World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sound
nemtom volt-e már, de vágja valaki maga az event meddig tart?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Valaki megtudja mondani hogy mire jók azok a nagy kövek aminek van valami sárga jel az oldalán??Mert nekem ahoz van valami telepost-om!!Elõre is kössz!
hagynemondjam magek milyen imbák lettek ~

Hali, tud valaki egy jó Hordás klánt mondani a Kul Tiras-on, ami részben magyar, vagy legalább egy pár magyar van benne??
The Garrett
Swiftmend Crit 3189<#wow2><#idiota>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Friczy
Custom Hide Bar

keep walking... www.artum-inferniti.net

antgecc
Meg tudja vki mondnai hogy kell kikapcsolni az alap szürke actionbart? Nem a mellék actionbarokat, amit interface-bõl lehet.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lazarus
Közel fullmagyar Bloodscalp és arathor tudtommal
Mr_no_NaMe
höhö 😊
Van fullmagyar server is? Fú
Zenedar szerveren horda oldalon is van egy (részben) magyar guild, Legends of the Darkspear néven, már ha valaki unja a fullmagyar szervereket. Itt még csak nem is utálnak minket 😉

Sephi
Igaz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
Mert, valahogy muszáj volt ezt a képet is beraki! <#idiota>
skorpio7
Én rábíztam magam a sima WoW-os downloaderre... kb. 3 órával ezelõtt 128 MB-os stop volt még nekem is, jó 1 órája meg szépen letöltötte és sikerült telepíteni. Hogy most mi van (lehet megint stop) nem tudom, de az "én" szerverem jelenleg nem megy. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sephi
Most me'?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
200-nál nem több... hogy hol játszanak magyarok? Szó szerint mindenhol...

De a legismertebbek talán a Bloodscalp, Ragnaros, Xavius (ha pvp) és Arathor, Nordrassil (ha PvE). De még legalább egy tucat szerver van, ahol kisebb nagyobb magyra közösségek vannak.

Lazarus
Kérhetek abban segítséget, ogy mit is kell csinálnom 😊 még mialõtt írnátok vissza is olvastam itt a fórumon. Letöltöttem ftprõl a patchet és bemásoltam a wow-patch könyvtárba. Utána elindítottam a wowot. Kilépett és megint elkezdte, de felmegy 128/150 ig és ott megáll
Mr_no_NaMe
Ja és még egy kérdés ti melyik serveren játszotok vagyis melyik serveren van a legtöbb magyar? És az átlag ping mennyi szokott lenni? 200-nál azért ugye nem több?
Sephi

3TOMI3
holnap se 😞

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

SinClaiR
érdekes hogy a BB tele volt nemrég migráció elõtt, mindenki elmenekült onnan, mostmeg annyira recommended hogy 3 másik nem fullos realmról lehet migrálni oda. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Különc
Ami hivatalosan reggel 11kor jó arra miért kell az esti meccs végéig várni? 8) Tudom naiv dolog mert patchelésnél soha eddig nem ment semmi zökkenõmentesen, de mégis? Miért nem irják ki h 1 nap szünet van emberek, ne próbálkozzon senki x)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

skorpio7
Nos valószínûleg az elsõk között sikerült belépnem Arathorra... IF fõtéren voltunk vagy 5-en, kb 10 perc alatt teli lett. Utánna rengetegen elindultak WP irányába, meg lehetet látni hun csatin is ahogy érkeznek szép tömegével az emberek... LHC-nál viszont megállt az élet szószerint. 😊
5 perce vágott kis és nem lehet bejutni a szerverre... raid max holnap. 😊

Davidus
jó de az esti meccsig mi a halál faszát csináljunk?😄

V9ykn8_TZL0

Türelem 😊 Ráér az esti meccs után megjavúlni 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Különc
10 percet tudtam nyomni BSen, de pár undead leölése után DC és nem hozza be a karaktereket sem 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Thalrog
én 10perce várom hogy a repülös arcot betöltse a játék, ja és még nem sikerült aspectet váltanom 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

The Garrett
Uristen, emberteleneket swiftmendelek 😊)))))))

1 perc alatt beléptem, de ki is léptem ennyi idõ alatt. Lehet ma még nem játszunk rendesen.

Magh
Próbáltam belépni Arathorra, de töltés és semmi :/

Arathor egyelõre játszhatatlan, sokan vannak már bennt. Érdekes, hogy néhányuknak nem lagol.

Mr_no_NaMe
Jaa ok szal akkor nem kell eredeti szám. SWG-nél is így volt, hogy az elsõ hónapnál beírtam fasságot a kártyaszámhoz és elfogadta...Végülis ki az az idióta aki eredeti kártyaszámot kér FREE trialért.
Akkor most megy BS avagy sem?<#conf>
hali, sajnos a próbaverzióhoz is kell bankkártyaszám mindenképp... ha kártyaszám kell, nézd meg a #76636-os hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)

Mindjárt megsajnállak 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mr_no_NaMe
És bankártyaszám se kell acc létrehozásánál ugye?
U42MAD
Csak áll és nem töltõdik semmi <#gun>

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Tatyla
nem dehogy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

semmi gond, másodállás is létezik a világon 😄

Ugy tudom, hogy lvl 20ig lehet tolni a karit és tradelni nem lehet.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Thalrog
wtb még nagyobb kép 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Mr_no_NaMe
Hello.
Énis most szedem a 10 napos trialt és lenne pár kérdésem. Annyi lenne az egész, hogy letöltöm felrakom accot létrehozok (bankkártyaszám meg ilyen fasságok nélkül) és játszok? Vannak lekorlátozások vagy csak annyi, hogy lvl 20 lehetsz?
Akkor rohanok...<#nevetes1><#taps>
fakk lassu voltam P

MENNEK!!

Lazarus
The Garrett
BS UP!

Ezekszerint még mindíg nem megy egy szerver sem...<#rinya> akkor nem rohanok haza melóból...
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

QuippeR
következõ foglalkozás: egy hét múlva If kocsmájában.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.