World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Askhandis hunterek híresek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Ó már másik hunternak is van askhandjia?😄 akkor sry😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de miért? ilyen híres a gyerek? 😄

Csak nem Hamcy? -.-

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

nem nem ö volt =P

Én egy másik jómadárra tippelek 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

s0n1c
lol
Count Adyn
Az sztem "Body" hunter volt akhandijával, hiába van aki nem változik 😄DDDD

Aquli
Ilyen nincs, hogy 2 gombos kaszt.
A wow egy két gombos játék. Ha már FPS-t csinált a blizzard, akkor lehetne quake/cs szintjén, de nincs.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ui: 20 percig fetrengtem a hunteren kb <#idiota>

BEAST
"nerf warlocks!" /agree 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na, akkor megadom a mai napi flame folytatásának tárgyát...
bloodscalp pvp...
rengeteg tapasztalatom az outdoor pvpben még nem volt (lévén grind buildal én nem fogok nekiesni senkinek se, meg ugy még csak 4 napja járok magas területeken =P), de amit eddig megéltem az valami szánalmas volt 😄
#1 lvl60 hunter fullepix (ashkandi meg asszem xbow volt nála, de azt nem sikerült megfigyelni 😄) wintersen futok el mellette pacival, megállok, látom hogy kijelöl. na mondom ebböl már semmi jó nem lesz. felszáll pacira és elkezd irányomban futni. mondom jólvan akkor játszunk (normál paci vs epix el ugyse tudok elfutni), elkezdek futni úgy hogy lehetöleg magára hózzon valamit, és akkor több esélyem lesz. sajnos nem jött be az elején és leszedett lóról. ám ebben a pillanatban magára rántott egy chimaerat (vagy mi a rákot =P). jött a szokásos taktika hunter ellen, dc majd fear pet, és seduce hunti, aztán nekiiramodtam, hogy hátha mégis sikerül meglépni 😄. nem sikerült utolért. na mondom jólvan akkor legyen harc. egyetlen esélyem ugye fear+dotok lehetnek(full aff build ~). és hát mégiscsak úgy történt hogy szegény fullepix hunterke megfeküdt a lvl54es igencsak szar gearü locktól =P
nerf warlocks!

#2 60 rugo nemtom milyen gear
skilles emberünk felwoodban kapott el emerald sanctuaryban (azaz csak akart). szóval éppen adom le questet, succu elöl NEM invisibilityben (több mana nekem lala =P). okos rugo mit csinál? hát elkezd engem ütni. seduce+chicken
nerf chickenlocks!

#3 av... hát hogy is mondjam... láttam én már szar avt, de amiket ezen a serveren az utóbbi 4 napban megéltem, az valami szánalom... tudom hogy avba csak reput farmolni jár az ember, na de ez valami haláli amit horda oldalon mûvelnek az emberek 😄
viszont faszán lehet szopatni ally embereket supportként 😄

úgy látszik "megérte" csinálni ide megint egy karit 😄D
(persze tudom, av meg néhány idiota outdoor emberböl nem lehet következtetéseket levonni, mert majd a fasza pvp majd 60on wsg/ab ben jön ahol a "legnagyobb" szerepe van az egyéni "skillnek")

LET THE FLAME BEGIN!!!4

BEAST
l2p vagy nemtom mit mondjak erre 😊 mondjuk a lockkal képzelem milyen nehéz lehet a fear gombját püfölni xD teljesen mindegy hogy neked milyen szörnyen nehezen megy a játék , paladinnal sem kell kevesebbet "kattingatni" mint más kasztokkal , aki úgy játsza a paladint azt nevezik free hk-nak :p ezért mondtam hogy ez nem kaszt függõ , mert az teljesen mindegy ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
* ettol nem erzem magam se retardaltnak se fogyatekosnak 😄 egyszeruen igy tudok jatszani

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
LOHOT LOHOT BELE, LOHOOOT MÁÁÁÁÁÁR,

