World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
pedig nekem eléggé tetszik, kár hogy legalább négy hónap míg elérem egy karival a lvl60-at (és az még nem is 70 ugyebár).

egyébként a belinkelt plakáton ugye egy eredar paladin látható, ami azért eléggé vicces dolog.

tehát akkor választható kasztok:
warrior, paladin, druida (ez szerintem a wispekbõl következik), talán priest?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

The Garrett
en latok benne raciot. Valami kurvajo faji kepesseg kell ahhoz hogy sok ember kezdjen uj karit ezzel a fajjal.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hat ez azert igy, ebben a formaban nem teljesen igaz <#ejnye1>

anti hero

capaszabi
én elöször aszittem goblin, aztán kapcsoltam hogy törpe paladin ^^

BEAST
nem csak a BS , minden EU serveren ez van

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha egyszer Francia országban járnék valaki figyelmeztessen hogy az elsö szembejövö informatikus kezére ugorjak rá páros lábbal föleg ha blizes mert ez már vicc hogy 8-tól 10-ig játszhatatlan a BS és ráadásul stabilan low a populáció! Elhiszem hogy nem könnyü mindent csucson járatni de hogy a BS miota elindult ennyire xar legyen az már botrány!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

BEAST
biztos hogy nem csapatra ható aura lesz ... kb annyit fog érni mint a +1% dodge , még a perception is táposabb , pedig azt sem találod minden második zöld cuccon 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Persze,hogy nem aura. Hiszen ott van még az OPted shadowform meg a mégOPted +25% speed hullaként. <#zavart1> Ez meg csak ezt a vacak aurát kapja. <#gonosz1>
picket
Nem is ér semmit NE-nek 😊
Én legalábbis nem tudom hova tenni 😛
Meg nem is aura. De shadowmeldet akarok aurában! 😄

&#3237;_&#3237;

Botond
+1% chance to hit lehet amúgy,csak nem növekszik szinttel. NE is van 1% dodge,ami szintén eléggé ritka zöld cuccokon.
mihez képest? 😛
Friczy
http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p11/mage/talents.html?05005050023100000000000000000000505033122051300

Ez milyen ez?

keep walking... www.artum-inferniti.net

pszt!! ;o)

anti hero

BEAST
omg!!!! <#csodalk>

Botond
jájj,télleg,vajon,vajon mi történhetett?ójajj!<#idiota>
nem mennek a serverek???!??

anti hero

BEAST
pff...

TVelvet
oké.. UD: 410 et healel magam 10sec ig aszem, zabál...
oké.. UD: Immune fearre 5sec ig... ez legalabb 1 kék trinket
oké.. Orc +25% dmg (aszem)
oké.. Blood elf, valami AOE counterspellje van.
picket
Faji képesség: Passive: +1% Hit Aura (Scales with Level)

Na ez kizárt. Nagyon keményen kamu. Miért nem egybõl kritikus aura? Hasam fogom, hogy egyesek mit össze nem kamuznak.
Ha rákeresel thottboton, akkor találsz 3 zöld cuccot, ami ad +x% Hit-et, a többi már rare/epic. Ez meg egy faj lenne, aki elsõ szinttõl ezzel futkozik, és még arányosan növekedne is neki. lol

&#3237;_&#3237;

chance to hit with spells... hát a jó kurva anyjukat már megint?! <#falbav>

[HUN]Crassus
Ilyesmiket lehet Elixírrel+world enlarger-el kombózni😊
/bár azthiszem már nemadódnak össze sajnos.....ilyen mini módban 2x csont nélkûl elhoztam a flaget😛/

miniman

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

3TOMI3
sztem ez az új faj (már ha ez lesz) inkább illene a hordához mint az allykhoz <#vigyor3>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Totem of Rage Drops from Magmus, BRD
Totem of Rebirth Isalien, DM
Totem of Life (Epic) Fankriss the Unyielding, AQ40

Sziasztok!

tudja -e valaki, hogy a samanoknak a relic fix mobbol esik (tegnap kiesett BRD-ben) vagy olyan world drop szeru a dolog ?
sehol nem talaltam infot rola 😞

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

[HUN]Crassus
Ultrabrutal....

jah hozzakell tennem nem hivtalaos forrasbol van az info 😄 de erdekesssegnek mindenkeppen nagyszeru es ugyis unatkozom meg mindig😄

legendary caster staff naxxramasban.

