World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asszem október-november környékén mi 4-en csináltunk hasonló mókákat, mostani gear-el simán megy 3 emberrel, szal annyira nem nagy kunszt.
jah, tribute runt is csináltunk asszem 24-26 perc alatt.
ha van egy összeszokott banda, simán megy az ilyesmi
LOL!

Kánszil öf dúúúúm 😄D
Szánalom, hogy már ilyet is csinálnak 😄
Én is szeretnék ilyen üzenetet 😄
Bár mióta Rudii nincs köztetek, nincs az a fenségesen jólesõ érzés, mikor lenyomok valakit 😄
De szerencsére Rudii-val sokat találkozni BG-ben, bár általában ott õ nyer, fene a jó dolgát 😛
TVelvet
MI jösz az overpowered warlockoddal és szétallázod az allit ?¢¢
a forumban

I.C.ram
Meglehet valahogy webes felületen nézni, hogy milyen karakterek vannak az accomon?
Tegnap altommal 1edül lealáztam dm et: 28as paladin 😛

lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar

MrStokes
Nem mind1, hogy mire hasznalja a karijat vki. Pl ha az illeto HLI-kbe jarogat, akkor sztem is nagyon jol johet a ClearCasting a manatakarekossag miatt, de ha mondjuk PvP-zel, lehet h vmi olyan talentet reszesites inkabb elonyben amibol rovidtavon jobban profitalsz.

Mind Wildor, mind te leirtatok 1-1 szemelyes velemenyt, de egyikotok sem irta oda, hogy milyen helyzetre vonatkozott. De inkabb abbahagyom, mert meg vki felreerti es azt hiszi kotekedni akarok, pedig nem. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hat akkor az igen komoly mennyiseg 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Most nem kotekedeskeppen, de kiprobalgattad mar instak alatt a kulonbozo uj, az 1.11-gyel bejott mana sporolo-visszanyero talent skilleket is? Mert ha nem, felelotlenseg egybol ravagni a clearcastingra a legjobb jelzot.
Meg 1x nem kotekedeskeppen...

Mayday
Koszonom a valaszoloknak a valaszokat! <#wave>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

jah kemeny 4 el tobbet mint az alap😄

MrStokes
Jol gondolom h keveset PvP-zel? Megneztem a talent-builded es nekem nagyon hianyozna a scatter 😊

"clearcasting 5 talent pontért baromság"

omg inkabb ne szolaltal volna meg😄 meg midngi a clearcast a legjobb manaefficency talent magenek ami letezik. az egy dolgo hogy shamannal ellentetben neked 5 pontot kell ratenni, viszotn shaman nem is hasznal sebzo spellt annyit mint egy mage, tehat shamannak nem is er annyit.
clearcasting azt jelenti hogy ha procol akkor kovektezo spelled inegyenes tovabba a proc es a rakovektezo masodik cast vege kozt mana regened 100%-os, vagyis ugye elcastolod a clearcastert az ingyen spellt mikozben mana regened is teljes gozzel jon, soot mikozben castolod a clearcastot felhasznalo spell utani spellt a mana regened meg mindig 100%-kal porog. vagyis nem egy ingyen castot nyersz hanem rengeteg idot amig a manaregened fullosan mukodik, nem kell mondjam ez raiden full felbuffolva akar 90-100 mana /secet is jelent. azonkivul clearcast nagy elonye az hogy abuseolhato alacsonyabb ranku spellekkel. vagy nem kell mondjam mennyit nyersz ha egy clearcastos blizzardot sutsz el, de pl arcane explosion spam kozben is nagyon jot tesz a mananak.

en speciel utalom ha 20 masodperc utan nulla manam van, szal szamomra clearcast az egy must need talent, meg 5 pontert is.

MrStokes
Es meg az allisokat nem is lattad. En hordaskent orulnek.

errõl a hárman ki micsinált dologról jut eszembe hogy tegnap behívott partyba egy barátom, ahol az egyik warrior épp azt ecsetelte, hogy õ meg két cimborája lazán 25 perc alatt csinálnak teljes dim east takarítást az utolsó szögig. Gondoltam megkérem hogy csináljon már egy videót legközelebb, csak okulásképp, de aztán inkább arra gondoltam hogy csak simán nem megyek vele partyzni legközelebb, mert nem érek fel a nagyságához...

Lazarus
Micsinál az allis AVn? Fejleszti barlangban a weapon skilljét... instant /afk
na én ugyanezt látom horda oldalon 😄

Iwant2Belive

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

PiszkosFred
Ha ugy nezzuk a dolgot, hogy 20as instakig modemes, analog 56k is eleg, akkor minden ami pluszban van, az mar "felesleges", es hasznalhatod. Vagyis korlatozd le a le/feltoltesedet, engedj egy kis teret a wownak, es sima ugy.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

voltál már alli oldalon pug-gal pl. AV-ben?
na majd inkább utána sírjál 😄

bár BS-en wsg+ab-n alli oldalról mássan nemigen fogsz összefutni, csak premade csapatokkal, annyira kevés playa van alli oldalon, aki pvp-zik. AV az pug, de meg is látszik rajta...összetartás + gondolkozás + taktika az kb. 1 nagy 0-val egyenlõ.

ja, és tegnapelõtt így hárman LBRS full.

