World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ne legyél már ekkora idióta , az UBRS buff úgy ahogy van felesleges , még Raggyhoz sem kell , akkor meg minek , kb a 3. alkalom hogy a "privát üzenetedet" nyíltan a topikban osztod meg egyes személyekkel , ami megint csak teljesen felesleges ... ha nem látod be akkor megérdemled amit pvp serveren kapsz /shrug

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

*-sajnos ez az igazsag. 😛

szamitottam ra hogy ilyen felelmetesen egyszeru valasszal fogsz elorukkolni, mellyel megitn sikerult bebizonyitani szamomra, hogy miert is uberfasza realm az a bloodscalp. lamak vagytok ez az igazsag ha meg midng azt a buffot kell hasznalnotok, sajnos ez az igazsag.

go ubrs be > mindcontrol ott az elejen az orc casterek egyiket, amelyiknek van egy olyan buffja hogy valami 80? fire resistet rak rad. es akkor igy szepen bemegy a raid egyesevel es felbuffolnak mindenkit. stackel a tobbi buffal.

Azzal kapcsolatban tévedsz hogy beleugacc más dolgába.
Kibicek pls kuss a jövõre nézve, unom már a sok unatkozó okoskodót.
milyen buffról van szó? 😊
Szerintetek lehetséges hogy Gm segitségével kicsit megváltoztassam karakterem külsõ kinézetét, érdemes ezzel hozzá fordulni?
felejtsetek mar el azt a noob buffot, es akkor maris gond nelkul elvezhetnetek a worldpvpt. faszom sem erti miert sir az ember hogy nincs world pvp aztan amikro van akkor meg azert rinyal. az a buff abszolute nem szukseges, mindossze a ragnat meg nem leolo guildeknek johet jol amig sikerult leolni 1szer2szer, de gondoloom ti mar veritek ragnat, tehat nem ertem mia reteknek mentek ubrs buffolni, eleg lama dolog imo.

ha tevedtem volna ragnaval illetoleg akkor en kerek elnezest😊

BEAST
akkor itt az ideje papolni a privát üzenetekrõl? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bottom Half of Advanced Armorsmithing: Volume I-II-III meg van és nem tom mit tok ezekkel csinálni pedig Armorsmith es vagyok pls help

QuippeR
és nem kell elhinni, hogy két son hullám után már nem megy le. lemegy.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kedves Sepás illetékes

Aszem multkor megbeszéltünk egy BRM tüzszünetet, nállunk mindenki elfogadta, ehhez képest az imént támadtátok meg az UBRS buffoló csapatunkat.

Most akkor örülnék ha eldöntenétek mert ez nevetséges, ha verekedni akartok verekedjünk de akkor ne papoljatok tüzszünetrõl.

bloodpanther
Botond
3percenként. Mindig 3percenként. Többször is.
Hello!
Mitõl függ hogy Ragna mikor hívja a kölykeit?
Hamed
Hi, lenne egy kérdésem,
Spirit of zanza+flask of titan+blasted lands stamina buff összeadódik? Mert a flaska nem olcsó mulatság😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

haha

anti hero

PiszkosFred
warcraftrealms.com

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR

Davidus

V9ykn8_TZL0

QuippeR
ezeket nem ismerem, domestos-ról jókat mondanak, a hagyománytisztelõknek meg egyszerûen hipó.

Davidus
mivel lehet jobban takarítani? arcane explo vagy nova+blizzard?

V9ykn8_TZL0

Ugyis kifogjak jaccani eztis a nagyokosok, csak minden korben kell 1 martir, aki bemegy megnezni kivan, szol a tobbieknek, akik leavelnek. Persze o 15 percig nem mehet sehova, de mondjuk egy 10-15 fos groupban rotaval el lehet viselni ezt a kis kellemetlenseget. 😄

Hol lehet azt megnézni hogy a szervereken hány alis/hordás meg illetve milyen kasztal?
Mighty
Bár már egyik patch notesban sem látom az erre vonatkozó részt. Pedig esküszöm olvastam valahol. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Lesz megoldás,érzem.
Mighty
Mert ha a wsg-re/ab-re jelentkezõ csapatban van deserter, nem tud bemenni a csapat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
mert?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

haha holnaptól nincs több /afk nehezebb wsg/ab meccsekbõl 😄DD
(bár úgy még mindig meglehet hogy csak 1 ember megy be, és megnézi ki van bennt <#idiota>)

PiszkosFred
Sz(p)emmelverés akart lenni? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
nurfed combatlog.

Botond
Szemmelverés!!4
picket
Ja bocs. Le vagyok maradva, de ez van. Más testrészeiddel is sajátítottál el hasonlóan forradalmi képességeket? <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

HitsMode az addon neve.
de érdemes végigböngészni a www.curse-gaming.com Addons részletét, illetve a #77217-ben lévõ linken található addon-okat is.
ott lehet válogatni kedvedre.

aha, lebuktál. szóval te sem értékeled az én nagyságomat!
hogy ez engem mennyire bánt <#rinya><#rinya>

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Botond
Régen úgy volt, de eljárt már az idõ az ilyen antikvitások fölött!
QuippeR

version
Ezt az ablak beállítást addonadja?csak a leglényegesebb dolgok vannak kiemelve benne.
picket
Nem, mert nem a számmal nézek, hanem a szememmel! Te valami földönkívüli lehetsz <#alien>
owned <#hehe>

&#3237;_&#3237;

Botond
Elmagyarázom,hogy érccsed! Szivárog az olaj a verdából az alján. Logikus,hogy a leeresztõ csavar laza, a mellett folyik ki. Na most te rápróbálkozol egy 8as kulccsal, de a csavar 9es, szal "nem jó számmal nézed"!!4 Vágod már?<#idiota>
picket
"(a játék üzemeltetõje nem nézi jó számmal a bankkártyacserét)" - ez mit jelent nálad? Csak én nem értem, hogyan lehet nem jó számmal nézni valamit? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

szia,

ha kártyaszám kell, nézd meg a #76636-os hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó számmal a bankkártyacserét)

Sephi
Hat mondjuk nekem eszembe sem jutott volna a te remek linkedre kattintani 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
ezekszerint az elozo eredeti bankkartyaszamot olyan generatorral csinaltad ami nemmukodik? 😊

amugy lehet nincs pénz a kártyán és nemtudja levonni

iCESHiT
szevasztok
nemtudjátok véletlenül hogy lehet az hogy guest pass-os acc reghez nem fogadja el az eredeti bankártyaszámot.
a szám és a lejárati idõ is rendben van pedig
esetleg vki nem tud vmi generatort ami mûködik is?

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

köszi.No és a betûk textúráját a chatablakokban?
menjé' inkább dógozni' vazze 😄

a casting bar az az eCastBar vagy eCasting Bar névre hallgat.
a +bar-okat nemtom, ilyet baromi sok addon tud csinálni, tudom ajánlani pl. a Discord Action Bars-t (discordmods.com), nagyon frankón konfigozható kis bar-menedzselõ addon, bár elsõre a konfig felület elrémítõ lehet, de gyorsan megszokható, s átlátható 1 kis tanulmányozás után.

Botond
Dobogós! És én is 3ban leszek!!

Steven Spielberg rendezi a wow filmet!! Írja a HW!!4
kicsit lemaradtál, de sebaj 😄

Davidus
:CCC

V9ykn8_TZL0