World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
ez a lerepulok a ehgyrol es pom pyro meg anyam kinja arra emlkezetet amikor silithusba repkedtem enis 😄, de jopofa 😊

hát pedig azt ne várd el, hogy minden addont lefordítsunk neked.
tanulj meg angolúl, csak rajtad áll...
amúgy meg angol nélkül wow-val is lesznek gondjaid...

PxE
De nem tom mejik mit csinal gyer az angol tudasom😞

ATI POWER!!!!!!!!!

www.curse-gaming.com -> Addons menüpont aztán válogass.

amúgy amit kérdeztél:
- scrolling combat text
- carnival enemy castbar

PxE
Hi valaki tudna nekem segitn látam vidiben hogy amikor le csoken az elete a mukidnak vagy a manaja akor pirosan ki jon 1 uzi hogy low mana agy elet meg hogy ki jelzi hogy az allen feled epen mit kasztol mejikek ezek az addonok????

ATI POWER!!!!!!!!!

Ez igen individualista hozzaallas, de teny hogy vannak akik igy jatszanak. Ugyanakkor lehet ugy is szemlelni a dolgot, hogy van a csapatod (a klanod) es a tobbi mas klannal versenyeztek, hogy ki oli meg elobb az uj bossokat.
Igen, itt szamit az, hogy mennyire kocka a klanod (pl.: csupa egyetemista, vagy napkozben dolgozo emberek) es a kocsog Blizz is igen szemet taktikakkal el, hogy bizonyos bossokat meg ne lehessen megolni, noha azok benne vannak a jatekban, de akkor is ez a jatek legjobb es leg legakarmibb resze. Emellett meg lehet gyujtogetni a cuccokat es azokon elvezkedni, de az masodlagos.
Egyeseknek meg az is hozzatartozik, hogy aki mas klanban van az egy kocsog, bena es szar alak, de ez mar egy masik tortenet ami az emberi psziche rejtelmeibe vezetne, ha nem tevedek.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Szerintem meg az egész wow dicsõséghajszolásról/presztízsharcról szól. Van egy játék, ami nem túl változatos (gyûjtsd össze, vidd el, öld le) játék, egyre nehezedik, és mindenki lootéhesen halad elõre, hogy neki legyen a legtöbb hp-ja, legtöbb manája, pénze és neki legyenek a legjobb cuccai, hogy õt irígyeljék. Ezért képes heti 20-30 órát abba fektetni hogy olyan dolgot csinál ami ugyanabból áll (bocsánat, nefinél változnak a kombók 😄 ). Legjobban olyan embereken látni ezt, akiknek már a lábujjkörmére is sikerült megszerezni egy epiket, majd jobbról-balról-fentrõl-lentrõl lefényképezi és berakja a fórumba, hogy tapsoljanak neki.
magus
most neztem ra lineage 2-re es azert sok dologban feveszi a versenyt wowwal ha nem jobb. sok olyan dolog van az officialban ami wowban nincs es egetoen kellene...

magus
te tudsz kalapaccsal Mona Lisat festeni?

Count Adyn
Pvp mind2 be szar és megállapodhatunk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

QuippeR
csak a játékosokon múlik, hogy milyen lesz az összkép. a Blizzard adhat egy fõ irányvonalat, de a játékosoknak ezt nem kell követni. ha nincs elég event, akkor csinálni kell a játékosoknak. miért van az, hogy mégsincs BS-en (sõt szinte egyik szerveren sem) olyan guild, ami ezzel foglalkozna? van ötven HLI guild, száz kisguild a lvl60 nem raid instákhoz, öt-tíz pvp guild, de nincs egy darab "in-game community" guild sem, csak az rp szervereken, pedig ez alapvetõen nem rp-s sajátosság szerintem.

