World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bc-t en is varom..
meg a warhammer onlinet ;op

anti hero

QuippeR
"small mindflayer-like tentacles hanging from their chin"

ilyen a draenei fajnak nincs, de az eredarnak igen

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

itt is frissulnek az infok az 1.11 rol.

hat kerem en nagyonizgatott vagyok mar😄 ugy varom 1.11 et mint anno 2005.februar 11-et😄 mondanom sem kell hogy burning crusadet meg ketszer ennyire varomD:

jah az tuti nem mivel az demon vezirek faja😄 csak ugye a tulbuzgo poster arre tippelt a leiras alapjan. DE

"In talking about the two races, the video shows a representative of the Draenei being introduced in a huge meeting between the kings of the Humans, Dwarves, Gnomes and Night Elves. It also shows the same for the Blood Elves: They are introduced to a war council of the Orcs, Trolls, Taurens and Undead."

ez alapjan asszem batran ki lehet jelenteni hogy 99% a dranei.

TVelvet
dejo is lenne nagyon imbah nézki,de 1 archimond fajzat nemhiszem hogy lesz
illetve PANDAT AZ ALLIKNAK OLOLOL!!44

anti hero

uj ally race spekulaciok az e3 as videok alapjan😛 pontos info elvileg a kovetkezo ket napban mivel szerdan kezdodik az e3 tenylegesen. ez alapjan szinte biztosnak veheto a dranei faj.

haha noskill ap mage detected😄DD de amugy nem ertem mit elvezel benne😄 jo persze a lenyeg az hogy te elvezd.

pro te kussolj 😛

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hat ez azert nem olyan egyszeru, egy elorelato mage nem nyomja el az apt csak ugy egy masik mage ellen amig nem tudja milyen speces, es cast kozben is folyamatosan figyeli polyt hogy mikor jon ki belole enemy (foleg ha mage es szamit a pvptrinket/iceblokkra) es ellepi spellt hogy ne rakja neki 10 sec cdre az agat. 😊
Szoval azert annyira nem egyszeru a dolog, megha altalanosaggabn be is valik egy atlagos bamba trinketap mage ellen aki ha enemyt lat es nincs cd akkor tapossa a makrot 😄

Egyebkent atolvasva az uj talenteket magemmal maradok a jol bevallt 31/20 arcane/fire talenten , annyi kulonbseggel hogy mostmar lesz pyro is a kisebb modositasok miatt az impr fireblast es bourning soul valtozasa miatt jut ra pont. Eza talent a best 😛

a rohadt életbe hogy csak nekem nem jön be egy olyan link sem ami tier 3ashoz kapcsolodik 😛

TVelvet
rugo is tud 3000 res ambusht nyomni... 😊

hozzávalók: Blessing of might+Battle shout (kitalentelt)+mark + ZG s trinket+ imbah fegyó perdi pl+kb 1000 res AP. ÉS Berserking !
Lynx_TWL
rugók gyengék ez van😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
ááá ... aki ilyen cuccban van az nagy odafigyelést kap ... azt kb a fél csapat gyógyítja míg a másik fele össze vissza hal , ezért a böhömnagy taurent Raggy jobbkezével nem is támadjuk , úgyis 8 sámán meg 4 pap tartja életben... leginkább a T1 T2 setes emberekre mennek , legalábbis a vállasra :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem, 1.12 még nem =bc

Sugam
hangsulyozom "szegeny !!gyenge!!" 😄

Sound
Biztos azért ölnek mert NW shouldered van 😄DD csoki... tudod ki a közkedvelt BG-on?
Orange itemes arcok.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

<#vigyor5><#hehe><#zavart1>

Botond
Nalátod.
Ja én azt hittem hogy a hide meg a Vanish is instant de akkor nem. Bocsánat.
Rá is fér szegény gyenge rugóra egy kis erõsítés hiszen nem oneshotol senkit.
Teljesen igaza van.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

mage kap majd uj conjure water rankokat😄D meg imba invisbilityt ami semmire nem lesz jo😄

Botond
1.12=bc=lvl70. Nem is kell talent revamp csak +10pont és olyan sírás lesz itt minden classtól,hogy az nem mindennapos. <#vigyor1>
valakinek elkell tartania a zsebkendo gyartokat is 😛 <#rinya>

ne felj 1.12 ben megkapod a tapot😄 elvileg mar csak a rugo maradt hatra😊

Botond
Nem születhet mindenki sírásra. <#gonosz1>
csak flamel es trolloskodik hagyjad😄 erre szuletett😄

Botond
Íráskényszer,többi stimmel.
Botond
Hide meg frostbolt hogy jön össze? Mennyi a sebzése a hidenak? <#wow2> Amúgy nekünk is van casttime (ikon cooldown <#mf2>), szóval igenis ráférne egy kis táp a rugacsra.

Kérdésedre válaszolva: nem.
Nem azt gondolja. Simán nem szeretne kimaradni, és beszédkényszere van.

Ja ezt nem tudtam. OK. <#falbav>
És mst akkor mi lesz? Valszeg semmi.<#beka3>

Mighty
Te most kikezdtél Botonddal, elkövetve életed legnagyobb hibájat!

