World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ragnánál mindenkire felkerül, szerintem a heti egy Ragnához fél óra buffolás olcsóbb mint mindenkinek fire res szerkókat barkácsolni.
Elismerésem annak aki már kinõtte ezt a fázist, de nem szép dolog visszaköpködni oda ahol ti is jártatok.
még elment amikor kék gearunk volt, meg ilyenek 😄 de már (sry hogy megint veknilashal pedalozok) veknilashon se ugy olik, azok a guildek akik 2 honapja tolják összesen mc / bwl -t.
Igaz azok kék gearbe oltek nefit.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Wildor neked kicsit homályos lett az emlékezeted, azzal kapcsolatban hogy mikor volt olyan hogy kitérjek a PVP elõl. Legfõképp azok próbálják rámerõltetni az anti PVP-s jelzõt akik nem ismernek, ezek szerint te sem ismersz már. Ez az egész telibevert tüzszünetesdi onnan indult hogy egy felháborodott sepás átjött ally karival hisztizni hogy nekik insta elõtt tilos a PVP és mekkora gerinctelenség hogy megtámadtuk õket. Én naiv hülyegyerek, azt mondtam jólvan akkor õket nem támadjuk mi sem idebent. Mivel azóta kétszer támadtak be minket minden ok nélkül, én meg szénné égtem a guildem elõtt, aszem a dolog el is dõlt a jövõre nézve. Nem a PVP vel van gondom, mivel ha a raid hátulját elkapják mikor megyünk be, mindig azon harcolok a leaderrel hogy menjünk ki és vegyünk revansot. Néha kienged minket néha nem. A gondom az, hogy megbeszéltünk valamit és a másik fél hazudott, tökmindegy hogy PVP a téma vagy medvesajt.
Lezárásnak szántam ezt a kifejtõsdit, nem újabb flame inditónak.
hát nem kötözködni akarok, de anno még a HunStars-os idõmben, talán az elsõ 2 Vael kill-hez használtunk csak UBRS buffot.
oda más nem kell, csak 1 kis mák, hogy ne a healer-eket kapja ki elsõnek, meg qrva nagy odafigyelés.
amig immel-ámmal csináltuk, addig nem is ment le. aztán mikor a leader leorditotta a raid fejét, hogy vagy odafigyelnek végre 10 percre, vagy wipe-olnak még 1,5 órát, akkor érdekes módon elsõre lement utána ubrs buff nélkül is. francot kell oda ubrs buff, már rég ki kellett volna venni azt a baromságot a game-bõl...csak 1 tömény idõpazarlás felszenvedni mindenkire azt a buffot.
a fenti akció lehet azért nem mûködne jól, mert ha túlságosan a falnál állna a tank, akkor nehéz lenne kiszámolni fenn az emelvényen, hogy mikor van line in sight-ban, meg mikor nincs. s ugye ha 1 heal is kimarad, az 99%-ban wipe lehet.
ha meg kijebb áll a tank a faltól, akkor meg gyakorlatilag ugyanott vagy, mert line in sight-ban ugyanugy kapod a sárkánytól az áldást.
de próbáljátok ki, aztán meglátjátok melyik fexik jobban nektek.
bár szerintem az egyik legegyszerûbb s legjobb megoldás a sarokban tankolni, ranged caster dps a lépcsõ mögött, tank healer-ek, hunter-ek, rugók meg a boxokból rohangálnak ki-be áldást osztani.
Most akkor örülnék ha eldöntenétek mert ez nevetséges, ha verekedni akartok verekedjünk de akkor ne papoljatok tüzszünetrõl."
blood, nemár <#kacsint>#kacsint>
most komolyan.
pvp server, ennyi.
a sokat szidott CoD és HS azok akik jól csinálják. pvp server, akinek vörös szinû a neve a feje felett, pusztúljon, ennyi.
errõl szól ez a server. s mellesleg enélkül semmiben sem különbözne egy átlag pve server-tõl...bár sokak szerint a Bloodscalp már most is az.
bár remélem, hogy 1.12 world pvp újításaival és a area/resource-foglalós rendszerrel ez is jól meg fog majd változni...s bizom benne, hogy az egyik ilyen pont BRM kapuja lesz <#hehe>#hehe>
végre visszatérne a jó kis feeling, mikor ubrs haladva felé, csontvázak tömegén kellett átgázolni <#vigyor1>#vigyor1>
ps.: akinek a pvp serveren a pvp annyiban merül ki, hogy bg-be be, bg-bõl ki, annak meg részvétem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ugyanott voltatok, mint EoE. Szal ez most az igyjárás tipikus esete volt, sry 😛
tudna vki segíteni? gondolkodom a játék megvásárlásán, viszont tudni akarom hogy mennyire megy jól, nem szaggat e stb. a látottakból ítélve tetszeni fog, viszont azért a puding próbája az evég, a shadowbanét meg még vmit meg akartam venni, még jó hogy volt hozzá ua free trial mert egybõl meggondoltam magam
"Additionally we will be performing an authentication update during the maintenance. Due to this, the authentication (login) will be unavailable from midnight to noon on Wednesday for anybody who has not been logged in today (Tuesday)."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én próbálkoztam, de nem voltak hajlandók, de azért próbáld meg! gl!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lehet noobozni, de ha van tapasztalat érdekelne.
Másik témát ne erõltessük
#77063 #77064 #77065 nos??
WSG-n elõfordul hogy meghal az ember, de a kedvedért szégyellem magam. fõleg hogy 10v3 WSG-k voltak fõleg, nagy gratula hozzá 😊
Pap: semmi probléma csak akkor tudjunk rólla. Mostantól akkor bántjuk egymást 😊
peccs, 2. nap: hurrá bejutottunk, megy minden, na akkor jöhet az egész napos addon frsisstések levadászása hogy legalább lássunk valamit
peccs, 3. nap: hotfixek az egyes naxx/újabb bg exploitokra, megint nem mennek a serverek
peccs, 4. nap: hurrá végre mennek a serverek, és lehet játszani. mellékesen usaban már kinyírták kel thuzadot is
gg
feltételezem hogy nem egy Sepás olvassa a fórumot azért nem privátoltam, mivel szeretném mihamarabb tisztázni a dolgot.
Kérlek blamáld még magad 😊
Tisztelettel
PiszkosFred, unatkozó okoskodó
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”