World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Get a life!
A wow-ot bankártyáról fizetem nah most itt a nyár és nem szeretnék most jáccani vele mert, buli, haverok, és csajok idöszaka van. Na most automatikusan vonja le a pénzt a kártyámról ez a baj....Hogy lehet megcsinálni h ne vegyék le a pénzt a kártyáról ??Azaz h az acc ne mûködjön csak akor ha maj ujra feltöltöm!
Get a life!
keep walking... www.artum-inferniti.net
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg volt benne azért több szünet is (egyszer egy 2 hónapos) , illetve egy Oblivion, meg némi BF2...
DB
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
szal az a 6 hónapos futamidõ még akkor is túlzás ha családod van, és mellette dolgozol😊 DBnak
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asszem ha ez playerbe megy, abbahagyja a jatekot 😄DD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
DB
DB
"vessetek a mókusok közé" :)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kretén
Wullf + Morgenthaler
<#buck>#buck>
DB
István
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
5 hónapig kihagytam, aztán msot 1 hónapra bevoltam fizetve, az 1 hónapból kb 2 órát játszottam, egyáltalán nem hiányzik a wow.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó számmal a bankkártyacserét)
Inconvenience
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
lvl58-as szintig a Fekete Karom gyûjtõ guild
Efölött pedig az Exterminus fél HC guild és az Inconvinience HC guild lehet a megoldás... persze ez attól is függ, hogy van-e náluk akkor éppen tagfelvétel.
Ez a három guild mellett is elég sok magyar van a szerveren külföldi guildekben. A magyar játékosok mennyisége miatt úgy érzem, hamarosan új guild is fog alakulni a Fekete Karomból kinövõ játékosokból.
Ja, az fontos, hogy ezek a guildek a horda oldalon vannak... ally oldalon is van magyar guild, de nem tudom a nevüket.
A TN populációja jelenleg ha jól tudom az alacsony kategóriába tartozik, tehát kevésbé lagos, mint a telített szerverek. (Bár sajnos néha ez is lagzik rendesen... <#levele>#levele> )
Ha úgy döntesz, hogy idejössz, és a horda oldalon harcolsz, akkor keress meg ingame engem (Siona), vagy Peak-et.
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Amúgy a mi MT-nk tankolt offline is, szóval aludj jól <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