World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a szar, hogy vársz, vársz, vársz, mert nem akarod "cserbenhagyni" a társaságot, ami valójában már nem is létezik. Aztán amikor eldöntöd, hogy "na akkor szerencsét próbálok máshol" te leszel a fekete bárány, meg az aki elhagyta a régi bandát. Pedig csak te is azt szeretnéd mint itt szinte mindenki. 20-as és 40-es raidekre eljutni, küzdeni a többiekkel, hogy végül a jól megérdemelt lila cuccra költhesd a DKP-t és elmondhasd, hogy végre sikerült egy jó csapat hasznos tagjává válnod. Csak az a gond, ha így teszel a játékban (lelépsz és jobb csapatot keresel), akkor azt hiszik, hogy a való életben is egy gerinctelen fasz vagy, aki nem képes a többiekkel együtt maradni. Hiába is érvelnél, hogy "srácok, 3-an 4-en vagyunk online, ebbõl 2 hatvanas van velem együtt, miért gond ha lelépek?" akkor is meglenne rólad a véleményük.

The Garrett
nem az a sok hanem 4 sec alatt 6k dmg 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DonnieBrasco
Lehet szüneteltetni, majd újrakezdeni a fizetést bármikor. Innen melóhelyrõl nem tudom megnézni, csak otthonról. Ha hazaérek megnézem, de szerintem addig segít valaki más 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

fontos lenne nagyon mert holnap lejár és nem akarok ujratöltést

Get a life!

sziasztok!!
A wow-ot bankártyáról fizetem nah most itt a nyár és nem szeretnék most jáccani vele mert, buli, haverok, és csajok idöszaka van. Na most automatikusan vonja le a pénzt a kártyámról ez a baj....Hogy lehet megcsinálni h ne vegyék le a pénzt a kártyáról ??Azaz h az acc ne mûködjön csak akor ha maj ujra feltöltöm!

Get a life!

Friczy
Szerintem ott az ágy lesz rossz helye, csak balossal lehet felkelni.. 😄

keep walking... www.artum-inferniti.net

PiszkosFred
Csak nem bal lábbal kelt fel kend, e szép nyári napon?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DonnieBrasco
Ha fontos a családod, akkor nem 😛
Meg volt benne azért több szünet is (egyszer egy 2 hónapos) , illetve egy Oblivion, meg némi BF2...

DB

SinClaiR
egy kérdés, melyik addon írja ki az idõt a varázslatok és a sebzõdések mellé?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
szerintem inkább arra gondolt, hogy 4mp alatt kapott a mob ~6300 sebzést.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
kilõtted a szövegem, CSÚNYAAA

szal az a 6 hónapos futamidõ még akkor is túlzás ha családod van, és mellette dolgozol😊 DBnak

BEAST
miért 2,3k pyro crit sok szerinted? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett

Asszem ha ez playerbe megy, abbahagyja a jatekot 😄DD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Anthrax
Wow accountomat eladnám. BS-en van 2 felszerelt karakter, van rajta 1 warlock és 1 rugó akit érdekel az PÜben keressen meg.

DonnieBrasco
Meg is értem, õk tudják legjobban az ütéseket szó nélkül elviselni az életben is 😊)

DB

nalunk a dolgozo, csalados emberke a maintank😄

DonnieBrasco
Ja, az reális... bár még úgy is meredek, ha azt nézem, hogy nekem November óta megvan az accom, és talán most a hétvégére lesz lvl 60 az elsõ karim (és nincs altom, legalábbis 10-es szint feletti!!)... jah, hát dolgozó, családos vagy akár párban élõ embernek kb. ez a reális 😞

DB

Ismerõs helyzet. Most 3-4 serveren vannak jó cimnborák és lassan amiatt hagyom abba hogy nem tudom /nemlehet/ eldönteni hol maradjak Ez a hol itt hol ott semmi eredményre nem vezet.<#falbav><#fejvakaras>

"vessetek a mókusok közé" :)

MrStokes
Kiani FTW... szoval kinai

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Úgy gondolom, ha felváltva jáccunk a karival, akkor kb 1-1,5 hónap alatt csak felhúzzuk lvl. 60-ra. (mindketten dolgozunk, szóval azért nem fog éjjel nappal menni a game). De lehet, hogy még így is tovább fog tartani.

MrStokes
A kiegig mar csak kihuzza az ember valahogy, akkor meg lesz uj tartalom boven ;-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nem, a kinaiak mar a jatekokat megelozoen kifjlesztettek eme technikajukat, lasd kiani taxisofor(ok) esete 😄 Mondhatni, egyet fizet, kettot kap! 😄

Mióta eljöttem egy srác hívására Arathorról, azóta olyan vagyok mint egy vándorcigány apám. Mindíg megyek a hívásra, aztán mire ott felnövök szinte mindenki lelép<#wilting>. De még nem untam meg a gamét😄 Ezért el sem adom... még egy darabig.

