World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
sziasztok a kari nevét át lehet irni?

nincs neve, sok kiragadott/szerkeztett cuccos különbözö addonokból

na, asszem ma is megdönttem a rekordom ^^
NEFR WARLOCKS!

(berz+trinket rajtam, berz+coe warrin ~)

koreai wowot kell venni

AnarchoiD
nincs valakinek tippje mit kell modositani/lehet-e jatszani koreai realmokon ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

magus
um, mi a neve annak a modnak amivel ilyenne valtoztattad a toolbart?

ilyen ez a pop szakma :/
én kérek elnézést 😄D
The Garrett
dikk'he mivel etetik TN en a teheneket? 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
<#wow2>

&#3237;_&#3237;

SinClaiR
akkor lábszárvédõ

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Mighty
Dehat ez nem is csizma es nem is ZG 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
Hogy korábban pistike volt, csak nevet váltott...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Mibajod a Jozsival?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

meg lehet magyarul es angolul is talalni 3 kattintassal, csak a buta geci magyarja nem nez utana :ÿ(

Nwm értem mi a faszért nem lehet a qrva hivatalos oldalon, vagy a magyar wow oldalon megnézni, hogy melyik szerver mire való? Meg az ilyenek egyáltalán mi a tökömet akarnak kezdeni ezzel a játékkal? Mer' a Józsika is ezt tolja és asszongya hogy jó? Ehh....
Jaja , egy kék csimma volt ezitten-e.

"vessetek a mókusok közé" :)

Szasz Pukka bá😊

Igazad van ZG ben volt csak Sm ben kezdõdtek a gondok 😊

"NEM VAGYOK BAL FASZ DE KERI A LOVE KARTYAMAT AMI NINCS !!!!!!!!UGY HOGY ,,|,, neked!!!"

micsoda veszteseg lesz ez az eu communitynek..

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

PxE
Thx

ATI POWER!!!!!!!!!

Lazarus
RPre csak akkor menj ha anyanyelvi szinten vágod az angolt, PVE szerveren pedig közös területen nem lehet megtámadni egymást, csak ha szándékosan kiteszed a PvP flaget
PxE
Mi a kulonbseg a RPPVP és a PVE kozott en meg csak torton nyomom szoval nekunk csal pvp van bocsi hogy tudatlan vagyok!!??Vagy mit takarnak ponttosan!??

ATI POWER!!!!!!!!!

Lazarus
Ajánlott szerverek:
∙ PVP Szerver: Xavius
∙ RPPVP Szerver : Venture Co.
∙ PVE Szerver: Nordrassil
De bizony Zul-ban volt. Asszem egy loot miatt. Illetve amiatt, hogy õ meghalt és addig lootoltatok, amíg õ hulla volt és pont kellett volna neki az az item. Hogy mi volt az, már nem emléxem, de akkor rágott be és lépett le. Aztán meg már szép lassan szétmentünk sajna. Én is megismertem egy jópár embert azóta. Még nem tettem és nem is tervezem, hogy Frozenre teszem az accomat. Hálistennek nincs semmi irl oka (akármit is jelent az az irl<#idiota><#idiota><#idiota>)
Hogy a csudába tudtad letörölni a lvl. 60-as karidat? Én egyet sem merek letörölni. Valahogy mind a szívemhez nõtt.

Én meg teljesen uj vagyok,itt a wow-ba.A kérdésem az lenne,hogy hol nyomjátok ti? Melyik serveren?

http://www.elfqrin.com/hacklab/pages/discard.php
Hitelkártya szám generátor.

Mad Cows <#idiota>

PxE
Ha nem kerni a game cardot akor mar regen jacanak vele 10 napig!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
NEM VAGYOK BAL FASZ DE KERI A LOVE KARTYAMAT AMI NINCS !!!!!!!!UGY HOGY ,,|,, neked!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

The Garrett
lehet hogy nem volt tul jo otlet kitenni ezt a 10 napos probaverzio linket :S
minden oldalon 4 ember kerdezi meg hogy mit kell vele csinalni 😞

ha csak a fele rákattan utanna a jatekra akkor mégtöbb balfasz lesz =(

PxE
Ez a baj😊

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
De nincsen 😞

ATI POWER!!!!!!!!!

add meg, nem von le penzt.