arról van szó, hogy az emberek így akarnak játszani, ha nem így lenne, akkor tennének arról, hogy más legyen az összhatás. mert ahhoz, hogy eventek legyenek, élvezetes, hangulatos játékórák, ahhoz nem kéne még az az ötven-hatvan ember sem, ami egy hardcore guildhez kell. tizenöt-húsz olyan ember, aki ebben lelné örömét -és elég kreatív- elég lenne egy ilyen guildhez, és a BS egész biztosan soha többé nem lenne low pop szerver...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[NST]Cifu
Pardon hogy beleszólok a nagyok dolgába, de a véleményem szerint a WoW is "grindes sz@r" kezd lenni lvl60 felett. Eddig még az embert megfogta a fejlõdés, az egyre újabb területek felfedezése, a jól (olykor nem olyan jól) megírt küldetéssorozatok. Node lvl60 felett kezdem unni a játékot, mivel itt már nem sok esélye van az embernek normális hétköznapi egy-két-három órás játékkal rendesen játszani.

Végigmegy párszor a BRD-n, UBRS, LBRS, DM, Scholo instákon, de utána maradnak a 20-as, 40-es raid insták, amik eléggé lélekölõek, legalábbis a "casual" játékosoknak (nemrég tudtam meg, hogy én is ebbe a csoportba tartozom 😊). Mi van még? Vannak még nagyszerû lehetõségek, mint a PvP rang kigyúrása (rank 10-ig napi 2-3 óra játékkal olyan 2 hónap, jó esetben, e fölé jutni napi 2-3 órával reménytelen). Ott van a különféle repuk kigyúrása (Timbermaw, Thorium Brothers, etc.), amik szintén lelketlen grindel (vagyis szórakozás, élvezetes játék = 0) lehet csak megcsinálni. Esetleg még lehet szórakozni olyasmikkel, hogy berohanunk Ironforge-ba a metróba (hordás vagyok), just for fun. De ez is csak egyszeri alkalom. Itt sacc per kábé ki is fújt a játék.

Valahogy ez olyan, mint az SWG-ben a jeti kigyúrása. Leölsz 70.000 wookie-t, és voilá. Roppant élvezetes. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lynx_TWL
l2 egy grindes szar volt, és pofátlanság volt c1 nélkül kiadni a játékosok kezébe...
tömeges harcok szuperek voltak tényleg, a legpengébb gép is akadt tõle😊
a pénznek volt értéke szinte már annyi, hogy a kínai farmerek miatt nem fértél el.
design: ízlések és pofonok (ott is jól néznek ki cuccok, itt is sztem)
pvp: 3gomb(balansz=0 TH és SS levert mindenkit esélyt nem adva)
mindkettõvel több mint 1 évet játszottam 😛

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
Itemizáció, hardcore playerek elõnye, Tömeges harcok lekezelése, Pénz értékessége, High lvl itemek design ja, PvP rendszer. Ezekben egyértelmüen jobb az L2 😊 és mind2 játékkal több mint 1 évet játszottam.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
ez igaz is , de az L2 látványos nagy csatákra épül , amíg a wow inkább 1v1 vagy kisebb csapatok között ... AV az L2 ostromaihoz képest nevetséges ... tegnap volt egy nagyobb pvp event a serveren amin a mainem van , voltunk legalább 100an mindkét oldalon ... amint megláttam a horda sereget a kép behalt pár másodperc szünet a követketõ képen már ghost mode-ban voltam 😄 ... és nem , nem a gépem szar , a wow nem tudja kezelni az ilyen dolgokat , ha másban nem is , de ebben jobb az L2

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Jól mondod, összehasonlíthatatlan a kettõ, de azért, mert a wow képvisel vmilyen színvonalat, az L2 nem. A videó mindent elárul, highlvl-en is elég egyetlen quickbar, állsz egyhelyben, és 2-3 skillt szpemmelsz mint az õrült. A tetris több gombot igényel...

koosadam
sziasztok,
itt egy kép BWL-rõl. Valami nagyon nem stimmelt. Egész BWL Unkown Entity volt nekem csak Vaelnek íra ki a nevét :/ Ez sajna elég rossz volt, mikor altatni kellett néhány mobot és az Unkown Enity-re kiírta, hogy Invaid Target 😞
Pls ha vki tudja, hogy miért csinálta ezt nekem az írja le pls.
Elõre is köszi

