World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nem mondtam,hogy nem örülök,ráadásul egy guildben vagyunk,szal végképp nem bántó szándékkal írtam neki. :-)
PiszkosFred
A nyár már csak ilyen. Tavaly a Sziget körül volt szinte totális leállás, de a foci VB hatása is látszik ;] Hiába, van külvilág is, legalábbis azt mondják...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

OFF:

VB van meg +40 fok árnyékban (legalábbis itt az van).
de pl. tegnap is leültem wow-ozni 1 órára...csak tudnám minek. bementem AV-be, a sok hülye allis n00b-on - tisztelet a kivételnek - csak jól felb*sztam az agyam, közben szakadt rólam a víz a gép elött (WTB légkondi + 2 üveg jól behûtött heinekken vagy tuborg), majd a végén inkább elmentem focimeccset (jó kis meccs volt a tegnap esti holland-portugál 😄) meg forrest gump-ot nézni...

majd ha normálisabb idõ lesz - olyan 20-25 fok alatti - akkor lehet többet fogok wow-ozni megint, de addig inkább nézek meccset (úgyis most jönnek csak a az igazán jó kis meccsek, hogy lementek a selejtezõk), meg kimegyek a szabadba/strandra a haverokkal... wow-zoni meg úgyis lehet akár 2-3 hét/hónap múlva is, az megvár, de a jóidõt addig kell kihasználni szvsz, amig van...

MrStokes
En orulok, hogy megkerdezte, legalabb a napi 200 anyazos, egymas tudasat fikazo hsz-ek melett van egy ertelmes, valamire valo is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Jah, Cruenel is ilyen problemak vannak a VB miatt, meg a sok focirajongo klantag miatt 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

no igen, nálunk is állt a raid tegnap a portugál-holland meccs utolsó 15 percében, miközben vagy 10 ember gondolta azt, hogy neki kell a ventrilon közvetítenie mi történik a pályán 😄

TDC Geronimo
Jól is teszik. VB van meg jó idõ szal. Amúgy nálunk is ugyanez a helyzetn de nem kell aggódni, addig inkább menj ki te is friss levegõt szívni ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Kertben víz alatt a medence. Egy csobbanás, egy meccs. Majd ha szar idõ lesz kockulunk. ^.^
Friczy
Azért mondjuk muszáj lesz, de tényleg mintha rugdosnának minket befelé.
Bevárunk pár nerfet, mire olyan nevetséges lesz mint ZG most. Emlékeztek még, milyen penge volt amikor kijött? Most 5ös party farmolgatják a trash-t..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Én csak annyit kérdeznék hogy más guildekben is okozott e problémát ez a vakációs foci VB-s mizéria, mert nállunk a guild kb fele eltünt valamerre, veszélyben vannak a 40 embert követelõ raidek.

kisfigi
Nagyon jó nem lehet regisztrálni a 10 napos próbaverzióhoz...

Destiny. The design is clearly ancient.

xarok a warriorjaitok 😊 (vagy a cuccaik)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Botond
Én is így látom. BWL,AQ40,Naxx az már "more pain then gain" kategória. Jó öreg MC+Onyxia+20/10/5fõs instákból kell a cucc,és a többit egy kis skillel pótolni.
Mighty
Ezzel a castereitek is egyetértenek? Hogy lesz akkor nektek legendary bototok, ha nem jártok AQ40-be?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dps warriornak azért akad ott pár izgi cucc (pl a set), meg axe specces orkoknak egy nagyon izgi fegyó is. Jöhetne a Spinal reaper-Dark edge közé vmi elérhetõbb axe majd kieggel...

TSW: Tunderke

Bár már rég kikapcsoltam, de nem emléxem ilyenre (-20% less threatre semmiképpen), csak vmi olyasmire, hogy balanced combat stance.

