World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát öcsém vannak olyan emberek, akik már nem a való világban élnek és nem kell nekik alvás, amúgy is jól teljesítenek<#vigyor>
Amúgy a haverommal nemrég egyeztünk meg, hogy amíg én dolgozok, addíg õ tolja az új karit, amikor õ nincs, akkor meg én<#nyes>. Kiváncsi vagyok, hogy így mennyi idõ alatt visszük fel hatvanra a karit?

drop
köszi a választ

Hatt
Hogy csinálod? Éjfélkor mikor leléptem még vártatok másik priestet, most meg már melóban vagy... Én most keltem😄

Elastic An-usZ Boys

Botond
A hétvégével kapcsolatban tévedsz. ^.^
picket
Ajánlom figyelmedbe az oldal alján található "Keresés a témában, vagy..." kezdetû képzõdményt, természeti jelenséget, hasznos találmányt, stb...

Amúgy nem lehet, csak amikor költöztetés van, azt meg bejelentik a hivatalos oldalon. És akkor is csak egy kijelölt szerverrõl lehet egy másik kijelöltre költöztetni. Szóval neked ez sem jó, mert nincs garancia rá, hogy ott lesznek magyarok (különbenis, te miért nem örülsz, hogy honfitársaid megkímélnek a jelenlétüktõl?)

És ne hallgass azokra, akik majd erre elkezdik spammelni, hogy "de majd valamikor...", meg "egyszer lesz, hol nem lesz..." fizetõs karakter migráció, amit akkor csinálsz amikor csak akarsz, meg hasonlók. Ilyen még nincs, és nem is holnaptól lesz.

Én azt javaslom, hogy kezdj egy új karaktert valamelyik realmen, amelyiken több magyar van. Bloodscalp vagy Arathor a régiek közül, vagy a worldofwarcraft.hu-ról:
"Ajánlatunk
∙ PVP Szerver: Xavius
∙ RPPVP Szerver: Venture Co.
∙ PVE Szerver: Noldrassil"
Itt biztosan találsz magyarokat. Ha meg valaha lesz fizetõs-odaviszedahovaakarod-migráció, akkor majd átviheted a régi karakteredet is.

&#3237;_&#3237;

drop
egy kérdés hogy lehet karaktert átvinni mert ahol van karim hát alig van magyar

Ramoxx, miért akarod eladni az accodat? Késõbb lehet, hogy megbánod.

nah megkezdödött a munkaidõm szvl jöhet a téma spameljünk ma is egy jót! szép idõ van de sajna ez a hétvége se a barnulás jegyében fog eltelni 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Csá mindenkinek letöltöttem a10 napospróbaverziót és szerettem volna csinálni egy acot de kér egy bankártyaszámot amivel én nem rendelkezem! Tudna valaki adni egy hamis bankártyaszámot vagy valami javaslatot amivel elõrébb juthatok?<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Veletlenul nem amerikai oldalrol toltott wow-al probalsz EU-s accountba belepni, vagy forditva? ha igen akkor a realmlist.wtf fileban ird at us.logon-t eu.logon-ra vagy forditva.

33-an voltunk összesen a raidben 😊
The Garrett
mmm

nem 😄

sok sok hk nemerdekel mert nem hajtok se hk ra se CP re. ha outdoor pvpzek akkor kisebb (5-10 fos csapatokkal, õrök , npck nélkul 😊 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SinClaiR
kiváló outdoor pvp. sok sok hk, nem kell?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ramox
WoW accomat szeretném eladni: Arathoron full epic dwarf warrior, lvl 48 NE priest, Bloodscalpon lvl 40 UD mage. Haí vkit komolyabban érdekel, email vagy msn [email protected]

Rage47
amúgy sikerült, viszont mióta felrakta a 1.10.2-t nem fogadja el a jelszavam.
Már ott tartok h kár volt kiírni a 10 napos próbaverzió feliratot, azóta áradnak az ilyen jellegû kérdések. Namost megoldás : olvassatok vissza, és logikusan gondolkozzatok. Eszembe jutott e kapcsán egy Mörfi-törvény 😊

Onyxia kulcs lánc-questet thottboton hol találom meg ( teljes quest sorozat ). Esetleg ha vki egy linket adna azt nagyon megköszönném !

The Garrett
nem az eloszlassal van baj 😄 meghallottuk hogy valaki oli sw be a mobot es csak rohogtunk... bar nemtudom ez mennyire baj. 😄

Count Adyn
75% horda 25% ally 😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rage47
A trial-hoz kell kreálni acc-ot. Viszont nincs olyan bankkártyám, amiket felajánl a kreálásnál, nem tudom milyen bankk.számot irjak be. Így ki sem lehet próbálni a trial-t?
Ramox
Gondolom az AoD, bocsi ha tévedek

SinClaiR
Tényleg probléma lehet bs en az eloszlással, ha csak úgy legyilkolhatátok a város fõnökeit. Nálunk egyszer próbálták meg hordások levágni fordragont, de hát közel volt if. Ugyanez fodítva, lagba torkollt egy 200 fõs raid sereg orgrimmar elõtt, nem voltam ott, de az egész szerver megérezte, hogy balhé van 😊 Persze az sem sikerült.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Melyik klán volt ez?

Véregzõ Nyulak - wow.nexuspc.hu

Sephi
A tobbseg. Egesz klanunkat kiutaltak. De jobb is mert ahol vaunk most mi vaunk a harmadik legjobbak 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DonnieBrasco
Köszi szépen!

Végülis nem alapfeltétel, hogy magyar legyen, de nem baj, sõt 😊
Most egy olyan guildban vagyok, ahol kb 6-8an vagyunk online folyamatosan, ebbõl 2-3 van 60. szintû... szóval langyos kis guild - bár nagyon otthonos és barátságos 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Próbáld meg a Vérengzõ Nyulakat, talán még nincsenek tele hunterrel, most kezdték Molten Core-t, de nincs elég emberük hozzá teljesen, tehát még be lehet kerülni. Minden sablont félretéve, barátságos klán. Ha raidguildet keresel, akkor próbáld meg a pilwax-ot, ott is van felvétel. Ezeken kívül van egy marék nagyobb klán ahová nem vennének fel, van egy marék kicsi, ahová nem érdemes menni, illetve van egy halom kölföldi. Esetleg érdemes még megnézni a Fekete Sereget is, õket nem ismerem (ha minden igaz, nemrég váltak ki a Pilwaxból), (azon kívül hogy egyikük Tanaristól-Silithusig whisperelget rám hogy segítseg Scholoban 😊 )... de van itt a fórumon egy srác közülük, hátha õ többet mond....

DonnieBrasco
Kik? És mééé? 😊

DB

Sephi
Na onnan zavartak el minket 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DonnieBrasco
Este update-elem magam allakhazam-on (ha nem felejtem el)

DB

DonnieBrasco
Jó leült a topic, kár volt abbahagynunk a general chat-es témát 😊)

Más: nem tudtok Arathoron egy jó kis guildet ajánlani egy már majdnem 60. szintû, marksmanre tápolt NE hunternek? trinkettel, aurával és Gryphonwing long bow-val sebzése kb: 120+50/mp... (gondolom ez csicska, de majd lesz mááásik 😊 és még van 2 szint...)

DB

(agility 302, hp 2900 körül, armor 3000 kb)

Count Adyn
igen.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DonnieBrasco
Uffá 😊

Amúgy most már elmegyek lvl 60-ig (a héte elején DDINGGeltem, már félúton vagyok az 59 felé), ez az elsõ karim szóval izgalmas 😊
Az Obliviont meg sose fogom befejezni. Aztán haladnom kéne a BF2-ben is... 😊)

DB

PiszkosFred
Hát engem is hidegen hagy. A guildcseten normális duma folyik, a trade-n sincs gáz, az lfg-n sem. Ezek és a general is külön fülön vannak, így aztán ritkán esik meg, hogy ezeket látom. Yell viszont zavar, mert az nálam megjelenik a party/guild csetben is (a say-jel együtt), ezért ez az egyetlen, ami miatt morgolódok. De ha látom hogy idióta az emberke, ignore és kész is.

