World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
paladin=bubi,healhegyek,ingyen mount, plate, stun, full heal, ress.
Kihívás???
És elárulom sokan vannak így ismerek olyan személyt aki otthagyta a lvl 60 paláját mert könnyû és unalmas(azt mondta csak két gombot nyomkodott😄).
imbah wlock😛
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
addig marad ez.
de ami itt megy tényleg kabaré...kár, hogy már ahhoz is túl fáradt vagyok, hogy röhögjek rajta.
csak szegény csávót sajnálom. kapott már eleget, nem unjátok még?
"fõldrelávás-ony_db_túlélõs post"
Írjon má még valaki fõldrelávás-ony_db_túlélõs postot! Csak most kapcsolódtam be, de a fél oldal után ráköptem a kávém a bill.re a röhögéstõl!
keep walking... www.artum-inferniti.net
stealth for mages!!!😄
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- ez a jelenség tipikusan a virtuális háttérmemória (swapfile) használata miatt jellemzõ, ilyen esetekben egy töredezettségmentesítés után célszerû lehet fixre venni (alapesetben 'a windows kezeli') a swapfile méretét, általában a memória dupláját szokták javasolni (ez nálad ugye 1.5Gb)
- ez a megoldás w98 alatt nagyon hatékony volt, de XP-n nem használom mert egyes programoknak ennél több memória kellene és ilyenkor kilépnek (wow nem tudom hogyan viselné, hátha valaki tudja)
- a többirõl írtam privit
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
anti hero
Ezt... ez... hogy is hívják! Masi... sovi... nem tudom, de valami vasutas <#idiota>#idiota>
És honnan veszed, hogy gabfaf jány? Lehet, hogy nem is, vagy a neme is? Nem, nemtelen! Megfoghatatlan.
ಥ_ಥ
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Sajnos az IQ korlátos mûsorszórást még nem vezették be, de cserébe szórja õ a mûsor nekünk 😄
ಥ_ಥ
Elképesztõ, hogy valakit ennyi IQ-val hogy engednek internet közelébe.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ಥ_ಥ
Te adtál neki egy 24 órás CD-t, és még 23 hátravan belõle <#finom>#finom>
ಥ_ಥ
Én nem nem laptopon játszom alternatív megoldásként, hanem egy csúcskategóriás asztali PC-n... Ezen egyébként Windows 2000 van, és azzal a vga driverrel megy, amit adtak a kártyához... Ezért írtam hogy szerintem nem a vga driver lesz a ludas talán, hanem vagy alaplapi driver, vagy valamilyen beállítás (amit az is mutat, hogy sikerült feltornászni az fps-t, még ha nem is tudod hogyan)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
x]
anti hero
Mielõtt kritizálsz valamit szerezz róla pontos infókat hogy korrekt legyen a kritikád. indíts egy Palát vidd fel lvl 60ra és menj el vele 5-20-40 fõs instákba és játsz vele úgy hogy a party/raid társaid meglegyenek veled elégedve. Ha sikerült akkor írd be ide mégegyszer ezt a véleményt. megnézném azt az óvodást aki korrektül tud szerepelni palával egy 5 fõs Stratholme/Scholo runon. Oda egy palának kicsit több kell mint a bubi használat és a "lávaszerû" aoe. A zért támadott le mindenki mert hülyeséget írtál olyasmirõl amit jól láthatóan nem ismersz.
"vessetek a mókusok közé" :)
Hagyjátok abba, mert ha röhögõgörcsöt kapok, akkor idejön a fõnököm! <#guluszem1>#guluszem1>
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
aláírás.
Az egyik karakter sebez, a másik meg sebzõdik! Ez valami rohadtul IMBA !!!!!!
<#nevetes1>#nevetes1>
ಥ_ಥ
:>
anti hero
Ugyebár a hasonló dolgokra emberek úgy szoktak reagálni, hogy imba. Ez az imbalanced, vagyis kiegyensúlyozatlan szó rövidítése. Na erre 5-10 postos sírás szokott menni, hogy "nem is", meg "húzz innen noob", meg "de,de". Erre te jössz ezzel az ovi dologgal, meg csalással.
Csít - csalás: beépített, de nem a játékosoknak szánt segítség alkalmazása, vagy külsõ segítség alkalmazása a játék megkönnyítésére. Az elsõ ugyebár nem létezik a WoW-ban, a második meg sajnos igen, bár a Hóviharék eléggé küzdenek ellene. Ebbõl azonban az következik, hogy bármi olyan dolog, ami benne van a WoWban az nem csít. Van persze "bug", "issue", meg "feature". Az elsõ kettõ kihasználása az exploit (hibákkal való tiltott visszaélés), az utolsó pedig olyan hiba, ami mindenkinek tetszett, ezért legalizálták (nem tudom van-e ilyen most a játékban, lehet, hogy csak nem tudunk róla).
Így kijelenthetõ, hogy nem lehet minden paladin csitter. <#crazya>#crazya>
ಥ_ಥ