World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"meg nem szerzem a T1/T2 cucokat..."
Azokat nem lehet megenni csak a nem bopos azaz csuklos es ovest max. De azok is egi aron vannak ha esetleg bekerul AH-ba.
Jah es nem aszontad hogy elmesz? Vagy meg nem vagy megelegedve magaddal es inkabb spameled a forumot?
Ugyes buksi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pl megkaptam a Hearbalist's gloves nevu pattern ami ugye noveli a Herbat +5 -el es 8g-ert fogyik rendesen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez van. Bar en sem igazan ertek egyett a pinz vasarlassal.
Mielott valaki is azt hinne, megmondom: Nem, en soha nem vettem penzert goldot, es nem is fogok, viszont akik azert vesznek penzt, hogy ne kelljen tobb orat csak a repairert/potiert napi 4 orat farmolni (teljesen pontosan at tudom erezni a helyzetet), azt megertem, es nem itelem el. Ez van.
Quipper: Megertem a te allaspontodat is, es teljesen igazad van, csak maskepp gondolkodunk errol a dologrol. Persze a kiscsavo, aki orditva sirva addig veri a falat, amig apuka nem veszi meg neki azt a penzmennyiseget amivel egy csomo mindent ki tud magaval vasarolnim azt en is gyulolnem, de kulombseget tenni nem lehet.
anti hero
;oP
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"In the next patch, the Dire Maul Librams will no longer be a requirement for the Zul'Gurub enchantments. Instead, a new item drop from either Bloodlord Mandokir or Jin'do the Hexxer, along with the class appropriate Voodoo doll will be all that is necessary, making these enchants much more accessible to players.
We do plan to incorporate additional use for the Librams, but the specifics are yet to be determined."
<#smile>#smile>
anti hero
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mondom van elo pelda.
nem azért kell tiltani, mert valakinek így több goldja lesz, hanem maga az elv, hogy egy MMO-ban a gazdagabb embernek több lehetõsége van, ez rossz. és ez teljesen független attól, hogy az arannyal aztán mit tudsz kezdeni, illetve mit nem.
http://video.google.com/videoplay?docid=4669895340140820194&q=fury+warrior&pl=true
anti hero
rotfl, részvétem annak, aki ezt megengedte 😄
100g 2 onyxia-ért, simán jó biznisz, ennyit adok én is bármikor érte, pláne, ha enyém lehet minden loot belõle...
2 onyxia, az tesók között is kb. 10 epic cucc (+ jópár kék cucc és 2 b 18-as tatyó is), a nexus crystal meg kb. 30g-ért megy el átlagban darabáron...lehet matekozni, tiszta jó biznisz ez 😄
szal' mehetek én is? 😄
arról már inkább ne is beszéljünk, hogy 100g-t lvl60-on kb. 2-4 alap alatt simán össze lehet vakarni 😊
aki pénzért goldot vesz, az hülye, az saját játékát qrja el, mert az életben nem fogja tudna értékelni azt, mint aminek saját maga kaparta össze az árát. a játék egyik legnagyobb varázsától fosztja meg magát az ilyen ember szerintem.
az meg, hogy a wow-ban elõnyt élvez akárkivel is szemben az, akinek sok pénze van, még nagyobb hülyeség.
az élvez elõnyt a casual player-rel szemben - aki esetleg pénzért veszi a gold-ot - akinek van egy hardcore guild-je, akikkel naponta vagy kétnaponta le tud menni 40-es instába, s onnan tudja cuccolni a kariját.
gold-ért max. pár - ma már - gagyinak számító lila cuccot tudsz csak venni.
onnantól fogva meg, hogy van hli guild-ed, meg van epic mount-od, gyakorlatilag potikon meg javításon kívûl másra nem kell a pénz, minden más kifarmolható, megszerezhetõ hli instákból.
(ezalól kivételt képezhet 1-1 új insta kijövetelekor a különbözõ res-t adó cuccok, amik asap kellenek, lásd. pl. AQ és nature res cumók kapcsolata)
ennyi.
Egy ismerosom 100 g -et fizetett hogy levigyek 2x onira egy heten... minden loot az ove volt pl.
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
khm. eddig én mit is csináltam??😊 Rapidity-t farmoltam, eladtam darabját 450g-ért (3-at is) persze most hogy már a saját Rapidity-t farmolom ami nem esik :]
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Ha valaki meg akarja venni a penzt, hat tegye.
;op
anti hero
képz
We do plan to incorporate additional use for the Librams, but the specifics are yet to be determined.
/target Auctioner xx
/put librams fast in for 400+g
/behappy after the patch
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
TSW: Tunderke
?
anti hero
Szegényke 😊
Kéne valami frankó/kafa aláírás...