World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en is a visszateresen gondolkodam, miutan a bmet kinyirtak ipvpn, a maradek fun is elment ; (
ugyhgoy csinok egy rugot es let the corpsecamp start ! ez a nagy terv ;o)
csak kene egy decent server csak cba utananezni melyik a legpwnpwnabb.
anti hero
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tehat egy fullos, balancos serverrol tud vki?: )
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szerintem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csúnya görnyedthátú, a porba csíkit húzó orrú trollok, UD-k és orc-ok és bocik.
Volt, hogy egy kedves Unholy Syndicate csapat porba tiport 3*, na akkor bekattantam és a fõ kari kivételével mindent letöröltem.
Szépen átbaktattam egy RP szerverre és kész. Lenyugvás után vissza PVP-re és most már 50es vagyok és drasztikusan csökkent a horda oldaltõl elszenvedett betámadások száma.
Nem mondom, hogy kíméletes vagyok a hordával szemben, mert ha meglátok egy kolbászolót a mezán, simán megy a charge a végén execute, de csak azért, mert a "nagy hõsök" is csak akkor hõsök, ha minimum hárman vannak és legalább 10 szinttel nagyobbak nálam egyenként. Na, ekkor jön a bekattanás és a következõ idõkben minden hordás kari megtámadása, függetlenül attól, hogy mennyivel kisebb nálam.
De, hogy mondjak ellenpéldát is.
A múltkor BB mellett a paron egy troll warlock (asszem) társaságában öldöstem a kalózokat. Jól megfértünk egymás mellett, õ segített nekem, én viszont.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Baaah micsoda emberek vannak dehat ez SG 😄 Megszoktuk 😄
A Team!
És nem haragszom.
Apropo a Duskwood-os pasas kicsoda ?😄 Eleg hires lehet ha mar itt emlegetitek ennyire.
#71830 = ne haragudj de kinek kepzeled magad hogy beleszojal masok dolgaba? Hagyal mar beken vaze 😄
Korábban persze én is jöttem ide sírni, hogy a barom Unholy Syndicate 60-asai leölik a kicsi 30-40-eseket, pedig szerencsétlen integet, hogy NE, NE.
De Sephi, te aztán nem vagy semmi!
Én már rájöttem, hogy semmi haszna nincs az itteni sírásnak. Jön a "ez PVP szerver, menj a PVE világba" szöveg és kész.
Különben az tényleg egy kis köcsög buzi, aki Duskwoodban a tetõrõl vadászik.
A véleményem meg az, hogy az összes gankelõ, ovodában megvert kispistékét, addig kellene öldösni, míg el nem takarodik más szerverre. ahol aztán egymást ölik agyba-fõbe. Lehetne a realm neve: Gankeria
".. Igen A TE ANYÁD B+, mert egyedül nem mersz jönni, de mind1 már fent vagy a KOS listámon széjje foglak gankolni!!!111"
Nosztalgia feeling <3
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
de nem hiszem hogy a "Ne üss meg mert mi csak segíteni akarunk" guild lennétek...