World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
az nem a crossroadstól nyugatra lévõ hegyen van? vagy az ugyanaz?

Per Aspera Ad Inferi.

QuippeR
nem, csak rosszul fogalmaztam

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

AnarchoiD
raesett egy pixel ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

QuippeR
a játék készítése közben meghalt Blizzard munkatárs emlékére, ha minden igaz

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

AnarchoiD
Ezt vagja valaki milyen apropobol van itt ? (najo sejtheto, de pontosan ?😊

SS -kornyeken jartomban furat lattam

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

<#worship>

jah meg a gyomszedés epikkel + a 3 mount gyorsito enchantal a legjövedelmezöbb 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ahh töröljétek egyiket

sámánom van 200+ spell dmgvel + az agentos trinket +46 spell dmg undedek ellen.
farmolom élöhalottakat, ha találok jol feszlerelt tankot akkor tyrs hand vagy enhlangen vagy mi (ahol nem csak elitek vannak), ha megunom szedem a gyomot és csinálok pár qt aminek dabja akár 3-5gt is adhat. 😊
egy undead 3-4 lövés ált 😊 ja meg nálam a nap 12-14 ora 😊
na meg szerencsés vagyok van mikor csak funolni akarok és high instákba megyek egyik nap 2 bop kéket nyertem meg egy halom zöldet perszed disenchantkor ált a drágábbik összetevö jön ki nekem 😛 aznap csak 200g volt de csak 2 baron runba került...

sámánom van 200+ spell dmgvel + az agentos trinket +46 spell dmg undedek ellen.
farmolom élöhalottakat, ha találok jol feszlerelt tankot akkor tyrs hand vagy enhlangen vagy mi (ahol nem csak elitek vannak), ha megunom szedem a gyomot és csinálok pár qt aminek dabja akár 3-5gt is adhat. 😊
egy undead 3-4 lövés ált 😊 ja meg nálam a nap 12-14 ora 😊
na meg szerencsés vagyok van mikor csak funolni akarok és high instákba megyek egyik nap 2 bop kéket nyertem meg egy halom zöldet perszed disenchantkor ált a drágábbik összetevö jön ki nekem 😛 aznap csak 200g volt de csak 2 baron runba került...

Rugóknál van kötelezõ talent raid instákhoz?
Egyáltalán mit tud csinálni HLI-ben szerencsétlen azon kívül, hogy spameli a SS/backstab/hemor egyikét és néha nyom egy feintet vagy evis-t?

raziel.
/kiss

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
najo de botondnak miért küldözgeted a cuccokat? örüljön hogy viszajöhet a szerverre, majd õ farmol nekünk;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Most kivételesen nem új ikonokat kaptunk... nerfet megint \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Mages

Arcane Power: This aura will no longer stack with Power Infusion. If you use it, Arcane Power's aura will replace Power Infusion's aura."

rofl, no comment.
birnám, ha csak egyszer is a blizzard átgondolná, mielött valamit is implementál a game-be 😊
bár nem mintha annyira bántana ez a dolog...leginkább nem tud meghatni 😄

KhanCommander
Napi 200/300g-t keresel??? Hogy a rákba? Én nekem napi 30-40g megy el raidre max szombaton illetve vasárnap délelõtt van idõm farmolni...

Veni Vidi Vici

www.worldofwarcraft.com

Milyen test realm van USÁban? Most zárták be szinte az 1.10-eseket is 😊

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Friczy
Arathor szerveren horda oldalon huntereket venne fel az Artum Inferniti guild.
A guid vegyes de fõleg pve beállítotságú. Jelentkezési feltétel az Mc. Bwl és Onyxia kulcs! A 100 feletti fire res elõny.
Az érdeklõdõ leveleket sg-priviben várom!
Egy kis ízelítõ, milyen felszerelésre számíthat a kedves leendõ tagunk pár héten belül: Whar
A próbaidõ 3 hét, összesen 2 tagot fogunk kiválasztani.

