World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
vegulis azt nezed egesznap... en anno a human malet utaltam meg, mert egyszeruen idegesit az acelalla. allybol gnomot meg torpet nem inditok mert perverz (persze jo moka, de ha mar azert harcolsz, hogy egy jol kinezo ruhat szerezz, akkor ne egy olyat oltoztess amin alig latszik). hordaban meg vagy egy nagy szoros budos valamit vagy egy rothado hullat nezel. ugyhogy maradt a nightelf mint a metroszexualisok zaszloshajoja^^

gyertek magenek nem banjatok meg garantalom muhahahaha😄

Sugam
😄D😄., rugo egeszjo

hát... elsö reakció guilden belül az volt hogy 4/4 lock rerollolni akar, mert ez már kurvára nem járja...

The Garrett
LOOOOOOOOOOOOL 😄DD most adok halat az egnek a druida settert 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

forditva 😄 de hahaha jo lesz az a pisafelho korulotted😄 meg a goggle😄

Warlock LASER EYES PEWPEWPEW (és igen képesek voltak elbaszni -.-

rogue

hat nekem kevesbe igy masfelev utan😄

Sugam
lól gnome csaj a legimbab 😊 nekem iszonyatosan tetszik 😊

nah kurvaelet

"Not to burst your bubble, but each spell cast will be affected by this talent, not each wave of an AoE. The AoE still counts as a single cast and if it crits, you receive the one-time refund of mana for the spell. You will not be able to "generate" mana in the way I think you are suggesting. Apologies if my previous comments were misleading."

master of elementsrol van szo. kurvajo erzes hogy minden aminek orultem 1.11 el kapcsolatban szepen szertefoszlik ahogy kiderulnek hogy amiket eddig KEK postok irtak dezinformaciok voltak😞 hat ezt a fosszart.

BEAST
énis bánom már hogy nem törpe pala lettem 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nah most kepzeld el hogy enmeg abban a kurvajol kinezo tier3 mage armorban GNOMEmal kell lennem😄 mar vagy 123123szor megbantam hogy gnomeot inditottam😄 noggenelixirt ketpofara szoktam inni😄 40 uveg elmegy 2 raid alatt😄 igazabol modellt fogom majd megvaltoztatni imo, de az lenne a jo hogy ha lehetne olyat hogy csak a sajat modellem valtozzon es ne minden gnome female 😄

Lynx_TWL
paladin leginkább szuper márióra emlékeztet..... geciszar!!!!!!!!!!!!

๏̯͡๏﴿

magus
dejo h a rogue armor egy 40 centis gnomon van, sokat latok belole😊

Thalrog
jaja és mivel pont az uccsón nincs kinai szöveg, ezért az csak oda van photoshopolva 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

jah akar azis lehet😄 de szerintem akarmelyik is az az utolso nem vegleges😄 nem tudom elkepzelni hogy beraknanak egy mar szereplo armor modellt mitn tier3😄 es ugye ezek a kepek nem hivatalosak egyelore😊

"The talent by itself has a duration of 1.5 seconds. However, coupled with Permafrost, this allows a 4.5 second duration."

nah ennyit arrol hogy imp blizzardot buffoltak volna😞 eddig adatok mar a permafrost kimaxolasaval votlak ertendok😞 pedig de szepeket is almodtam a 7.5 secig tarto 15% ra lassito kiteokrol😄D viszont permafrost megis 2 talent egyben lett vagyis no a snare ideje is, maxolva +3 sec es +10% snare.

Thalrog
hát ha logikusan minden kaszt szerepel a képen akkor a sorrend szerintem ez, balról jobbra:

rugó, druid, mage, hunter, priest, paladin, warlock, warrior, shaman

vagyis kizárásos alapon az uccsónak sámánnak kell lennie, mert más hordás kari nincs a képen, ami sámán vagy hunter lenne. remélem érthetõ.

vagyis a sámliknak lesz aq-s szettjük 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

BEAST
eeeeez van! ... ha igazán gyógyítani akarsz egy raidben akkor palát kell indítanod nem papot 😄😄😄 ... nagyon helyes a sámán a pala hordás megfelelõje <#eplus2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tmk
Ha gyógyítani szeretnék papot inditottam volna. Szeretek healelni is, de nem úgy hogy resto ágra vagyok kényszerítve és PvP-ben szart sem érek.

aha...hát,persze...hihető volt

The Garrett
<#mf1><#mf2><#mf1><#duhos2>

The Garrett
ELNBEZEST hogy pve tevekenyseghez ra leszel kenyszeritve a PVE talentre...........................

ezen latszik a forma, paladin vicccesen nezki😄 hunter meg gondolom azert nem ugyanaz lesz mint az aqs😄

jah es a kesztyu is😄

mage csak azert tunik annak mert sisak ki van kapcsolva, mig a tobbinel nem.

még mindig jobbak mint az aq setek 😄

tmk
na szépen átalakította blizz sámán talentet. gyakorlatilag aki end game instázni akar megint rá van kényszerülve a resto ágra

aha...hát,persze...hihető volt

antgecc
Azért az hogy mind fantáziátlan erõs túlzás, fõleg, hogy csak 4et láthatunk.

