World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huhuran nagyon simán lemegy, jóval kevesebb a hpje (1 tank végigvitte 30%-ról).
Anubisath defenderek jóóóóval kevesebb hp-val rendelkeznek és mintha a plague is ritkábban osztódna ki.
Twineken nem nagyon vettem észre változást, de ez bõven elég 😊
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
hi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na ha ezek után még a ZHC-t is lehetne kukázni, az már több, mint durva lenne."
Jah vazze. Enis kifarmoltam raideles kozben az Obsidian edged blade-t, legalabb 20-at raideltem erte, hogy legyen ra dkpm, aztan mostmar semmire nem tudom hasznalni. Dobbenetes hogy ez mekkora szemetseg. Egyszeruen fel sem tudom fogni, hogy a blizzard ezt hogy gondolta.
(LOL)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
keep walking... www.artum-inferniti.net
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
En inkabb ezt valasztottam a vallasra😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
ujjabb hüle kérdés..
hogy kell rendezni a havi dijjat .a WoW-ért
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
ennél már tegnap is röhögtem csak:
Hunter
New talent- Stabilize- replace scatter shot, when used, can end the cooldown on aim shot, multi-shot, and arcane shot. The cooldown of this skill is 10 minues.
hát persze, hihetõ 😊
aimed shot, multi shot, arcane shot, stabilize, aimed shot, multi shot, arcane shot, auto shot
sok szerencsét annak, aki ezt túléli 😊
ja és akkor még nem beszéltünk a ZG-s hunter trinket-rõl, amivel szintén lehet CD-ket törölni...namost talent+ZG trinket, 3x aimed, 3x multi, 3x arcane shot-ok...hmm... -.-
szal' legalább akkora hülyeség ez is, mint az a steal spell, meg az AP nerf?
most õszintén, ezek után:
"Arcane Power- cause a cooldown when used on some trinkets, can not be used with trinkets"
ki lenne az az õrült, aki akár 1 pontot is tenne AP-re? komplett hülyeség volna. arról nem is beszélve, hogy ha teszek AP-re, akkor finoman fogalmazva is mehet kukába ToEP és ZHC, meg az összes +dmg-es, aktiválós trinket is.
na ebbõl lenne akkora felháborodás, amekkorát még nem látott a WoW történelem...többek közt nekem is "csak" kb. fél évi melóm fexik abban, mire összevakartam a két trinket dkp értékét.
ebbõl egyiket (ToEP) már most sem tudom használni, mert gyakorlatilag szarra sem jó már.
na ha ezek után még a ZHC-t is lehetne kukázni, az már több, mint durva lenne.
arról nem is beszélve, hogy ez a nerf csak a mage-eket érintené...mivaaan? és a sámánokkal, papokkal, warlock-okkal mivan? õrájuk miért nem hat? nane...
szóval összefoglalva túl sok ebben a "patch note"-ban a homályos, kérdõjeles és érthetetlen pont...
emellett meg, ha tényleg leaked patch note lenne, akkor a blizzard már rég törölte volna az ezzel foglalkozó topic-okat, a post-olók meg már ban-olva is lennének...ez mégsem történt meg érdekes módon.
Már biztos ki van a.... szóval csak a linkje kellene az UI-dnak. Valamikor nagyon régen láttam itt a linkjét az egyik hozzászólásodban, de az már hónapok óta volt. Ezért kérlek meg, hogy ha még megvan az a link, akkor biggyeszd már ide kérlek.
(gondolom van hozzá Readme, márha nem te csináltad) elõre is köszi és örök hálám.
U.I.: Sound, az az UI amit pár hozzászólással ezelõtt raktál ide tényleg nagyon szép!
amúgymeg Thrall termében kerest az indító questet
az 1,10 patchal a samannak a windfury effektje megint az, hogy korbe vesz egy szel, kilehet ezt kapcsolni valahol ?
a tier 0,5 szett kezdo questjet merre keressem, biztos a szemem szurja ki, de en nem talalom 😞
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
4 epicje van csak:
krol blade - ah -
felstriker - két napja esett ubrs rend run -
meg van 14 agis puska .)
ja meg 7 of elmentals
o.O
na jo éjt
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
menyire kell az angoltudás ha magyarokkal játszom együtt ?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
másik.. 180 csomag major mana poti 3-4 aranyért. több játékos által betéve, személyenként 40-50 .. kurva zavaró, gyorsan meg is vettem az egészet
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
BASZKI!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"