World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kínai barátunk kereskedni próbál, nincs is ebben semmi rossz sem, azon kivûl, hogy blizzard hivatalos álláspontja szerint illegális, meg még õ sem jött rá, hogy egy idõ után a wow-ban nincs értéktelenebb dolog, mint a gold...
egy idõ után már úgyis csak gyûlni fog, mert nem tudod semmire sem elkölteni...
de amúgy meg pénzt csinálni a legegyszerûbb a wow-ban. Vekni'lash-on van egy 18-as ud warlock-om, 10g-vel rohangál és hála a friss server örömeinek, pi**afüst áron tudok megvenni neki minden cuccot AH-ban 😄
egy idõ után már úgyis csak gyûlni fog, mert nem tudod semmire sem elkölteni...
de amúgy meg pénzt csinálni a legegyszerûbb a wow-ban. Vekni'lash-on van egy 18-as ud warlock-om, 10g-vel rohangál és hála a friss server örömeinek, pi**afüst áron tudok megvenni neki minden cuccot AH-ban 😄
most elkülditek a gecibe, hogy a gyanú elterelõdjön rólatok, aztán már írjátok is neki a mélt, hogy vennétek ti is 😊
๏̯͡๏﴿
"Különben az tényleg egy kis köcsög buzi, aki Duskwoodban a tetõrõl vadászik."
ez már elavúlt 😊
az új divat az CC-ben van, a kocsma melletti romos falról és az oszlop tetejérõl 😛
ez már elavúlt 😊
az új divat az CC-ben van, a kocsma melletti romos falról és az oszlop tetejérõl 😛
Ouro has been hotfixed so his Quake effects deal significantly less damage.
We have also hotfixed the following changes to the C’thun encounter in Ahn’Qiraj:
- Lowered the hit points of both Giant Claw Tentacles and Giant Eye Tentacles.
- Decreased the damage caused by Ground Rupture, and made the effect resistable.
- Significantly decreased the melee damage done by Giant Eye Tentacles.
In the 1.10.1 patch, we also changed the way that C’thun identifies who is in his stomach. The faction changing debuff that was previously applied will no longer appear, but C’thun’s tentacles should not spawn in the stomach, nor should a player in the stomach be the target of C’thun’s Eye Beam.
The combination of these changes should give players more time to damage C'thun instead of dealing with tentacles, and see fewer “unavoidable, random” deaths occur due to Ground Rupture effects.
Hehe, úgy néz ki volt haszna az igen durva beszúlásoknak (élén a DnT-vel), és végre vszínü megölhetövé tették ourot meg c'thunt 😄D
(akinek kimaradt volna az csak olvasgassa a us raid forumot, vagy (majd ha vissza tudják hozni) a DnT(www.dtguild.com) lapját, igen durva volt 😄)
We have also hotfixed the following changes to the C’thun encounter in Ahn’Qiraj:
- Lowered the hit points of both Giant Claw Tentacles and Giant Eye Tentacles.
- Decreased the damage caused by Ground Rupture, and made the effect resistable.
- Significantly decreased the melee damage done by Giant Eye Tentacles.
In the 1.10.1 patch, we also changed the way that C’thun identifies who is in his stomach. The faction changing debuff that was previously applied will no longer appear, but C’thun’s tentacles should not spawn in the stomach, nor should a player in the stomach be the target of C’thun’s Eye Beam.
The combination of these changes should give players more time to damage C'thun instead of dealing with tentacles, and see fewer “unavoidable, random” deaths occur due to Ground Rupture effects.
Hehe, úgy néz ki volt haszna az igen durva beszúlásoknak (élén a DnT-vel), és végre vszínü megölhetövé tették ourot meg c'thunt 😄D
(akinek kimaradt volna az csak olvasgassa a us raid forumot, vagy (majd ha vissza tudják hozni) a DnT(www.dtguild.com) lapját, igen durva volt 😄)
kedves kinai barátunk, ez itt nem a piac. ha nem tetszik, el lehet menni
hmm...szerintem ezzel az adok g-t irl cash-ért szöveggel nem én csináltam bohócot magamból de mindegy 😄
gimme 1g plx, thxbye 😄
gimme 1g plx, thxbye 😄
az itt a gond, hogy nekik 40 perc 1 UBRS buff, más 12 perc alatt meg tudja oldani <#hehe>#hehe>
"Hát aki komolyan veszi az itteni sorokat, az magára vessen. ;] Ez itt már régen nem az, aminek látszik."
jah, ez a fórum a legjobb az egész wow-ban 😄
jah, ez a fórum a legjobb az egész wow-ban 😄
Wildor kedvesem, Sg forum elsõ számú bohóca és whinere, kérlek szépen húzd meg magad egy sarokban. Ha nem kell nem veszel. Köszöntem.
"Figyuz. Egyenkent mentunk be oda es sorba gyaktatok pedig volt keres nem egy hogy ne tegyetek amikre anyazas , LOL, es "mentek a faxomba" jellegu bepofazasok (aly oldalon sok az ismeros de latom hiaba)."
rofl, mi ebbõl a tanulság?
nem egyenként kell menni BRM-be, hanem TP/Kargath-ban találkozni, aztán beözönleni 40-en. 2 embert simán betámadnak, 40-et, már 3x is meggondolja mindenki 😊
Ez nem moka amit muveltek ez mar szemetseg. Nem ez az elso esett hogy miket muveltek. A Hillsbrad Foothills -i moka is a ti leketeken szaradott amikor fel akartuk huzni az altjainkat es direkte szoltunk annak a par tagotoknak hogy legyenek szivesek nem szivatni a 60-anas kariukkal ami 24-esunket de megint csak anyazas jott vissza.
még mindig nem értem, mi késztet embereket arra, hogy TN+SS között quest-eljenek, mikor millió másik hely is van, ahol lehet húzni felfelé a karaktert.
ott van pl. Stonetalon mountains, Shimmering flats, Desolace, mind nyugis helyek, simán lehet nyugiban q-elgetni 😊)
Az Un Goro krateriert meg no comment. /laugh /spit dolgok nagyon szepen neznek ki amikor ket 60-anas leol egy 52-est....
engem meg STV-ben 37-esként vágott le egy 60-as epic sámán...és? van ez igy, visszafutottam, ennyi 😊 megesik az ilyen...
Ott alunk bazd+ UBRS buffra varva es megjelentek paran. Semmi bajunk veletek beken hagyunk. Mire mindekinek mar majdnem megvan a buff osszegyultok a bejaratnal es elkezdtek AOE-zni es mindekit megoltok. 40 perces munkat elbaxtok.
ha hiszed, ha nem, ez az egyik legjobb móka 😄
Sok ember van akinek alig van ideje jaccani es akkor nem tudunk. Nem csak ti veletek van a baj de utobbi idoben csak miatattok megy az anyazas. Mi sem vagyunk szentek de 90% nem mi kezdjuk a kotekedest.
nana, C.o.D.-ot is mindenki szereti, fõleg az Infection 😄 nincs is jobb, mint 40 fõs raid-del végigtarolni BRM-et, anno a másik guild-emben is, mikor még tanulási fázisban volt BWL, és mindenki belefáradt már a wipe-okba, olyankor mindig kimentünk egy kicsit hordára vadászni BRM-be, felpezsdítõ élmény volt, utána zsírul le is ment elsõre a boss 😄
Nem akarok veled vitazni hanem megkerni hogy hagyatok beken minket. A szokasos "PVP szerver" dumat meg felejtsuk mar el mert unalmas. Attol hogy nektek felal hordat gyilkolni nem fogok elkoltozni hanem nyilt lapokkal megirom a velemenyem.
ez viszont korrekt. de ez akkoris pvp server, és world pvp ftw 😊
Nem ertem mi az ertelme hogy egymast szivassuk. HP-on kivul mi a jo ebben? Semmi nem bizonyotasz.
még mindig world pvp ftw, sajnos kevés hely maradt már, ahol ez még megvan (Cenarion Hold roxx 😄), meg kell õket becsülni, és legfõképp fenn kell tartani a world pvp feeling-et, ezért sajnos muszály mindenkit begankelni, merazúgyjó 😄
(na ebbõl flame lesz megint, de legalább pörög majd a fórum 😛)
rofl, mi ebbõl a tanulság?
