World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
sztem se etikus penzert elonyt venni, de a vilag nem rozsaszin, nincs olyan jatek amit ne cseszne el az, hogy te csaltal, nem ertekeltem volna a mountomat annyira pl ha nem farmoltam volna 1 hetig, s nem jottem volna ra, hogy lehet egyaltalan penzt keresni. egyszeruen nincs meg az az erzes, s ezt a jatekot azert jatszod...

JaSoN HuNTeR
Valaki nem tudja mikor adják ki a burning crusadrs-et???<#help>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Egyenlõ esélyek? Errõl akkor lehetne beszélni ha vmilyen versenyhelyzet forogna fenn, de mivel téged semmilyen elérhetõ célban nem károsít, csak a saját dolgát könnyíti meg, ezért rossz a nézõpont. Ezek a játékok a kínlódásról szólnak és az azt követõ eufórikus érzésrõl mikor elértél vmit, neked ez meglesz, neki lehet nem is ez a célja, de ettõl még nem etikátlan.

QuippeR
egyenlõ esélyekkel indultok, ezért igazságos. ha a pénzrõl szól, akkor meg nem egyenlõ esélyekkel indultok, ezért igazságtalan. az meg érdekelne, hogy vajon mit irigylek?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
nem is mondtam, hogy nem létezik, azt mondtam, hogy nem etikus. és tudtommal, ha valami nem etikus és felszólalok ellene, akkor nem engem kéne lehurrogni. de lehet engem neveltek hülyén.

TDC Geronimo
Imbadrood veszély!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én meg azt kérdem miért legyen elõnyben az egy mmo-ban, aki nem dolgozik (és nem is tanul, vagy csak elméletben... gyakorlatban meg wowozik). Ez igazságos?

Ez egy játék. Ha valaki megteheti, hogy kiváltsa IRL munkára az INGAME szenvedést, akkor miért ne tehesse meg? És kérdés az is, hogy ezt az ellenszenvet mennyire táplálja az irigység?

Wallentinus

Az hogy szerinted nem etikus pénzt adni venni valamint lopni, hazudni,gyilkolni még léteznek ezek. Ugyanis borzasztó 1xrûen müködnek a dolgok. Amire van kereslet arra van kinálat és amíg nem tudod mi visz,kényszerít valakit(et) ezekre a dolgokra addig el se ítélheted õket.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

QuippeR
nem vagyok olyan naiv mint gondolod, de azért szerintem enyhe túlzás sarokba dobni minden elvet, ha real worldrõl van szó, és a fertõben menedéket keresni.

hat erre tenyleg cska azt tudom mondani, hogy welcome to the real world.
de azert ne torj le nagyon.
vannak jo dolgok is ;o)

anti hero

QuippeR
na igen, who cares? me.

ja igen, más is hazudik, akkor én is. más is lopkod, akkor én is. más is gyilkol, akkor én is. éljen!

amiota mmo rpg van azota van ingame penz-, cuccok-, vagy epp accok eladasa es vasarlasa. nem ertem mit kell ezen leakadni.
az hogy mi etikus meg mi nem, lol who the fuck cares, az eletben kicsit nagyobb igazsagtalansagokkal kell szembenezni..
az meg hogy coc ellenes - ami pölö engem egy fokkal jobban foglalkoztat - megintcsak who gives a fuck
ird be googlere - ebay wow gold account etc es ki fog dobni 20csillio oldalt. es a blizzard se szarja le, meg kábé senki.

anti hero

QuippeR
ok, csak wallen gondolatmenetébõl következik, hogy miért ne lehessen mindenféle ingame javakat valódi pénzre váltani (illetve valódi pénzt ingame javakra), aminek az elsõ lépése számomra a gold eladása. a Sony egyébként már meg is lépte a második lépést, amiért személy szerint eszméletlenül lenézem õket, és undorodom tõlük.

emberi számítások szerint ez nem etikus, és ha valakinek mégis annak tûnik, akkor az "emberi számítás" legalább egyik felében hibádzik valami.