Nem, de úgyis egy accounton jáccunk (az enyémen) ha õ is kezd egy karit akkor sosem fog a végére jutni😄 Így meg van rá némi esély, hogy eljut a nagyobb instak-ba is<#nyes>

DonnieBrasco
Neked is. Javaslom a következõ oldalak látogatását, hátha mégis kifejlõdik a humorérzéked:
Kretén
Wullf + Morgenthaler

<#buck>
DB

Botond
Most mondanám,hogy azért mert neked még soha nem segített senki,és hülye maradtál az nem jelenti azt,hogy másra is ez a sors várjon. De nem mondom,mert mindjárt vége a munkaidõnek,és kár belekezdeni egy vitába amit csak hétfõn tudnék kifuttatni. Szóval kellemes hétvégét!
DonnieBrasco
A kínai bõrfarmerektõl tanultátok? 😊)

DB

Rage47
<#worship>
DonnieBrasco
Sziasztok! Letöltöttem a próbaidõt (lol), és 100 napig akarok játszani ingyen, de nem fogadja el a vizakártya a személyiszámomat. Lehet, hogy homoszexuális vagyok? És mi az a vér itt...?

István

Count Adyn
jókis ghost server😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

drop
ok köszi akkor megyek oda

Ramox
Nicsak egy régi ismerõs 😊

5 hónapig kihagytam, aztán msot 1 hónapra bevoltam fizetve, az 1 hónapból kb 2 órát játszottam, egyáltalán nem hiányzik a wow.

ez tényleg eggyik bf2-es ismerös alap szlogenje én csak töle idéztem 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

hali, sajnos a próbaverzióhoz is kell bankkártyaszám mindenképp... ha kártyaszám kell, nézd meg a #76636-os hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó számmal a bankkártyacserét)

Friczy
<#ejnye1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
Nem csodálom <#idiota>

&#3237;_&#3237;

csak a nökkel csak a seggbe ahogy egyik bf2-ös kolega mondaná!

TVelvet
nekünk tegnap volt az MT offline huhurannal, de pont jokor😄DD
Audry
Bocs, elgépeltem:
Inconvenience

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Audry
Szeretettel várunk a Twisting Nether PVP szerveren is, ahol jelenleg 3 teljesen magyar guild létezik (legalábbis én ennyirõl tudok 😊 ).
lvl58-as szintig a Fekete Karom gyûjtõ guild
Efölött pedig az Exterminus fél HC guild és az Inconvinience HC guild lehet a megoldás... persze ez attól is függ, hogy van-e náluk akkor éppen tagfelvétel.
Ez a három guild mellett is elég sok magyar van a szerveren külföldi guildekben. A magyar játékosok mennyisége miatt úgy érzem, hamarosan új guild is fog alakulni a Fekete Karomból kinövõ játékosokból.
Ja, az fontos, hogy ezek a guildek a horda oldalon vannak... ally oldalon is van magyar guild, de nem tudom a nevüket.
A TN populációja jelenleg ha jól tudom az alacsony kategóriába tartozik, tehát kevésbé lagos, mint a telített szerverek. (Bár sajnos néha ez is lagzik rendesen... <#levele> )
Ha úgy döntesz, hogy idejössz, és a horda oldalon harcolsz, akkor keress meg ingame engem (Siona), vagy Peak-et.

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

picket
De ne itt plz, menjetek szobára <#idiota>

&#3237;_&#3237;

alap szabály warrior priest csak együtt számitanak teljes értékü játékosnak! nem tudunk egymás nélkül élni 😄

legnagyobb azvolt tegnap onynál 25%-nál kiakadt az interface-em nem tudtam semmit csinálni csak álltam elötte banbán és mindenki fosott mikor fordul le 😄 aztán elkezdödött a tánc de nagynehezen lement 😄 thx blizz csak hogy ne unatkozzon a maintank se 😄

picket
erkély-AJTÓ <#nyes>

Amúgy a mi MT-nk tankolt offline is, szóval aludj jól <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hatt
Ha én is bealszok, ottmaradsz a boss alatt😄

Elastic An-usZ Boys

ember merre laksz te?! ERKÉLY!!!!! <#wow1>

picket
Kilépsz az ajtón? Nagyon bátor! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

attol függ milyen nagyra tárom az ablakot és mennyire süt be a nap 😄 de azért szombaton megmutatom a világnak milyen egy hofehér kocka <#buck>

ez van már hozzászoktam hogy bosfájtoknál kicsit bekumok és igy ha hosszu instába megyunk kialszom magam a végére 😄 sajna ilyen a main tankok élete az egész wow csak egy nagy pihenés 😄