World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
A wow egy két gombos játék. Ha már FPS-t csinált a blizzard, akkor lehetne quake/cs szintjén, de nincs.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bloodscalp pvp...
rengeteg tapasztalatom az outdoor pvpben még nem volt (lévén grind buildal én nem fogok nekiesni senkinek se, meg ugy még csak 4 napja járok magas területeken =P), de amit eddig megéltem az valami szánalmas volt 😄
#1 lvl60 hunter fullepix (ashkandi meg asszem xbow volt nála, de azt nem sikerült megfigyelni 😄) wintersen futok el mellette pacival, megállok, látom hogy kijelöl. na mondom ebböl már semmi jó nem lesz. felszáll pacira és elkezd irányomban futni. mondom jólvan akkor játszunk (normál paci vs epix el ugyse tudok elfutni), elkezdek futni úgy hogy lehetöleg magára hózzon valamit, és akkor több esélyem lesz. sajnos nem jött be az elején és leszedett lóról. ám ebben a pillanatban magára rántott egy chimaerat (vagy mi a rákot =P). jött a szokásos taktika hunter ellen, dc majd fear pet, és seduce hunti, aztán nekiiramodtam, hogy hátha mégis sikerül meglépni 😄. nem sikerült utolért. na mondom jólvan akkor legyen harc. egyetlen esélyem ugye fear+dotok lehetnek(full aff build ~). és hát mégiscsak úgy történt hogy szegény fullepix hunterke megfeküdt a lvl54es igencsak szar gearü locktól =P
nerf warlocks!
#2 60 rugo nemtom milyen gear
skilles emberünk felwoodban kapott el emerald sanctuaryban (azaz csak akart). szóval éppen adom le questet, succu elöl NEM invisibilityben (több mana nekem lala =P). okos rugo mit csinál? hát elkezd engem ütni. seduce+chicken
nerf chickenlocks!
#3 av... hát hogy is mondjam... láttam én már szar avt, de amiket ezen a serveren az utóbbi 4 napban megéltem, az valami szánalom... tudom hogy avba csak reput farmolni jár az ember, na de ez valami haláli amit horda oldalon mûvelnek az emberek 😄
viszont faszán lehet szopatni ally embereket supportként 😄
úgy látszik "megérte" csinálni ide megint egy karit 😄D
(persze tudom, av meg néhány idiota outdoor emberböl nem lehet következtetéseket levonni, mert majd a fasza pvp majd 60on wsg/ab ben jön ahol a "legnagyobb" szerepe van az egyéni "skillnek")
LET THE FLAME BEGIN!!!4
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
10 secs later
a kurva eletbe wipe :/
FPSekben még ok volt mert ott csak 4-6 gombot kellett az irany gombok mellett hasznalni, azt még be tudtam bindelni a nyilak köré, de ha wowban pl érdemben akarok castolgatni akkor meg kell állnom sajna :/
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
nemtom emlékeztek-e még az egy évvel ezelõtti kasztok egyszavas összefoglalására általam. Aki nem annak álljon itt:
"pala=bohóc"
azóta volt revamp, most kb. ugy foglalnám össze?
pala=bohóc aki sokáig húzhatja ^^
a képességek valódi használata ami miatt kedves gabfag sirtál:
1. BoP: arra van, ha healerre rámegy az aggró, akkor ne firkanjon meg.
2. nagybubi: HSezésre jó KB, meg hogy flagnél 2x megszakitson még
3. consecration: rugót kiszedi stealthböl, ha perceptiönnel együtt használod. mert egyébként sapban nem nyomod el.
nemtom kiirta a 0 downtime-ot, de az kicsit csalóka. 0 downtime locknál VAN.
A másik dolog meg, hogy bár MCben tényleg nem sok mindent kell csinálni, fõleg bossokon, csak buff+heal, de azért még ott is elváûrják hogy legyen Wisdom a dögökben. Viszont ZGben nekem pl kurva sok dolgom van, pl a pók bosson, a megbeszélés nagyából úgy folyik elõtte, hogy:
Lockok dmg, Magek dmg, rugók dmg+rugás, warrior tankolás, priest heal, druid heal, Paladinok:buff, heal, wisdom, blessing of freedom ha kell a warrira+utánna vissza a might/light, kispókok stunnolása/leverése. Nah ha más paláknak sokkal unalmasabb az élete, akkor szóljatok hogy cseréljünk, guildet, szeretem a nyugalmat😊
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
lol, valószínû 😄😄😄😄
๏̯͡๏﴿
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
amugy rugo nem uncsi? ott sincs sok gomb...