World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Te támadtál,és nem arra ugrottam akit támadtál,hanem a támadóra,vagyis rád,akkor most hogy is van ez?
Botond
Milyen guild?
Sephi
De nem neked szolt. Es elkezdtel tamadni ami nagy forum szokas. Ha egyet tamad valaki akkor szadista hajlamnak koszonhetoen raugranak a tobbiek is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem meg mindenki mindig kíméletlenûl üsse a másikat és akkor nincs mirõl beszélni. Mindenki tudja mire számíthat.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sephi
De arany virag. En a mi klanukrol beszelek nem altalanositok. Mi nem vagyunk roszak sot segitokeszek vagyunk. Meg se tudom szamolni hanyszor segitettunk low alysnak nem meghalni. HP is csakis BG-bol vannak foleg meg a nehai csatakbol de en meg csak ugy alit nem utottem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Idejöttél erõs csúsztatásokkal gyalázkodni. A minimum,hogy olyan a fogadj isten amilyen az adjon isten. Megmutattam,hogy mindenkinek ennyi idõ pár random gyalázkodást összehozni,mint neked.
igazából leszarom kik panaszkodnak ránk, ahogy a hordás klánok is leszarják kik panaszkodnak rájuk..

így egál
Sephi
"Azt se tudjuk ki vagy. Sztem te vagy az a nyomi ganker aki Duskwoodban a tetõrõl lövi a 22eseket,szóval megérdemelted."

Mintha hozzaszolasom nem hozzad szolt te megis lenyomizol.

Figyelek hogy most mivel szeded ki magad!

én bemutatkozom,

a main karim Belton, Rogue. nem voltam ott a gankelésnél.
benned kit tisztelhetek Sephi? elég ha a karid nevét megmondod, a klán már nem fontos! az addonom már a felvillanó név után is csipog, így tudni fogom kit szúrjak meg, de ne félj nem köplek le! az nem DVA szokás, inkább horda...

és mielõtt beírsz fikázni meg anyázni, meg egy egész klánt szánalmasnak nevezni, gondolkozz el azon hogy a négyszer annyi hordásból aki a szerveren van hányszor annyi gyökér jut hozzátok! minimum négyszer, és ennek az ally issza meg a levét, minket ngyszer annyiszor köpnek le, gankelnek szét a kérdõjeles nagyfiúk, a buggerek és a hasonló értelmiésg.. de ha mi vagyunk kicsit rosszak, egybõl megy a sírás...
Botond
Fórum és játékban egy hasonlóság van csak. Csak akkor ütök oda vkinek,ha okot ad.
Sephi
Egyebkent ha emlekeznel akkor tudnad ki vagyok mert abban az idoben amikor meg nem voltal total bunko akkoriban segitettel is nekem questelni egy masik karimmal es tok rendes voltal. Azert nem igazan ertem mi utott beled es nem akartam lazadni ellened amikor masok szidtak...

Sephi
Jaj most olvasom a wow.hu-n hogy masok is panaszkodnak ratok! Ne legy fellazadva most mar szent a beke.

valóban? 😄😄😄

kill on sight az összes, elég régóta 😄
Sephi
Tok jo! Ezeket a bolcs dolgokat ugy magadtol mondod vagy olvastad mashol ?😄

Botond
Epic mount helyett gerincet vegyél majd,hogy ki merj állni nyilvánosan ki is vagy.<#nevetes1>
Sephi
Aha foleg hogy hunta kasztom van de nem baj 😄

Sephi
Ellenseges reakcio. Bocsanatot kertem akitol kellet es megbeszeltuk. Jah es nem Hun az nincs benne de meg lennel lepodve 😄

Botond
SephiRO a Lego Warriors sámánja. <#vigyor1>
Botond
Igen. És még nevük is van. Ellentétben veled mr.nonamenubi!
életünkben elõször gankeltünk BRM-ben, miután megéltünk már vagy 20 ganket, ahol mi voltunk az áldozat...

meg fogjuk ismételni, azok után meg fõleg, hogy azt hazudtad hogy 30an átmentetek rajtunk mint az úthenger.. senki nem jutott ki onnan élve csak az ally, és senki nem ment át rajtunk 30an. de ezek után lesz még idõtök bizonyítani, mind 1v1, mind sok v 1 szituációban, mondd csak mi is a klánod? mondjuk véleményem szerint a BSen az összes klánból genkeltek már ok nélkül, szóval a lényegen nem változtat.

a gyerekes klán névrõl meg annyit, hogy még mindi nem tudom a te klánod.. ugye benne van az hogy HUN?
PiszkosFred
Hát aki komolyan veszi az itteni sorokat, az magára vessen. ;] Ez itt már régen nem az, aminek látszik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Miert beszelsz tobbesszamba nubi? Esetleg vannak meg a szobadba haverok?

