World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Naxx-on túl is van élet. :-D lvl1-60hoz kért talentozást a srác ehhez adott öltet wildor,ha jól értettem. Én nem naxxban xpznék fel,te? <#wilting>
gondolom twin emperors meg cthun tapasztalatok utan mondod ezt amit mondasz ugye?😄 meg mar naxxban is jartal feltetelezem.

nah akkro nezzuk mire is megy el az a 5 pont clearcast elott ami szerinted felesleges. :

2 pont ramegy arcane subtletyre ez kerlek 10 penetrationt jelent, gondolom te azon magek egyike vagy aki szarra sem ertekeli ezt a statot pedig bizony ez is dps novelo tenyezo, ezek melett meg ad -40% threatet arcane spellekbol ami szamomra mellekes dolog, nem ezert veszem ezt a talentet.

3 pont ramegy arcane focusra, igen ez nem lenne annyira fontos raidben, de meg midnig jobb mintha 3 pontot rarakok egy olyan spellre(improved arcane missile) amit nagyon ritkan hasznalok). azonkivul aki valaha is kiprobalta arcane focussal polyzni az utana nem tud lemondani errol a 3-5 pontrol. 5 pontnal 99% ban vegig benne marad a mob a polyban soot meg pvp ben is segit hogy ne 2 sec utan jojjon ki az aldozatod. polymorph ugy mukodik hogy idoegysegenkent esely van arra hogy megtorjon, arcane focus ebben segit hogy a te oldaladra donti a merleget.

5 pont clearcast, ezt meg mar leirtam hogy raidben bizony muszaj dolog, leven hogy a legjobb manatakarekossagi talent ami letezik a mage szamara.

nah tehat 10 pont arcaneban, mutassd meg nekem kerlek hogy firen vagy froston hol lenne ennek jobb helye raidhez? ugye ha frost vagyok akkor nem igazan van szuksegem a fire treere (aq ban elofordulhat az hogy frost reflectes egy egy trashmob akkro jonne jol hogy fire agon is van pont, de emiatt teljesen felesleges, hisz ezek szama teljesen elhanyagolhato, leven mindig random tulajdonsagokat kapnak.) Ha fire buildem van akkor esetleg belatom hogy arcane helyett a maradek pontot frostra tegyem mondjuk egy 30 fire 21 frost aranyban, iceblock miatt. de ezzel megintcsak azt erem el hogy egy mana igenyesebb bossnal ihatom a potiont a kovek es evocation melle, vagy mehet a wandozas.

az meg hogy szerinted az arcane ag egy nulla ag, hisz ha eddig nem tartottad annak akkor most hirtelen mitol lett az? vagy talan befolyasolt a sok whiner mage a blizzard forumokon? miben is kevesebb mitn korabban volt? : evo helyett arcane resilience, iae helyett 5 pont amit masra kolthetsz. arcane resiliancere nem kotelezo rakni, tenyleg csak akkro erdemes rakni ra ha az arcane mindot akarod megnyitni. vagyis az arcane tree 3. tierjet ha ugy vesszuk kevesebb lett mint az elott volt, hisz eddig itt volt az evocation es az instant explosion, de eddig gyak ebbe a tierbe muszaj volt 6 pontot belerakni, tehat most nyertel 6 pontot amit rakhatsz akar mas treere, vagy akar az arcaneon mas tierbe. pl kaptunk egy erdekes talentet magic absorption neven. +10 all resistance (ami igazabol akkor jon jol amikor tenyleg szukseged van minden kis apro resistancere , pl viscidus fight, de passzivan talan tobbszor megmentheti az eleted mintsem azt gondolnad, csak ugye nem tudod konkretan visszavezetni pont erre a 10 resistancere😄) emelle ad meg egy kis mana effektivitast amikor egy full resistet nyomsz.(aoe hatasok ellen nem mukodik) tehat pl visci ellen nat res gearben van mondjuk 4300 manam unbuffed, ehhez ez a talent nagyszeru lenne hisz mivel magas a nat resem, sokat resistalsz => minden resist +5% manapool. tehat mana szempontbol resistance fightoknal jobban johetsz ki mintha normal gearedben lettel volna, amivel azt erted volna el hogy healerek kifogyanak a manabol vagy rovid uton elhalaloz. tehat abbol a 6 pontbol amit nyertel akar 5t rakhatsz maris ide. Aztan ott van magic attunement, ez a talent megintcsak sokkal ertekesebb lett 1.11 tol hisz dampen es amplify magic alapjaban erosebb lett. vagyis mig korabban dampen eseteben 50 rol 75 re novelted az erteket most 90 rol 135 re. plusz ugy vettem eszre dampen magic mostmar tobb hatas ellen is ved mint korabban, pl vem,yauj,kri bugtrional aq40 ben, csokkenti a posion dot tickenkenti erteket fixen annyival amennyit csokkent a dampened tehat alapbol sebez 150 et / tick, ha improved dampened van akkor ebbol lesz 15/tick damage, bar ezt meg nem tudom tapasztatlbol mondani hisz most meg csak 10 pontom van arcanen, de azt tudom hogy sima dampen 90 el csokkentette a ticket es ez megfelel a spell leirasaban szereplo ertekkel vagyis akkor ha van magic attunemented akkor 135 tel kell scokkentse. aminek megintcsak akkor van kulonoskeppen erteke amikor lord krit szeretnetek utoljara megolni.

