World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a haverommal nemrég egyeztünk meg, hogy amíg én dolgozok, addíg õ tolja az új karit, amikor õ nincs, akkor meg én<#nyes>#nyes>. Kiváncsi vagyok, hogy így mennyi idõ alatt visszük fel hatvanra a karit?
Elastic An-usZ Boys
Amúgy nem lehet, csak amikor költöztetés van, azt meg bejelentik a hivatalos oldalon. És akkor is csak egy kijelölt szerverrõl lehet egy másik kijelöltre költöztetni. Szóval neked ez sem jó, mert nincs garancia rá, hogy ott lesznek magyarok (különbenis, te miért nem örülsz, hogy honfitársaid megkímélnek a jelenlétüktõl?)
És ne hallgass azokra, akik majd erre elkezdik spammelni, hogy "de majd valamikor...", meg "egyszer lesz, hol nem lesz..." fizetõs karakter migráció, amit akkor csinálsz amikor csak akarsz, meg hasonlók. Ilyen még nincs, és nem is holnaptól lesz.
Én azt javaslom, hogy kezdj egy új karaktert valamelyik realmen, amelyiken több magyar van. Bloodscalp vagy Arathor a régiek közül, vagy a worldofwarcraft.hu-ról:
"Ajánlatunk
∙ PVP Szerver: Xavius
∙ RPPVP Szerver: Venture Co.
∙ PVE Szerver: Noldrassil"
Itt biztosan találsz magyarokat. Ha meg valaha lesz fizetõs-odaviszedahovaakarod-migráció, akkor majd átviheted a régi karakteredet is.
ಥ_ಥ
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
nem 😄
sok sok hk nemerdekel mert nem hajtok se hk ra se CP re. ha outdoor pvpzek akkor kisebb (5-10 fos csapatokkal, õrök , npck nélkul 😊 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Végülis nem alapfeltétel, hogy magyar legyen, de nem baj, sõt 😊
Most egy olyan guildban vagyok, ahol kb 6-8an vagyunk online folyamatosan, ebbõl 2-3 van 60. szintû... szóval langyos kis guild - bár nagyon otthonos és barátságos 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Más: nem tudtok Arathoron egy jó kis guildet ajánlani egy már majdnem 60. szintû, marksmanre tápolt NE hunternek? trinkettel, aurával és Gryphonwing long bow-val sebzése kb: 120+50/mp... (gondolom ez csicska, de majd lesz mááásik 😊 és még van 2 szint...)
DB
(agility 302, hp 2900 körül, armor 3000 kb)
Amúgy most már elmegyek lvl 60-ig (a héte elején DDINGGeltem, már félúton vagyok az 59 felé), ez az elsõ karim szóval izgalmas 😊
Az Obliviont meg sose fogom befejezni. Aztán haladnom kéne a BF2-ben is... 😊)
DB
BS nyudíjazása után oroszok, svédek és hollandok lakta serveren vannak karaktereim. Szerencsére (vagy szerencsétlenségre) beszélek oroszul, angolul és németül, úgyhogy nagyjából akkor is értem a dolgokat, ha anyanyelven beszélnek. Kivéve a svédeket, az õ soraik megfejtethetetlenek. Ugyanúgy vannak idióták náluk is, akik teleszpemmelik a cseteket, nem csak "nálunk". Egy-egy felesleges yell-szpem, ha senki sem reagál, 2 perc alatt véget ér. De mindig van, aki elkezdi magyarázni, hogy ez így nem jó, aztán ebbõl kirobban egy kis vita/fejtágítás, és a 2 percbõl lesz 20, csak azért, mert a delikvens dacból mostmár csak azért sem hagyja magát... Olyan ez, mint egy fórumon reagálni egy hülye postjára. Ha senki sem foglalkozik vele, törlik és kész is, nyugalom van. De ha mindenki ugrik rá és osztja az észt, abból flém lesz. A gond az, hogy fórumon ez esetleg szórakoztató vagy unalomûzõ, de a general cseten már nem annyira.
Megoldás? Nálam a csetek külön "fülön"/ablakban vannak, így aztán nem igazán zavar. Utólag belekötni? Azt meg minek? ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Engem nemcsak a say nem zavar bámilyen egyéb nyelven, de a yell sem - már amennyiben nem spammel valaki. A general/trade/LFG csatornákon viszont kifejezetten idegesítõ.
Még ezt a "bunkó magyart" se tudom miért kellett, és honnan sikerült elõásni... még véletlenül se, egyszer se írtam, hogy nem illik "magyarul" dumálni generalokon, hanem mindig "egyéb" nyelvet írtam... az, hogy az angol a legnagyobb világnyelv (mielõtt belekötne valaki, tudom, hogy nem ez a legtöbb ember anyanyelve!!) el kell fogadni, megváltozatni úgysem tudjuk. Megtanulni viszont nagyon is érdemes 😊
Szerk - ok, ha mások ilyeneket írkáltak, hogy "tapló magyarok szpemmelnek a közös csatikon", akkor elnézést, ha bármelyik post-om feltépett volna valamit.. nem akartam! 😊 písz
(nincs itt anyázás, kulturált vita folyik, és lassan lecseng 😊
DB
Ha azt a kínai filmet nem fordítják le semmilyen számodra érthetõ és megemészthetõ nyelvre, de a barátaid elmesélik, hogy milyen rohadtul király film, akkor mit csinálsz? Nem ilyen egyszerûek a dolgok....
ಥ_ಥ