World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
pl: /chatinfo 6
Bocs ha mar volt, meg nem volt idom vegignezni...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
nerf shaman!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
anti hero
Nem kifejezetten pk-ra gondoltam egyébként, egy jó fajta zóna felosztással még ezeket a fos bgket is el lehetett volna kerülni, és lenne értelmes outdoor pvp aktivitás plusz az xpzõk se sírnának, szal mindenki örülne és boldog lenne 😊
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
anti hero
vagy vmi ilyesmi játszodhat le bennük...vagy nem tom😄
elkacsáztam a tengerpartig ott leugrottam és megálltam a molo végén mintha hajót várnék...warriorunk molo szélénél megállt és nézett...mondom mivan fél? 7 szint + neki... kb 2-3 perc után megunta leszált a mountrol és nekem chargeolt, na mondom jovan akko legyen harc lévén 7 szint plusz akkor a poti mérvado nálam nehogy execute legyen a vége... kb 30 seces csépelgetés után elterült a szerencsétlen és nem is procolt wf....
nerf shammy? or ltp warrior?😊
(anno emlekszem volt kulon mod amit ha felraktal egy csatornara beirta h ki lepett be es ki lepett ki, es szamolta)
keep walking... www.artum-inferniti.net
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
"Xavarius" realm mennyire jó? (pl . sok magyar játszik? telített-e?) stb.
Aztán Evil Eye-al felmentünk és párszor kitakaritottuk õket.
TSW: Tunderke
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
ha epp allyval jatszanek es latnam a bhalage nevu ud priestet ahogy ott farmolgat, akkor ugyanezt irtam volna.
hulyegyerekek mind2 oldalon vannak ebben biztos vagyok.
: )
anti hero
tehát mégiscsak kell, hogy pvp-zz. ha máshogy nem, defensive jelleggel, ehhez meg nem biztos, hogy egy pure pve farmolós-questelõs build a legjobb választás...
fõleg, ha leginkább egyedül questelgetsz...
:koccint
on: BS miota lett ilyen (lekopogja :kopkop ) normalis server??!?
komolyan vagy2 orat farmoltam vagy 5 ally mellett a legnagyobb nyugalombn..
hihetetlen xX
anti hero
IMO. ^^
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
azért erre ne vegyél mérget.
vagyis igen, igazad is van, megfelelõ talent-ezéssel el lehet érni. csak akkor meg pvp-ben nyúvasztanak ki pillanatok alatt.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Azt szeretném megtudni, hogy a WoW-hoz elég-e az 512/96-os ADSL,
illetve az e csomaghoz garantált min. sávszélesség, ami csupán
128/32!? Nem szeretnénk csalódni benne... Fog menni simán?
Ti milyennel játszotok?
kene 1-1 ilyen post minden nap, es nem unatkoznék ^^
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar