World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Én meg azt hittem, bugzik valami, hogy folyamatosan pörög az lfg cset. ;]

Egyébként hol tudom megnézni,hogy a kulcscsomómon milyen kulcsot vannak? Vagyok olyan szerencsétlen, hogy még magát a kulcscsomót sem találtam sehol sem megjelenítve, a kulcsokat meg aztán pláne nem. ;] De nyitni nyitották az ajtókat. Hogy is van ez?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

azért szerintem hasznos dolognak tünne ha egyes emberek nem spamre használnák mert az nem rossz hogy nem maradsz le azért instárol mert elhuzol gazolni vagy bányászni vagy csak másik területen quesztelsz szvl lenne értelme ha normálisan lenne használva de majd idövel talán azzá válik

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Botond
MCben tök jó volt,hogy láttam mehetnék elite küldizni wetlandsba simán...
Tegnap egyik warrink bebugzott, és cthun halála után is kapta egyfolytában a debuffokat. Hiába halt meg, res után ugyanugy folytatódott 😄DD

picket
Én mondjuk nem értem miért kellett globálissá tenni LFG csatit, nem mintha fent lennék, szóval nem igazán érint, de Strangelton Vale-ben nem fogsz szerintem "LFM Winterspring party"-ra jelentkezni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ez szerintem most is így van, ha a target életét te viszed le egyedül 100%-ról 0-ra, megkapod érte a full honort (250 honor vagy mennyi), ha más is segít akkor annyit kapsz amennyit sebeztél belõle.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Botond
20 embert. 10perc alatt betelt. Régen generál csatin leignoroltam 20at mentem másik zóna kiszedni és új nevek,nade ez globális csati lett most bazzeg. :-D És group azé kell random néha. :-(
- ignore lista mennyit bír el? Mert a fél szervert csak nem rakhatom rá...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

jah, szinvonal nalunk is megvolt 😊
pl "Mi ma gnomokat eszunk vacsorara!... Mi meg gnomokat eszunk mezes mustaros szoszzal, mmmmmmmmm mezes mustaros" -spam
hat ezen betegre rohogtem magam, de ennyi eleg is volt.

neptulonon detto - szal gondolom osszes serveren - minden hulyegyerek azon spammolja a faszsagait, de egy sor ignore utan egesz hasznalhato kis csati : )

anti hero

az a baj hogy nem arrol folyt a vita hogy lag van vagyhogy quuulll az uj patch vagy netán xar hanem arrol hogy itt csak magyar van ezért nyugodtan irhatnak magyarul csatin de még akkor sem azzal foglalakoztak hogy mi van a patchel hanem hogy ricsinek fáj hasa meg ilyenek

- ha ez megnyugtat, másik szerveren sem lehetett semmi infót látni az lfg-re írtaktól, mondjuk engem hamarabb levágott a szerver minthogy eszembe jusson lelépni a csatornáról, de majd ma 😞

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Friczy
5 perc után /leave 4 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

ja és igy utolag köszönöm azon kedves gémereknek a tegnap estét akik a mostmár bárhol látható lfg csatin tárgyalták meg hogy a bs magyar server és szarrá spamelték magukat a csatin! reakció /leave 4

jo kis Lfg chat

anti hero

reggelt! <#integet2>

Mér? Mi van a blink cd-jével?

The Garrett
de akkor procol a swordspec rendesen nem? XDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a próbaverzióval kapcsolatosan sikerült már egyáltalán vkinek accountot szerezni? mert már minden jó, megvan a válaszlevél és a trial cd kulcs, katt a linkre, nyomtatványokat kitöltöm a negyedik lépésig, akkor kéri a fizetési opciókat, hogy milyen kártyáról szeretnék. kártyagenerátort elõveszem, beírom, validatálja és nem megy. namármost a gond az hogy a free trialos válaszlevélben egyáltalán miért kellene fizetõs accot nyitni és miért nem megy tovább. a másik meg az hogy nem is fogadja el a marhaságokat mert ellenõrzi, kéri a pint is hozzá.

ja, az európai szerverre próbáltam accolni. vmi 5let ?

Count Adyn
de<#zavart1>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
ja es WSG exaltedes MAIl gatya a maga 3% krit eselyevel kicsit durvabb mint a plate gatyo.....mas plateuser is hasznalja?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Havertol hallottam olyasvalamit,hogy 1.12-tol a honort nem a killek szama utan kalkulalja el a "gep"hanem a bevitt sebzes mennyisegetol teszi fuggove...../gondolom a healelt eletpontot is hasonloan fogja szamolni mint a sebzesmennyiseget..../mindenesetre ha ez igaz lesz siman HWL leszek😛😄 BAr egyes esetekben pl.AB-ben a zaszloorok nemannyira fogjak kultivalni az effele pontozast.....