10 secs later

a kurva eletbe wipe :/

The Garrett
hidd el ez tenyleg igy van. EN pl balkezes vagyok es kicsi az asztalom, ezert elegge ki kell csavarni a kezemet ha mozgas kozben akarok spelleket tolni meg forgolodni is mellé 😊
FPSekben még ok volt mert ott csak 4-6 gombot kellett az irany gombok mellett hasznalni, azt még be tudtam bindelni a nyilak köré, de ha wowban pl érdemben akarok castolgatni akkor meg kell állnom sajna :/

egyébként a minap 47-es shammym megtámadta egy 55ös hunter, azóta lehet törölte a kariját mert amit kapott azt nem köszönte meg, persze itt sem a shaman volt az imba, hanem õ volt a f@sznub, hogy 5 yardrol lö belém nem pedig max rangrerõl...persze lehet azt hitte na itt a kis hülye csicska shaman most jol elkenem...hát nem jött be...

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

erre annyit mondok csak, hogy kérdés mi a kihivás neki mert egy high lvl instanceban ha esetleg nem figyel egy paladin akkor wipe van... és itt most high lvl az bwl vagy aq40-et jelent...

pom poly mi?...

magus
akivel beszeltem paladinnal az is otthagyta mert tul egyszeru volt es nulla kihivas, persze nem akarok beszallni a vitaba csak megjegyzem. meg azt is, hogy paladin meg sosem vert meg^^

capaszabi
warrior: charge->(resist)->miss, blink, pom, poly. ebböl egyértelmü hogy a mage 2 gombos class.jah.

capaszabi
én azért hagytam abba, mert warrior abbhagyta szal kellett warrior. meg a dispelbot-szerep nem jött be ^^

azért ez nem nem teljesen igaz, magenek hátrány az öltözete, ellenben nagyot sebez, paladin plate ugye, de nem sebez nagyot, jo persze most lehet mondani, hogy retri pala, viszont annak meg nincs manája...

<#wink>

Huh taníts mester😊
s0n1c
kipróbáltam, talán félreérthetõ volt amit írtam, nem azt mondtam hogy full hülye seggeknek készült a paladin, de lényegesen kevesebb ügyesség kell hozzá, mint pl. egy magehez, ergo egyszerûbb vele pvpzni, mint egy mage-el, szerintem, nem tényként közlöm, csupán egyéni vélemény...
ne kábíts, a prot warrior 2 gombos kaszt

capaszabi
gabgaf, vagy mittomén mi a neve postjára reflektálnék ^^:

nemtom emlékeztek-e még az egy évvel ezelõtti kasztok egyszavas összefoglalására általam. Aki nem annak álljon itt:

"pala=bohóc"

azóta volt revamp, most kb. ugy foglalnám össze?

pala=bohóc aki sokáig húzhatja ^^

a képességek valódi használata ami miatt kedves gabfag sirtál:

1. BoP: arra van, ha healerre rámegy az aggró, akkor ne firkanjon meg.
2. nagybubi: HSezésre jó KB, meg hogy flagnél 2x megszakitson még
3. consecration: rugót kiszedi stealthböl, ha perceptiönnel együtt használod. mert egyébként sapban nem nyomod el.

nemtom kiirta a 0 downtime-ot, de az kicsit csalóka. 0 downtime locknál VAN.

BEAST
alap xD

BEAST
és ez a kaszt miatt van? 😄 , nem véletlenül találták ki a talenteket , mert akkor a prot warrior is ilyen embereknek való 😄😄😄😄:

mindezt két gombbal ráadásul!

ehhez kapcsolatosan van 1 storym... stratba készültünk 3an és a palát betámadta egy egy warrior meg egy shaman ep griffesnél...mindenki az édes 3asban pve orientált talentelt birt...én stratholme kapujában hallottam a hirt, mount oda bicegtem, és még mindig nagyban püfölték egymást...megérkeztem lerendeztük öket mentünk stratholme... na most egy healer shaman + protos warrior miért csodálkozik ha nem megy le? ifbõl is odaértem volna szvsz....

