World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nem ronda... viszont a soul linkes +armor/dodge bohóc ruház az az 😄

Sound
száccsá pro ;]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TVelvet
Rondák e vagytok? <#idiota><#idiota>
Warlock Láv (The King and The Queen)

Sephi
Van valahol olyan site ahol ilyenek le vannak irva?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ez ütött 😄D

üdvözlöm Lamek-et, ráférne egy jó adag nref <#vigyor1>

QuippeR
az "uden lo" az a "help me".

a "bur" meg a "lol".

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Fenrir
Össze van valahol gyûjtve, hogy az ally szavak mit jelentenek magyarul/angolul?

Pl: "uden lo" ugyebár a "fuck u". Ilyenekre lennék kíváncsi.

Micsoda például a "bur"?

A halál csupán a kezdet...

Sound
R13 pvp priest?😛

Sound
PWNED! ;]

Sephi
A CODoas gyerek az Council Of Doom? Mert azokat is szeresuk!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DAISY 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AHAHAHAHA 😄DDD

Sugam
😄S,ennyi! 😄 ezkész 😄

Cthun muvi

azóta született folytatás is, az nem tetszett annyira a CoD-os gyerekeknek, de dolgozunk egy Episode III-on, hogy örüljön Rudii
tmk
hehe

aha...hát,persze...hihető volt

TDC Geronimo
lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elmehettek a kurva anyjátokba köcsög alamuszi fasszopó csicska 10 éves rohadt ganker szarrágók, nektek minidg akkor kell szemétkednetek amikor brs buff van és a többi magyar geci alli is akik gankelik az altokat és hasonló karikat. Kicsit gondolkozhatnátok mit mûveltek. Jah és jó uggrálást a brm-i lávába.>Elmehettek a kurva anyjátokba köcsög alamuszi fasszopó csicska 10 éves rohadt ganker szarrágók, nektek minidg akkor kell szemétkednetek amikor brs buff van és a többi magyar geci alli is akik gankelik az altokat és hasonló karikat. Kicsit gondolkozhatnátok mit mûveltek. Jah és jó uggrálást a brm-i lávába.>

Tisztelt Rachmarage !

Elõször is hadd mutatkozzam be, Rudii anyukája vagyok. Kisfiamnak az elõbbiekben éppen a konyhában kevertem a bambit, amikor is az én egyetlen szememfénye, a hõs éjelf tünde vadász (vagymi, nemértek az ilyenekhez), krokodilkönnyeket hullatva rohant ki a konyhába, zokogva ölelte át a derekamat, és elpanaszolta hogy milyen hangnemben írtok itt a fórumukon. Neharagudjatok meg, de nemtudom mi az a ganker meg buff, DE AZT HATÁROZOTTAN KIJELENTEM, HOGY HA BÁRMELYIKÕTÖK AZ ÉN KICSI FIAMAT LÁVÁBA MERI UGRATNI, FIZETEK EGY HEKKERNEK (vagyminek) FELTÖRI A GÉPÉT ÉS KINYOMOZZA HOL LAKIK, AZTÁN KÜLDÖM APJUKOT A PISTÁT ÉS MAJD KIMOSSA SZAPPANNAL A SZÁTOKAT ! Neharagudjatok de nagyon megrökönyödtem ezen a stíluson. Ezt a játékot Rudikának a 6. születésnapjára vettük, azóta minden iskolai farsangon nagy füleket varrok neki a vadászruhához, és jobb hiján petnek vagyminek odaadom neki a múltkori akciós mosóporhoz kapott kokkolínómacit. A kis tündérbogárkám kedvéért ha piros pontot hoz haza az iskolából, /bow-val köszöntjük. (HOgy ez mi, ne kérdezzétek, a játékból másoltam ki egy papírra, 2 hét alatt megtanulta az egész család) Õ volt a legelsõ az osztályban, aki a fecskebetût letudta írni, ezért már kijárt neki egy /clap is, igaz másodszorra járta az elsõ osztályt, de a teljesítményt el kell ismerni.

Legyetek szivesek visszafogni magatokat és nem bántani a CODos gyerekeket, olyan aranyosak amikor a kertünkben a fáskamrából kihozott fadarabokkal és partvissal kardoznak, közben bele beleisznak a szobiszörpbe (kék és piros poharakat vetetett velem a kicsi fiam, a kékekre valami manapósönt, a pirosra meg hílíngpösönt kellett ráírnom) A kedvencem Rudikám legjobb barátja, Hammerdin. Annyira aranyos, amikor fakardozás közben néha telitorokból felüvölt hogy SÍÍÍLD és egy kottont húz a fejére. (Akkor jöttem rá hogy életem párja hiába fogja keresni a múltkori használt gumit.)

