World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanulj meg angolúl, csak rajtad áll...
amúgy meg angol nélkül wow-val is lesznek gondjaid...
amúgy amit kérdeztél:
- scrolling combat text
- carnival enemy castbar
ATI POWER!!!!!!!!!
Igen, itt szamit az, hogy mennyire kocka a klanod (pl.: csupa egyetemista, vagy napkozben dolgozo emberek) es a kocsog Blizz is igen szemet taktikakkal el, hogy bizonyos bossokat meg ne lehessen megolni, noha azok benne vannak a jatekban, de akkor is ez a jatek legjobb es leg legakarmibb resze. Emellett meg lehet gyujtogetni a cuccokat es azokon elvezkedni, de az masodlagos.
Egyeseknek meg az is hozzatartozik, hogy aki mas klanban van az egy kocsog, bena es szar alak, de ez mar egy masik tortenet ami az emberi psziche rejtelmeibe vezetne, ha nem tevedek.
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
arról van szó, hogy az emberek így akarnak játszani, ha nem így lenne, akkor tennének arról, hogy más legyen az összhatás. mert ahhoz, hogy eventek legyenek, élvezetes, hangulatos játékórák, ahhoz nem kéne még az az ötven-hatvan ember sem, ami egy hardcore guildhez kell. tizenöt-húsz olyan ember, aki ebben lelné örömét -és elég kreatív- elég lenne egy ilyen guildhez, és a BS egész biztosan soha többé nem lenne low pop szerver...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Végigmegy párszor a BRD-n, UBRS, LBRS, DM, Scholo instákon, de utána maradnak a 20-as, 40-es raid insták, amik eléggé lélekölõek, legalábbis a "casual" játékosoknak (nemrég tudtam meg, hogy én is ebbe a csoportba tartozom 😊). Mi van még? Vannak még nagyszerû lehetõségek, mint a PvP rang kigyúrása (rank 10-ig napi 2-3 óra játékkal olyan 2 hónap, jó esetben, e fölé jutni napi 2-3 órával reménytelen). Ott van a különféle repuk kigyúrása (Timbermaw, Thorium Brothers, etc.), amik szintén lelketlen grindel (vagyis szórakozás, élvezetes játék = 0) lehet csak megcsinálni. Esetleg még lehet szórakozni olyasmikkel, hogy berohanunk Ironforge-ba a metróba (hordás vagyok), just for fun. De ez is csak egyszeri alkalom. Itt sacc per kábé ki is fújt a játék.
Valahogy ez olyan, mint az SWG-ben a jeti kigyúrása. Leölsz 70.000 wookie-t, és voilá. Roppant élvezetes. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tömeges harcok szuperek voltak tényleg, a legpengébb gép is akadt tõle😊
a pénznek volt értéke szinte már annyi, hogy a kínai farmerek miatt nem fértél el.
design: ízlések és pofonok (ott is jól néznek ki cuccok, itt is sztem)
pvp: 3gomb(balansz=0 TH és SS levert mindenkit esélyt nem adva)
mindkettõvel több mint 1 évet játszottam 😛
๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
itt egy kép BWL-rõl. Valami nagyon nem stimmelt. Egész BWL Unkown Entity volt nekem csak Vaelnek íra ki a nevét :/ Ez sajna elég rossz volt, mikor altatni kellett néhány mobot és az Unkown Enity-re kiírta, hogy Invaid Target 😞
Pls ha vki tudja, hogy miért csinálta ezt nekem az írja le pls.
Elõre is köszi
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
hidd el, engem is nagyon bánt ám, hogy nem tudtam ezt a rettentõen és életbevágóan fontos információt... mindjárt megyek is és telesírom bánatomban a kispárnámat <#vigyor1>#vigyor1>

ki gondolta volna, hogy ennyire eccerû 😛
aszittem' valami komplikáltabb -.-
bár ez se jobb: City of Heroes PVP event (pláne érdekes az a semmitmondó karakteranimáció, ami van benne)
nekem meg azt árulhatná el valaki (lehet n00b kérdés, de sebaj), hogy miaza a "gz", mert még a wowwiki-n sem találtam, az ok, hogy gratulációt, de mit jelent pontosan?
Miert mi is igy nevezuk oket! Rohadt egy fajta 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nah, nem rinyálok tovább fölöslegesen
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"