World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
ja ezt nekem is jatszotta es belekerult vagy 3 napba mig megjott a mail key-estol...reggeltem vagy 5 mailcimrol...de addig is innen leszedheted a klienst:
http://rapidshare.de/files/23256176/WoW-1.9.4-enGB-Installer-downloader.exe.html

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

probald masik mailcimre

picket
Tegyél néhány kört Stratholme-ban, Scholomance-ben, ha sikerül randommal elérni valamit, akkor UBRS-ben, de leginkább DiM-et fosszad ki (tribute run ajánlott). Ezzel nagyjából minennek meg kell lennie, amit elérhetsz raidelõ guild nélkül. Amúgy meg vegyél meg minden ingyom-bingyom of the monkey cuccot AH-ból 😊

ಥ_ಥ

Calver
kérdés: miért dob nekem ki trialnál oldal mikor regelni akarok egy olyat h "An unexpected error occured. Please try again." majd következõnek vmi olyasmit h ezzel email címmel már regeltek, mikor az életben nem kapok email tõlük... mi lehet a gond? Firefox alól próbálom

"The trees move. Do you not see it?"

Orc faji képesgek jobbak ha DD warri akarsz lenni sztem!

Davidus
+ a troll szarul néz ki😊

V9ykn8_TZL0

wow-eu/us fórum, hunter topic, sticky-k között keresgélj, biztos lesz egy olyan, ami raid-et nem igénylõ - relative - táp cuccok összegyûjtésével foglalkozik.

DonnieBrasco
Hunternél mi számít jó Agilitynek, és mennyi DPS jónak? 😊
(még nem kezdtem el bevásárolni 60-as cuccokból...)

DB

A ti kung-futok nem erős!

kicsit félre ment a fogalmazás de szerintem tudod mire gondoltam.. ha meg nem akkor sorry

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Ams
igen? blue írta? hol?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

picket
Ezt lefordítanád nekem, mert ilyen nyomorék vagyok, hogy nem értem <#wilting>
Hogyan lehet valami felé stagnálni?! De gyenge a fantáziám! <#szomoru1> Vagy az undead faji képessége, hogy nem tud mozogni, változni? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

alap, hogy ud 😊
akár priest, akár warrior.
wotf > all

amelyik jobban tetszik bár a faji képességek inkább az undead felé stagnál

Pari
undead v. troll?😊

priest-et csinálj ha heal-elni akarsz. szinte mindig hiánykaszt, fix, hogy fox vele partyt találni bármikor.
a másik alap kaszt meg a warrior. ez meg damage dealer kasztnak is ideális megfelelõ talent-ezéssel. (bár warriorból elég sok szokott lenni mindig horda oldalon)

szal priest vagy warrior legyél szvsz.

heal szempontjábol a pap a legjobb a többi inkább kiegészitõ funkciót lát el bár jo csapatban egy ilyen kiegészitõ healer is képes mindenkit életben tartani 😄

na igen, 3 gombos class nem létezik, ez tény.
viszont kipróbáltam pap+druida kivételével az összes többi kasztot 60-ig vagy annak közelébe, s a véleményem az, hogy az egyik legkönyebben irányítható kaszt a rugó/warrior/mage és amik engem is megleptek, hogy a warlock-ot, de pláne a hunter-t milyen qrva nehéz jól irányítani.

de lehet csak nekem volt furcsa, de a hunter még a warlock-nál is nehezebb volt a deadzone miatt. warlock-nál ugyebár olyan nincs. huntival viszont folyamatosan mozogni kell, megfelelõ pozicíóba, s emellé még a pet-et is irányítani kell, csapdát jó helyre pozicionálni, stb. (csapdázni is egy pöttyet nehezebb, mint felnyomni egy fear-t pl. - viszont wlock-nál meg baromira nem mindegy, hogy milyen pet-ed van elõl adott szituban)

aminek az irányítása ehhez a kettõhöz képest viszont gyerekjáték volt, az a mage. ja és ezzel most a main class-om ellen is beszéltem 😊

szal összegezve a pet-es class-ok irányítása szerintem sokkal nehezebb, mint a többié. a legkönyebben irányítható meg szvsz a mage + rugó.

más vélemény?

Pari
nade horde oldalon😊

paladin ^^

Pari
Healerek kozul kit szeretnek jobban a grpok?
Priest, druid, vagy shammy?

na igen, nem csoda.
AV-ben egyértelmûen leginkább hunter powa van, utánuk meg mage + wlock.

de mi a helyzet WSG-vel és AB-vel? na ott már gondolom nem te vagy a lista tetején <#hehe>

holnap peccs.

picket
Szerintem is, mert:

1. hogyne
2. csak túl sok van belõle
3 gombos a többi is, és ebben már az ALT-CTRL-DEL is benne van, ha lefagyna a géped <#finom>
+1 nézz körül a realmen ahol játszani akarsz, és amibõl hiány van, azt ajánlom <#nyes>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Esa hunta? AV-ben mindig en vok az elso muhahaha

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem meg indíts huntert:

1. jó pvp-re
2. jó pve-re
3 ennyi gomb kell hozzá <#eplus2><#idiota>

mage midnig is jo dps volt es midnig is az lesz, csak a magisteres magek mondjak hogy mindenki megelozik oket😊 ha caster dpst akarsz pve-re akkor egyertelmu hogy mage.

azhogy uj talent fa jon az marhasag😊 csak az eddigiekben lesz itt ott kissebb valtozas amitol pveben nagyobb damaget tudsz majd tunkolni, a csokkentett threat es a +6% spellhit miatt.

ha olyat akarsz ami pihenes nelkul damagedealer akkor ne caster akarj lenni, rogue nak nem kell pihenes, csak neha egy egy bandage, warlock is jobban elvan pihenes nelkul, mint a mage. bar igazabol magenel is ha mar jo geared van es ehez megfelelo talentspec akkro nagyon sokaig birod manaval, ezaltal keveset kell pihenni.

tehat dpsnek mage,rugo esetleg warlock. warlock abban az esetben jo ha tobbet akarsz pvpzni mint pvezni.

már csak daemon slaying kellet volna a fegyokra és az már vicces lett volna bár ha belegondolok battle shout +30 spell dmg még jol is jöhet 😄

hát pvp-re nincs olyan kaszt ami imba lenne ha vannak jo cuccaid és tudsz játszani akkor bármelyik kaszt szoba jöhet viszont pve-vel más a helyzet a casterek sajna csak ovatosan tudnak dmg osztani mert nem tudják nullázni az agrot mig a hunterek rugok nyugodtan darálhatnak

Botond
Lifestealing enchant kell a fegyverre és jó az. :-D
Pari
mind2

De total osszevaagyok zavarodva...inkabb caster tipus vagyok eloszor mage akartam lenni,de olvastam,hogy a wl,a hunter de meg a rogue is nagyobb dmgeket nyom crittel...aztan olvastam lejebb,hogy jon az uj peccsbe vmi uj talent fa, es megis jo a mage,stb...vmi olyan classt keresek, aki pveben es pvpben is megallja a helyet, es fokent dmg dealer, pihenes nelkul😊

a main karim protos test realmra meg arms-os warrit csináltam az ize kedvéért csak sajna a wrath nem egy dps cucc de azért megteszi 😄 meg ismét elbaszták a warri enchantokat és kaptunk gatyára meg sapira spell dmt-t 😄

Davidus
miért? mit kapott a protos warrior?

V9ykn8_TZL0

picket
Nem kell keddig várni, már hétfõn meg fogják kérdezni <#ticking>

&#3237;_&#3237;

mit értesz legjobb dps alatt? pvp vagy pve?

Pari
melyik class szamit a lagjobb dps-nek?
wl?

de azért a pozitivuma is van a ralm servernek protos warri ismét ownzolhat mortal sztrájk rulz én élveztem az ellen nem annyira szvl arra pár órára ismét warrinak éreztem magam nem boksz zsáknak

én szeretem a test realmokat! eddig háromszor probáltam naxx raidet az eredményt nem részletezném de a pvp az nagyon megy a bgk mindig fullon a genkerek mindig a griffes közelében szvl isteni a kedvencem meg az lfm ZG vagy Strat meg ilyenek én azon csodálkozom hogy tudták letolni az elsö bosst mert én ahányszor probáltam az elsö de max második csoportnál wájp azt léptek ki egyböl az emberek

ja, sajna. ugye meg menni fog 1-2 hetet tutira a test realm, aztan kb 2 het test realm zarastol hogy live lesz.

de mintha ezt mar letisztaztuk volna multheten is. remelem nem jon megint valaki jovoheten kedden is ugyanezzel a kerdessel.

es nem is ebben a honapban szvsz

igen szerdan jon,... csak nem ezen a heten.

Botond
Holnapig még sok idõ van. Blue post?:-)
még mennek a test realmok szvl tuti nem lesz peccs

denem

Sephi
Szerdan jon a pecs nemde?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gondolom csak egy bizonyos szintig lehet majd amig biztositott az aranylag normalis eloszlas, de ha x ember egyutt akar jatszani, akkor meg tudjak majd oldani, nem a nagy nepvandorlas es a kis populacioju realmek kiirtasa a cel.

jol érzem amugy hogy a most ajánlott pvp server a xavius ahol elég alacsony társadalom van jelen a régi server a bs ahol szintén "kevés" gamer található szvl ennek mi f..x értelme van? van egy csomo félig üres server meg van néhány fullos én érzem ugy hogyha költözni lehet majd bárhova a fullos serverekre megint 1 órás sor fog várni 😄 vagy a lovés költözés is csak adott serverekre lehet majd? akkor meg mi értelme?

nem csokken.

Sziasztok

lenne egy kerdesem 😊
Ha a cuccaim mar csak 50%-osak akkor a hatekonysaguk is csokken vagy csak torott itemnel nem mukodik?

Sáska
Thx!<#worship>

jah gondolom de hát tudod segiteni szeretnék mindenkinek aki rászorul mátol nevem teréz anyu nektek csak mama!! <#mf2>