World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja. Fankriss -10% healing debuffja egyszerûen leesik a tankról, alig jön nagy kígyó.
Huhuran nagyon simán lemegy, jóval kevesebb a hpje (1 tank végigvitte 30%-ról).
Anubisath defenderek jóóóóval kevesebb hp-val rendelkeznek és mintha a plague is ritkábban osztódna ki.
Twineken nem nagyon vettem észre változást, de ez bõven elég 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Sámán revamp nemigen lesz 1.11-ben. Legalábbis az under developement page-en csak a mage szerepel. Szóval amiatt nem fog késni az 1.11, hogy csak most írogatják össze a sámán problémáit. Viszont késni fog, az biztos... én olyan 2-3 hónapra tippelek.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

komoly?

Igzektli!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bocs a kérdésekért megtaáltam a válaszokat
hi
iCESHiT
wow of all

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

Sugam
jonapot!😄/reggelt

Tegnap fun volt AQ40, kb 30%al nerfeltek szinte mindent ami kicsit is eros volt.

BEAST
nekem több tonnányi dkp-m van , de még 1x sem esett az a tetves kard 😄😄😄 ... szar earthshakerre meg vendorstrike-ra nem fogom elkölteni :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"ebbõl egyiket (ToEP) már most sem tudom használni, mert gyakorlatilag szarra sem jó már.
na ha ezek után még a ZHC-t is lehetne kukázni, az már több, mint durva lenne."

Jah vazze. Enis kifarmoltam raideles kozben az Obsidian edged blade-t, legalabb 20-at raideltem erte, hogy legyen ra dkpm, aztan mostmar semmire nem tudom hasznalni. Dobbenetes hogy ez mekkora szemetseg. Egyszeruen fel sem tudom fogni, hogy a blizzard ezt hogy gondolta.

(LOL)

énisénisénis 😄

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
Én inkább egy PoM szerû képeségget kérnék Aimede! <#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
pfft nub.
Botond
BSen nem fejt ki olyan szintû ellenállást a horda,ha összefutok velük,hogy ilyen kisstílû csalásokhoz folyamodjak.<#zavart1>
Sound
ez alap, ameddig a highend guildek nem farmolják C'thun-t addig minek egy új 40man intance?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BEAST
teljesen igazad van , mondjuk most megleptél , ilyen szintû önkritikát nem vártam volna tõled <#eplus2>

Botond!
En inkabb ezt valasztottam a vallasra😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Botond
De legalább igaza van,nem handabandázik össze vissza,mint egyesek a paladinokról. <#gonosz1>
BEAST
ugyan ... havonta egyszer benéz és leanyázza a fél topikot , örülni kell neki , ilyenkor felpörög a topik 😄😄😄😄

Botond
Nyalizós. <#bee1>
BEAST
üdv megint itt 😄😄😄😄😄

RangeR
...és játszani is szoktál fappáns nevû cimbora? Mert ez a WoW egy PC játék ám és nem kíván meg sem munkát, sem matematikát, a célja a szórakozás és nem a számtan meg az eszement, 3 nagybetûs szórövidítések gyakorlása. És a munkával nem játékban szereznek trinketet, hanem fizetésért teszik a polgárok...

ráadásul most kezdték el összeírni a sámán problémákat a forumon, szal ez két dolgot jelent. 1 még nem igazán van kész a sámán változtatások. 2 nagyon nagyon nagyon soká fog kijönni 1.11...

hi
ujjabb hüle kérdés..
hogy kell rendezni a havi dijjat .a WoW-ért
Thalrog
arcane shot és az aimed shot 1 CD-n van, szóval vagy 3 aimed vagy 3 arcane, vagy vhogy mixelve. amúgy ez kb akkora cheat lenne mint a coldsnap vagy preparation...

