World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a "bur" meg a "lol".
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Pl: "uden lo" ugyebár a "fuck u". Ilyenekre lennék kíváncsi.
Micsoda például a "bur"?
A halál csupán a kezdet...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DAISY 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AHAHAHAHA 😄DDD
Tisztelt Rachmarage !
Elõször is hadd mutatkozzam be, Rudii anyukája vagyok. Kisfiamnak az elõbbiekben éppen a konyhában kevertem a bambit, amikor is az én egyetlen szememfénye, a hõs éjelf tünde vadász (vagymi, nemértek az ilyenekhez), krokodilkönnyeket hullatva rohant ki a konyhába, zokogva ölelte át a derekamat, és elpanaszolta hogy milyen hangnemben írtok itt a fórumukon. Neharagudjatok meg, de nemtudom mi az a ganker meg buff, DE AZT HATÁROZOTTAN KIJELENTEM, HOGY HA BÁRMELYIKÕTÖK AZ ÉN KICSI FIAMAT LÁVÁBA MERI UGRATNI, FIZETEK EGY HEKKERNEK (vagyminek) FELTÖRI A GÉPÉT ÉS KINYOMOZZA HOL LAKIK, AZTÁN KÜLDÖM APJUKOT A PISTÁT ÉS MAJD KIMOSSA SZAPPANNAL A SZÁTOKAT ! Neharagudjatok de nagyon megrökönyödtem ezen a stíluson. Ezt a játékot Rudikának a 6. születésnapjára vettük, azóta minden iskolai farsangon nagy füleket varrok neki a vadászruhához, és jobb hiján petnek vagyminek odaadom neki a múltkori akciós mosóporhoz kapott kokkolínómacit. A kis tündérbogárkám kedvéért ha piros pontot hoz haza az iskolából, /bow-val köszöntjük. (HOgy ez mi, ne kérdezzétek, a játékból másoltam ki egy papírra, 2 hét alatt megtanulta az egész család) Õ volt a legelsõ az osztályban, aki a fecskebetût letudta írni, ezért már kijárt neki egy /clap is, igaz másodszorra járta az elsõ osztályt, de a teljesítményt el kell ismerni.
Legyetek szivesek visszafogni magatokat és nem bántani a CODos gyerekeket, olyan aranyosak amikor a kertünkben a fáskamrából kihozott fadarabokkal és partvissal kardoznak, közben bele beleisznak a szobiszörpbe (kék és piros poharakat vetetett velem a kicsi fiam, a kékekre valami manapósönt, a pirosra meg hílíngpösönt kellett ráírnom) A kedvencem Rudikám legjobb barátja, Hammerdin. Annyira aranyos, amikor fakardozás közben néha telitorokból felüvölt hogy SÍÍÍLD és egy kottont húz a fejére. (Akkor jöttem rá hogy életem párja hiába fogja keresni a múltkori használt gumit.)
Kérlek titeket, ne bántsátok Rudikát és a barátait.
😄DDDDDDDDDDD
SR set utsó bonusza:
Increases the duration of your Rejuvenation spell by 3 sec.
Akinek megvolt a full SR mesélje el plz, hogy mi is történik a rejuvval pontosan. Kap +1 ticket? Ha igen, akkor megkapja a 100% healing bonuszt is? (5 tick ugye már 100%, 4 csak 80%)
A gyógyitás mennyisége nyilván nem megy feljebb, igy ez csak lassabb rejuvot jelent?
Ha volt már, akkor bocs, de nagyon nagy.
anti hero
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Van olyan pajzs ami alapból forog, szal
ui: utánaolvastam, igen
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Azzal a kis Silithusi Aly szivatassal nekem az volt a bajom hogy miert rajtam kellet megboszulni azt amit mas csinalt? Semmi baj nem lett volna ha mar nem 4 napja probalnam megtalani , nem vittek el volna mindig elolem , es ilyen aprobb dolgok.
Aztan erdekes hogy akarhanyszor popolt a buzie azzonal ott volt 4-5 hunter es mindig megoltek mert feltek hogy elviszem.
Aztan reggel 4 orakot par napja belogoltam , osszeszedtem a kornyeken levo par emberbol egy csapatot es meglett a q. Egy szal aly/hordas sem volt ott. Ergo koran kell csinalni es nem lesz baj.
Aztán amikor el akartam futni, akkor belém kötöttek, megálltam, nevettem, és MCztek. Elnézést kértek, megygyógyítottak, felbuffoltak.
Valamelyiküknek viszketett az ujja, és közénk lõtt egy tûzgolyót, ebbõl volt a félreértés. Utána persze a többi 10 is ráugrott hármunkra. Ezért lett Rodzi ideges, és beleütött a démonba. Ez van, most mindkét oldal szerint hüdebunkó a másik. Pedig nem is. Csak nem értünk orkul 😛
Amúgy hunter q-ról az egyik fórumon egy csákó mindent elmondott amit lehet: "... the guyest quest ever ..."
ಥ_ಥ