PxE
Vaélaki segicsen mar hogy hogyan lehet a 10 napos próbaverziót hasznalni??nem tok accot csinalni a veged keri a cardot lol!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

Long_Gun
Szia Yak 😄
Tarath decemberben frozenre tette 1 idõre, addig 1 törpe pappal tolta vmelyik nagyobb külföldi guild-ben, én meg letöröltem Puskabácsit még tavaly nyáron (tele lett a hócipõm a loladinnal) azóta horda, de március óta én is hidegre tettem magam irl ügyek miatt. Az ushmal (direkt írtam kisbetúvel) eset nem zul-ban volt? Én úgy emléxem.

Lazarus
És utána egy percig szoptad a manát -_-
The Garrett
nem volt coc ezt igy addig kapta amig felem jott 😄 esutanna meghalt 😊

(duuuurva a karid, eddig 2 focus esett 😄)

és hol a coc?😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

te figyi már, nem vagy képes végignézni ezt az oldalt se, hogy valaki válaszolt-e már a kérdésedre amit feltettél tegnap este?

Ushmaalal nemtúl fényes a viszonya azóta a scarlet moansteris ügy óta - ha még emléxel- de ugytudom BS-on nyomja paladinnal. Max elköltözött most arathorrol/van már egy lvl57es rugesza meg egy lvl50 körüli magus és nemrég rátett egy papot is😊,Tarathról és Puskabácsiról azótasem hallottam. Uwel asszem a vérengzõ nyulaknál van. Én is vittem arathorrol a karimat a héten , van egy lvl60as magusom és egy 37 es priestem Xaviuson , horda oldalon szintén 60as magus Twistingen. Meg töröltem egy 60as palát arathoron , zajlott az élet az eltelt 1,5 évben. A többiekrõl nemnagyon hallottam vagy keverem már az emlékeket. Hozzákell tennem hogy mióta különváltak útjaink , megismertem vagy 500-600 embert kit jobban kit kevésbé😊, de gondolom ezzel te is hasonlóképp vagy😊

Hogy a nyavajába ne emlékeznék rád. Tharat, Thiamal, Ushmaal, Uwel... aki számít és számított mindenkire emléxem. Kár, hogy ott is szétmentünk<#szomoru1>Azóta olyan vagyok mint a vándorcigányok, egyik szerverrõl megyek a másikra normális guild-et keresve, de mire felnövök valamelyikben addigra szétesik az is. Amúgy most melyik szerveren nyomjátok? Ushmaal-ról tudsz valamit?

Ehh, lentebb van egy link, ott van minden arról a sárkányos kvesztrõl/kvesztekrõl. Van egy rakat duma mellette, térkép is, hogy hol van a kveszt adó csóka meg minden. Igaz csak Ally oldalról ismerteti

sry kettõ miatt

Onyyia kulcs questrõl pontosabb leírást ( questeket hol lehet felvenni ; stb.. ) hol találok ? Pontos linket pls !

Hálistennek ennyire nincs elfajulva a dolog. 2 cimbinek jobban tetszik a horda többinek meg az ally . Nem lessz ilyen elfajulás . a klán 20-40 fõs , de tipikus nincs elég warior vagy nincs elég healer. Most bentvagyok újdonsült priestemmel egy jónak igérkezõ klánba ally oldalon. Felszerelést egyéb tartozékokat kb lvl57 ig felhalmoztam már neki és a társaság is jónak tûnik ,úgyhogy valszeg ottmaradok bárki bármit köpköd. A cimborák kik a hordát inkább favorizálják nemfognak anyázni , sokat megértünk már nemlessz ilyen gond. Ha meg mégis akkor így jártam😉. Egyébként mi is voltunk valaha egy klánba Yak .Emléxel Thiamal nevû druidára Arathoron? volt vagy egy éve 😊régi szép idõk .. <#wave>

picket
A "pletyka" benne van a hivatalos szerzõdésben, amit elfogadtál a játékba való elsõ belépéskor. Ennek ellenére a Blizznél azt nyilatkozták, hogy még nem töröltek fagyasztott acc.-ot, és nem is céljuk. A fél év csak az, amit biztosan vállalnak.

&#3237;_&#3237;

köszönöm szépen és neked is DannieB. a pleyka szrintem nem igaz.Ha meg igen majd betörünka bLizzardhoz<#mf1> Nah kivan benne ??<#boxer><#banplz>

Get a life!

PiszkosFred
Van egy olyan pont, hogy cancel subscription, vagy ilyesmi. Ezzel tudod pihentetni a fizetést. A pletykák szerint fél évig még megmarad az account s vele a karakter, de szerintem tovább is. Bármikor tudod majd folytatni, csak simán megadod újra a fizetési módot (kártya, gamecard, stb), és akkor folytathatod azonnal is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
és az miért lenne sok , mobon nem nagy szám sebezni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."