BEAST
nem feltétlenül , a játékban ígyis úgyis az lesz sikeres akinek több szabadideje és türelme van hogy nagyobb instákban epixx farmoljon ... az arannyal senki sem tehet szert akkora elõnyre ... volt idõ amikor még nem dolgoztam hogy napi 10 órát döglöttem wow elött és egy hét alatt kb 1500 aranyat szedtem össze ... különösebben semmire sem kellett pénz , csak potikra , palaként csak teljes wipe-nál halok , szal javítani sem kell annyit ... szal elb*sztam a pénzemet "ajándékokra" 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
de azt nem végod, hogy ilyen alapon, aki gazdag, az lesz a játékban is sikeres. ez meg egész egyszerûen elfogadhatatlan.

PiszkosFred
Jockeynak

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tisztán IRL hasonlattal: ha valaki sokat keres nem azért tart kertészt, mert az menõ, hanem mert a kert rendben tartása kvázi olcsóbb, ha ahelyett inkább dolgozik és más szakember kertészkedik. És nem véletlen kinai farmerekrõl beszélünk... a farmolásban õk a szakemberek 😊

Ha valakinek a hobbi a kertészkedés az más lapra tartozik, de kérdem kinek hobbi a farmolás?

Wallentinus

Wildor legalább számoljál utána. Egy kinai kb 1$ órabérért farmol naphosszatt. Magyar átlagbér 3-4$. Ezen a 2-3$ különbségen osztozkodhatunk ha õ farmol helyettem én meg dolgozok.... és mindenki jól jár. Mert ez a 2-3$/óra az az "opportunity cost", amit te elbuksz azzal, hogy farmolsz ahelyett, hogy melóznál. De lehet, hogy büdös a munka 😊

Wallentinus

Nem hiszem, hogy csak 5% ot lehet javítani rajta.
De jó lenne valami ami megmutatja mennyi a chance to hit úgy ahogy a critet is
meg lehet nézni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

miert nem farmoltok kozosen brood of nozdormu reput az elso 4-5 trashmobon aq40 ben?

ez érdekes, nálunk pl. dkp megy erre is.
igaz, mindig alapáron megy el, mert aq40 óta csak azok viszik el leginkább, akiknek van idejük meg türelmük is, hogy csótányokat farmoljanak silithus-ban...

dolgozok, mégis van pénze a karimnak wow-ban...
nem kell érte rendes, valódi pénzt fizetnem, hogy legyen játékpénzem.
szvsz az ilyeneket csak a nulla üzleti érzékkel rendelkezõ e-bay n00b-ok használják ki, de ezek meg meg is érdemlik, ha ezért rendes pénzt adnak 😄

egy fantasy-tõl miért vársz mást? 😄
ha minden olyan lenne, mint irl-ben, akkor mi lenne benne a pláne? ^^

Ez most vicc? Honnan, miért? 😊 Hol tudom ezt pontosan megnézni? Ja tudomásom szerint 5% chance to hit a max amit javítani lehet. Hogy is van ez pontyosan?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

hát, fura egy anatómiája van a zelfeknek

hehe, minden igazi ninja alapvetõ kelléke
szerintem ezt tálentbõl jön, nincs rá addon
a ninja oktató adja miután negyvennégy évig jártál a nindzsa-akadémiára

Jaja. Broodlord headet kellene vele a tobbi ninja elol lenyulni 😊

QuippeR
szóval az jó dolog, ha valaki akkor lesz wtfpwnd király, ha sok pénze van IRL? grats...

ninjamod?😄

Keresek egy olyan addont ami automatikusan lootolja a bop-os cuccot ha partiban vagyok. Alapbol feldob 1 ablakot hogy tuti fel akarod-e venni. Thx

Na ja, de mi van akkor, ha vki dolgozik és mellette játszik is? 😊

Miért is mártogatanád savba aki goldot vesz valódi pénzért? Te is ezt teszed csak áttételesen. Ahelyett, hogy dolgoznál farmolsz non-stop. Ergo lemondasz pénzrõl goldért cserébe. Van rá szép közgazdasági fogalom is. Ráadásul tekintve a kinai farmerek havi 100$os keresetét és mondjuk egy átlagos magyar fizetést racionálisabb döntés dolgozni és vanni a goldot.