Botond
Na ugye! Ez már fun club!<#awink>
hidd el rengetegen vannak, akik csak olvassák a topicot, nem nyilvánítanak véleményt és ha más csatornán említésre kerül a neved, csak legyintenek vagy röhögnek. ez már az utálaton túlmutat egy fokkal 😄
BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Téged nem veszünk emberszámba!<#mf2>Csak egy loladin vagy!!!44
Botond
Akkor kipityeregted magad? Örülünk.
BEAST
én utállak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Eloszor is egyszer irtam hogy mivel van bajom mert remeltem hogy valaszolni fog a DVA-bl valaki.

Masodszor ez a tipikus forum belekotos szoveg naon szanalmas. At kene valtanod valami uj szovegre.

Es oszinten rolad mindeki csak rosszat irt nem alaptalanul irtam amit irtam.
Aztan hogy ki sajnal kit nem is tudom. Borzalmasan sajnalatramelto vagyok egy kisseb diplomaciai csatapate miatt.

Kis edes vagy 😄

Botond
Engem nem utál senki. Téged viszont mindenki sajnál. Nem is alaptalanul.
Botond
Voltak ott sokan,ez a Sephi a legnagyobb tetõlátogató,aztán idejár adni a szentet. Jól tette aki elpáholta. Mindig ez van az ilyen mócsingokkal,csak addig erõsek amíg megvan a +20 szint,amikor nincs egybõl járnak különbözõ fórumokra vinnyogni.<#zavart1>
Sephi
Remek stilusod-bol kifojolag ertem en hogy miert utal mindenki.

Es ha mar itt tartunk akkor tudod kit nyomizal le es szolok hogy Duskwoodban egyszer voltam akkor is amikor atmentem Swamp-be eloszor.

Nagyon baratsagos ember vagy! Baaah...

PiszkosFred
Bansh vagyki úgylátszik tényleg negatív kultfigurává lett az idõk során ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
az lehet hogy titeket leölnek ... de valószínû hogy két sarokkal arrébb éppen õket gankelte egy másik banda , ez a pvp server , nem fogják azt nézni hogy ki vagy , az hogy most egy guilddel megbeszéled hogy béke legyen meg ilyenek semmit sem változtat , ha nem õk akkor valaki más fog gankelni , azt írtad hogy nem mindenki a pvp-ért megy pvp serverre hanem barátok miatt stb , gondolom a barátaiddal egy guildben vagytok , ha nekik sem tetszik akkor még mindig nem késõ egy pve serveren új karaktert kezdeni 😊

QuippeR
nézd, én is felhozhatnám, hogy az altomat hányszor one-shotolták 10 hp-nél, de nem fogom. pedig szerintem igen aranyos, és kedves játékosok azok, akik megvárják, hogy a mob leverjen, majd megölnek. bizony, mind azok, korrekt arcok...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
<#wow2>

Botond
Azt se tudjuk ki vagy. Sztem te vagy az a nyomi ganker aki Duskwoodban a tetõrõl lövi a 22eseket,szóval megérdemelted.
Sephi
En szarom le mas hordas klan micsinal. En az enyemet vedem es mi bekesek vagyunk.

AMDFan2
És A többieknek pl élõholtak (ha van) törpék.....STB?Azt is leírnátok?

Az AMD legyen veletek!

scorch critted, Sephi afflicted by ignite. let the flame begin😄

Botond
Oké,nyertél,most sem értem. Mirõl van szó?:-D Szûkítsük a kört!
Botond
Horda is ezt csinálja napi szinten,csak õk téged nem gankelnek le,szal az nem zavar. Az ilyen csõlátású részrehajló egyének képviselik a civilizáció legalját. Grat,ez is egy szint.
Sephi
Jo veled beszelgetni 😄

en is szeretek almodni, foleg rozsaszint😄 de sok szerencset hozza, talan 2 napig peace lesz.

Sephi
Verjenek mit sem banom mert nem tehetek ellene. De itt igenis tehetek ha direkte a guild vezetojevel tudom megbeszelni.

jo, de remelem tudod, hogy ezzel semmi nem valtozott😊 ugyanugy lesz olyan hogy levernek az allyk. es tudod miert? bizonybizony, PVP realm!😄

Sephi
Rinyal a banat. Eddig miert nem volt baj? Most veluk van a baj es , bar igen durvan es bocsanatot is kerdem , beirtam a velemenyem. Mar regota akartam szolni de a tegnapi betett. Ennyi.

de baz ha ez az igazsag, akkor nem tudom miert unod, ha te is tudod hogy pvp realm akkor mi a rakot rinyalsz?

BEAST
sajnos ez van , erre nincs más , csak a "szokásos pvp szöveg" ... ahogy leírtad mit szeretnél egy pve servert írtál körbe :S