tehat maris 7 pont amire van ertelme rarakni azt az ingyen nyert 6 pontot. innentol lefele meg gyak ugyanaz minden mint ami volt 1.11 elott az arcane treeben, tehat azt kijelenteni hogy arcane az halott tree az a leheto legnoobabb dolgo amit valaha is hallottam. az az erveles hogy " de a fire es frost agon sokkal jobb dolgokra ellehet osztani ezeket a pontokat" talan igazak abban az esetben ha pvp a mainprofilod. de mint mar korabban mondtam amit en mondok az kizarolag pve magekent irom. pve hez meg szerintem arcane ag es amelle egy masik element tree valasztasa meg mindig sokkal hasznalhatobb/hatasosabb, mint egy fire/frost build.

lenyegeben 40 fos raidre a legnagyobb allando dps es legjobb mana takaregosssag a builddel erheto el szerintem. arcane28/frost23 bar ugye most lehetne vitatkozni a winterschillrol is, de feltetelezve hogy raidenkent legalabb 1 mage tuti van winterschillel, mivel mindig van aki pvpzik is, ahoz meg icebarriert is bevesz, akkro meg mar tobb pontot rarak frostra, a`la wildor. tehat valoszinuleg ezzel a builddel is elvezheted a +10% critchancet frostra. ha ezek a feltelek fent allnak akkor garantaltan top3 as damagedealer leszel minden raidben, amikor a gearben mar a tobbiekkel egyszintben vagy.

es miert is? +9% garantalt frostdam, +6% hit (ha +hit nek vesszuk az elemental precisiont) +3% critchance (illetve +13% ha van winterschilles mage a raidben) 2szeres szorzo criticalis talalatnal, 10 penetration, presence of mind, -30% threat. ezek azok amik kozvetlenul hatnak a dpsedre. ezenkivul ami abban segit hogy a raid elejetol vegeig megallas nelkul oszthasd az aldast : clearcast, +10% mana regen castolas kozben, +8% mana, resist eseten nyersz 5% ot a buffolt manapoolodbol, 15% kal olcsobb frostbolt.

tessek lehet vitatkozni😛

Arcane resilience van, ha eppen tudni szeretned. Wildor azt kene belatnod, hogy osztod itt az eszt ezerrel, kozben meg a hozzaszolasaid azt tukrozik, hogy kozod nincs a temahoz (lasd clearcast). Azt irtad, hogy az armor mage-nek nem fontos, en nem azt irtam, hogy marpedig frost warding must have, hanem azt irtam, hogy az armor igenis fontos. Az a 20+% damage reduction ami frost armorban van egy mage-nek, az kurvara meg tudja menteni a segget. 1000 sebzes helyett bekapsz mondjuk 780at ez esetben. Igen, biztos melee mage vagyok...

hat ja ha nem losz akkor toltodik a manad, ha meg losz akkor fogy ezt en is igy vettem eszre :p
mind1 csak azt probaltam magyarazni hogy ha esetleg vki komolyan veszi pve-t, akkor jobb talan az a 10 pont arcanere, pvpre en se talentelnek ra
Szûzmária repedt sarkára, nem értem. Egy raid-be nem egy mágust visznek ha jó tudom. Ráadásul olvastam, hogy bizony meg van beszélve, hogy melyik mágus mikor áll le egy pár másodpercre mana regen miatt. Amíg õ áll, addig a többi nyomja, majd amikor valamennyire visszatöltõdött a manaja visszakapcsolódik a Damage osztásba. Ekkor egy másik pihen és így tovább. Nem tudom, hogy valóban így van-e. Nem én találtam ki. Taktikákat olvasgattam Bossokhoz és ott volt így leírva.
Egy szó, mint száz. Jó az a clearcasting, de talán tényleg van jobb helye annak a 8 pontnak. Úgyis ki fogom próbálni így is meg úgy is.