Fizetett toborzó hirdetésünket látták, készült az Artum Inferniti megbízásából. <#ravasz1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
banbanban!<#banplz>
Ja ha mar ez a tema ,nekem is van BS-en gold elado.
<#idiota>

magus nem neked ment valamit elnyomtam

jah 400gmbe került 177 spell dmg a kiskarimnak nemsokára csinálok képeket a cuccokrol tök jo érzés mikor a 2. lövéstöl megfekszik ali a bgn 😄
pedig most csak 56 van vagy mi

(fire spell dmg)

pénz goldért?! ? 😄
simán
60 as karimmal 200-300g / nap keresek
nem mindenkinek van ideje farmolni a wowban mert az életben teszi
lineage2-ben tényleg sok elönyhöz jutott de itt max a kis kariájnak tud
kira cuccokat venni amit amugy ha nincs nagy karija kizárt hogy meg tudjon venni
pvp meg egyértelmü hogy nagyobb szorakozás jobb cuccokban!
szerintem olyan mint hogy elmész moziba szorakozni kifizeted a mozijegyet!
persze sok spur ember van magyar országon aki egy forintot nem költene a páleszen kivül másra csak hogy jobban érezze magát... szomoru de ez van

azért milyen jó hogy még mindig usa>>>eu prio van...
ott volt cthun/ouro hotfix, itt nem
ott van test realm, itt nem
fxckya<#gunyos1>

Sephi
😄DDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Megyek Nagyváradra megnézni hol teremnek az igazi marhák."

mármint a tauren-ek? 😊)
errõl jutott eszembe, múltkor bementem McDonalds-ba, pultnál áll egy csaj meg egy srác, mondom a csajnak, kérnék két taurenburger-t elvitelre.
csaj meglepetten néz, néz, majd visszakérdez: mit?
a srác meg mellette meg szakadt szét a röhögéstõl.
õ értette 😊

Lynx_TWL
nincs pisz flém van!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Hat mellete volt a szemetrakodo de most mar el sem hinned milyen szep tiszta es helyrerakott lett.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
ha kéne, én is vennék goldot... és nem basznék el semmi élményt, csak a hülye fejeteket fel <#mf1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Ennek viszont örülök,én 85ben voltam arra utoljára,akkor még szemétlerakó volt. :-(
"a napi 3 ora geciunalmas mobfarmot, amikor kijelolod a mobot es mar hanyinger kerulget, kivasarolja valaki."

wow-ban jellemzõen és szerencsére nem csak farmolással lehet pénzt keresni, hanem kis leleményességgel máshogy is.
(persze itt nem arra gondoltam, hogy pénzért veszel gold-ot, vagy itemdupe-olsz, meg ilyenek)

BEAST
boldog szülinapot 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Latszik hogy a kultura 0. Nagyvarad Erdely legszebb varosa. A Varat meg mar lassan eve renovaltak es gyonyoru lett.

En nem akarok veled kotekedni... te kezdted de most mar kiderult hogy fogalmad nincs mirol beszelsz es mar kotekedni sem tudsz. Ezzel nem ersz el semmit mert kirohoglek.

Szerintem pisz oksa?

*kérek
faxom a VIP-be belefele :/
jó'van akkó'. én kérem elnézést 😄
Botond
A megyent nem értené úgyse,nem olyan nagy a szókincse nekije.
"melyik út megyen" 😄
Botond
Azt nem is kérdezed melyik út vezet itt Budára?<#wilting>
Botond
Megyek Nagyváradra megnézni hol teremnek az igazi marhák.<#gonosz1> Igazi kultúr környék, a várból csináltak szemétlerakodót. <#nemtudom>
<odacsap az ostorral>

anti hero

még mindíg ittvagy PARASZT ?
ERIGGGYÉ INNEN HE!

anti hero

Botond
Hú!<#lama>
lol micsoda logika

anti hero

Sephi
Hagyad ma' ne bansd. Nem latos hogy vegre orul hogy valaki felfigyel ra es kielheti a hajlamait? Ugyis mindgyart elutazik "falura" a marhakhoz es birkakhoz oszt azoknak mondhajta ugyse veszik emberszamon szegenyt 😄

BEAST
nekem meg semmi? ezt megjegyeztem , legalább tudom hogy botondnak van , majd jól lehúzom egy két táskával 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MarkBlade
Hadjátok abba.. 😊 Kivételesen Sephinek van igaza..
"Hat en azert vettem. Enchantokat , esetleges cuccokat amig meg nem szerzem a T1/T2 cucokat..."
Nem a T1/T2 cuccról beszélt hannem hogy amíg meg nem szerezte õket..
Úgyhogy abbahagyni 😉
Botond
T1/T2 matematikai mûveletnek mi a megfejtése akkor? T0,5? Mert az is bop mind. Leülhetsz!
Sephi
Okoska hol irtam en hogy T2-rol van szo? En a T1-esrol beszeltem cucu virag. De ezt nem kell mondanom egy WOW expertnek! Mikor indulsz?

Botond
T2bõl minden bop. Leülhetsz!
MarkBlade
jó ez igaz de már olyan sok pénz nem vissznek el.. Egy jó Strat 100g 😊