BS nyudíjazása után oroszok, svédek és hollandok lakta serveren vannak karaktereim. Szerencsére (vagy szerencsétlenségre) beszélek oroszul, angolul és németül, úgyhogy nagyjából akkor is értem a dolgokat, ha anyanyelven beszélnek. Kivéve a svédeket, az õ soraik megfejtethetetlenek. Ugyanúgy vannak idióták náluk is, akik teleszpemmelik a cseteket, nem csak "nálunk". Egy-egy felesleges yell-szpem, ha senki sem reagál, 2 perc alatt véget ér. De mindig van, aki elkezdi magyarázni, hogy ez így nem jó, aztán ebbõl kirobban egy kis vita/fejtágítás, és a 2 percbõl lesz 20, csak azért, mert a delikvens dacból mostmár csak azért sem hagyja magát... Olyan ez, mint egy fórumon reagálni egy hülye postjára. Ha senki sem foglalkozik vele, törlik és kész is, nyugalom van. De ha mindenki ugrik rá és osztja az észt, abból flém lesz. A gond az, hogy fórumon ez esetleg szórakoztató vagy unalomûzõ, de a general cseten már nem annyira.

Megoldás? Nálam a csetek külön "fülön"/ablakban vannak, így aztán nem igazán zavar. Utólag belekötni? Azt meg minek? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Szerencsétõl is függ, mert mi van, ha csak healerekre teszi a bombát?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

McHaals
erõsen ajánlott a 40 ember, és legalább 4 tank minél nagyobb fire res cuccal

MadWolf#11626

akkor ujra fogalmazom kérdésem 😄 mc-s cuccokban csak full létszámmal lehet megoldani?

sorry kétszer ment

akkor LFM 😄

The Garrett
probald meg kesobb masolni. 😊

Botond
40 ^.^ És félreérthetõen kérdeztél,mert szerintem elsõ alkalomra gondolsz,de ha vki azt válaszolja,hogy full aq40es gearben lement 36al is,az is igaz lesz,válasz is lesz a kérdésedre,de érdemi információhoz nem jutsz belõle.
alap! kiróá itt jár köztünk és figyel lecsap a gonoszokra méltatja a gyávákat segiti a jókat! <#mf2>

Realdanee

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Realdanee
mi a blizzard emailcime?

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

szakértök és lajikus urak a kérdés mennyi az az optimális létszám amivel még vael-t meg lehet gyilkolászni? csak 40 embör vagy netán lehetséges kisebb létszámmal is? kinek mi volt a minimum létszáma?

Guest
Búvárkiroá?
DonnieBrasco
Hálistennek az Arathoron szinte soha nincs semmilyen más nyelv a csatornákon, mint az angol.

Engem nemcsak a say nem zavar bámilyen egyéb nyelven, de a yell sem - már amennyiben nem spammel valaki. A general/trade/LFG csatornákon viszont kifejezetten idegesítõ.

Még ezt a "bunkó magyart" se tudom miért kellett, és honnan sikerült elõásni... még véletlenül se, egyszer se írtam, hogy nem illik "magyarul" dumálni generalokon, hanem mindig "egyéb" nyelvet írtam... az, hogy az angol a legnagyobb világnyelv (mielõtt belekötne valaki, tudom, hogy nem ez a legtöbb ember anyanyelve!!) el kell fogadni, megváltozatni úgysem tudjuk. Megtanulni viszont nagyon is érdemes 😊

Szerk - ok, ha mások ilyeneket írkáltak, hogy "tapló magyarok szpemmelnek a közös csatikon", akkor elnézést, ha bármelyik post-om feltépett volna valamit.. nem akartam! 😊 písz

(nincs itt anyázás, kulturált vita folyik, és lassan lecseng 😊

DB

picket
Nem feltétlenül a Te megnyilvánulásaid voltaki ilyenek, de sajnos voltak.
Ha azt a kínai filmet nem fordítják le semmilyen számodra érthetõ és megemészthetõ nyelvre, de a barátaid elmesélik, hogy milyen rohadtul király film, akkor mit csinálsz? Nem ilyen egyszerûek a dolgok....

&#3237;_&#3237;

off ha nyelve lenne a servernek folyton folyna a nyála és akkor mindenki nyálas lenne és akkor a sok nyáltol nem tudnánk normálisan játszani és akkor nem lennénk ennyire boldogak! jolvan ma nincs több kávé 😄

DonnieBrasco
Ez teljesen egyezik a véleményemmel - "not recommended".
Azt mégse írhatják a fizetõ ügyfeleiknek, hogy "taplóság" 😊)

DB