World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rapidshare.de/files/23256176/WoW-1.9.4-enGB-Installer-downloader.exe.html
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
ಥ_ಥ
"The trees move. Do you not see it?"
(még nem kezdtem el bevásárolni 60-as cuccokból...)
DB
A ti kung-futok nem erős!
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hogyan lehet valami felé stagnálni?! De gyenge a fantáziám! <#szomoru1>#szomoru1> Vagy az undead faji képessége, hogy nem tud mozogni, változni? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
akár priest, akár warrior.
wotf > all
a másik alap kaszt meg a warrior. ez meg damage dealer kasztnak is ideális megfelelõ talent-ezéssel. (bár warriorból elég sok szokott lenni mindig horda oldalon)
szal priest vagy warrior legyél szvsz.
viszont kipróbáltam pap+druida kivételével az összes többi kasztot 60-ig vagy annak közelébe, s a véleményem az, hogy az egyik legkönyebben irányítható kaszt a rugó/warrior/mage és amik engem is megleptek, hogy a warlock-ot, de pláne a hunter-t milyen qrva nehéz jól irányítani.
de lehet csak nekem volt furcsa, de a hunter még a warlock-nál is nehezebb volt a deadzone miatt. warlock-nál ugyebár olyan nincs. huntival viszont folyamatosan mozogni kell, megfelelõ pozicíóba, s emellé még a pet-et is irányítani kell, csapdát jó helyre pozicionálni, stb. (csapdázni is egy pöttyet nehezebb, mint felnyomni egy fear-t pl. - viszont wlock-nál meg baromira nem mindegy, hogy milyen pet-ed van elõl adott szituban)
aminek az irányítása ehhez a kettõhöz képest viszont gyerekjáték volt, az a mage. ja és ezzel most a main class-om ellen is beszéltem 😊
szal összegezve a pet-es class-ok irányítása szerintem sokkal nehezebb, mint a többié. a legkönyebben irányítható meg szvsz a mage + rugó.
más vélemény?
Priest, druid, vagy shammy?
AV-ben egyértelmûen leginkább hunter powa van, utánuk meg mage + wlock.
de mi a helyzet WSG-vel és AB-vel? na ott már gondolom nem te vagy a lista tetején <#hehe>#hehe>
1. hogyne
2. csak túl sok van belõle
3 gombos a többi is, és ebben már az ALT-CTRL-DEL is benne van, ha lefagyna a géped <#finom>#finom>
+1 nézz körül a realmen ahol játszani akarsz, és amibõl hiány van, azt ajánlom <#nyes>#nyes>
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. jó pvp-re
2. jó pve-re
3 ennyi gomb kell hozzá <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
azhogy uj talent fa jon az marhasag😊 csak az eddigiekben lesz itt ott kissebb valtozas amitol pveben nagyobb damaget tudsz majd tunkolni, a csokkentett threat es a +6% spellhit miatt.
ha olyat akarsz ami pihenes nelkul damagedealer akkor ne caster akarj lenni, rogue nak nem kell pihenes, csak neha egy egy bandage, warlock is jobban elvan pihenes nelkul, mint a mage. bar igazabol magenel is ha mar jo geared van es ehez megfelelo talentspec akkro nagyon sokaig birod manaval, ezaltal keveset kell pihenni.
tehat dpsnek mage,rugo esetleg warlock. warlock abban az esetben jo ha tobbet akarsz pvpzni mint pvezni.
De total osszevaagyok zavarodva...inkabb caster tipus vagyok eloszor mage akartam lenni,de olvastam,hogy a wl,a hunter de meg a rogue is nagyobb dmgeket nyom crittel...aztan olvastam lejebb,hogy jon az uj peccsbe vmi uj talent fa, es megis jo a mage,stb...vmi olyan classt keresek, aki pveben es pvpben is megallja a helyet, es fokent dmg dealer, pihenes nelkul😊
de mintha ezt mar letisztaztuk volna multheten is. remelem nem jon megint valaki jovoheten kedden is ugyanezzel a kerdessel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lenne egy kerdesem 😊
Ha a cuccaim mar csak 50%-osak akkor a hatekonysaguk is csokken vagy csak torott itemnel nem mukodik?