nem egyenként kell menni BRM-be, hanem TP/Kargath-ban találkozni, aztán beözönleni 40-en. 2 embert simán betámadnak, 40-et, már 3x is meggondolja mindenki 😊
Ez nem moka amit muveltek ez mar szemetseg. Nem ez az elso esett hogy miket muveltek. A Hillsbrad Foothills -i moka is a ti leketeken szaradott amikor fel akartuk huzni az altjainkat es direkte szoltunk annak a par tagotoknak hogy legyenek szivesek nem szivatni a 60-anas kariukkal ami 24-esunket de megint csak anyazas jott vissza.
még mindig nem értem, mi késztet embereket arra, hogy TN+SS között quest-eljenek, mikor millió másik hely is van, ahol lehet húzni felfelé a karaktert.
ott van pl. Stonetalon mountains, Shimmering flats, Desolace, mind nyugis helyek, simán lehet nyugiban q-elgetni 😊)
Az Un Goro krateriert meg no comment. /laugh /spit dolgok nagyon szepen neznek ki amikor ket 60-anas leol egy 52-est....
engem meg STV-ben 37-esként vágott le egy 60-as epic sámán...és? van ez igy, visszafutottam, ennyi 😊 megesik az ilyen...
Ott alunk bazd+ UBRS buffra varva es megjelentek paran. Semmi bajunk veletek beken hagyunk. Mire mindekinek mar majdnem megvan a buff osszegyultok a bejaratnal es elkezdtek AOE-zni es mindekit megoltok. 40 perces munkat elbaxtok.
ha hiszed, ha nem, ez az egyik legjobb móka 😄
Sok ember van akinek alig van ideje jaccani es akkor nem tudunk. Nem csak ti veletek van a baj de utobbi idoben csak miatattok megy az anyazas. Mi sem vagyunk szentek de 90% nem mi kezdjuk a kotekedest.
nana, C.o.D.-ot is mindenki szereti, fõleg az Infection 😄 nincs is jobb, mint 40 fõs raid-del végigtarolni BRM-et, anno a másik guild-emben is, mikor még tanulási fázisban volt BWL, és mindenki belefáradt már a wipe-okba, olyankor mindig kimentünk egy kicsit hordára vadászni BRM-be, felpezsdítõ élmény volt, utána zsírul le is ment elsõre a boss 😄
Nem akarok veled vitazni hanem megkerni hogy hagyatok beken minket. A szokasos "PVP szerver" dumat meg felejtsuk mar el mert unalmas. Attol hogy nektek felal hordat gyilkolni nem fogok elkoltozni hanem nyilt lapokkal megirom a velemenyem.
ez viszont korrekt. de ez akkoris pvp server, és world pvp ftw 😊
Nem ertem mi az ertelme hogy egymast szivassuk. HP-on kivul mi a jo ebben? Semmi nem bizonyotasz.
még mindig world pvp ftw, sajnos kevés hely maradt már, ahol ez még megvan (Cenarion Hold roxx 😄), meg kell õket becsülni, és legfõképp fenn kell tartani a world pvp feeling-et, ezért sajnos muszály mindenkit begankelni, merazúgyjó 😄
(na ebbõl flame lesz megint, de legalább pörög majd a fórum 😛)
mar miert lenne szanalmas?
fel eve (miutan kinai kocsogbuzikurvakDIEBITCHES lenullaztak az accomat) meg en is vettem volna goldot cashert, de nem talaltam megbizhato embert aki eladott volna (no ebay ) ;o)
inkabb hasznos : )
fel eve (miutan kinai kocsogbuzikurvakDIEBITCHES lenullaztak az accomat) meg en is vettem volna goldot cashert, de nem talaltam megbizhato embert aki eladott volna (no ebay ) ;o)
inkabb hasznos : )
anti hero
"Hi.
Bloodscalp szerveren kedvezõ áron eladó GOLD alliance/horde számára egyaránt.
Fizetés személyesen kp-ben (pesten), vagy átutalással.
