World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
az Wildorkájé ,sory

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Botond
A megszólítás alapján akár neked is. :-D
1. több figyelmességet, ha válaszolsz valakinek plz. a 4. sorból ítélve ez nekem lett szánva nem TVelvet-nek. ennyire azért tiszteljük már meg egymást.
2. a hülyegyerek-ezést meg felejtsd el, én is simán le ....nálak (ide mindenki azt gondol, amit akar), mégsem teszem meg.
3. amig nem láttad, hogy játszom a mage-emmel, addig inkább qsspofabe, mert olyan dolgokról itélkezel, amikrõl halvány lila fingod sincs. (amúgy igazad lehet, tényleg nem vagyok valami nagy ász vele, meg az is biztos, hogy nyomodba sem érhetek, sõt tuti, hogy még a crit %-om is sokkal kisebb, omg! -.-)
4. ezzel, hogy idepost-oltál egy rakat profile-t, most komolyan mit is akartál elérni vagy megmutatni? csak mert nem látom benne a lényeget, bár biztos lapúl a háttérben valami életbevágóan fontos dolog, ami elkerülte a figyelmemet, mea culpa...
5. kevesebb wow, több szabad levegõ, hidd el jót fog tenni, talán még le is higgadsz tõle 1 picit...a reakcióidból ítélve rádférne már 1 kiadós lazítás. még a végén agyvérzést kapsz, aztán elvisz a hullaszállító. nameg gondolj a szüleidre is...drága mulatság ám manapság egy temetés ^^

nah peace. ha esetleg mégsem nekem szántad, akkor sorry, nem szóltam 1 szót sem 😊

TVelvet
ezt biztos nekem üzented ? ^^
TVelvet
Jaok 😄
Lazarus
Szerintem Crassus a cleavere gondolt meg talán arra hogyha egyszerre többen ütik, abból elõnye is származhat. A rugók ezzel ellentétben nem tudnak egyszerre több célpontra sebezni
QuippeR
6200 meg 6600 mana az nem számít soknak

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

dehogynem, látszik nem értesz te ehhez <#whatever>
bekrittel a swordpec, aztán tömegével hullanak a rugók <#vigyor>

BEAST
lol egy healer +heal cuccát ne hasonlítsd már egy warrior dd cuccához 😄😄😄😄 , Mage-nek a 15% nem túl sok , a critek frostnál is inkább talentekbõl jönnek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
tessék hülyegyerek minden különösebb utánnajárás nélkül

Shai hulud profile-ja példánakokáért......6600 mana 500dd done majdnem 15% spellkrit.....http://ctprofiles.net/537316
egy marék burgonya jobban játszana bármilyen karakterrel wow-ban mint te a maged-el....
de ittvan Garret druidája is 857!!!!+heallel 4k Hp és 6200 mana ez se szar http://ctprofiles.net/73239

[HUN]Crassus
ha lenne/lett volna rá lehetõségem már azokban mennék.....

TVelvet
Crassus kilehet hozni 30% os kritet 5600 hp val... swordal.. 4500 hp amid van az szutyok mar bocsi ^^ nemsokáig élnél rugo ellen .
"egy nagyoneros +dmg+heal-es catsernek is kurvajo manamennyisege van sot meg a hp-ja is majdnem az en ertekem korul mozog...."

ezen a mondaton röhögtem egy jót <#vigyor>

AnarchoiD
nemvan =/ van 😉 en ezt tulzasnak hivtam de tudatlansag is passzol 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lynx_TWL
pve imo

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Thalrog
Anub'Rekhan down by Infection 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Ebben igazad volt elírtam.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

[HUN]Crassus
jaja javitom is"tiszteletbeli plétes rugó" ez a pontos nevem😊

[HUN]Crassus
nalunk is hasonlo a helyzet warriorugyileg....szerdan kezdejuk NAxxot majd meglatjuk mennyire kell protosnak lenni vagy megy-e a regi modszerral az insta😛

[HUN]Crassus
2 percenkent 15 sec-re....hat finom fogalmazva az lofutty😊

mivel tuloztam szerinted fejtsd mar ki?,mert nemtudom mi a tulzo a postomban...

nah meg a vanish😊

deh még is csak plate ben vagy😊

BEAST
nemtom , sosenem voltam epic rogue vagy warrior , de a fury warrioraink ha nem vigyáznak közel 2x annyi sebzést vissznek be egy bossba , feint hiány a kezdetekben sokszor lehúzták a mobot a tankról

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AnarchoiD
tiszteletbeli rugo , meghogy egyszerre csak egy targetre tudunk hatni ? (mi rugok) ez uj nekem , erdekes klanod lehet 😉 minden class ilyen lamer , vagy csak te szeretsz tulozni erosen ? (instaba combatos talent illik, abben meg ott a blade flurry ugyebar... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BEAST
nálunk összesen 2 full prot 1 prot féleség és 5 dd warrior van ... a 7 rogue mellé <#idiota> viszont mage éppenhogy csak 4 , lock meg 3

BEAST
ez ugye vicc akart lenni 😄😄😄😄 ... mage körberöhög és 2-3 spellbõl öl , warriornak legalább közel kell mennie , rage-t kell szereznie hogy ekkorákat sebezzen

Count Adyn
hordásoknál sztem fokozottabban kijön egy dd warri elõnye de sztem mindenhol vannak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
Igaz sokan megkerdojeleyik kell-e vajon DD warrior egy raidbe avagy sem....nos en amondo vagyok ,hogy bizonyos szituaciokban sokkal elonyosebb is a tobbi klasszal szemben,hiszen megiscsak plate-ben vagyunk es egy gomnyomasra akar offtankolhatunk is ha pl elcsuszik az MT....
Apropo nalatok mi a gyakorlat? Hasznalnak a guildjeitek DD-s warriorokat?

[HUN]Crassus
inkabb irom ugy,hogy sokkal,de sokkal tobbet😄
Horda oldalon WF+HOj+KArdspecko es boryalom mennyisegu dmg lesz.....nemisbeszelve akkor mikor egyszerre tobb ellenfelet tudunk csapni mivel a rugo kollegak csak 1 ellensegre tudnak hatni egyszerre.A guildben tiszteletbeli rugonak valasztottak mar reg a rugo kollegak!Olyannyira,hogy meg a rugo csatiba is meghivtak😄😛

[HUN]Crassus
sokkal tobbet.....

[HUN]Crassus
haaat tudod egyetlen szepseghiba csupan annyi ,hogy meg 4500hp-m sincsen...viszont muszaly kritre oltoynom,mert a szaros nemkrittes utesekkel semmire nem megyek ez sajnos a 22-es csapdaja nalunk.Kepzeld azt,hogy egy +dmg/+heal-es gearrel a casternek mondjuk csak 4000 manaja lenne...,de ez sajnos nem igy van...egy nagyoneros +dmg+heal-es catsernek is kurvajo manamennyisege van sot meg a hp-ja is majdnem az en ertekem korul mozog....
A poen az,hogy ezzel a 4500hp-val siman verem a full tankszetbe oltozott 6-7000 hp-s warriorokat mivel ugye nekik lofutty a krit eselyuk es csak pocorogtetnek a duel alatt.Meg egy rugonak is hasonlo krit %-al hit%-al is ugyanennyi vagy tobb hp-ja van....
Elvagyok ezzel a hp-val,mert mar megszoktam,de hiaba szednek ossze +150-et staminat cuccokbol akkor 8-10%-al rontanam a kritikus eselyet....ugyhogy inkabb "szenvedek" igy....

Magh
A probléma az, és ezt hiába is tagadjátok, hogy epik szinten egy DPS buildes wari rugó szintû damaget oszt ki, ami nagyon nincs rendjén.

ertettem elsore is. de igazabol meg midnig nem stimmel. mivel azt irtad leszedi dotokat meg silencet (iceblockkal) es aztan AP+trinket, nah most ha ap akkro nem lehet iceblock.😛

Ilyesmire gondolsz?😊

"For 1.12 a nerf is sure: the rage generation will be decreased.

Now another nerf will come: we will loose the posibility to keep rage when we changing stances.

Sigh.

worst case scenario.

they would tie rage gen with weapon speed and use that as the modifier to calculate rage, so 1 swing would give x rage regardless of damage done. would pretty much favour fury/flurry builds and leave arms highly gimped.

i'd assume they'd fiddle with our damage taken rag e formulae and mess that up as well so they'd have to mess aroudn with the boss encounter's to compensate for our gimped rage gen.

if they remove the ability to keep rage on stances they'd have to completely overhaul the stance system.

easy to experience what it's like, just dont put points in tactical mastery go pvp and see how limited you are.

we know blizzard are idiots but they're not completely retarded or are they....."

Remélem csak ötletelnek és nem tudnak vmit😊

TSW: Tunderke

27%crittel+untamed del azért te se sirhacc😊

[HUN]Crassus
Na mindegy 1.13-ban lesz Warrior javitas lattam rola kek postot....😊

Count Adyn
csak a béne pap😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Persze hogy nem de ha nekem sincs semmim cd akkor 0% az esélyem ilyenkor.

Lynx_TWL
mégjobb!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Elsõ mondat frost mage második mondat meg fire magre szólt, de majd legközelebb szájbarágósabban írom le neked.😊)

BEAST
😄😄😄:😄

Botond
Csak a pr0knak. A nuboknak csak 51 talentpontja van.
jah mert minden magenek 31 pont van arcanen ami melett legalabb 21 pont van froston es meg van 7 pontja firen is igaz?

Magh
És ha AP, akkor nincs ice block, a te instant semmi manából felpakolt 2 dotod pedig, ha meg is öl a mage, leeszi 3k életét. Amúgy epik gearben, ha a pap tud is pvp-zni, még cspellelt heal esetén is a pajzs-al kibírja azt a 10 másodpercet, ha én nem tolok el trinketet vagy pom-ot.

Magh
Frost mage simán leszedi. 5 percenként 1 szer, talentelve kicsit gyakrabban, te meg úgy beszélsz róla, mintha valami dispell lenne.

Magh
Természetesen a 2 másodperc-el utánad érkezõ papot is AP trinekt pompyroval öli meg.

Magh
Gratulálok egy deep frost mage elvert egy warriort, hû de imba. Menjen lövögesse BGn a 900-s vicc frostboltjait 15% crit chance-el, és kite-oljon warriort fél percekig, mert van rá ideje...

Mage is tud silencelni nem csak a shadow pap és akkro a pap csak nézelõdik. Nem tudom te kikkel játszól de 1 frost mage simán leszedi silencet a dotokkal együtt. Poly,ap+ trinke,silence,frost nova és 2 lövés vagy. A másik meg poly(vagy még 1 ha kijön) elmegy 41 yardra és ap+ trinket és megöl 2 lövésbõl. 1 jól felszerelt magenek 2 lövés 1 pap.

Count Adyn
témát lezárandó niggerek vagytok mind😄

BEAST
egyetlen? 😄D warriort mi nem ver meg? 😊