World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
latom szokast csinaltal a szanalmas kotozkotesbol. Ezzel aszed ugyesebb es okosabb vagy?

"meg nem szerzem a T1/T2 cucokat..."

Azokat nem lehet megenni csak a nem bopos azaz csuklos es ovest max. De azok is egi aron vannak ha esetleg bekerul AH-ba.

Jah es nem aszontad hogy elmesz? Vagy meg nem vagy megelegedve magaddal es inkabb spameled a forumot?

Ugyes buksi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
T2t vegyél nekem is! Köszi!

Ja és #72049!
Sephi
Hat en azert vettem. Enchantokat , esetleges cuccokat amig meg nem szerzem a T1/T2 cucokat... tinketet meg cuccokathogy elkeszitsek mas cuccokat amiket majd eladok.

Pl megkaptam a Hearbalist's gloves nevu pattern ami ugye noveli a Herbat +5 -el es 8g-ert fogyik rendesen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MarkBlade
Még mindig keresek egy Arathoros Hordás karit.. 😉 csere ügyileg..
MarkBlade
Ezért nem adok kölcsön senkinek.. 😊 De most komolyan.. Ebben kivételesen igaza volt Wildornak 😉 60-on már nem vesznek az emberek cuccokat ha megvan a ló mármint az epic.. utána nagyon nem veszel semmit..
Sephi
Egy BS-es faxi meg mindig log nekem 550 G -vel es amikor lejart a kolcson fogta magad es elkoltoztette a karijat mashova. Aze' a 550g-ert megdolgoztam baszki de bucsut mondhatok. GM-nek meg se merem irni mert /lol 😄

Botond
Elutazok pár napra,ha hétfõn visszaértem elsõ dolgom lesz.
MarkBlade
A pénz nem minden.. 😊 De ez tényleg igaz.. a pénz jõn fõleg most egy 2-3 órás insta Strat pl 100-g körül hoz.. És ráadásul ha megvan a 2000g akkor már nem is kell több 😊
Sephi
Amcsi szerveren pl minden ami az AH-ban van kb felaron kaphato es vagy 4-5 oldallal tobb van....

Ez van. Bar en sem igazan ertek egyett a pinz vasarlassal.

Jah Wildor mondd mar meg, hogy a napi 3 ora geciunalmas mobfarmot, amikor kijelolod a mobot es mar hanyinger kerulget, kivasarolja valaki. Valoban ez a jatek szepsege. Gz. Persze lehet jonni azzal a szoveggel, hogy nem muszaj gazdagnak lenni, de aki nem idomilliomos, es eppencsak raidekre van ideje (mert teszem azt tobbi idoben leginkabb dolgozik/csajozik/bulizik/akarmitcsinal) annak bizony ez kurvajol tud jonni, amikro 1 nap elbaszol raidre mondjuk 50goldot.

Mielott valaki is azt hinne, megmondom: Nem, en soha nem vettem penzert goldot, es nem is fogok, viszont akik azert vesznek penzt, hogy ne kelljen tobb orat csak a repairert/potiert napi 4 orat farmolni (teljesen pontosan at tudom erezni a helyzetet), azt megertem, es nem itelem el. Ez van.

Quipper: Megertem a te allaspontodat is, es teljesen igazad van, csak maskepp gondolkodunk errol a dologrol. Persze a kiscsavo, aki orditva sirva addig veri a falat, amig apuka nem veszi meg neki azt a penzmennyiseget amivel egy csomo mindent ki tud magaval vasarolnim azt en is gyulolnem, de kulombseget tenni nem lehet.

/join prydwen imo

anti hero

cseles
;oP

anti hero

TDC Geronimo
Elbaxa üzletünket razival, gg blizz -_-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
najó küldöm

Botond
Kaptam,jöhet a lóvé.<#zavart1>
Hurrá, már baromira untam DM-et, meg hogy nem esik libram:
"In the next patch, the Dire Maul Librams will no longer be a requirement for the Zul'Gurub enchantments. Instead, a new item drop from either Bloodlord Mandokir or Jin'do the Hexxer, along with the class appropriate Voodoo doll will be all that is necessary, making these enchants much more accessible to players.

We do plan to incorporate additional use for the Librams, but the specifics are yet to be determined."
TDC Geronimo
";op" ebbõl könnyû volt rájönni. Legközelebb ne hagyj ilyen árulkodó nyomokat! <#hehe>

dr holmes?
<#smile>

anti hero

TDC Geronimo
Ahaha táskát kaptál azt remélem jónak küldtem 😄

Botond
Elkeveredett a kezdeti motivációs összeg a postán. :-P
TDC Geronimo
Csaknem Csiribee személyesen? <#hehe>

QuippeR
ha már így is tökhülyének néznek, akkor már azt is megemlítem, hogy ez a "létezik, ne próbáld megakadályozni" életstílus egy nagy kupac szar, és én nem akarok így élni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
<#rolleyes>

Mondom van elo pelda.

QuippeR
nem fogok 250 postot írni errõl, csak arról szeretnék megbizonyosodni, hogy értitek, hogy a gold eladás/vétel az elsõ lépés afelé, hogy aki gazdagabb, annak legyen jobb cucca.
nem azért kell tiltani, mert valakinek így több goldja lesz, hanem maga az elv, hogy egy MMO-ban a gazdagabb embernek több lehetõsége van, ez rossz. és ez teljesen független attól, hogy az arannyal aztán mit tudsz kezdeni, illetve mit nem.