WoW még mindig :P

Tegnap 3-an:

lvl60 mage
lvl60 shammy
lvl60 warrior

lealáztuk Baront.

WoW még mindig :P

PiszkosFred
Na mar csak az hianyozna ;] DVAt alapitottam/tuk a haverokkal, jo is volt amig nem lett gyujtoguild belole, abbol mar koszontem szepen, nem kertem...

rendes EU kliensed van?..

nagyon remélem TN-BS össze lesz kötve 1.12ben... komolyan fáj amit bsen az emberek bgkben müvelnek <#idiota><#falbav>

tényleg hülye kérdés volt.
wow-nak mi köze lenne ahhoz, hogy te töltesz le ftp-rõl akármivel? gyakorlatilag semmi, max. kicsit lagozni fog neked ettõl a game, bár ez sem valószinû...

tökjó, hogy egyeseknek semmi sem elég jó.
kicsit pozitívabban plz. vagy ha az nem megy, akkor inkább qss 😊

TLD Robi
lelehet valahonnan szedni újra a mai ubdatet?Már a tököm tele van a blizz hülyeségeivel és már rájuk férne(szerintem)egy jó kiadós verés...Nekik csak a pénz kell és szarnak mindenre,fõleg a játékosokra.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Davidus
pont most töltöm a DMC3-at wow mellett😛 elvileg lefoglalja az egész sávszélt de én vígan AoE grindelek wowban😊

V9ykn8_TZL0

Mayday
Lenne egy hulye kerdesem, nem teljesen a jatekhoz kapcsolodik, de egy kicsit. (Azert hatha nem kapok erte bant.)

Ha toltok le ftp-rol (total commanderrel mondjuk), akkor ha wowzok kozben, be fog laggolni ettol? Vagy elfer mellette? Biztos van valakinek tapasztalata.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nincs valakinek egy US wow-patch 1.10.0.5195 - 1.10.2.5302 ez egy kis 10megas online patch volt,nem talalom sehol a neten. Letoroltem es most szehetek lett 500 megat 😞((

May the force serve you well!

TLD Robi
nekem meg továbbra is fennáll ez a hibaüzenet.Nem tudom,hogy mi lehet a gond.

TLD Robi
jaja ezt én is leszedtem,aztán ezt a hiba üzenetet kaptam cserébe!

Botond
Te alapítottad,nem?:-D
PiszkosFred
A jo oreg CoD latom semmit sem valtozott, ugyanolyan <siiiiip> mint regen eheh ;]

Davidus
lvl21 magem kb leszarja naxxramast😄

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Frost armor frost resistet is ad nem? Naxxramas vki... 😊

tegla
Nos nekem gyorsan leszedte a kis hibajavitást aztán kódbeirás után hasonló hibaüzenetet kaptam
Újra beütöttem a kódot és akkor meg elfogadta.<#nemtudom>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Sephi
Ez volt a uzenet szorol szora 😄 Valami Ggnoob kudte 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez vmi hotfix lenne az idegesítõ raid info ablak felugrálásra, meg a 20* instába elmentésre?

TSW: Tunderke

hunting or haunting?

mind2 jujujuj!

anti hero

Sephi
HAHALOL!!!

Napokba haver ezt az uzit kapta /w-be.

im taking a message for you
you just killed the GM of Council Of Doom in Felwood.
The Council Of Doom is hounting you.
the friendly status is over.

AHAHHA GECI 😄😄DDDD Mekkora szanalom ez mar jhehehehehe 😄DDD

Most mitevok legyunk? Te jo eg a COD mostmar le fog minket vadaszni? Jaj te jo eg 😄DD

Reg rohogtem ilyen jol 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
WOW! Még sose dupláztam 😊

2X #78714

Hiba a mátrixban, let the spam begin!!!
Lazarus
TLD Robi
Sziasztok!

Nem tudja valaki,hogy már megint mi a faszomat csinált a blizz?

Elõre is thx a helpet!

Sephi
Nos hogy nub e vagy nem azt nem tudom. Az tuti hogy valami bozralmasan sokat jaccot... non-stop online volt es mindent tudott 😄

Most mar nem onlajn. Volt egy samlija amit felvit PVP-en maxra geci... azota sem lattam 😄

Lazarus
Immortalking
Davidus
talrasha

V9ykn8_TZL0

Lazarus
Hmm, nem is tudtam hogy létezik legendary set 😊
A Tattered set!