World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- ez account-onként van 1x szerverenként, vagy karakterenként van 1x?
igaz el kell használni rá az egyszeri cucc visszaadási jogod(lagg vagy ilyen "véletlen" elpusztítás miatt)

3 hónap múlva, full legendary melee megtámadja a klottgatyást és:
AAA mortal strike/ambush/backstab miss you. (kinek mi szimpatikus)
You die.
jaja, ha melléd üt is elvisz majd a hullaszállító <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
(bocs, fronthatás van)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"There will be a new set of epic gear for each class. By completing a series of quests for this new instance, players will have access to this 8 piece set."
na innentõl asszem' byby AQ40 😊 kutyát sem fogják már érdekelni a csumpi, power ranger bogárpáncélok, amikor lesznek majd helyettük jó kis alúldesign-olt csontvértek 😊))))
ebben mondjuk az a vicc, hogy a playerek 99%-ának még a full T1, T2 sincs meg, erre máris itt volna a T3?
kicsit gyanús ez nekem...
bár ez már lehet, hogy legendary set lesz, és onnantól a lila már gagyi lesz, mert a narancssárga lesz majd az új divat Azeroth földjén 😊)
és akkor 3 hónap múlva jönnek majd a whisperek, hogy:
AAA: - jéé, neked még csak lila wand-od van? nemááár, az olyan trééé, legyél már trendibb
BBB to AAA: -.-
BBB kicked out from the guild by AAA (mernem' vagy elég trendi baze!)
<#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
na itt elmélkednek
(amúgy mintha irtam is volna, hogy szerintem fake a peccsnót)
/sorry
keep walking... www.artum-inferniti.net
majd mexokod, szerdánként mindig ez van <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
én most tényleg nem vágom, hogy te miért hoztad ki abból amit irtam, hogy nerf priest -.-
mondtam én ilyet? nem. akkor meg?
annyit irtam csak, hogy nem vágom mi értelme lenne, hogy ha az AP nem stack-elõdne egy trinket-tel sem, mig a PI igen. ellentmondásba lenne a két talent, arról már nem is beszélek, hogy az életben senki sem spec-elne onnantól AP-re, fõleg, ha 31 pontos talent is maradna, mert talent-pont pazarláson kívûl másra nem is volna jó...mondjuk szerintem most is csak az.
csak egy példa volt, semmi több.
nerf mages!"
ez már kicsit régebbi.
de amúgy jól tud copy-zni a haverod 😊)
mage solo zg trashmobs
amúgy asszem nekiesek ennek a témának én is, különben az életben nem lesz exalted-em zg-ben...kell még nyomorék 4500 repu az exalted-hez, de nem tudok lejutni mostanában zg raid-ekre :/ szal' asszem respec lesz és solo zg farm, jobb 5letem nincs...
amúgy nekem is volt anno egy jófajta kis chalenge-em ZG-ben, kár, hogy akkor még nem volt feltéve a fraps, érdemes lett volna film-re venni.
valami ilyesmi nevet adtam volna neki, hogy "hogyan szolózd be a ZG-s enchant-od 1 db invis poti, 1 jól idõzített blink segitségével és végig out of combat módban" 😊
5. próbára sikerült összehozni, de azt kifejezettem élveztem, volt benne kihívás, nem is kevés 😊)
de a végén csak felkerült az enchant a netherwind gatyóra 😊)
Hurra 😄
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
más hibát nemlátok.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
le vagy maradva 😛
amúgy meg ez a leaked chinese patch note is fake szerintem...
bér aztán majd kiderül, de ez steal spell nevû izé, elégg horror egy ötlet...
azon meg már csak röhögtem, hogy az Arcane Power többé semmilyen trinket-tel nem stack-elõdik majd...vicc, ezzel ki is nyirnák teljesen azt a talent-et. fõleg, hogy a priest-eknek meg továbbra is stack-elõdne a PI+ZHC. hol itt a balansz? ez komplett hülyeség volna...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
azt még jobban szeretem amikor a fasz ally kiszedi blindbõl.
๏̯͡๏﴿
ha esetleg a 7k frostbotl a na ne akkro meg nem nem lattad a 8.4k-s shotot😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
gg no re
hiba mindössze annyi, hogy arlokk eltévedt😛
๏̯͡๏﴿