Egyébként szerintem a priest és a warrior cucc teljesen szép. A druida olyan amilyen. Jobb mint eddig. De mit várnánk egy druida ruhától? Olyan a ruha, mint a karakter... olyan semmilyen (szerintem). Mage valóban elkapkodottnak tûnik. Még a T2 is jobb volt nála sztem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hát nemazért.. de nemvalami sok változozz a magenel.. szinte semmi.. csak megcserélödtek az izék 😞(

nekem a mage is bejon azzal a kristaly akarmivel a vallan😊 szerintem sokkal jobbak lettek a szinkompoziciok. nekem eddig tetszik mind. pap is kurvajo😄 baar erdekes lesz a gloria egy ud papon shadowformban😄

magus
a warrior vallas kiveteleve a tobbi ugyanolyan fantaziatlan mint az eddigiek

TVelvet
ez nem lenne rossz ötlet ez a Eredar kurvajol nézki
jaj itt már annyi van.. azt a végén kiderül hogy FÓKA lesz az uj faj vagy ELEFÁNT...

tehat osszefoglalva most ket lehetoseg van az uj ally fajra, az egyik a The Broken faj (draneiek outlandson elo valtozata, ez azert nem stimmelne mert hogy jonnek at onnan amig zarva van a kapu ugye😄) a masik meg ez az Eredar (gyak ez a faj az ami a warcraft3 ban votl archimonde, de ugye lentebb lathatunk egy lehetseges magyarazatot hogy az ot "felfalo" whispekbol lett egy uj faj ami gyak az eredar "jo" valtozata lesz.

itt egy masik kep de ez egy eredar.

akar ezis lehet😄

"Blizzard's April Fools joke wasnt a total joke.

I've seen the grabs of the E3 video, and the starting area clearly looks like Mt. Hyjal.

My theory: After the wisps all owned Archimonde, they absorbed part of his power/energy/form/whatever. This overwhelming power transformed the wisps, giving them mortal form again in the shape of an Eredar. However, since they have the souls of elves, they arent evil and are accepted into the Alliance on this fact.

This idea fits right in with the Blizzcon statement where Metzen said "At first you will go "HUH?" then go "Oh, that makes sense"."

Irvine Kinneas
LVL 60-as Törpe Papomat hordás/allys rugóra cserélném!(BS szerver)további infokért írj mailt a : [email protected] -ra(cuccok,stb)

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

The Broken, draneinek az a valtozata ami nem korcsosult el.

ez mi? egy tigris? 😄DD

hat vegulis nem dranei lesz illetve megis 😄 The Broken

check this

es hasonlitsatok ossze a sound fele keppel😊 es ehez a videorol irt szoveg. EGYBEVAG!😄 de egyelroe meg midnig nicsni hivatalos bejelentes.

TVelvet
NEMhiszem ELL:.. laggos megint ez a szarturha.................................................. 2. BWL marad el
TDC Geronimo
:/

Mondjuk mind1 kit fingatok <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ScarY MAN
Csao!
Lenne egy olyan kerdesem hogy a wow.hu oldalon vannak videok amiket klanok csinaltak nagyobb BOSS ok megolesekor...Ahhoz tudnatok adni egy linket??😄
Elõre is köszönöm szépen😄

...

koosadam
hm...nemtom kaptam egy üzit a klánból, hogy lépjek fel, mert állítólag van testserver (szeretem a testservert és szólnak ha van). Felmegyek az oldalra és tudtam karikat indítani meg minden. Ezért volt fura...
Mind1 köszi a választ <#wink><#worship>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Friczy
Tehát akkor kell csak a talentezett cd, amikor már 10 mp-nél hamarabb szétkapsz valakit a csapat mögött, és el is akarsz tünni hogy trancsírozd a következõt...
Nade akkor mirõl beszélünk, ha már ilyen jól megy?

Sound: Inkább DS az a vállas, tudod átmentem hordázni amikor Te allyzni, hunti lett.

keep walking... www.artum-inferniti.net

? testserver hiba? ninsc is testserver jelen pillanat.

jo de az nem feltetlen az uj faj😊 az lehet hogy csak az uj ellenseg😄

koosadam
#73449 valaki? <#rinya><#whatever><#rolleyes>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

aki lusta klikkelni vagy csak nem jonne be az oldal vagy akarmi anank itt van par tier3 armor set:

mage:

warrior:

priest:

druid: