World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az milyen? irtom azshara satyrokat, megjelenik egy láda, akarom kinyitni, erre "invalid target" és eltünik <#idiota><#wilting><#ijedt>

Aquli
Hmm. Én 512/128-cal játszok, nekem semmi problémám nincs (ill. akkor laggolok, amikor a szerverrel van gond, de azt a 8 MBit sem oldja meg..), szóval szerintem neked is jó lesz, illetve az open beta alatt 56k modemmel játszottam, akkor is teljesen játszható volt, de akkor csak soloztam, illetve 4-5 fõs csapatokkal questelés (a pinget azon lehetett észrevenni, hogy a hullánál a cuccok kb. fél másodperc alatt jelentek meg).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

MrStokes
/chatinfo <a csatorna szama>
pl: /chatinfo 6

Bocs ha mar volt, meg nem volt idom vegignezni...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

SinClaiR
Én is indítottam egy shamant, és képzeld lvl 12 esen taurajót meglátogatta egy fullfull epix warrior, de 56 perc 18 másodperc, és 28 mana poti után megfeküdt.
nerf shaman!

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hahah fun!

anti hero

s0n1c
Pszt! 😊

Nem kifejezetten pk-ra gondoltam egyébként, egy jó fajta zóna felosztással még ezeket a fos bgket is el lehetett volna kerülni, és lenne értelmes outdoor pvp aktivitás plusz az xpzõk se sírnának, szal mindenki örülne és boldog lenne 😊
elgondolkozom ez milyen lenne bwlben nature érzékenybe😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Botond
Túlságosan a daoc befolyása alá kerültél. Hogy is volt a másfél évvel ezelõtti szlogen? A fílingrõl,meg a gyávaságról?:-D
yepsz

anti hero

azaz😄 de azért azt tudni kell hogy jovan loh még egy utso heal magamra nehogy meghaljak, aztán majd megy loh...😄
vagy vmi ilyesmi játszodhat le bennük...vagy nem tom😄

tegnap lvl 50 lett a pici shamanom, tanarisban farkasolgatok a parton, mikor látom, hogy egy 57es warrior macskagol mögöttem, közben jön egy whisp, hogy szedjük szét...shift click 40es hunti irja, mondom akkor inkább nem😊
elkacsáztam a tengerpartig ott leugrottam és megálltam a molo végén mintha hajót várnék...warriorunk molo szélénél megállt és nézett...mondom mivan fél? 7 szint + neki... kb 2-3 perc után megunta leszált a mountrol és nekem chargeolt, na mondom jovan akko legyen harc lévén 7 szint plusz akkor a poti mérvado nálam nehogy execute legyen a vége... kb 30 seces csépelgetés után elterült a szerencsétlen és nem is procolt wf....

nerf shammy? or ltp warrior?😊

magus
hm jo tudni kosz

s0n1c
elején kellett volna "normálisan" felosztani a zónákat pvp/pve-re, nem a szerverekkel szarakodni...
Botond
Neveket kiírja,hogy kik,és össze tudod számolni. Jó esetben.
MarkBlade
AZért az Evil Eye-t nem kell félteni.. ha van lehetõség és 2-nél többen vannak betámadnak.. 😊 Tehát le velük..
magus
komoly van olyan parancs ami kilistazza hanyan vannak benn a csatin?

(anno emlekszem volt kulon mod amit ha felraktal egy csatornara beirta h ki lepett be es ki lepett ki, es szamolta)

Botond
/chatlist 6 (vagy akárhanyas a hun csati)
Friczy
Stabil német szerver, Vannak magyarok is szép számmal. "/join hun" ha oda beköszönsz, látod mennyi mindenki van fent, na annak az 5-szöröse kb.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lynx_TWL
reroll pve

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jah elöfordul az ilyen hogy egy támad kettöre de nem a hullakempelö bagázsba tartoznak és mint tudjuk egy futás belefér még talán kettö is de a harmadik már fáj! probálunk normális embereket magunk köré gyüjteni és persze olyanokat akik nem ugatják a karakterüket hanem tudják és játszák is. annak kivételesen örülök hogy sikerült megszorongatni titeket mégha a kezdés nem is volt szép tölük. a hunstarrol nem nyilatkoznék csak azt tudom hogy crusaders sosem kempelt csoportosan kisebb területen nekünk elég ha sikerül beérnünk a többieket. 😄 gl hf

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

METALz
Xavius-t akartam írni sry 😊

METALz
Hi! most szereztem be WoW-ot és azt szeretném kérdezni, hogy a
"Xavarius" realm mennyire jó? (pl . sok magyar játszik? telített-e?) stb.

Milyen fura hogy pont most irod, épp tegnap éjfél után hunszarz 60as csapata felment Gromgolba a horda toronyba és onnan irtották a kiskarikat akik leszáltak a windriderrõl. Az én 45ös warrim is volt vagy két lövés a mágusuknak...
Aztán Evil Eye-al felmentünk és párszor kitakaritottuk õket.

capaszabi
ork warrior vagy orc harcos. nem mindegy ám ^^

Pl azt hiszem szombaton Natalie lvl53-as rugó és egy lvl 55-ös lock (mind2en Crusaders tagok) 4* is sikeresen bekempelt egy lvl52-es hordás papot Azsharában. Én éppen 2 BG közötti fél-1 órás Azsharás virággyûjtõ körutamat tartottam és lecsaptam õket. Utána meg vagy fél órát pvpztünk, fél szememet mindig a papon tartottam és mikor betámadták segítettem neki. Bár amit az elején csináltak nem tetszett (dehát pvp szerver persze) külön gratulálnék nekik, hogy egyszer levertek (lvl53 rugó és lvl55 lock gondolom max kék cuccokbam vs. majdnem epic warrior), jól nyomták.

TSW: Tunderke

The Garrett
elvezik az outdoor pvp-t, nem csak a cuccokert Bgztek. ennyi.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én azt nem értem ezeknél az embereknél amugy hogy a játék olyanrészét választják ami szerintem nem arrol szol amiröl kellene mert az tény hogy a nagyobb instákba se esik ki két honap alatt a setted összes része de ott mégiscsak tudsz szünetet tartani kicsit kiengedni farmolni picit vagy pvpzni ha olyan kedved van. önekik ez a lehetöség nem nagyon jöhet számitásba mertha három napra hátradölnek baszhatják az egész hetet és még többet kell kockulniuk mint amenyit kelett volna. szvl ök már kiengedték az irányitást a kezükböl nem ök játszanak a karikkal hanem a game játszik velük inkább 😄

gondolom ha nem fel-, haromnegyed- meg egesz orakat kene varni a BGkre lehet hogy nem outdoor nyomatnak a honort a farmolok legnagyobb oromere - persze ez csak egy elgondolas.

anti hero

ez okés csak olyannal találkoztam hogy kistintás meg pár über pvp beszabadul tirszre azt akit látnak azt ütik forditva még nem nagyon halottam hogy pl dalhroth vagy klingonz igy tolta volna csak erre akartam kitérni

Lynx_TWL
na majd belogolok a rugómmal aztán lesz ott corpsecamping

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

persze, de en nem azt mondtam hogy "a bsen az allyval problemak vannak voltak etc", hanem azt hogy meglepett hogy milyennyugisan lehet egymas mellett jatszani...
ha epp allyval jatszanek es latnam a bhalage nevu ud priestet ahogy ott farmolgat, akkor ugyanezt irtam volna.

hulyegyerekek mind2 oldalon vannak ebben biztos vagyok.
: )

anti hero

picket
Persze ezt a másik oldal fordítva látja 😊

&#3237;_&#3237;

szerintem kicsit rosz a megközelités szerintem a bsen sosem az allyval voltak problémák farmolo helyen kivéve a pár gyökér játékost persze, inkább a hordára jellemzõ hogy mi vagyunk többen pusztuljon a gyengébb meglátás akármilyen területen! elég csak visszaemlékezni aq nyitásra ott is az allysokat baszogatták és nem forditva. már elöre félek naxx nyitáskor milesz 😄

The Garrett
en mindig leállok pvpzni az 51 resto talentemmel. csak amikor az ellen már a 3. manapoolját lövi el rám, én meg még mindig maxhp, 1/3-d manán vagyok megunja röhög egyet és elmegy :/

tényleg nem pvp-zel (bár low levelen is nagy feeling bemenni BG-kbe), viszont ha mobozás közben betámadnak, akkor nem mindegy, hogy ki megy el élve és ki marad ott hullaként.
tehát mégiscsak kell, hogy pvp-zz. ha máshogy nem, defensive jelleggel, ehhez meg nem biztos, hogy egy pure pve farmolós-questelõs build a legjobb választás...
fõleg, ha leginkább egyedül questelgetsz...

Botond
Már azt se tudják,hogy lehet pvpzni,olyan ritkán találkozik bárki bárkivel.
pwnage
:koccint

on: BS miota lett ilyen (lekopogja :kopkop ) normalis server??!?
komolyan vagy2 orat farmoltam vagy 5 ally mellett a legnagyobb nyugalombn..
hihetetlen xX

anti hero

capaszabi
szintezés közben kell 0 downtime (MD/Aff), akkor nem pvpzel, 60on meg mindegy a downtime.

IMO. ^^

s a duskwood-darkshire story-val mi a helyzet? 😊

😄 😄

Botond
Beégtél. Ez van,szokjad. Legalább a ninjalooterséged elfelejtették,idõvel majd ezt is. Ja mégse. ^.^
Albérletben 512-es ADSL volt és az égvilágon semmi probléma nem volt vele, ugyanugy ment mint az itthoni pöttyet jobb nettel. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

"0 downtime locknál VAN"

azért erre ne vegyél mérget.
vagyis igen, igazad is van, megfelelõ talent-ezéssel el lehet érni. csak akkor meg pvp-ben nyúvasztanak ki pillanatok alatt.

Mighty
Guildünkben van aki modemmel tolja. Igaz, hogy ventrire és 40-es instákba nem tud jönni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

menni fog simán, mindjárt jön az üzenet , hogy : ismerõsöm ismerõse 56k/s nettel tolta 1 évig 😊

Aláírásodon javíthatnál 😊

Azt szeretném megtudni, hogy a WoW-hoz elég-e az 512/96-os ADSL,
illetve az e csomaghoz garantált min. sávszélesség, ami csupán
128/32!? Nem szeretnénk csalódni benne... Fog menni simán?
Ti milyennel játszotok?
The Garrett
mai masodik golfclappunk!

kene 1-1 ilyen post minden nap, es nem unatkoznék ^^

Én ma tanarisban logoutoltam, (nem gadgeztanban) erre amire betölt (szedtem le közben így lassabb volt) má látom életem a felén, mitlátok, nyálelf priest má mindblast+SH:W+manaburn. Odanézek, shield+renew+1manapoti+a backem képessége(mana visszatõltés). Gyerek meglepõdött. Fogom mind blast(1300körüli crit shadow invulnerabilival😉 ). + közben jön a shadow dmg heal. Nemtom mit hitt a gyerek de én nagy pancser vagyok mert eltudott futni😊

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar