World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
van human warlockom 17-es 😄😄😄😄😄 ... de ott meguntam , nekem nem jött be az állandó dotszórás , szal megint kezdtem egy mage-t 😊 igaz többet ülök és iszok , de pörgösebbek a harcok 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és már csak azért is tetszene a UDwarlock, mert nem egyszerüen sebezhetetlen, mint a szúette pala, hanem egyenesen raidboss 😊)

"warriorom van 60as , unalmas lenne még egyet csinálni , rogue csak 40es de ehez sem lenne túl nagy kedvem ... a sámánt még nem próbáltam 😄 de szerintem nem is fogom 😊

ud warlock-ot próbáltad már?
próbáld ki, nagyon frankó kis kaszt 😊)
az enyém még csak 18-as - okok, még szart se tudok róla, ezt elismerem, szal' nembeszóni' 😄 -, de nagy élmény vele nyomulni.
nem olyan nyugdíjas kaszt, mint a mage, az tuti.

már el is felejtettem, milyen, mikor nonstop lehet menni egy kaszttal elõre,
s nem kell 2 mobonként 20 sec szünetet tartani manaregen miatt -.-

áááh...hozzád képest csak kisinas 😊))

Duskwood, stég, hajó? Ilyen sok újítás volt a mai hotfixben? 😄

TDC Geronimo
Gyere át hozzánk, meglátod sokkal jobb lesz... <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

épp sz*rtúrón tréningezünk, szal' igen, csinálgatjuk AQ40-et.
csak mondjuk a javitási költségem a töredéke a többiekének, mert általában sok potencionális halált meg tudok úszni, köszönhetõen az 5000 buffed hp-nek, de méginkább az ice block-nak...
bár volt már olyan ragna kill-em is, hogy 6500 hp-vel futkostam 😊 bár akkor csak feleannyi +dmg-em volt, de legalább nem volt gond, ha egy knockback-kel véletlenül belevágott a láva közepébe...

Nem tudsz a sorok között olvasni az a te bajod. Ennek nem ez volt az információtartalma... sokkal inkább az, hogy "sok a gódom, show me some love".

TDC Geronimo
<#eplus2>

Botond
6.3as catalyst a királyság. The Ramore stégen kifagy a kép,amikor leszállsz a hajóról. Szerencsére kijött 6.4 azzal már jó.
BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és ha TUF van a kezükben? 😛 😊)

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BEAST
az is csak 35 másodpercenként 1 stun 😛

talenttel+pvp set bonusszal nagyon sûrün tudját azt a stunt nyomni, legalábbis elég gyakran ahoz, hogy max. fshock csúszhasson ki 😛

BEAST
nem , wowban sosenem használtam ilyen neveket , rp serveren vagyok<#mf2>

Botond
Bízst és Bísztebb?<#idiota>
BEAST
hát , 2 60as karakter epixxben egy kellemes raid communityben ... vagy egy másik server teljesen nulláról , idõm sincs már annyi hogy 1 hónap alatt 60as legyek :S még gondolkodom egy picit ... már csináltam 2 karaktert hogy a neveket lefoglaljam xD

Wildor csinaljatok kis aq40et , aztan majd sirni fogsz hogy hova tunt az ertektelen aranyad.

BEAST
heh , egyszerre nem szed le mindent , a 3 fajtából egyszerre egyet 😊 , a Divine Shieldet eddig sem lehetett leszedni , a Blessing of Protectiont eddig is le lehetett most is le lehet szedni azzal a spellel :p ... az meg hogy 2 pala stunlockban tart , 2 pala rosszabb esetben is 2 stun , ha retri paladinok akkor 2 repentance , ez összesen 4 dolog ami ideiglenesen megbénít , sehol sincs ez egy stunlock rogue-hoz vagy egy össze vissza fearezgetõ lockhoz 😛

Botond
Azért gondold csak át!
a cleanse csak friendly targeten mûködik, a purge csak enemyn

pontosítsuk, a cleanse bármelyik baráti egységrõl leszedi egy kattintással bármilyen ártó cuccot. Minden más kaszt csak egy fajtát szedhet le egyszerre.
WSG-ben emiatt simán keresztül trapol a zászlóval.
A purge tényleg egész jó, de mintha vmelyik patch óta már nem lehet egyik pala pajzsot sem leszedni vele.(persze lehet, hogy mostanában mindig rosz pajzsra nyomom)
A másik durvaság, hogy rugót megszégyenítõen tud két pvp pala stunlockban tartani és ha véletlenül sikerülne menekülõre fogni, akkor execute kalapács már röppen is 😊