Érdeklõdni lehet [email protected] címen"
szerintem április 1 már elmúlt, ha meg komolyan gondoltad, akkor gratula, szánalmas vagy 😄
Bloodscalp szerveren kedvezõ áron eladó GOLD alliance/horde számára egyaránt.
Fizetés személyesen kp-ben (pesten), vagy átutalással.
Érdeklõdni lehet [email protected] címen"
szerintem április 1 már elmúlt, ha meg komolyan gondoltad, akkor gratula, szánalmas vagy 😄
chatcache (vagymi) nevu cuccos eltavolitasa altalaban segit, de ha probaltad a leirt ket konyvtarat is kiirtani, es nem hasznalt, akkor passz. Lehet cenzura, tul sokat cseteltel jatek helyett, es letiltott. Uj peccs, uj szabalyok ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szal megy vmi kiskarizas a neptulon-on? vagy ez csak terv?
gimme details ha van meg hely. csatlakoznek vmikor oO.
gimme details ha van meg hely. csatlakoznek vmikor oO.
anti hero
közben rájöttem hogy niccsen ud paladin szal csakazértsemegyek 😄😄😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dehogy utállak <3
Lámapala! <#hehe>#hehe>
Lámapala! <#hehe>#hehe>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Najó te inkább 10-es warr küldit csináld meg, mert nehogy úgy járj ahogy egy warr, aki lvl 60-on defensive stance nélkül rohangált 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
najo😊 hallom jösz lowbiezni;>
kezdtem warrt, szoval készülj fel a napi több g repairra insták után😊
kezdtem warrt, szoval készülj fel a napi több g repairra insták után😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
énis gondoltam már rá xD de Gero utál , te is , szal nem megyek 😄😄😄😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
rengeteg!
;o)
;o)
anti hero
és Kb ebbõl mennyi magyar van?
bloodscalp, de most az ujak foleg a xavius serverre mennek, ugy 5000 wow-ot biztos eladtak itt.
helló
Lenne egy két kérdésem:
-milyen szerveren van a legtöbb magyar
-hányan vannak magyarok(kb)
mert nagyon gondolkozom hogy megvegyem e a wow ott (sajna tört verzióval probáltam ki igaz csak két napig de ott nem tul izgi mert senki sincs akivel dumálni lehetne) és kérlek ezért ne szidjatok le mert kiváncsi voltam a wow ra.
Lenne egy két kérdésem:
-milyen szerveren van a legtöbb magyar
-hányan vannak magyarok(kb)
mert nagyon gondolkozom hogy megvegyem e a wow ott (sajna tört verzióval probáltam ki igaz csak két napig de ott nem tul izgi mert senki sincs akivel dumálni lehetne) és kérlek ezért ne szidjatok le mert kiváncsi voltam a wow ra.
segitseget kernek toletek ugyanis egykis gond akadt a chat-el kapcsolatban.
szoval rohadtul kifagytam a wowban majd altf4 utan 10 percre kiesett a karim. amikor beloggoltam lattam a general csatit mindent de irni ra nemtudtam..
beirtam /chatlist erre nem irt semmit, na most csak az elso 4 re nemtudok irni. megneztem mas karit ott jo volt, 1x mar volt ilyenem de akkor toroltem a wdb wtf mappat +interfacet es jo lett. de most egyikre se reagal, vki pls help me 😊
szoval rohadtul kifagytam a wowban majd altf4 utan 10 percre kiesett a karim. amikor beloggoltam lattam a general csatit mindent de irni ra nemtudtam..
beirtam /chatlist erre nem irt semmit, na most csak az elso 4 re nemtudok irni. megneztem mas karit ott jo volt, 1x mar volt ilyenem de akkor toroltem a wdb wtf mappat +interfacet es jo lett. de most egyikre se reagal, vki pls help me 😊
mr Critheal
<#zavart2>#zavart2>
<#zavart2>#zavart2>
anti hero
Eheh, na jóakaróid azóta lázasan regelik a még szabad Botond neveket, csak hogy ne legyen jó neked 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
HAHAHAH
valszeg megint valtott lovak lesznek ;o)
anti hero