lehet hogy golemagra vagy esetleg bwlhez nem kell clearcast, de nagyon ugy nez ki, hogy naxxban szinte minden bosshoz kelleni fog, clearcast, 2-3 mana poti, 2 manako, evo, 30%os regen mellett fullbuffban volt eleg manam a fightra eppenhogycsak
persze ugy hogy nem kellett leallnom egyaltalan frostbolt meg ae spamrol 10 percig
clearcast, ok, elismerem, lehet, hogy tényleg a legmanatakarékosabb talent, Shai le is irta miért.
én nem szoktam ennyit matekozni.
viszont szvsz azt a 8 pontot amit emiatt kell arcane ágba rakni, sokkal jobb helyekre is el tudom képzelni.
a potion-ok, meg a mana kövek meg azért vannak, hogy használja õket az ember, nem dísznek lettek kitalálva. bár lehet, hogy van aki presztízskérdést csinál belõle, hogy õ bizony nem használja, mert minek, de én meg inkább használom, ha már egyszer van. ennyi.
lehet kötözködni.

"Armor mage-nek folos szerinted?"

nézzük: Arcane Resiliance - int 50%-át megkapod armor-ban. mondjuk 400-as int-nél ez +200 armor. valóban, tényleg reális, hogy ez fogja megmenteni a mage-ek seggét -.-
Frost warding - +15% armor bonus az ice armor-odhoz. ez is reális, sokszor arra nem lesz idõd, hogy felpakold magadra. ez is bizony életmentõ ^^

"Nyilvan sosem ambusholnak/chargeolnak/interceptelnek rad, es hunter sem szokott soha sem loni"

ha te azt gondolod, hogy az a jó esetben +500 armor fogja megmenteni a segged bg-ben, akkor bocs, nem szóltam.
bár te biztos melee mage vagy...

ja és mondtad ezt úgy, hogy 0/30/21-es build-et használsz "En 30 fire 21 arcanet hasznalok, es igencsak pusztitok", tehát akárhonnan is nézem, nekem úgy tûnik, hogy olyan dolgokkal próbálsz érvelni, amikben te magad sem hiszel. (vagy ha igen, akkor miért nincsenek kitalentezve? hmm? ^^)

"en speciel utalom ha 20 masodperc utan nulla manam van, szal szamomra clearcast az egy must need talent, meg 5 pontert is."

hát ha neked ez megér 10 pontot egy tök nulla ágon - frost/fire-hez képest -, akkor hajrá, lelked rajta. én inkább rakom hasznosabb helyekre azt a 10 pontot, s szvsz te csinálsz valamit qrva rosszúl, ha 20 sec alatt kifogysz a manádból...érdekes módon én fulldps-t kitolva sem szoktam még egy hosszab bossfight alatt sem kifogyni belõle, sõt nemegyszer még evocation-t sem kell elnyomni.
ja + én nem csak pve-ben gondolkodom -.-

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki tudna adni egy linket ahol megtudom nézni hogy mennyien vannak az adott serveren és hogy milyen arányba, elöre is köszi
alph4
Ez, megtaláltam a jó patchet meg az updater, mostmár be tudok menni :😊)
Itt vann fennt.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

érdekes nekem bezárja...
próbáld meg amit Lazarus ír, ha az se megy, akkor gép restart, és ne a wowot indítsd el, hanem az updatert... (BNUpdate.exe)

lgpt
Hi nekem ezt irja ki

Gigabyte nVidia GeForce 7900GTX PCIe | Gigabyte GA-M57SLI-S4 | AMD Athlon 64 X2 4200+ | Kingmax 4x512 DDR

nekem is az a kombó van többnyire, de akkor még nem volt Blue dragon
Lazarus
ALT+CTRL+DEL

WoW.exe bezár. Nekem se záródik be magától
mit nem tölt kicsoda?

legalább arra vedd a fáradtságot, hogy a híbát ideírod, vagy tolsz egy szkrinshotot vagy bármi
ez a "hibát ír ki".... szóval érted

Sziasztok!

Szerintetek mennyiért lehet ne manapság eladni egy WOW-ot?

