World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
tudjátok mit? nemakkarjátok kifizetni az accomat?😄
TDC Geronimo
Neptulon 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

minek kérdezel, ha úgyse tudsz olvasni?

gogo DAoC

Atti12
Hellósztok ti tört serveren játszotok vagy fizetõsön? és ha tört akkor mondanátok egy címet? 😊

es az jo ?

en is a visszateresen gondolkodam, miutan a bmet kinyirtak ipvpn, a maradek fun is elment ; (
ugyhgoy csinok egy rugot es let the corpsecamp start ! ez a nagy terv ;o)

csak kene egy decent server csak cba utananezni melyik a legpwnpwnabb.

anti hero

Botond
Neptulon rerollban gondolkozunk Gatyoval.
[NST]Cifu
Bakker, a Ragna megint lehalt... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

magus
aha, kosz

melyik a pwnpwn server ahol normalisan lehet jatszani - lehetoleg horda oldalon.??????

tehat egy fullos, balancos serverrol tud vki?: )

anti hero

tier 0.5 questsorozatban van, nem vag ki csak failed lesz.

magus
mi a neve? amugy 45 utan kivag, vagy mi?

nah igen ensem tudom sajna😄

akkor meg valoszinuleg nem fog probalkozni.

Lynx_TWL
mi a karid neve ingém?

๏̯͡๏﴿

még szerencse hogy ismerem a gyereket és haverom 😛 de sose lehet tudni...
Lynx_TWL
Keep up the good work!😄

๏̯͡๏﴿

megvan mind2 😊
Nem lehet accountot torolni, es nem tudsz ujat regelni. Nem legalis az accountok eladasa, a blizzard nem fog neked segiteni ha visszaveszi toled - legfeljebb a szamlaval es az eredeti jatekkal tudnald elerni hogy ugy tunjon, hogy o lopta el toled.

Ha sikerülne törölnöm az accountját, a cd kulcsával tudnék újat regelni?
PiszkosFred
Hát arra én is... De asszem eljátszanék pár napig a válasz megadásával 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Én legalább erre emlékszem,hogy van!<#idiota>
Én azt se tudom ,hogy van e egyáltalán titkos kérdésem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Botond
Ha én tudnám mi lehet a titkos kérdésem...
Sugam
ha titkos kerdest nem adta emg meg a valaszt atbasztak a palankon..

Töröld az acc-ot.

Szerintem.

hat pedig az lesz hogy felszereled karit full epicbe aztan szepen visszaveszi az accot a secret questionnel😄 mennyi-mennyi ilyet lattam mar😄 megeri accot venni es eladni😄

Lenne egy kis probléma. Megvettem egy gyerektõl a WoW-ját és megkaptam az accountját, már megváltoztattam a kódját és amit még megtudtam de az email címét nem tudtam. Mit lehet tenni? Nem szeretném ha rafináltoskodna... 😊
Sephi
/legyint

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én békés Ally-s vagyok, mégis jönnek a durva hordások és bántanak.
Csúnya görnyedthátú, a porba csíkit húzó orrú trollok, UD-k és orc-ok és bocik.

Volt, hogy egy kedves Unholy Syndicate csapat porba tiport 3*, na akkor bekattantam és a fõ kari kivételével mindent letöröltem.
Szépen átbaktattam egy RP szerverre és kész. Lenyugvás után vissza PVP-re és most már 50es vagyok és drasztikusan csökkent a horda oldaltõl elszenvedett betámadások száma.

Nem mondom, hogy kíméletes vagyok a hordával szemben, mert ha meglátok egy kolbászolót a mezán, simán megy a charge a végén execute, de csak azért, mert a "nagy hõsök" is csak akkor hõsök, ha minimum hárman vannak és legalább 10 szinttel nagyobbak nálam egyenként. Na, ekkor jön a bekattanás és a következõ idõkben minden hordás kari megtámadása, függetlenül attól, hogy mennyivel kisebb nálam.

De, hogy mondjak ellenpéldát is.
A múltkor BB mellett a paron egy troll warlock (asszem) társaságában öldöstem a kalózokat. Jól megfértünk egymás mellett, õ segített nekem, én viszont.