Wallentinus

na meg ez is 😊

hmm...szerintem ez 1 tök jó kép 😊

enjoy 😛

néztem reggel én is ezt, volt köztük 1-2, amiken jókat röhögtem 😊))

Sound
Aki esetleg lemaradt volna a reggeli US raiding fórum osztásról

nah ezzel volt telespamolva a Raiding&Dungeons az US fórumba, de kb. 5 oldalon keresztül 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
<#nyes>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BEAST
képzelem ... ha az én accomat intéznék így el az biztos hogy többet a wow közelébe se mennék

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Hát jóideje már csak bele-beleolvasok a fórumba, nem igazán követem. De akkor még a BSen voltam, amikor elkezdte a masszív BGzéseket, és "láttam" milyen szépen halad elõre. Igaz, nem ma volt ;] Kár lett volna a belefeccölt órákért, de "szerencsére" csak a cucc bánta, és nem a karakter.

Mighty
Regebben loptak el neki. Ott voltam vele groupban, sunkenben, mikor kapott egy dc-t es mar nem tudott visszalepni. Haverok meg lattak, amikor a karaktere ott alldogallt a postalada mellett... Szegeny blood nagyon ideges volt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Szerintem ez régebben lehetett.
PiszkosFred
Huh. Ellopták az accod? Ezek szerint orvosolták a problémát valamilyen szinten, kár lett volna azért a temérdek BGzésért (meg gondolom utána az instanceokért) Nemtudom, és persze részvétem.

19+5=24%
és vmelyik patch óta, talán 1.8 le lehet vinni nullára (elvileg)
Dual-wield-nél kapsz +19-20% miss rate-et ajándékba és ezt azt hiszem teljesen le sem dolgouhatod.

Ha nem lennének azok a szerencsétlen és tehetségtelen looserek akik rendes pénzért veszik a goldot, akor nem lennének kinai farmerek, és nem lopnák el az accom az erre szakosodott vércigányok, hogy ki tudják elégiteni a piacot.
Biztos hogy kitépkedném a körmeit aki letakaritotta anno a karimat, de azt is savba mártogatnám aki pénzt ad a wow goldért.
Valaki megtudná mondani miért látok rengeteg Miss-t, dual-wielddel? Weapon skill maxon van ráadásul +5 swords human racial. lvl44 mobokon meg PvP-ben IS.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

MarkBlade
Még mindig cserélnék accot! Arathoros hordás 60-as kellene..
Laza
Attol meg felhaborodni lehet ... folyamatosan jonnek az uj reklam managerek 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BEAST
jah funnak tényleg nagyon jó 😊

hát nemtom, void-dal + fear-elgetésekkel és dot-okkal simán lehet 2-4 mobot egyszerre gyalúlni ezen a szinten, szóval elég pörgösnek mondanám a dolgot. 😊

gáz akkor van, ha az elfear-elt mob netán magával hozza pár haverját is pluszban...na ilyenkor sokat tudnék adni egy frost nova + blink-ért 😊)

én 10-es szinten mondtam azt, hogy elég, de szerencsére adtam neki még 1 esélyt (letöröltem ezt a karim, de GM visszaadta 😄DD), s nem bántam meg. bár idõm úgyse lesz rá, hogy befejezzem, de fun-nak tökéletes, vagyis még mindig 100x jobb, mint qrva reput farmolni -.-