Ab-ben 10-12 perc alatt 80-90000dmg-t szorok szet ami szerintem nem szar😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
kapják be a blink cdjét

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mr_no_NaMe
Nekem valamiért nem indul el a patch letöltése a Blizzardos töltõvel. Ez így eléggé kakájos valahonnan nem lehetne leszedni máshonnan?
És ebben a pillanatban EPL-be és Azsharába megint megy a buli, olyan 2-4 óra lehet a respawn.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Detto. Elvileg Kel nemtom ki megölése után még 1 hónappal is lesz ez az event, már csak azt nem tudom a támadások mikor kezdõdnek újra. Want my tabard 😉

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

BEAST
jó lenne ez a Naxx meg undead támadás ... pl amikor Stormwindet támadták egy ideig fun volt ... de amikor a támadás alatt álló zónákban kéne ölni a támadókat az valami katasztrófa , kb 1,5 óra alatt kitakarították az összes zónát , utána órákon át semmi ... és ha legalább 100 ember nem volt ott akkor 1 sem ...nah mindegy , egyszer csak megunják xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Pedig ez az addon nem fugg semmi mastol (Sea es egyeb tarsaik). Siman csak bemasolod a WoW/Interface/Addons/Mobinfo2 mappába, beXeled az addonoknál (out of date-t is hogy töltse be), majd start game. Játékban /mi2, elõjön a menü, és beállítod hogy mit akarsz a tooltipben megjeleníteni, illetve kikapcsolni. Ha így csináltad, akkor részemrõl megállt a tudomány. Nem sok addont használok, lassan másfél éve ugyanazokat, néha ráfrissítve ha muszáj, szal nem vagyok nagy guru ebben. Pár hete újraraktam a szûz wowot, akkor megkerestem a legújabb verziót mindenbõl, és mûxött egybõl.

Esetleg próbálj meg valami másik hasonló addont, hátha azzal több a siker.

[Jakuza]
Ezzel sem mukodik 😞

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PiszkosFred
MI 2.90 Ez van fenn nálam, és sosem volt vele bajom. Még nem néztem meg az egyes addonok 1.11es verzióit, mert eddig egyetlen egy sem adtam meg magát. Pontosabban egy, az extended questlog, de elvagyok nélküle.

[Jakuza]
Jo helyre tettem, nem is out of date, hiszen ma lett az 1.11es patchez igazitva.
Bekapcsolni meg kulon nem lehet szvsz, az /mi2 parancs sem mukodik, ahol betudnam konfigolni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rossz helyre tetted vagy out of date vagy nincs bekapcsolva az addonok kozott.

[Jakuza]
????????

akkor nincs bekapcsolva az addon.

[Jakuza]
Csakhogy nem muxik a /mi2 command sem.
A legujabbat tettem fel ami mar ehhez a patchez van igazitva, de nem muxik.
A TheoryCraft pl tokeletesen mukodik.
Becsomagolnad es feltenned valahova a te verziodat ?
hatha csak hianyzik belole valami.
Vagy esetleg valamit meg felkell tenni hozza, hogy mukodjon ?

PiszkosFred
/mi2 és állítsd be

#szerk: akkor passz, nem szóltam. Nálam tökéletesen mûxik, már nagyon régóta, szerencsére van update is hozzá, és nem adja meg magát peccseknél.

[Jakuza]
Mobinfo2 modrol tud valaki valamit mondani ?
Bemasoltam, ahogy irja a readme.txt alapjan a fajlokat a Warcraft\Interface\AddOns\MobInfo2 konyvtarba de nem tortenik semmi, pedig elmeletileg ki kellene irni tooltipre a mobok bovitett infojat, de nem tortenik semmi ugyanugy a regi info marad.
A /mi2 vagy /mobinfo2 command sem mukodik.

Valaki tud valamit az új DM West bossról, Revanchionról? US fórumba azt írják, hogy Tendris mögötti folyosón patrolozik, 5 percet vártam, és sehol semmi.

omg mi volt itt amig aludtam😄 noobok tamadasa? <#awink>

ha valakinek meg midnig kene a patch-hez mirror akkor : mirrorz

NecroJoe
Valakinek van ötlete ezt a tooltipet mi rakja ki?

Necro

TLD Robi
84% után majd megindul.Én úgy hagytam és amikor vissza mentem már 100%-on volt😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Rambo 20
Nektek megy a downloader?nekem 84% nál fölakad a blizz downloader szeme és megáll az élet.Nem tudtok valami gyógyírt?😞

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

PiszkosFred
Peccs napjan weboldalra latogatni? Bator, de ugyanakkor naiv probalkozas ;] (ingame jeleztek is, hogy egy jo ideig nem lesz elerheto a rendszerek tobbsege, lehet megvarjak az esti meccs veget, es akkor rakjak rendbe a cuccokat)

Davidus

V9ykn8_TZL0

magus
vegre jatszhatnek ujra wowot erre nem megy az oldaluk. a megfizetett minoseg

TVelvet
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd kész ez a kép meghaltam 😄DDDDD
LightSpeed
Tudna valaki adni egy linekt ahol US! verziós 1.10 patch van jó sávszélen?
TLD Robi
Sziasztok!

Valaki letudná írni ide a fórumba vagy privibe,hogy milyen új dolgok kerültek a gaméba?Elõre is thx.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

PiszkosFred
Másfél év kellett hozzá, hogy zónaváltáskor ne tûnjön el a méreg a rugók kardjai/késeirõl. Pirosbetûs ünnep e nap, komolyan mondom 😄

Mighty
Milyen árak vannak most AH-ban?

Arcane crystal és Nexus érdekelne.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

kb. 2 het