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

hát ja, jó nagy fake 😊

ennél már tegnap is röhögtem csak:

Hunter
New talent- Stabilize- replace scatter shot, when used, can end the cooldown on aim shot, multi-shot, and arcane shot. The cooldown of this skill is 10 minues.

hát persze, hihetõ 😊
aimed shot, multi shot, arcane shot, stabilize, aimed shot, multi shot, arcane shot, auto shot

sok szerencsét annak, aki ezt túléli 😊
ja és akkor még nem beszéltünk a ZG-s hunter trinket-rõl, amivel szintén lehet CD-ket törölni...namost talent+ZG trinket, 3x aimed, 3x multi, 3x arcane shot-ok...hmm... -.-

szal' legalább akkora hülyeség ez is, mint az a steal spell, meg az AP nerf?
most õszintén, ezek után:

"Arcane Power- cause a cooldown when used on some trinkets, can not be used with trinkets"

ki lenne az az õrült, aki akár 1 pontot is tenne AP-re? komplett hülyeség volna. arról nem is beszélve, hogy ha teszek AP-re, akkor finoman fogalmazva is mehet kukába ToEP és ZHC, meg az összes +dmg-es, aktiválós trinket is.
na ebbõl lenne akkora felháborodás, amekkorát még nem látott a WoW történelem...többek közt nekem is "csak" kb. fél évi melóm fexik abban, mire összevakartam a két trinket dkp értékét.
ebbõl egyiket (ToEP) már most sem tudom használni, mert gyakorlatilag szarra sem jó már.
na ha ezek után még a ZHC-t is lehetne kukázni, az már több, mint durva lenne.

arról nem is beszélve, hogy ez a nerf csak a mage-eket érintené...mivaaan? és a sámánokkal, papokkal, warlock-okkal mivan? õrájuk miért nem hat? nane...

szóval összefoglalva túl sok ebben a "patch note"-ban a homályos, kérdõjeles és érthetetlen pont...

emellett meg, ha tényleg leaked patch note lenne, akkor a blizzard már rég törölte volna az ezzel foglalkozó topic-okat, a post-olók meg már ban-olva is lennének...ez mégsem történt meg érdekes módon.

ahh, dezsír. Gondolom 1.10-es peccs barát lesz<#vigyor>

nemsokára fennt lesz (1-2 nap)

Sebaj, azér köszi. Akkor bepróbálom ezt a Sound féle UI-t. Csak elég sok helyet elvesz a játéktérbõl. Fõleg az a felsõ fekete csík.

Lynx_TWL
sazra kll közben buffolva, nem nagy szám😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

a mostani ami még müködik is az nincs neten

ez még mindig ugyanaz a fake ~

DevilKing!!!
Már biztos ki van a.... szóval csak a linkje kellene az UI-dnak. Valamikor nagyon régen láttam itt a linkjét az egyik hozzászólásodban, de az már hónapok óta volt. Ezért kérlek meg, hogy ha még megvan az a link, akkor biggyeszd már ide kérlek.
(gondolom van hozzá Readme, márha nem te csináltad) elõre is köszi és örök hálám.

U.I.: Sound, az az UI amit pár hozzászólással ezelõtt raktál ide tényleg nagyon szép!

Sound

Sound
imo az az effect kurvjaó, és már 20millió patch óta igérik hogy fixájják az animációt.

amúgymeg Thrall termében kerest az indító questet

Sziasztok!

az 1,10 patchal a samannak a windfury effektje megint az, hogy korbe vesz egy szel, kilehet ezt kapcsolni valahol ?
a tier 0,5 szett kezdo questjet merre keressem, biztos a szemem szurja ki, de en nem talalom 😞

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

TDC Geronimo
Ezt alátámasztom <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
én alt rugom még nub..:S

4 epicje van csak:

krol blade - ah -

felstriker - két napja esett ubrs rend run -
meg van 14 agis puska .)
ja meg 7 of elmentals
o.O

na jo éjt

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
<5xxx life, nice gz

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Lazarus
Annyira kell hogy legalább megértsd mit csinálnak a spelljeid, nem kell anyanyelvi szinten vágni
hi mindenki
menyire kell az angoltudás ha magyarokkal játszom együtt ?
tipp: dmet farmolják teleport hackel

QuippeR
tipp: valami item dupe-ot fedeztek fel a kínaiak.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

SinClaiR
mér ilyen pici?😊

talán ez jobb

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
problémáim.. : ez mi?

másik.. 180 csomag major mana poti 3-4 aranyért. több játékos által betéve, személyenként 40-50 .. kurva zavaró, gyorsan meg is vettem az egészet

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Botond

Mert nubok vagytok :-o
Sephi
Baronnal is van egy kis bibi. Hamarabb robbanak a bombak gecije. Altalaban elsore de max masodikra lemegy most mar meg 3-madjara wipe a bomba miatt....

BASZKI!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sound
; ]