[HUN]Crassus
ez meg mi a rak?

nah lehalt az elozo oldal😄

ime masik

The staff will be a legendary quest item that varies per class. There will be a different aura for different classes.

Druid: 11 mana per 5 sec. aura.
Mage: +2% spell crit aura.
Priest: +60 healing aura.
Warlock: +60 spell damage aura.

Mage/Warlock Version

Atiash, The Legendary Staff of the Guardian
Two Hand Staff
130-244 Damage
(64.4 damage per second)
+31 Stamina
+32 Intellect
+24 Spirit
Durability 145 / 145
Requires Level 60
Equip: Improves your chance to hit with spells by 2%.
Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 150
Use: Creates a portal. Teleporting group members that use it to Karazhan.

Druid/Priest Version

Atiash, The Legendary Staff of the Guardian
Two Hand Staff
130-244 Damage
(64.4 damage per second)
+31 Stamina
+32 Intellect
+24 Spirit
Durability 145 / 145
Requires Level 60
Equip: Restores 11 mana per 5 sec.
Equip: Increases healing done by spells and effects by up to 260
Use: Creates a portal. Teleporting group members that use it to Karazhan.

Mintha a jobb oldali kepen nem ezek lennenek, de olyan szar minoseg.. inkabb varjuk meg, ma delutanra mar csak lekamerazza vki rendesen, ha a blizzard nem adja ki.

csak spamm a refresht ha nem jonne be.

akkro megis mier van rajta alliances pvp armor ?😄

Az egy Archimonde kep, aki a kiegben boss lesz.

kep

hat aki ezek utan ketelkedik hogy eredar lesz az uj ally faj...😊

MrStokes
Ez a warrior vallas nem rossz, csak lassan mar akkora lesz, hogy barmikor nyugodtan leszedheti az 1ik koponya-format rola es a fejere huzhatja sisak gyanant, ugyis olyan laman neznek ki a plate sisakok, jobb is lenne barmelyiknel...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Úristen itt van Noob Saibot lol

MrStokes
Ne viccelj mar, a Wlock T3 komolyan kezd hasonlitani a Lucas bacsi-fele buckalakokra, kemenyen rohognom kellett rajta. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem jobb, csak "MÁS" bohócruha ><

Lynx_TWL
imba warlock még a tier3 is jobb mint másoknak 😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hóhó... AQ fullra kipucolva 😊

sisak sikerult + a bûz aurat is erzekeltettek vizualisan a sargamocsingkoddel😄

magus
hm erdekesnek hangzik majd megiszom. egy gnome lekicsinyitve kivaltkep erdekes lehet...

ne mond mar nekem hogynem ismered!? gadgetzanban van egy questchain level 4x korul, megcsinalod szepen aztan egyik goblintol vasarolhato lesz egy lotyi amit ha megiszol 3 fele random hatas lephet eletbe rajtad:

1. skeletonna valtozol 10 percre (ez az amiert noggenaddikt lettem, igy az ud male animaciojat kapod meg, de ruha nelkul😞( )

2. slowfall effekt 2 percre (neha ez is jol jon csak altalaban midnig akkor adja be amikor nem kene😄 )

3. lekicsinyit 10 percre (stackel a world enlargerrel szal poen dolgokat lehet csinalni vele😄)

magus
mi ez a noggenfogger elixir?

engem ud-ban halalra idegesitett az a jellegzetes futasuk, az a rajzfilmszeru settenkedes, annyira el van tulozva, nem tudnam azt nezni egesznap^^

hat a gond hogy en midnig is undead akartam lenni 😄 csak bizonyos korulmenyek rakenyszeritettek az allyra😊 undead male casting animaciok mai napig a legjobbak, kb +50% boostot er szamomra. nem tudom miert, talan a dinamkus rugozo castolo animja miatt sokkal jobban lehet erezni a "ritmust", legalabbis magenel mindnekepp. noggenfogger elixir ftw(illetve idovel a modellchange) 😊

magus
az a warlock annyira perverz h mar jo^^

amugy valtoztasd meg majd a modelljet mywarcraftstudioval es akkor nincs gaz. kinezett miatt vetek rerollolni.