TVelvet
de ott a sett maga kitesz 1 t1 és t2 es setttet..
KhanCommander
Igazából én AQ-t úgy látom, hogy túl sokat kér azért a kevésért amit ad. Ha saját szemszögemet nézem mint tank nekem mindent egybevetve (rep. ringet is) 5 tárgyra van onnan szükségem. Szerintem a a Conq szett egy bohóckodás. Amiért még jelenleg oda járok az az emperorok gyûrûje,c'thun nyakéke és a pajzs. Össze vetve ezt BWL-el esik egy komplett 8 drabos sett pajzs és fegyó (ha a mace-t nézzük razortól)gyûrû és köpeny, trinklet (kettõ is) ranged (gun,bow,xbow).

Átnéztem Nax loot table-t és igazából ott sem lesz valami kánaán a tankoknak...

Veni Vidi Vici

Friczy
Ezt így kinek írtad?

The Garrett
Igen azota szarra is nerfelték bwl. ( alairom az elején tényleg ott is kellett 40 ember, de szerintem akkor sem volt létfontosságú csak vaelnél kb.)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dps warrior létezik. mi is tartunk a kennelben
a dps warrior mcben sosem jut az élmezõnybe damage terén a solo mobok miatt. mert a solo mobokbat a rogue sokkal jobban damageli.
bwlben nagyon jó a dps warri, ott már az elsõ tízben bennevannak a warrik. de a rugók a solo mobokra még így is többet visznek be, mint a dps warrik a multiple ütésekkel. hiába az aoe. ennyi

(tudom, nyomorék a klánod, szarok a warriorjaitok, stb, ezeket nem is kell leírni)
Friczy
Meg nagyjából minden új instára.

Davidus
BWL-re is ezt mondták mikor kijött😛

V9ykn8_TZL0

Friczy
Sokak szerint AQ nem nagy upgrade a bele ölt idõhöz képest, igazából csak a guild morzsólódik le keményen. Tartottunk véleménykutatásokat ezügyben, a csótányok-bogarak senkinek sem a kedvencei.
Elsõsörban most MC-t kéne valahogy leradírozni a raidtáblánkról. Csak mindíg van pár új arc aki miatt menni kell. (Persze mindíg megyünk, csak ugye Hydraxian exhalteden már nem olyan vérizgalmas mint volt)
Ha Naxxba kevesek leszünk, hát akkor majd viszünk javítórobotot meg sok pénzt.. 😊 De igazából elmondhatom hogy nagyon jó arcok vannak a guildba, valahogy megbírkózunk ezzel is.

The Garrett
wtb vip
folytatva az elõzõ postot:

Szerintem aq40 droppok szempontjabol olyan hely ahol minden class felgearezheti magát solo / pvp re. Nagyon jó fegyverek, solo settek minden classnak, tehát egy shadowpriest, feral druid, dpspala stb ( minden ami nem pve ) felöltözhet elég rendesen 😊

The Garrett
valoban nem kell aq40 naxxhoz ha csak a geart nézzük.
Más kérdés hogy aq40 ben vannak elõször olyan fightok ahol minden classon / a raid minden emberén múlik valami. Ha akárki elvét valamit lehet elölrõl kezdeni a try-t, míg bwl ben ha kihal/afkzik/ nemfigyel 5-10 ember még simán meglehet bármelyik boss. => Nemárt az aq40 es játéktapasztalat naxxramasban 😊

The Garrett
kiveve amikor majd 1shotolják a dps warriort a bossok / mobok, ha lehúzza arról akirõl nemkéne. 😊))

Lazarus
Oda is van írva a stance tooltipre .. -_-
Érdekes, ma is tanultam vmi újat, ezt nem tudtam. Megnéztem Shai linkjét is, tényleg ezt írja. Én azt hittem, a battle stance a 0 és erre jön rá mondjuk a def stance+a defiance, de akkor ezek szerint -20%-al indítok battle/berserkerben+ Hakkarnál a tranquil airral. Köszi az infót.