Botond
Én ezt úgy mondanám,hogy a szórakoztatóiparban dolgozok.<#mf2>
Sephi
idiota 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Mottó: "Az én apukám úgyis erõsebb!" <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Botond
Most mondhatnám a te egyszerû stílusodban,hogy "ki vagy te,hogy megmondjad....",és tudod mit? Mondom is,nehogy azt hidd már,hogy csak neked lehet.<#gonosz1>
Sephi
Faraszto vagy tudod? Unatkozol? Menyel farmolni 😄
Baaah micsoda emberek vannak dehat ez SG 😄 Megszoktuk 😄

Botond
Én tökre nyugodt vagyok,te vered itt a nyálad,hogy a csúnya allyk ölik a vérpistikéket.
Botond
És téged hol zavar én kinek szólok be? Csak neked lehet? Mi vagy te az igazság hirdetõje? Nem tetszik,ha beszólnak neked? Akkor kussolsz a sarokban és te se szólsz be másnak!
Sephi
Es mint mar nem egyszer emlitettem elrendezodott a tema. A illetekes tud mindenrol tehat megnyugodhacc!

A Team!

Sephi
Esetleg kozbiro vagy? Vagy egyszeruen itt eled ki a uralkodo hajlamodat. Nem ertem mire fel vagy te itt ilyen nagypofaju. Hol zavar teged hogy en kinek szolok be?

Botond
Idejössz és beszólsz DVAnak noname módjára? Mégis kinek képzeled magad,hogy névtelenül és alaptalanul bírálsz másokat?

És nem haragszom.
Sephi
De en nem vagyok megszokva ezzel a viselkedesel. Ha en jo vagyok es segitokesz es soha senkit nem bantok akkor szerintem jogos hogy felhaborodok nem?

Apropo a Duskwood-os pasas kicsoda ?😄 Eleg hires lehet ha mar itt emlegetitek ennyire.

Sugam
hat sztem az egesz sephis storyhoz annyi hogy a buffolt csapatot szet aoezni ami nem keves ido kicsit geciseg. de az hogy bemesz brm be es levagnak az adott pvp szerver..(nem mintha a legeloszor emlitett dolog nem ,de ahoz kell mar egy adott tulajdonsag..)es tenyleg nem ertem mi a faszert nyuzzatok egymast, elmegy melletted elmegy ha nem megolod (megprobalod).sztem mar eleg sokat kerte sephi hogy ne kelljen mindig ez a kalamajka de csak fojtatjak, jo pvp szerver... mind1 nemfolyok bele :p

Sephi
De nem neked.

#71830 = ne haragudj de kinek kepzeled magad hogy beleszojal masok dolgaba? Hagyal mar beken vaze 😄

Ti hülyék vagytok, bazz!

Korábban persze én is jöttem ide sírni, hogy a barom Unholy Syndicate 60-asai leölik a kicsi 30-40-eseket, pedig szerencsétlen integet, hogy NE, NE.

De Sephi, te aztán nem vagy semmi!

Én már rájöttem, hogy semmi haszna nincs az itteni sírásnak. Jön a "ez PVP szerver, menj a PVE világba" szöveg és kész.

Különben az tényleg egy kis köcsög buzi, aki Duskwoodban a tetõrõl vadászik.

A véleményem meg az, hogy az összes gankelõ, ovodában megvert kispistékét, addig kellene öldösni, míg el nem takarodik más szerverre. ahol aztán egymást ölik agyba-fõbe. Lehetne a realm neve: Gankeria

Botond
Õ is illetékes,tõle is kérj!
Botond
Mert te baromi pozitívan nyilatkoztál meg.<#hehe>
Sephi
Nem is fogod. Ez a negativ hozzalas nekem nem fekszik. Mar megbeszeltem es bocsanatot kertem az illetekesnel az anyazaert.

Sephi
Kezdelek unni. Szerintem zarjuk le. Semmi kozom hozzad es neked se hozzam. Te vagtal bele a temaba negativan. Koszi!

Sound
Jajj gyerekek, ez az okádás engem még a kezdeti Bloodscalpra emlékeztet.

".. Igen A TE ANYÁD B+, mert egyedül nem mersz jönni, de mind1 már fent vagy a KOS listámon széjje foglak gankolni!!!111"

Nosztalgia feeling <3

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

még mindig nem tudom melyik klánról beszélsz, így alátámasztani sem tudom amit mondasz..

de nem hiszem hogy a "Ne üss meg mert mi csak segíteni akarunk" guild lennétek...