mindig ez van <#vigyor><#idiota><#zavart1>

"Látom ezen a pap lövéseken teljesen leragadtál. A legjobb esetben is 5 sec kell 1 PIs papnak hogy kinyirjon. Amelyik magenek van 1 kis sütnivalója az uje rányom egybõl 1 counterspell vagy birkát és megvárja amíg lejár pi+ trinket. Na most holy/disc papnak nincs silence + a fearhez is oda kell rohanni a mage mellé. Fogalmam sincs miért szúrja a te szemed ez a pi+ zhc amíg 1 mage 1 lövésbõl lelõ bármilyen holy /disc papot úgy hogy a counterspellnek köszönhetõen az csak végignézni tudja..."

én most tényleg nem vágom, hogy te miért hoztad ki abból amit irtam, hogy nerf priest -.-
mondtam én ilyet? nem. akkor meg?
annyit irtam csak, hogy nem vágom mi értelme lenne, hogy ha az AP nem stack-elõdne egy trinket-tel sem, mig a PI igen. ellentmondásba lenne a két talent, arról már nem is beszélek, hogy az életben senki sem spec-elne onnantól AP-re, fõleg, ha 31 pontos talent is maradna, mert talent-pont pazarláson kívûl másra nem is volna jó...mondjuk szerintem most is csak az.
csak egy példa volt, semmi több.

+l

mér, mi van vele? picit nehezebb lett. és?
"ZG FARM a la Perfection
nerf mages!"

ez már kicsit régebbi.
de amúgy jól tud copy-zni a haverod 😊)

mage solo zg trashmobs

amúgy asszem nekiesek ennek a témának én is, különben az életben nem lesz exalted-em zg-ben...kell még nyomorék 4500 repu az exalted-hez, de nem tudok lejutni mostanában zg raid-ekre :/ szal' asszem respec lesz és solo zg farm, jobb 5letem nincs...

amúgy nekem is volt anno egy jófajta kis chalenge-em ZG-ben, kár, hogy akkor még nem volt feltéve a fraps, érdemes lett volna film-re venni.
valami ilyesmi nevet adtam volna neki, hogy "hogyan szolózd be a ZG-s enchant-od 1 db invis poti, 1 jól idõzített blink segitségével és végig out of combat módban" 😊
5. próbára sikerült összehozni, de azt kifejezettem élveztem, volt benne kihívás, nem is kevés 😊)
de a végén csak felkerült az enchant a netherwind gatyóra 😊)

Sephi
Milyen szep napunk volt a tegnap. Onibol egyszere es ki a DS fejes es a Hunter q item is!

Hurra 😄

Látom ezen a pap lövéseken teljesen leragadtál. A legjobb esetben is 5 sec kell 1 PIs papnak hogy kinyirjon. Amelyik magenek van 1 kis sütnivalója az uje rányom egybõl 1 counterspell vagy birkát és megvárja amíg lejár pi+ trinket. Na most holy/disc papnak nincs silence + a fearhez is oda kell rohanni a mage mellé. Fogalmam sincs miért szúrja a te szemed ez a pi+ zhc amíg 1 mage 1 lövésbõl lelõ bármilyen holy /disc papot úgy hogy a counterspellnek köszönhetõen az csak végignézni tudja...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

The Garrett
nem nukolod a boss-t aki nincsa termében? <#hawaii>

más hibát nemlátok.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ebben az a szép, hogy a magek még több dmg-ért sírnak a forumokon... Kiváncsi leszek 1.11ben mit kapnak még pluszba...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

ez már régi sound 😊
le vagy maradva 😛
amúgy meg ez a leaked chinese patch note is fake szerintem...
bér aztán majd kiderül, de ez steal spell nevû izé, elégg horror egy ötlet...
azon meg már csak röhögtem, hogy az Arcane Power többé semmilyen trinket-tel nem stack-elõdik majd...vicc, ezzel ki is nyirnák teljesen azt a talent-et. fõleg, hogy a priest-eknek meg továbbra is stack-elõdne a PI+ZHC. hol itt a balansz? ez komplett hülyeség volna...

Sephi
Faxom a Panther boss-al nem csinalnak semmit?

A szokasos heti karbantartas van de ne is zavarjon...

TVelvet
imádom a forstnova+instatrinketwrfpwnzkritikálokat tutira😄
baszki megin nemmegy ez szar... kicsit drága ahhoz hogy 1 hónapban még 3 hetet is alig lehet játszani...

[HUN]Crassus
Minden warrior figyelmebe,aki meg nem olvasta volna ezidaig!

Warrik

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

mondjuk ovatosan a csillogassa mert speciel a bwl-es mage trinketnek is arcanepower villamlo effektje van😊 konnyen belehetcsapni vele az ellenfelet😊 meg talan akkro is ha spellalertje van😊

Lynx_TWL
imádom arcane power csillogást nézni miközben blindelve van😄
azt még jobban szeretem amikor a fasz ally kiszedi blindbõl.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jaja😄 de lattad azt is remelem hogy akire lotte elotte vette fel a berserker bufffot ami ugye neki +damage beszopas is😊 meg gondolom zerkstance. de sajnos kibaszott lama Arcanepower miatt hiszik a nem magek hogy mage imba. kozben a lofaszt😄 bar pve ben itt-ott szuper tud lenni😊 de minden classnak van pve-ben olyan, ahol elonyben van a tobbi classhoz kepest.

Lynx_TWL
kurva mind1, hogy 7k vagy 8.4 btw pvpben😛

[HUN]Crassus
a 8,4-est nemlattam😛

ezen mi a na ne? lama apmacrotrinket mage😄 votl egy resz ahol trinket nelkul ap nelkul berserk buffal lott 2200 as critet, na ekkorat lovok majdnem enis berserk buff trinket es ap nelkul😛 igaz csak 3200 hpm van melle😄

ha esetleg a 7k frostbotl a na ne akkro meg nem nem lattad a 8.4k-s shotot😊

Lynx_TWL
pure skill

jaja ez kurvakibaszottjo😊 vegre nem kell 40 secet varnom bezonazasnal😊

[HUN]Crassus
NA NEEEEEEEE!!

O_o

Gorii
Lynx_TWL
van az NAGYON is 😊

TDC Geronimo
nerf kk <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jobb mint az állandó flém... de ha csak az kell..
gg no re

GothiK Aesh
ez lenne a hiba hogy egy picit odébbment arlokk? lol

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

magus
ilyet en is olvastam, hogy atombiztos dupe technika a "batyammal veszekedtunk, busszubol letorolte a 60as epic karimat, es eladogatta a cuccaimat, ugyan allitsak mar vissza". visszaallitottak s nem figyeltek, hogy az a par ezer g ami volt a karijan azt torle elott elkuldte vkinek...

bazeeeg ez nagyon durva htx 😄

Lynx_TWL
ne is erõltesd...
hiba mindössze annyi, hogy arlokk eltévedt😛

GothiK Aesh
tudod mit találtam még?
priest mana 3% közbe meg 6%

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"