BEAST
én fejtsem ki mert kevés? 😄D olyasmirõl beszélsz ami nem igaz , de azonnal tényként közlöd , mert ez tény ugye? 😄 ... próbáld ki a paladint , fõleg a holy buildet , htx

Hát arról hogy a pala könnyû, és tök egyszerû nekme kicsit más a véleményem. Van egy lev 60as palám, és most tolok egy rugót, aki most 58as. Namost a rugóval kb 2-3x olyan gyorsan felödök😊
A másik dolog meg, hogy bár MCben tényleg nem sok mindent kell csinálni, fõleg bossokon, csak buff+heal, de azért még ott is elváûrják hogy legyen Wisdom a dögökben. Viszont ZGben nekem pl kurva sok dolgom van, pl a pók bosson, a megbeszélés nagyából úgy folyik elõtte, hogy:
Lockok dmg, Magek dmg, rugók dmg+rugás, warrior tankolás, priest heal, druid heal, Paladinok:buff, heal, wisdom, blessing of freedom ha kell a warrira+utánna vissza a might/light, kispókok stunnolása/leverése. Nah ha más paláknak sokkal unalmasabb az élete, akkor szóljatok hogy cseréljünk, guildet, szeretem a nyugalmat😊
s0n1c
sztem jobban jártál volna, ha ezen te is csak röhögsz 😊
látod hogy nem kapott még eleget, nyomja tovább a hülyeségét

Sugam
ups bocs a dábül posztért

Sugam
jáj nem 2005-ben regelt:/

Sugam
jáj nem 2005.ben regelt:/

Sound
Boldogan veszem tudomásul hogy a szánalombajnokság elsõ helyének megörzéséért kézzel^-lábbal küzdesz, reméljük ezen jó szokásodat a jövõben is megtartod ^^

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sugam
te valami ujrek lehecc hoty feldopd itt a hankulatot?sztem iken!

s0n1c
kifejtenéd? mer ez így kevés
capaszabi
mert szintezés közben könnyen hal ^^

BEAST
"vannak olyan emberek, akik képtelenek bizonyos skillt (gyors gombnyomkodás, nagyon jó reakcióidõ stb.) igénylõ karakterekkel játszani (nem rosszindulat ez tény), ettõl õk még nem kretének egyszerûen csak más játékstílusban nyomják, na nekik lett pl. kitalálva a paladin"

lol, valószínû 😄😄😄😄

Öhh, most ez kb ugyanígy elmondható a Lockról is, de attól még mind a két kari király, sõt sztem az összes kaszt jó, és rendes raidekre nélkülözhetetlen. Na jó max ha a lock kapna egy Int buffot, és mindeki venne IFben vizet, akkor a mageket ki lehet hagyni(csak poén volt)
Nekem is lenne egy technikai kérdésem. A serveren amin játszok van 10 kari. Én fõleg 2vel játszok + a hugomnak is van 2 karija, ezekkel minden OK szépen megy a játék meg minden. De tegnap azt vettem észre, hogy amikor beloggoltam egyik kisebb hanyagolt karimmal a game irdatlanul szaggatott. Átloggoltam a fõkarimra, azzal tökéletesen ment, vissza a kis hanyagolt altra és megint nagyo szagatott. Végigpróbáltam mind a 10 karit és az eredmény 8 játszható, 2 viszont nagyon szaggat, namost aki erre tud mondani nekem egy ésszerû indokot, az már sejt valamit😊
s0n1c
vannak olyan emberek, akik képtelenek bizonyos skillt (gyors gombnyomkodás, nagyon jó reakcióidõ stb.) igénylõ karakterekkel játszani (nem rosszindulat ez tény), ettõl õk még nem kretének egyszerûen csak más játékstílusban nyomják, na nekik lett pl. kitalálva a paladin, btw azonkívül, hogy utálod a paladint, mert képtelen vagy lenyomni pvp-ben azonkívül mit szeretnél ezzel kifejezni...?
Lynx_TWL
ez alapján minden kaszt 3 gombos:> rugó=ss stun evis. mage=trinket pyro fb. hunter= aimedshot scatter multi. worluk= sb seduce sb kthxbye

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

QuippeR
most mivel játszik? (várj kitalálom, agytornásszal?)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

akkor szedjen le minden modot és menjen le ugy egy high lvl instanceba és probáljon meg jol teljesiteni😛

amugy rugo nem uncsi? ott sincs sok gomb...