én ugyan még nem voltam AQ40-ben, de ahogyan elnézem az ottani dropokat, valamint az egyes bossok nehézségét (amiket a fórumokon írnak róla azok a guildek, akik csinálják), nem lepõdnék meg, ha nem is mennénk oda nagyon. azt a tapasztaltabbak biztosan tudják, hogy az AQ40 gear mennyire must have Naxx-ba, de szerintem egy T2-be öltözött raid sem hullana el az elsõ bossnál. MC->BWL->Naxx egyáltalán nem rossz menetrend imho. lehet noobozni <#idiota>

mi a baj a hold sötét oldalával? 😄

Magh
Ki beszél itt 4 órás pve-rõl? Burst damage.

TVelvet
talan mert cthun már meghalt 😄DD
/sigh gif VIP

aggrotema: wiki

ahhah na de berserker stanceban is van az a -20% ezekszerint😊 vcsdg

nem jártok AQ-ba, de naxx-ot kezdtek?
és ezt így hogy?
vagy az nem olyan durva?

jah latom allakhazamon irja passivenak, hat pasz😄 elkepzelheto.

? -20% aggro battlestanceban? hmmm ezt hol hallottad? ugye nem defstance+defiances warriorhoz kepest -20% aggro?😄

Friczy
Ááá, nálunk nincs ilyen gond, van MT-nk aki fogja a mobokat-bossokat. Ha mégis ráforul egy pillanatra, annyi külömbség hogy leesik fél hp-ra, nem tépi szét mint a rugókat. AQ-ba meg úgyse járunk.
Ez egy boldog nagy család, jól érezzük magunkat raid-en, a healerek sem anyáznak ha meg kell nyomni +1 gombot néha..
peace-peace

s0n1c
vajon druid formba procol é? mert akkor ez már különbség 😊
bár az a + 100-150 nature dmg nem éri meg a felhajtást, de azért kíváncsi lennék...
picket
De Crassus kifejtette, hogy az nem probléma, hogy warriorra fordul le a mob. Ezzel biztos egyetért a raid vezetõjük is, meg a healereik - fõleg a 4500 HPje mellett. <#idiota> (a mienk a harmadik után elküldené a hold sötét oldalára zacskóstejet hámozni)

&#3237;_&#3237;

battle stance -20% aggro

A warriornak sincsen tudtommal.

picket
Nem értem, ha azt akarod, hogy senki ne reagáljon a hozzászólásaidra, akkor egyáltalán minek írod ide õket? Hosszasan kifeltve, és mindenkit lenúbozva. Csodálkozol, hogy beszólnak?

Ennyire fájsz.

&#3237;_&#3237;

Botond
Én is a lógatásod szavazok! <#idiota>
hát a warlock dpst nem nehéz felülmúlni, lévén hogy semmi aggro csökkentö spelljük nincs (nemesist, md speccet meg baromira nem éri meg viselni/talentelni)
persze ahol nem számít az aggro vagy több célpont van akkor ott lehet lock a topon :p

majd?
mint mikor?

[HUN]Crassus
sokan eljátszották már a türelmemet így ne is kívánd már ,hogy a folyamatos bunkózás után majd itt kokettálok veled vagy velük!Akinek nem tetszem ne reagáljon és hagyjon lógva!Vannak rajtatok kívûl mások akkikel majd emberi hangon eldiskurálok kultúrált körûlmények között!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SinClaiR
Nálunk van egy rugó, haverom, én õt venném etalonnak dps terén, rogue - warrior viszonylatban. Vannak dps warriorjaink, akik rendre le is nyomnak pár rosszabbúl felszererelt rugót, pár olyat is akinek ruhájából ítélve jó dps ének kellene legyen, de van egy aki mindig vezeti a listát, és nem is igazán tudom hogy tud ennyire elhúzni a mage/lock/dps warrior triád tól. talán csak jól kezeli az agrot, és perfekt a talentezése instára, de általában mindig 1.5* annyi dps tol ki magából, mint bárki más a guildben.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

[HUN]Crassus
de tudnak 2 percenként 15 secre....egy warri meg ugye 2 vagy 4 re is tud támadni szinte folyamatosan...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"