BEAST
bah , már csak belegondolni is rossz ... nem mondhatnám többet Gerora hogy núb hordás ... õ meg rám hogy núb pala , ez nem történhet meg XD

BEAST
a cleanse csak a paladinról szed le egy disease/magic/poison effectet , de a purge vagymi ellenfélról is leszedi , legalábbis asszem ez a purge ... nincs s jobb amikor sorozatban eltüntetik a SoC meg a Blessing buffjaimat 😄

Ha a kedves rozsdatanya elmesélné szegény sámánnak mi az imba cleanse hatása. 😊

Mert az ilyen hirdetõk lvl1-es karik, amik egybõl törlõdnek.

Én is kapok kétnaponta whisperelve vegyél 9$-ért 1000g-t ajánlatokat ilyen-olyan honlapokat meglátogatva.
Már többször mentem a GM oldalra, csak nem tom melyik kategóriába illik ez a szabályellenes viselkedés.

BEAST
bah mondja ezt egy sámán a mocsok purge spellel 😄

Igazad van nincs sok képessége, de nem is kell neki, mert mindent megold két gombbal is... 😊))

Az AB-s gyorsítós cipõ reward speedje és a speed enchant a lábbelire összeadódik?

BEAST
még meggondolom 😄 ... nem volt még hordás karim ... pff kb semmit sem ismerek azon az oldalon :S

Tyler Durden
Megánuszoltak? <#awink>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

BEAST
lol 😄😄😄😄 mintha olyan sok képessége lenne 😛

"Az Un Goro krateriert meg no comment. /laugh /spit dolgok nagyon szepen neznek ki amikor ket 60-anas leol egy 52-est....

engem meg STV-ben 37-esként vágott le egy 60-as epic sámán...és? van ez igy, visszafutottam, ennyi 😊 megesik az ilyen..."

Ennél már csak az a jobb amikor kis hunteremen egy egész zgs raid ment át 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Botond
Pedig pala után én is sámlit nyomtam,vicces volt a sok ranged ability. Bár mostmár palának is van pár.
TDC Geronimo
Egy pala utána nem is való neked hordás kari. Ott nincsen még egy olyan kaszt ami tele lenne annyi féreg képességgel <#hehe>

BEAST
warriorom van 60as , unalmas lenne még egyet csinálni , rogue csak 40es de ehez sem lenne túl nagy kedvem ... a sámánt még nem próbáltam 😄 de szerintem nem is fogom 😊

QuippeR
jé, illegális dolgokat teszel, és még neked áll feljebb? húzz innen a jó francba <#ejnye1>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
csinálj egy sámlit ^.^ vagy mivel pvp szerver egy ganker rogueot ^.^ ízimód warrior? ^.^
BEAST
bah <.< ... kár hogy horda oldalon egy class sincs amit most szívesen elkezdenék 0-ról 😞

Ugyan mar, nem felhaborodni kell, hanem egybol irni egy GM ticketet (viselkedes-szobeli inzultus). En mindig ezt csinalom, es erdekes, de az ilyen hirdetoket soha nem latom viszont jatekban.

Sound
taniccsá' plix, te olyan ügyes vagy...

Laza
Az a legundoritobb, mikor a jatekon belul kezdi el vki reklamozni, teleb..va a chatet.

Hetvegen WG-ben egy arc elkezdett beinvelni mindenkit, majd mikor beleptunk, iszonyat sorokban megirt makrojaval elkezdte lokni a reklamszoveget ... a pumpa felugrott hirtelen, ilyen gyorsan nem hagytak meg el emberek a raidet hatalmas anyazasok kozepette 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

köszönjük 😊
jah, azóta már van mégegy, NMI-nek is összekapartuk 😛
nahat, a thunderaanos videotok egesz hangulatos : )
(gecijo zeneje van)

anti hero

Friczy
No megalakultunk újra! Mostmár mindenki kellõképpen szögletes, veszünk még fel pár hozzánk hasonló elvetemült arcot de a guidocska már most raidképes.
Legalábbis remélem!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sound

nem próbálgatni kell BWL-t 😄
Botond
feral druid
Nekem másfél év alatt nem sikerült rájönnöm, hogy milyen értéktelen a gold és mindig kevés van, örülök hogy a javítási költségeimet fizetni tudom. Akár örülhetnék is, hogy egy darabig nincs több BWL-próba😞
Tom, reroll pve.

TSW: Tunderke