R.I.P. <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Már mér a rugó kezdené hiszen cooldown van rajta 10sec!!! Talentel 5 sec? Hogy kezdené a rugó. Nem értem miért gondolod, hogy a rugó kezd.

Te most komolyan azt gondolod hogy a rugó gyenge? Sírsz a cooldown miatt ami a hideon van? Ok. Amúgy nekem a frostboltom kitalentezve sem instant, mekkorva baromság mán. És a pyroblast is 6sec fúj de szar. Meg az APn is van CD. A trinketekrõl nem is beszéltem. Fú de gyenge a mage is, talán még a rugónál is sokkal gyengébb hiszen nem csak CDnk hanem casting timeunk is van.
Röhej.

Mighty
Ezt most nem értem. Az esetek kb 95%-ában a rugók kezdik a harcot, nem?

Botond
Tehát összegezve megtudhattuk,hogy a rogue pwn,mert ranged nem tud megölni,szóval közel kell jutnia egy olyan skillt használva ami cooldownos,még akkor is ha kitalentezi. PWN,PWN,PWN! De télleg! <#idiota>
ezen nem is csodálkozom, kell neked itt sztárolnod magad 😄

Friczy
Az is erõsen növeli a játékélményedet, ha nem 40 yardról nézed a maget miközben tekeri a pyroját.
Nekem rendesen be szokott kavarni ha valakit/valakiket osztok, és jobban megy le a hp-m mint szokott. Na olyankor rugó van mögöttem és általában nem tudok ráfordulni scatterezni se. Már azon gondolkoztam, biztos bg bejáratánál osztogatja valaki a Perditiont a rugóknak mert mindíg azt látom..

Ugyanitt üzenném Arathori allynak: Nincs még full t2-m, nem esik a cipõ!! Mert gondolom mindenki a vállast szúrja ki és ezért vagyok közkedvelt.
(Kicsit az utóbbi idõben MostWanted lettem minden bg-n, olyan assistot kapok hogy 5ös healer grp kell mögém. Anélkül már be sem megyek... :])

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mighty
Nézném én, de nem jön be melóhelyen az az oldal 😞

ez alapjan nezd.

nezd a hivatalos oldalt az alapjan semmit nem nott.

Botond
Ez a kijelentés jobban közelíti a realitásokat,mint az a töménytelen sírás amit itt a médzs/warlock/warrior szekció elõad. <#nyes>
Igazad van a többi overpower szegény rugó meg nagyon gyenge.
Hahaha

Mighty
Ez lemaradt:
6. ice barrier - CD csökkent fél percre, felfogható sebzés növekedett 😮 nem nott a felfoghato sebzese, soot meg csokkent is 1 el ha megnezed a mostani talentcalculatorral es a patchnotet😛 (454 vs 455 haha)

Thottbot szerint:
Instantly shields you, absorbing 438 damage. Lasts 1 min. While the shield holds, spells will not be interrupted.
Patch notes szerint:
Instantly shields you, absorbing 454 damage. Lasts 1 min. While the shield holds, spells will not be interrupted.

Na most a thottbot adatai rosszak, vagy a patch notes változott?

figyu, attól hogy perpillanat nem játszok a wow-val, még érdekelhet ám, hogy mi történik körülötte 😊
elvégre akárhogy is nézem, 1,5 éve vagyok/voltam wow fan 😛

amúgy meg aki imbahsbubi paladinnal tolja annak psszt 😄

Mighty
3. pyroblast - nincs CD, nincs elõfeltétel, növekedett a sebzés sebzese nem novekedett
4. blastwave - pyro az elõfeltétel, növekedett a sebzés. sebzese nem novekedett

Pyroblast a thottbot szerint:
Pyroblast (Rank 1)
125 Mana 35 yd range
6 sec cast 1 min cooldown
Hurls an immense fiery boulder that causes 141 to 187 Fire damage and an additional 56 Fire damage over 12 sec.
Patch notes szerint:
Pyroblast
Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 Fire damage and an additional 56 Fire damage over 12 seconds.

Blastwave a thottbot szerint:
Blast Wave (Rank 1)
215 Mana
Instant cast 45 sec cooldown
A wave of flame radiates outward from the caster, damaging all enemies caught within the blast for 154 to 186 Fire damage, and dazing them for 6 sec.

patch notes szerint:
Blast Wave - Ranks 1 - Requires 20 points in Fire Talents and 1 point in Pyroblast 215 mana/instant/45 sec cooldown -A wave of flame radiates outward from the caster, damaging all enemies caught within the blast for 160 to 192 Fire damage, and dazing them for 6 sec.

Gondolom az összes rankon növekedett. Vagy közben megváltoztatták a patch notes-ot?

Elfelejtettem a negatívumokhoz írni még, hogy állítólag megnövelték az Ice Block mana költségét (15-rõl 305-re). Majd ha lesz hivatalos talent tábla, akkor kiderül.

TDC Geronimo
najó megszereztem Mr. Wigglest blizzesek betegek 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ezt nezzegessetek szorgosan mert frissulget. imba lesz a tier3😄 a warrior chestbol kiindulva :

1027 armor
44 stamina
21 strength
defense +14
+1% hit
+1% dodge

dejo nekem nincs cooldown a conjure wateren \o/