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

magus
hat igy kulso szemmel ez egy gameboy techdemo

Count Adyn
Én sokat, az ss hangja még most is jó érzéssel tölt el😊)

van egy olyan hogy ha radaggrozik mob akkor dingel. de pl nekem akkor is dingel amikor valaki manat kap blessing of wisdomtol de a paladin aki rarakta messze van es unknown entitynek irja, kurva idegesito hogy 5 secente dingel illetve tobbszor ha tobben vannak a kozelemben. na EZT hol lehet kikapcsolni, mert en nem talaltam sehol😊

az egy opcio és asszem ki is lehet kapcsolni...

Sound
btw nem tudtok olyan CT_RA verziót, ahol megszûnik AQ-ban a "ding ding... dingdingding... ding... dingding... ding. dingdingding"

stunwatch illetve ccwatch

Lazarus
curse-gaming.com jobboldalt van a menü -> Addons
hi!lenne két kérdésem!egy:néztem a google,video-n videokat😄.és mikor egy 60as rogue-ét néztem, észrevettem h harc közben, mikor nyom egy kidney shot-ot, vagy gouge-ét, bejön egy csik és elkezd menni, mint a chanelling, amig tart a gouge, vagy kidney shot!ez mijen addon?honnan tudom letölteni?kettö:kérlek adjatok meg minnél több cimet ahonnan leszedhetek addonokat!köszi

Lynx_TWL
at war:

๏̯͡๏﴿

The Garrett
ez mégjobb 😄

itt látható a player housing is jól% 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Ultima online pvp event 😊

regi szep idok ,istenem 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nembaj, majdcsak kihevered ezt a traumát is valahogy...
hidd el, engem is nagyon bánt ám, hogy nem tudtam ezt a rettentõen és életbevágóan fontos információt... mindjárt megyek is és telesírom bánatomban a kispárnámat <#vigyor1>

yay 😊))

Sugam
hat, õ 😄 😄AD

Sound
igen, bennem is egy világ omlott össze, sõt szerintem kettõ is 😊

nembaj, nem érdekel <#vigyor1><#vigyor><#idiota>

Your reputation with sg.hu decreased by 500 😄

Sugam
hat wildor asszittem hogyte😄, szoval, 😄

f*szt röhögsz 😄
ki gondolta volna, hogy ennyire eccerû 😛
aszittem' valami komplikáltabb -.-

Sound
😄DDDDDDDDDD

tmk
sztem a congratz vagy röviden gratz-ból jön a gz

aha...hát,persze...hihető volt

gratz

hát ez 1 rakás sz*r volt 😄
bár ez se jobb: City of Heroes PVP event (pláne érdekes az a semmitmondó karakteranimáció, ami van benne)

nekem meg azt árulhatná el valaki (lehet n00b kérdés, de sebaj), hogy miaza a "gz", mert még a wowwiki-n sem találtam, az ok, hogy gratulációt, de mit jelent pontosan?

Sephi
Degeci 😄D

Miert mi is igy nevezuk oket! Rohadt egy fajta 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
Szépen megszerkesztett anim, de a játék továbbra sem tetszik 😛 Bétás összhatást kelt, a karakterek animációja is hagy némi kivánnivalót maga után. Én nem várom el a WoWtól hogy MMORPG legyen, tetszik hogy úgy kell játszani mint egy FPSt...

Nah, nem rinyálok tovább fölöslegesen
A "Ninja" (gondolom rogue) meg a kasztLIDER odab*sz <#zavart1>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

TDC Geronimo
Valami van benne

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

magus
sztem is egyre ekvesbe hasonlit egy mmorpg-hez, de ettol fuggetlenul roppant szorakoztato.

Aquli
öö.. sztem az a szánalom, hogy a wow nem mmorpg, hanem mmofps lassan. no offense...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Lazarus
/me tölti