World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor te jöhetsz 😛

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Lynx_TWL
nem én spamoltám szét a lfg csatit

๏̯͡๏﴿

Botond
Ja,csak lelkesen oda rerollolt a nép ilyen jelszavakkal amiket te itt hangoztatsz aztán 60on kiderült,hogy mégsem olyan poén elõrõl megint t0al,amdj t1el szopni és szépen visszaszivárogtak a másik karijukhoz,és haomarush most lowpop mint atom.
az már qrva régi server...
ott is már mindenkinek lila ködben úszik még az agya is...
nem pálya.

QuippeR
van olyan barátom aki egy év két hónap alatt vitte fel level 60-ra az egyetlen karakterét, szóval rerollolni nem fogok. (mondjuk nekem is beletelt egy fél évbe lvl60...)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

hao

Botond
Egy szó: Haumarush.
hát ha reroll-olni akartok, akkor Jaedenar server (pvp).
ragnaros-t még nem öltek a guild-ek, annyira friss a server, s állítólag még az AV is balanced, hol a horda, hol az alli nyer (mondjuk ez néha Veknilash-ra is igaz)...
esetleg még szóba jöhet veknilash (bár itt pve szinten kemény alli powa van), vagy a boulderfist.

jó a pvp server, csak frissen nyitottra kell reroll-olni, ahol még nincs rahedli epix, meg nem gankelnek rommá stv-ben a 60-asok, nameg nem kell rettegni, hogy ha lenyomsz itt egy karit, akkor a tulaj dühében behozza a full legendary-s main kariját és szétirtja vele az egész dzsungelt.

mindenki magábol indul ki! 😄 persze ahogy irtam a társadalom szerintem ebbe olyan sokan nem tartoznak bele 😄

Lynx_TWL
egész paraszt banda egy helyre koncentrálódjon megint?😄

๏̯͡๏﴿

QuippeR
hm, ha egész guild úgy döntene, én szívesen átmennék egy pve szerverre. régen (lvl40 alatt) nagyon fun volt a pvp, de most már nem az. persze a guild fele úgyis pvp szervert akar majd, másik pvp szerverre költözni meg nem biztos, hogy lenne értelme.

vannak olyan serverek ahol nincs ennyire elbaxva az ally horda arányok oda érdemesebb lenne átmenni hamég nem is fullos a server meg ha netán összebeszélne bs ally társadalom és egy helyre menne ütöképes ally lenne belölük!

Botond
Csak az lenne jó megoldás,ha kinéznénk egy medium szervert és hirtelen rámigrálna 2-3-4 low/mediumos,hogy mire észbe kap blizzard már full legyen. Vagy simán reroll highpop,ez a lowpop szánalom uncsi már.
Davidus
BS-rõl mindenki át fog jönni TN-re. BSt csukhatják be a kecibe

V9ykn8_TZL0

MrStokes
hmm, ez nagyon erdekes, akokr ezek szerint a WoW hibasan toltotte le az 1ik telepito fajlt? oO Ilyet meg nem tapasztaltam, de akkor megprobalom mas forrasbol szarmazo fajlokkal telepiteni. Koszi a tippet!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
Elmenni? Másik üres szerverre? Minek? Simán kuka a BSes karik,míg lesz összevont BG,vagy lehet az sem segít már.
nézd meg hogy megvan-e mind a három file... volt itt egy hunstarsos link, azon jól vanak fent a fájlok: három kell legyen:
- valamiwowpatch-1
- valamiwowpatch-2
- valamiwowpatchfinal

vagy hasonló 😊 remélem érthetõ valamennyire

Mighty
LFG channel - miért nem csak akkor kapcsoljátok be, amikor szükség van rá?

ignore plafonra megoldás: Extra Extended Ignore

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tök állat: 34 dolcsi, 10 napig nem játszhatsz a kariddal, max 5k gt vihetsz át, high pop serverre nem mehetsz
hát nem megéri? <#idiota>

igen, letöltöttem Friczy linkjérõl a pecset ami össze volt zippelve, és amikor kitömörítettem, crc-t írt. ennnek ellenére feltettem (volna) a pecset, de akkor kiírta azt amit neked.
Kitömörítettem újra, akkor érdekes módon nem lett crc-s, és az updater is megette...

QuippeR
"Specifically, you won’t be able to port characters to a realm less than 90 days old, you will not be able to transfer from a PvE (Player VS Environment) to a PvP (Player VS Player) realm (to stop unfair game mechanics), but you are able to transfer from a PvP to a PvE server."

új értelmet nyer a reroll PvE

MrStokes
Ez a WoW altal letoltott majd telepiteni probalt 1.11-es patch-nel jelentkezett. Nem ertem... oO

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hát azt hiszem lassan készülhetnek a hordások bsen milyen sámánt ölni 😄 mert ha ez igaz a négy öt nagy allys guildböl 4 tuti költözik

Botond
"You will not be able to begin a character transfer if your server already has an upcoming free migration on the cards, and finally, you will not be able to transfer to a server with a population deemed to be high or full."

BS = game over.
MrStokes
Volt mar masnal is ilyen:

The patch "CavernsOfTime_27_26.adt" could not be applied. (CRC mismatch: expected 0x0e12f3ee, actual 0xd9920366.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support

Botond
Aha,jogos!
PIN kódot biztosan nem kér, az amit kér, az egy olyan szám ami rajta van a kártya hátulján...

nem 😄

Key to Searing Gorge
Workshop Key
The Scarlet Key
Shadowforge Key
Key to the City
Skeleton Key
Prison Cell Key
Crescent Key

PiszkosFred
Ilyen BSmith altal gyartott skeleton key-ek nem rakhatoak bele? Mert azzal mar fel lehetne tolteni, igaz feleslegesen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Mert noob vagy, másnak van még 6 kulcsa! <#idiota>

Amúgy meg lesznek chain questek, amiknek a végén az említett tárgyakat kulccsá lehet kovácsoltatni egy NPC-nél, de csak akkor, ha a faction-jével exalted vagy <#idiota> - egyetlen kivétel Maraudon, ott két frakcióval kell exaltednek lenni: a két kentaur klánnal <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

Botond
Akárhogy agyalok,nekem csak ez a 6 kulcsom van,ami kulcs is.
látod ez jo kérdés! én is csak tsen hallotam amikor tárgyaltak róla de geszt talán megtudja majd mondani 😄

capaszabi
felvilágosítás, nem beszólás 😄

capaszabi
sztem superinspect. az elsö inspectelt itemet feldobja map fölé bazi nagyban és ottmarad relogig. kérem kapcsolja ki.

picket
Be mersz szólni Crassus-nak?! Meg fogsz halni! Elintéz! A szart is kipréseli belõled!!!!!11111 <#wow2>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
AMi köcsögség: blizz nem adta meg ex-r14-eknek a fegyóvásárlást

MONGYONLE!

capaszabi
80-90k sebzés az 80 ütés. 3s átlagban számolva az 80x3=240s = 4 perc. kemény ABk lehetnek nálatok....

capaszabi
Hát nekem tökéletesen megfelel a r13as szet, nem kell mailt hordanom.
AB-beli dmg szórásról meg csak annyit hogy zászlót kell tartani, nem DMGet szórni.

L2P again....

(Háttal nem kezdünk mondatot..)
(Még magyarázó mondatot sem..)

PiszkosFred
Thx a válaszokat. Át van szabva kissé az ui, lehet ezért nem találtam.

picket
Villog mint az istennyila, nehogy ne lehessen észre venni <#idiota>
Interfész-átalakító addon kikapcs, kulcsok berak, logout, visszakapcs. Addon vadászása, ami már nyitja a kulccsomót is. Én legalábbis így csinálom <#heureka>

&#3237;_&#3237;

Botond
Na mi az a 2 ami nekem nincs?:-D
Botond
Zsákok mellett a lag mutatótól jobbra van egy miniatûr zsák amin kulcs van (olyan széles,mint a lag mutató),na az egy 12 slotos zsák,amibe bepakolhatsz lvl60on 12 kulcsot. Az más tészta,hogy nekem nincs 12 kulcsom. Beleraktam,SM,Gnomeregan,Baron oldal,Scholo,DiM,BRD kulcsot,de többet nem találtam. Maraudonos kapunyitó bot nem megy bele,onyxia nyaklánc nem megy bele,ZFs kalapács nem megy bele,UBRS gyûrû nem megy bele.Másik 6 slotba mi a búbánatot lehet rakni?:-D
- a kulccsomó a táskáktól balra és a 'latency' mérõtõl jobbra van (tulajdonképpen közöttük 😊 ha ez volt a kérdés

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Meeting Stone <#nezze>

&#3237;_&#3237;

ha nincs addonod ami váltotatná a barokat a tatyik melett van egy kis kulcs ikon onnan tudod kinyitni bezárni! gyors billentyü még nincs hozzá sajnos! amugy elörelátóak mert ebben a pillanatban max 8 kulcsot tudsz berakni a 12 férõhelyes tatyiba!

MrStokes
Van vkinek otlete honnan lehetne leszedni az osszes patch-et 1.11 kivetelevel?
Csak mert nincs kedvem megvarni mig a WoW a nullarol felpatcheli magat...

picket
Nem fix honor jár egy killért. Függ a megölt ellen szintjétõl és rangjától.
Az átlag lehet valahol 250 körül van, de ebben nem lennék biztos.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Én speciel örültem neki, habár bugnak néztem. Az igaz, h mostmár kissé tovább tart, mire a party személyesen is találkozik, mert az egyik jön Desolaceból, a másik Silithus, a harmadik meg Blastedrõl ;]