Kérlek titeket, ne bántsátok Rudikát és a barátait.

😄DDDDDDDDDDD

Lynx_TWL
miért vesz fel egy pap ilyen köpenyt?😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

pluhi
Kérdés:
SR set utsó bonusza:
Increases the duration of your Rejuvenation spell by 3 sec.
Akinek megvolt a full SR mesélje el plz, hogy mi is történik a rejuvval pontosan. Kap +1 ticket? Ha igen, akkor megkapja a 100% healing bonuszt is? (5 tick ugye már 100%, 4 csak 80%)
A gyógyitás mennyisége nyilván nem megy feljebb, igy ez csak lassabb rejuvot jelent?
pluhi
Buffok mintha nem egyeznének.
pluhi
The Tauren Brothers
Ha volt már, akkor bocs, de nagyon nagy.
<sigh>

anti hero

TDC Geronimo
Hehe nublock ;o

VÓTMÁ

anti hero

raziel.
😊))

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
*ne ;o

TDC Geronimo
te csak nem pontozz! <#mf2>

The Garrett
ezt a jó öreg levente is megcsinalja :-)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
Rank 14 Fury warrior..

ez valami... nahjo nem commentálok nézétek meg.
BEAST
...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
Túl sok idõt töltött sámánok társaságában
Mighty
Palák sírnak a DPS miatt?

<#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

lol megintcsak, te mirol beszelsz?😄 par napja volt szo rola hogy szarok a cthun dropok ezert linkeltem egy healer macet ami szerintem kurvajo. semmi rinyalas nem volt ebben.

TDC Geronimo
"Ennek pisolg a szeme? Elég komoly lenne 😊" igen 😊

Lazarus
Ennek pisolg a szeme? Elég komoly lenne 😊
Van olyan pajzs ami alapból forog, szal

ui: utánaolvastam, igen
lol háttérben bebuggolt a mount x_x

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

picket
Ránézésre valahol Arathi Highlands-en történhetett a dolog. Kíváncsi lennék a további fejleményekre is, hogy amikor megjött a taurenek guildjének színe-java, akkor mi lett a paladinokkal... bár valószínûleg bubi-bs 😊

&#3237;_&#3237;

á, nem hiszem, nincs rajtuk buborék

így készül a taurenburger 😊

Rofl <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
ejha, paladinok.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sound

Sephi
Valoban hulla egyszeru volt a quest. Az elsonel szivtam kicsit talan de azt is amig megszoktam a kitolast.

Azzal a kis Silithusi Aly szivatassal nekem az volt a bajom hogy miert rajtam kellet megboszulni azt amit mas csinalt? Semmi baj nem lett volna ha mar nem 4 napja probalnam megtalani , nem vittek el volna mindig elolem , es ilyen aprobb dolgok.

Aztan erdekes hogy akarhanyszor popolt a buzie azzonal ott volt 4-5 hunter es mindig megoltek mert feltek hogy elviszem.

Aztan reggel 4 orakot par napja belogoltam , osszeszedtem a kornyeken levo par emberbol egy csapatot es meglett a q. Egy szal aly/hordas sem volt ott. Ergo koran kell csinalni es nem lesz baj.

picket
Vele tanulmányoztuk szellemként, hogy ez a mai modern technológia mennyit kibír... Kb 15 hordás "jóakarónk" futkozott fel-alá a hulláinkon, tépve a billentyûzetet.
Aztán amikor el akartam futni, akkor belém kötöttek, megálltam, nevettem, és MCztek. Elnézést kértek, megygyógyítottak, felbuffoltak.
Valamelyiküknek viszketett az ujja, és közénk lõtt egy tûzgolyót, ebbõl volt a félreértés. Utána persze a többi 10 is ráugrott hármunkra. Ezért lett Rodzi ideges, és beleütött a démonba. Ez van, most mindkét oldal szerint hüdebunkó a másik. Pedig nem is. Csak nem értünk orkul 😛
Amúgy hunter q-ról az egyik fórumon egy csákó mindent elmondott amit lehet: "... the guyest quest ever ..."

&#3237;_&#3237;

Sephi
Tehat szemelyseg kutato vagy?

Botond
Niriel b+,sose jöttem volna rá :-D Már zaklattom Melishát, Rodzit,nem tudtam,hogy te is ott voltál a Sephi nevelésen :-D