World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imba - International Master of Business Administration
ownage - Hány éves vagy
http://files.filefront.com/Defiance_the_Moviempg/;4961325;;/fileinfo.html
Kicsit nagy, de megéri 😊
Én csináltam ^^
Én elég sokat (utóbbi 2 év). Nehéz összehasonlítani a WoW-al. Ennek sokkal szebb a grafikája és a pvp nem szarabb...
Mikor látsz te WoW-ban, hogy 150vs150 van? esetleg több?
Nem lkehet összahasonlítani a kettõt. Mind2 nagyon jó, csak rá kell kattanni 😊
ftw
imba
ownage
hmm?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De nézzük a pozitív oldalát, akinek hiányzik az egyik keze az is érvényesülhet a játékban. Click-to-Move ftw!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A RESTORED FLAME Bloodscalpos magyar guild tagfelvetelt hirdet!
Feltetelek :
-18 ev legyen betoltve
-Mc/Oni/Bwl kulcs
-humorerzek
-majdnem mindenapos Zg/Oni/Mc/Aq20 7-11 ig valo raideken reszvetel
Priestek , Druidak es Magusok elonyben. Mi egy naon vidam osszetarto klan vagunk akik Oni/Zg/Mc et farmoljuk eppen es keszulodunk BWL-re es Aq20-ra. Allando tagjaink nagyreszenek mar majdnem megvan a T1 cucc. Nalunk nincs diktatura hanem megerto es segitokesz emberek toboroznak.
Jelentkezeseket online tessek mebeszelni/ekudeni wow mailbe a kovetkezo emberek egyikejenek :
Viharpöröly / Warriror kasztlider
Forzental / Hunter kasztlider
Taurus / Duida kasztlider
Szerzetes / Pap kasztlider
Zozoka / Magus kasztlider
Slimer / Shaman kasztlider
Sheepy / Ninja kasztlider
Krael / Warlock kasztlider
Vagy esetleg meg Alienhun-nak. Nem kotelezo eppen annak a kasztlidernek kudeni amilyen kaszt vagy de valamelykojuknek.
Amen RESTORED POWA 😊
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
szánalom szvsz
Mind1 idetlen de teccetos 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Most mondd, hogy nem sexy!
csak a te kedvedért megszabadultam minden felesleges cuccomtól, így lett összesen 31 helyem
így sorban:
fun cuccok
pacik/engi trinketek
kulcsok/quest itemek
kulcsok/quest itemek
6/8 deathmist (kinézet roxx, meg kell a moviehoz +2 slot majd még)
4/8 nemesis (egyben egyedüli fire res cumók (+2engi trinket))
soul link +armor cuccok
shadow res cuccok (még 3 jön majd még hozzá)frost resist cuccok (3 db, jön majd még vagy 6-7)
nature res cuccok (ehez is jön majd még vagy 2-3)
2 random epic, többi meg kell a shardnak...
invben is nagyon ki van pucolva de ez meg csak azért van mert ma már megszabadultam a shardok nagy részétöl (utolsó 28 slot ráadásul csak shard lehet ugye...)
hát kb ennyi. azt már meg se említem hogy felheartot már disenchantoltam. az még 8 hely lenne (és lesz is mert kár volt diselni ~)
QQ blizz
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
๏̯͡๏﴿
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Uden lo meg a fuck u...Ezek szerint nem így van.
A halál csupán a kezdet...
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar