World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
úgy érti hogy 1v1 duelben elég erõsen eltérnek az egyes classok , van ami nevetve ver mindent , nah meg cuccban is vannak különbségek , a játék meg inkább team pvprõl szól ott meg az egyéni "skill" másodlagos szempont

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

alph4
Kösz szépen! Most már jó.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

realmlist.wtf us->eu

Aquli
"nameg a duel az mint tudjuk nem pvp..."
Lehet, hogy velem van a gond, de ezt a mondatot nem értem.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

RatBaG
hopsz válasz erre

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
"ja csak éppen azt nem láttad meg, hogy azzal a "sima" kis pöcörögtetõ autoattack-kal, amikor eltalálta a mage-et, akkor annak fél hp-ja ugrott el a semmibe"

na megjött a másik szakember... <#kuss>

Per Aspera Ad Inferi.

alph4
Szeretném megnézni a 10 napos próbaváltozatot de valamiért nem enged be.
Pedig mindent megcsináltam és itt be is enged lépni: https://www.wow-europe.com/account/

De játékban valamiért nem engedi. 1.11es patch van fennt.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

"mennyi idõ kellet már ahhoz is, hogy a kurva bunkeres dombot javítsák allynál.."

miért javitották? ^.^ csak mert én nem vettem észre... most is ugyanolyan frankón be lehet a bunkerbe ugrálni a domboldalról...

csak 1x látnám már, hogy Bloodscalp-on is használja ezt az "exploit"-ot az alli...de jó is lenne végre nyerni csak 1 nyomorék AV-t... <#whatever>

a mai napig nem jöttem rá pl. arra, hogy mi értelme van 1 helyen lecövekelni és hagyni, hogy a horda szép lassan visszapush-olja az alli-t.
ráadásúl teszik ezt úgy, hogy kék-zöld gear-ben vannak, mig az alli 80%-a T1, T2, T2.5-ös cuccokban rohangál...na azért ez valahol qrva nagy szégyen ám...

temetõ ninjázás FTW!

ja csak éppen azt nem láttad meg, hogy azzal a "sima" kis pöcörögtetõ autoattack-kal, amikor eltalálta a mage-et, akkor annak fél hp-ja ugrott el a semmibe <#wow2>

amúgy meg nem elég neked, hogy gyakorlatilag minden class-t 2 shot-olsz, még az egyetlen valamire való ellenfeleddel is ezt szeretnéd?

én is post-olhatnék ide képeket, hogy hála a sámán patch-nak, hogy kapom gyakorlatilag minden ütésére a windfury crit-eket 3x zsinórban, mégsem teszem, mert minek? arról nem is beszélve, hogy azt a "hûdeimba", 31 talent pontos ice barrier-t 1 purge-gal milyen szépen leszedi rólam...

szóval nem kell itt sírni plz...

nameg a duel az mint tudjuk nem pvp...

Hofigalopp
pls join #compulsive @quakenet

helyes😊

BEAST
viszont eddig azt hittem nincs megalázóbb mint amikor agyonpolyznak és egy darab birkaként nézem amint viszik vagy foglalják a zászlót , tévedtem , disznónak lenni roszabb 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
de legalább egyre kevesebb a mage AP-vel meg imp Counter spellel xD ... legalább egy csöpp esélyem már van 😄

Lehet arra gondolt hogy 1.11 óta mage-ek 99%-a frost/fire.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Duelben 0 az esely most az hogy feladod vagy nem kurvara nem szamit, mass pvprol meg folosleges szot emelni mert ott minden class verhet mindent elmeletileg. 😄

TVelvet
mage ellen pvp trinket sztem alap.. mivel másképp warrior nemvered el a maget mert el kiteol a picsába.. enyi.. már ha tud játszani vagy ha mákod van 1 ütésböl bejön a sword spec kritre amitöl megfekszik
mikoze van 1.11 nek a frostbitehoz?

To clarify on the previous post by Ordinn, any one who obtained level 25 on the leveling contest realm, and anyone who obtained a single point of honor on the honor contest realm, won.

Ezek utan kivancsi vagyok lesz-e egyaltalan mas lehetoseg bejutni betara..

[HUN]Crassus
elõször is pvp trinklet qrvára nemfér be😛 másodszor ott az iceblock,de elég csak megütni,mert 1.11 óta kurvára befagy minden mellee amint megüti a mage-t😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
mintha akkora nagy dolog lenne a különbség ,ígyis úgyis ütéseknél procol majd , csak gondolom ha 2 fegyvered van akkor a második fegyvert is beleszámítja ... inkább csak az táp hogy 1kezes mace akkorát üt mint az én 2kezes kardom

Engen ez csak ezért nem zavar mert eddig is csak rendkívûl ritka esetben lehetett egy maget megverni warriorral.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

The Garrett

jah tegnapi kis szépség még

note: nem chance on hit, equip!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hamed
Peccs elõtt is így nézett ki a horda bázis. Ha 5 perc alatt nem képesek visszamenni hogy kinyírják a kis csapatot akik befoglalták meg is érdemlik.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BEAST
huh te milyen serveren játszol 😛 ... nálunk BGkben mindig honor farmer shadow papok az elsõk a kill listán xD

Mindjárt könnyem hull. Ilyenkor szívesen tarkónvágnám azokat akik sírdogálnak. Az persze teljesen jól van hogy az elmúlt 15 billió AV-be a horda minden gond nélkül mounttal beugrott a bunkerbe, összesen kb 2 guardot érintve.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Count Adyn
azért az nem ien egyszerü priest el és mage is pvpzgettem😊
igazabol bedotol, lepolyzom, kijön trinkettel és silence rajtam és mire lejár megdöglöttem 1v1 be ha ügyes a pap. BG n meg mage siman kilövi a papot mert ott nem arra figyel hogy most 1v1 ezzen hanem hogy csapatjat életben tartsa😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
pvp trinket a nubok játékszere

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
mennyi idõ kellet már ahhoz is, hogy a kurva bunkeres dombot javítsák allynál..

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TVelvet
TVelvet
nos crassus csávó sztem lama pvp trinket luxus ?^^ charge+_(nova)_+trinket valszeg blinkel mert ottvan a seggébe... intercept stunolvavan Bloodrage és szétütöd.. bár ezt is kilehet védeni de ahogy elnéztem a videót csak a pvp trinket hiányzott a csávóról.
te biztos tudod 😄

Hatt
Pedig a priest ugyan így laposra veri a Mage-t. Holy-sként csak röhögök mikor összefutok 1 mage-val. Bár az tény hogy ezen a videón jót röhögtem. A warri mintha el lenne hanyagolva az utobbi idõben. Majd csak tápolják azt is 1 kicsit😊

Elastic An-usZ Boys

Az én vélemyényem az, hogy a shadow pap nem tudja megverni a maget, ha azonos szintû cuccokban vannak. poly vagy csak silence majd trinket+ AP és 2 lövés vagy. Ha jeges akkor frost nova és szintén 2 lövés vagy.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Davidus
team😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
tam pvp-re van balanszolva a játék

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
kezdestol max 5-8 perc es az uccso horda temeto siman az allie....GG!

[HUN]Crassus
hopp meg nem probaltam AV-t 1.11 ota,de latom "NAGYON fogom elvezni"....((

Av "FUN"

[HUN]Crassus
Duel nem PvP......

es mindig van esely csak eppen qrvara nem egyenlo....en nemadom fel soha ezt ahol jatszom tudjak is....

Haha par hete pont ezt magyaraztam neked amikor linkelted aa kepet hogy meghalt a mage a sword spectol, en meg irtam hogy egy olyan mage ellen aki kicsit is tudja hasznalni a karijat eselye nincs a warrinak megha az full epic a mage meg kekzold, erre leugattal hogy szegyent hozok a warrira etc. de vegre belattad teis mirol van szo 😊)

The Garrett
Instructor Razuvious down by guild-substance.

WTB SLEEP <#miaz>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
messze nem muvelik ezt plane nem a peccs ota.......amugy tanyleg a legborzasztobb,hogy a srac kb 5500-6000 hp-jat 80-150es 1es frostboltokal szedi le! kerlek ez az alazas csucsa,hogy 3-om percig aztcsinal vele amit akar...

Count Adyn
sámán, warlock, shadow pap pedig ugyanezt mûveli a mage el😊
amugy tényleg nincs jól de ez van, ez 1 ien játék...:s

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
mi van ezen JÓL?😊 a fejlesztoknek levagnam a kezet!😛

[HUN]Crassus
még annyit hozzáfuznek azoknak akik leugatnak a warrior skilljet,hogy o a bena szal nekik mondom,hogy a srac MIndent!!,de MIndent hasznal amit csak lehet,hogy kinyirja,de eselye sincs...szal folyamatosan valtogatja a stance-ket,amikor tud azzonnal interceptel,amig van rage-e probal lassitani a piercing howl-al,pummelezik amikor csak kozeler es nincs CD-n es ami nagyon ugyes meg az intimidiating shoutot is ellovi az egyik alkalommal,hogy probalja kozeltartani a mage-t,de pechere befagy a frostbite-nak koszonhetoen....megjegyzem csak keves warri hasznalja az inti shoutot arra,hogy a melee rangen kivuli targetet nehany masodpercre arra kenyszeritse,hogy netudjon eliszkolni! Szal mindent osszevetve meggyozodesem a warrior PROFI pvp-s csak eppen szarra sem megy vele a blizzardnak hala!!

jolvan

[HUN]Crassus
A szivem szakad meg ezen a videon....sajnos ezt mar parszor velem is eljatszottak pedig van pvp tapasztalat,de ha a mage tud pvp-ni a budos eletben nincs eselyunk.....

erdemes megfigyelni,hogy a kecseg frostbarriernek koszonhetoen 30sec-enkent 1 percig 800+ absorb??? NYÁÁD Blizz! szal az absorbnak hala meg rage-t sem kap a warri magyarul pocorogtethet a szimpla auto attackokkal.....
nem kerek en semmit csak azt,hogy legyen mar basszus minden klassznak EGYENLO eselye a masikkal szemben!! AMit itt majd lattok az szanalmas sajnos!
szal a video:

alázás

Sephi
De szvsz edes 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ez már csak szánalmas😞

Sephi
LOL! Ez kesz 😄

RAGNAROS

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"