World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ud racial traits emgkerdojelezhetetlen, de a succubus jo esetben 2 utes, rossz esetben 1 egy magara valamit is ado warinak =)

anti hero

"Pvpben ha azonos cuccotok van akkor a mage,warlock mindig kinyir ha tud játszani. A papnak sajnos 0 % az esélye a nyerésre a másik 2 clothos class ellen. Shadow papnak meg a többi nem jelent akadályt..."

erre azért ne vegyél mérget. warlock még okok, általában felhunter-rel megeszi reggelire a priest-et, fõleg, ha UD, de egy mage-nek egy jól játszó priest igencsak kemény dió tud lenni.

options?

"Orc faji képesgek jobbak ha DD warri akarsz lenni sztem!"

ezt majd meséld el a succubus-nak is, ok? <#vigyor>

tehát holnap(+1hét) <#idiota>

amúgymeg

Thank you - Patch 1.11 testing | 6/19/2006 8:18:51 AM PDT
Quote this post Reply to this post
A quick and simple thanks to everyone who helped test patch 1.11 on the Public Test Realms. It's amazing to see that we all share the same dedication for making this game great. With the nature of the MMORPG and quick-turnaround patching, we can never promise that things will be flawless. But we'll do our best to fix bugs as quickly as possible and show expediency with any tuning issues that might arise.

Just so you know, our internal testing efforts are ongoing. Our QA raid team has spent many hours on every encounter in Naxxramas. Now, they're focused on Sapphiron and Kel'Thuzad -- the encounters which saw the least amount of testing on the PTR's (unless you count death touch hacking your way through the dungeon =P). Even after patch 1.11 goes live, our internal team will continue to work on the unbeaten encounters in Naxx to ensure the best possible tuning. It's always hard to get cutting edge content perfect, but we'll do our best to be responsive should any problems rise to the surface.

No promises as to when the patch is going live, but if I were you, I'd start working on that Argent Dawn rep by tomorrow -- either that or pillage the guild bank while the pillaging is good.

Your presence on the PTR's was greatly appreciated.

Lazarus
bibmod, insomniax része. De külön is letölthetõ
5 új cm vagy mod eu oldalról beirva hogy "test" 😄D

Hogyan tudta aréb mozdítani az iconokat?Mert az a ct modban fix helyen van.
Mi volt benne? 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

CT_BottomBar & CT_BarMod

A helyedben én erre nem fogadnék azért😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

PiszkosFred
Szerintem siman moveanything-gel lettek elrendezve a bar-ok. Esetleg plusz egy addon, ami rak meg be par ujabb bart, de en a moveanythingre tippelek, mint megoldas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Reed
A képen szerepló addon az a Perl unite frame.De az alsó bar az micsoda?hol található meg?
unknown nick
"van egy csomo félig üres server meg van néhány fullos én érzem ugy hogyha költözni lehet majd bárhova a fullos serverekre megint 1 órás sor fog várni 😄 vagy a lovés költözés is csak adott serverekre lehet majd? akkor meg mi értelme?"

Sok játékost az új szerveren való, új élet kezdés lehetõsége tart a wow mellett.

MrStokes
Nem, 1ik sem

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

(l2readtopik)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de az nem amerikai?
The Garrett
ragnaros / bloodscalp
(2-3000 az biz lowpop)

Mondjatok már olyan európai pvp szervert ahol sokan vannak(2-3000)ember és sok a magyar
AnarchoiD
hehe ez a bump nem egy tau druid ? 😊 BS -en egy ilyennel akadtam ossze AV-ben alaztam shadow pappal, Ep -n meg futottam elole rugoval 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
ami viszont jo ha szem elott tartjuk, pvp-ben gyengus a holy pap , hacsak nem shadow papal akad ossze , mert akkor a shadow -os jar porul 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Botond
Trial accal nem tudsz tradelni. Se postán se sehogy nem tudsz pénzt/cuccot adni/kapni. Az csak arra van,hogy kipróbáld. És a szinted is lvl20ban van maximalizálva.
Botond
Ez viszont igaz,volt már,hogy patch elõtt 24 órával még ment teszt realm. Többször is.
Botond
Öngól. ^.^
hát erröl lemaradtatok

?

nesze blue<#idiota>

nem mindig lövik le

varjon 24 orat es nezzen utana a bankjaban hogy miert nem megy.

drop
hozzátezsem az oldal szarakodot neki hibaüzikel

drop
sziasztok egy kérdés haver felprobálta töltenni az ac ját és kiirt neki valami olyasmit hogy 3 szori probálgatásra is rossz és 24h tiltoták a kártyáját
ilynekor mi a te endö

The Garrett
hat egy holy healbot ne is allazzon már dd kasztokat pvpben! menjen az instaba es healeljen az a dolga. 😊

Van aki erre tud talentezni is.😊(én nem tudnék neked ilyen képet linkelni<#papakacsint>)

Pvpben ha azonos cuccotok van akkor a mage,warlock mindig kinyir ha tud játszani. A papnak sajnos 0 % az esélye a nyerésre a másik 2 clothos class ellen. Shadow papnak meg a többi nem jelent akadályt...<#eljen>

The Garrett
hat nemtudom peccs elott egy hettel mindig lelövik már a teszt szervereket, most még mennek ha jóltom.

The Garrett

wtb chance to hit with spellz😛

akkor a 20 % fog bekövetkezni...<#nevetes1>

szinte az összes bugot kijavították, nem is beszélnek már újabb ptr verzióról, szal olyan 80% hogy jön

senki nem mondta hogy euról van szó <#vigyor2>

usa-ban akkor van mindig

DonnieBrasco
Ami nem kék rajtam, az xxx of the Monkey mind 😛 most 306 az AG, a dps meg olyan 120+50, plusz buffok.

DB

A ti kung-futok nem erős!

elég nagy körítést adtak neki, úgyhogy vagy örökké, de ha nem is, akkor pár hónapig biztosan.... (a karácsonyi akció is legalább három hónap volt)

jah, ez lenne az elsõ keddi pecs

Szerintem ha healert akarsz indítani és hiánykasztot, akkor druidát indíts. Jó heal és (BS-en legalábbis) nagyon kevés van belõle.

TSW: Tunderke

Calver
thx, szedem. amúgy meddig fog tartani a trial?

"The trees move. Do you not see it?"

Pari
ttes=tess

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

The Garrett
engem is erdekelne honnan vagy ilyen biztos benne 😊

(tény hogy jólenne ha jönne a peccs, de nem hiszek benne ense :/)

Pari
Na megkrealtam gyonyoru undead priesttes-emet, Neptulonon, szal ha vki belefut Battlemuff-ba, nyugodtan arasszatok el minden foldi joval,mer kuncsorogni nem fogok😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

én blue vagyok.