Botond
Nagyot mondtál,öblíthetsz!<#idiota>
nref <#wow1>
http://video.google.com/videoplay?docid=4669895340140820194&q=fury+warrior&pl=true
latom nehez tuljutni ezen a irl gold vetelen/eladason

anti hero

Friczy
<#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

"Egy ismerosom 100 g -et fizetett hogy levigyek 2x onira egy heten... minden loot az ove volt pl."

rotfl, részvétem annak, aki ezt megengedte 😄
100g 2 onyxia-ért, simán jó biznisz, ennyit adok én is bármikor érte, pláne, ha enyém lehet minden loot belõle...
2 onyxia, az tesók között is kb. 10 epic cucc (+ jópár kék cucc és 2 b 18-as tatyó is), a nexus crystal meg kb. 30g-ért megy el átlagban darabáron...lehet matekozni, tiszta jó biznisz ez 😄

szal' mehetek én is? 😄

arról már inkább ne is beszéljünk, hogy 100g-t lvl60-on kb. 2-4 alap alatt simán össze lehet vakarni 😊

na igen, itt a pont.
aki pénzért goldot vesz, az hülye, az saját játékát qrja el, mert az életben nem fogja tudna értékelni azt, mint aminek saját maga kaparta össze az árát. a játék egyik legnagyobb varázsától fosztja meg magát az ilyen ember szerintem.
az meg, hogy a wow-ban elõnyt élvez akárkivel is szemben az, akinek sok pénze van, még nagyobb hülyeség.
az élvez elõnyt a casual player-rel szemben - aki esetleg pénzért veszi a gold-ot - akinek van egy hardcore guild-je, akikkel naponta vagy kétnaponta le tud menni 40-es instába, s onnan tudja cuccolni a kariját.
gold-ért max. pár - ma már - gagyinak számító lila cuccot tudsz csak venni.

onnantól fogva meg, hogy van hli guild-ed, meg van epic mount-od, gyakorlatilag potikon meg javításon kívûl másra nem kell a pénz, minden más kifarmolható, megszerezhetõ hli instákból.
(ezalól kivételt képezhet 1-1 új insta kijövetelekor a különbözõ res-t adó cuccok, amik asap kellenek, lásd. pl. AQ és nature res cumók kapcsolata)

ennyi.

STFU 😊

Sephi
Vagy esetleg , mint mar volt ra pelda , egy nagyobb penzosszeget fizet valamelyik valakozo hajlamu kalnnak hogy lefigyek MC/Bwl/Oni-ra es ove lehet minden loot...

Egy ismerosom 100 g -et fizetett hogy levigyek 2x onira egy heten... minden loot az ove volt pl.

Aki goldot vesz az a sajat jatekat bassza el, raadasul lovon, par enchanton, spellen es mar elavult lila cuccokon kivul ugyse vehet semmit rajta. Sose lesz olyan felszerelese, mint a raideloknek.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Sound
fake! giev blue post! 😛

khm. eddig én mit is csináltam??😊 Rapidity-t farmoltam, eladtam darabját 450g-ért (3-at is) persze most hogy már a saját Rapidity-t farmolom ami nem esik :]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Ezt a hulyeseget hagyjuk mar, hogy irl penz/gold milyen nem etikus dolog. Aki nem sajnalja ra a penzt, az fizessen erte, jol jar o is , meg aki kifarmolta az is. Aztan le lehet zarni a temat. Az hogy a blizzard policy nem engedi, az meg az eluzletiesedes elleni gyenge lepes volt, hogy ne arasszanak el nagy tomegbe minden szervert a kinaiak ezzel tonkrebaszva az ottani "gazdasagot". De egy 5millios jatekostaborral rendelkezo jatek tul nagy piac, hogy a kinaiak kimaradjanak belole.

Ha valaki meg akarja venni a penzt, hat tegye.

grats, mi volt a lewt?
;op

anti hero

rotfl

Ouro down!!
képz

While it's not completely in-line with your dream parody, I do believe that you'll be happy to hear that in the next patch, the Dire Maul Librams will no longer be a requirement for the Zul'Gurub enchantments. Instead, a new item drop from either Bloodlord Mandokir or Jin'do the Hexxer, along with the class appropriate Voodoo doll will be all that is necessary, making these enchants much more accessible to players.

We do plan to incorporate additional use for the Librams, but the specifics are yet to be determined.

/target Auctioner xx
/put librams fast in for 400+g
/behappy after the patch

Sound
ZG?😛 az a vicces amikor 2x felstackol, 1k damage / sec (talán) vagy csak tick? lényegen nem változtat, ha nem healelnek véged

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

5-6. alaklommal sikerült! :S

TVelvet
Login megint megvan halva? fasza..
Nem is, nekem egy téglalapban "kép" felirat😊

TSW: Tunderke

piros X
?

anti hero

Szegényke 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

QuippeR
van versenyhelyzet, fõleg pvp-ben. majd akkor térjünk vissza a témára, mikor megjelennek az elsõ "ingyenes" MMORPG-k, ahol a wtfpwned fegyvereket rl pénzért lehet majd megvenni, mert ugye "a rl pénz megszerzésére is fordítottam idõt, hol a gond?"

akkorvan E3 2006?

majd majus elejen megmondjak.

szerintetek mikor jön a kiegészítõ? mennyi idõ még az basszus

magus
a masik kedvencem a penzert gold guidek. amiert fizetni kell, az neten is fenn van vhol.