THX

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Spenser
Skacok valaki tud 1 poldalt ahol fent van az összes Patch ?

Spenser
Dettó ua az a problema nálam is 😞
Én most telepítem újra a wowot 😞

drop
egy kis segitség elinditotam ma a wowot és elkezdet szedni valami frisitést
restartoltam és utána elinditom és hibát ir ki

PvPre sok build jo, inkabb ugy mondanam, hogy 1.11 ota az elementalista build is jol hasznalhato(frost alapokon). En 30 fire 21 arcanet hasznalok, es igencsak pusztitok, de a full frost build se rossz mivel jo vedelmet ad a magusnak, es a melee-t szopatja.

lgpt
Hi all! Nekem nem tölti mert ezt irja ki "Waiting for files to close..."
Sum1 help me plz

Gigabyte nVidia GeForce 7900GTX PCIe | Gigabyte GA-M57SLI-S4 | AMD Athlon 64 X2 4200+ | Kingmax 4x512 DDR

MrStokes
Hat ez kerem szepen kimerito valasz a szo szoros ertelmeben is, elfaradtam, mire a vegere ertem 😄

Meg 1 kerdesem volna, noves alatt allo (< lvl60) mage-nek milyen talent buildet javasoltok? Mivel erdemes kezdeni, amint megvan par talent pont, es hogyan tovabb?

PvP-re (lvl 60-on) jelenleg egyertelmuen az elementalis build a legjobb?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nah az kiraly, akkor ha 1x lesz mage-em mar nekem nem kell kiserleteznem 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TLD Robi
thx megvan!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

1.11.1 .111.1.1.1.1.1.1..1111111111

oooo jah igazad van, pvpre clearcast tenyleg nem fontos, de ugye en mar mondtam parszor pvp wowban nem erdekel kulonoskeppen😄 kocka raider vagyok, es tapasztalataim alapjan bizony clearcast az egy muszaj dolog raidekre a hosszabb bossfightokhoz (nem igazan partolom azt hogy bossonkent 2 major mana meg dragonlofasz meg 2kilo mana ko😄 )

a tobbi mana felhasznalast segito talentekrol : clearcast melett van frost channelingem is amivel ugye -15% frostbolt manaigeny, termeszetesen ez is csucsszuper de ezt en ugyvettem hogy termeszetes hogy van minden frost magenek foleg 1.11 ota hogy -30% threat is. a harmadik dolgo az a master of elements ami ugye fire agon 18 pontba kerul. ez azt scinalja hogy ha critelsz akkor az adott spell manaigenyenek 30% at visszakapod, ez igy szepnek es jonak hangzik de ha nyersen csak a szamokat es eselyeket nezzuk akkor ugy jon ki hogy minden 10% critchancere 3% mana takarekossagot nyersz, vagyis 33% crit chance kell egy olyan mana takarekossaghoz amit a clearcast adna ha csak a talentet olvassuk el.

de mint emlitettem a clearcast kurvanagy elonye az a 100% os mana regen proc utan, amivel nyersz legalabb 3-4 ticket vagyis ha sajat mana regenemet nezem buffok nelkul az 186-248 mana (-30% a mage armor miatt, mivel 30% amugyis menne)
tehat gyakorlatilag egy clearcastbol 2 frostchannelinges frostboltot tudok castolni 0 manaert. ehez akkor kene 66% crit chance 😉 de ugye in game azert nem igy mukodnek az esely dolgok szal ez szimplan csak statisztika, de ebben ketsegtelenul clearcast nyer.

master of elements egy fire buildben jon szuperul, hisz abban eddig hianyzott egy frostchanneling szeruseg. de ott sem er sokat clearcast nelkul imo, soot fire buildben a clearcast meg inkabb effektivebb, abban az esetben is ha scorchos vagy (clearcastkor elsutsz egy ingyen fireballt + jon a mana regen 100%kal) vagy ha fireball spammer vagy (ingyen fireball + a hosszabb cast time miatt tovabb tarto 100% os mana regen es az amugyis 410 manaba kerulo rank12 fireball)

tehat lenyegeben MoE az inkabb firebuildbe valo illetve elementalistaba (de sajnos elementalista meg midnig nem eleg egy hc raid guildbe, legalabbis az en maximalista felfogasom szerint. meg midnig a legjobb a 28arcane/23 frost, bar az uj icebarrierrol nagyon nehezen mondanek le tehat gyak 31 pont fix a frostban)

ha arcane meditationt is nezni akarjuk akkro az megint egyertelmuen elmarad a clearcast mogott, leven hogy igen melyen van arcaneban, amivel kizarolag egy mely arcane raid buildbe ajanlott reszemrol.

ezek szigoruan pve raid nezetek a reszemrol.
ha most valaki ezutan megnezi az en talentbuildemet az latja hogy nekem megis van olyan talent ami nem valo raidre😊 es igen, ez csak egy atmeneti build hogy a leheto legeffektivebben tudjam farmolni a sok kis gyoker undeadet az invasion helyszineken😊 amint megunom illetve felhalmozok ellegendo blessed wizard oilt illetve ad exaltedet megyek is vissza egy megraidesebb buildre😄

TLD Robi
Mi a mostani verzió?

Mighty
Clearcasting + frostchanneling FTW 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

En meg a teszt szerveren kiprobaltam mindenfele buildet es az osszes manasporolo talentet, es 100%osan ki merem jelenteni, hogy messze a clearcast a legjobb manasporolo. Majdnem 2szer olyan hatekony mint pl a MoE.

Wildor neha komolyan elgondolkozom, hogy te magussal jatszol-e valojaban. A clearcastrol irt commented nc. Armor mage-nek folos szerinted? Akkor te nyilvan mage armorban tolod wsg-t gondolom, es kb 2 hit vagy minden meleenek. Nyilvan sosem ambusholnak/chargeolnak/interceptelnek rad, es hunter sem szokott soha sem loni. Kicsit gondolkodni mielott teljesen hulyesegeket irsz.

Sephi
Te rohogel? En igy elkepzeltem hogy szerencsilenek most aszt hiszik hogy nem logol be a klan wozni mert felunk toluk hogy levadasznak 😄

Oszt amikor meunk BRM fele ott alnak de meg arreb is huzodnak 😄
Egyebkent mar lvl 47 ota 70% ok mind oltek meg szal mar ismerjuk a stilusukat 😄

Jah arrol meg szo ne essek hogy haver aki leverte a nagy GM-et az ott farmolt es ok jottek oda ketten. Nekimentek de haver kivegezte oket. Par percre ra jott a "felemetes" uzenet 😄DDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Ó bazz 😞
igen, én is így kevertem össze 😊
nekem szerencsére csak egy mindtap kellett, mert másiknak ott van a blue dragon card 😊

ööö, sorry
köztetek=köztük 😊
mármint a CoD-ban nincs már
csak annyira az üzenet hatása alá kerültem, hogy sirva röhögtem, és nem tudtam mit is irok 😄
jaja, west a jobbos, east a balos, értelemszerûen 😊
húú, anno mennyi west run-t mentünk, hogy meglegyen 2 mindtap talismanom 😄
ejj, régi szép idõk 😊
Sephi
Rudii? Nalunk nincs ilyen... aszem oszzetevesztel nemde?

Davidus
szerintem sehogy. gondolom a fórum is csak akkor enged be ha aktív az account

V9ykn8_TZL0

mashogy nem tudod megnezni, legfeljebb a majdani karakter transzfer oldalon

látnak majd az emberek "igazi" feelinges wsg/ab/avket <#idiota>

I.C.ram
Valaki mondja el legyenszíves, hogy tudom megnézni annélkül a karaktereimet, hogy lenne elõfizetésem. Fóromra nem tudok beleépni az accommal valamiért.
lehet hogy igazad van, az elsõ gugli találat kidob egy 18 perces videót amin ketten tolják végig eastet 😊
viszont ezt elnézve asszem keverem westet meg eastet, mert ott warlock kvesztrõl is szó volt, az pedig a másik oldal
<#idiota>

alph4
Valamiért sehogysem akar menni a játék.

Valaki esetleg tudja miért?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

TLD Robi
jaja az van.

I.C.ram
hivatalos wow forum?
TLD Robi
Te egy kurva vicces kisgyerek lehetsz!

ha onlány lesz mindenki nálunk, futunk 1 próbát, hogy igaz-e. 4-en anno sikerült ennyi idõ alatt, meglátjuk, hogy hárman hogy megy
nem a három ember a lényeg, hanem a 25 perc...
dim egyik rész se nehéz, de azért east-ben számszerûleg kicsit több van mint amennyit egy tribute alatt meg kell ölni... nekem konkrétan 33 perc a legjobb tribute idõm, de azért a 25 perc komplett east túlzásnak tûnik.