World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ennél nagyobb feeling nincs."
Majd a következõ blizzard játéknál, csak gyõzzük kivárni 😊
2006. június 29.
Ma a blogomban beszólt valami köcsög, hogy miért használom naplóként. Leszarom.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
lvl 30 pap
lvl 31 lock
lvl 30 tank
Lealaztuk BFD-et FTW 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyen sárgás volt az egész 😄
Volt valami rajta lehet nem emlékszem pontosan. Csak arra, hogy nem írta ki a lvljét (de az égõpatájú paripa nagyon árulkodik a 60 szintrõl) hanem egy koponya vot a lvl helyett meg ha rávittem az egeret akkor 1 kard volt ott 😊
Volt nemrég egy video ahol egy mágus rank 1 frostboltal megölt egy warriort kinlódás nélkül. Azt, hogy a fenébe kell elképzelni? Rettenet jó cuccai voltak vagy egyszerûen csak ennyire jó a maga kaszt?
Mert engem elvert egy lvl 12-es hunter és rugó is (közbe lvl 13 voltam)"
valahol irigyellek, amiért ilyen gondolatokkal a fejedben mászkálsz azeroth földjén, gyakorlatilag most fedezve fel ezt a világot 😊
ennél nagyobb feeling nincs.
nekem anno 2005 februárjában az elsõ kapcsolatfelvételem a hordával kb. úgy zajlott, hogy kb. lvl 12-13-as kis NE rugómmal - elsõ kari volt - álltam auberdinben, csodálva a tájat, majd a következõ pillanatban, gyakorlatilag a semmibõl jelent meg 10-15 hordás és 2-3 undead mage szanaszét aoe-zta az egész falut. persze valamiért meghaltam én is, erre emlékszem, bár azt nem tudom miért.
azt se tudtam mit csináltak, mi volt az a villogó energiaizé körülöttük (IAE volt), de egy olyan eltalált és megfeküdtem tõle.
valahol jó feeling volt, kb. ugyanazt gondoltam, mint most te, mikor összetalálkoztál a NE-vel. lesz majd késõbb másfajta találkozás is, azok nem fognak majd ennyire boldoggá tenni, ehhez már most szoktasd magad hozzá.
és azért tudtak elverni a többiek, mert még nem értesz a kasztodhoz (ráaádúl elsõ karinak nem is választottál valami könnyût).
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
V9ykn8_TZL0
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
V9ykn8_TZL0
ha már téged akármilyen közelharcos üt, akkor az már régen rossz.
1/2-es frost ward elég, 2/2 felesleges, mert: 1. aktiválgatni kell, s ez nemjó, 2. ha melee üti a mage-et az már régen rossz, igy armor bonus tök felesleges, 3. frost reflect-nek sok értelme nincs, mert bg-ben általában ha másik mage kiszúr, halott vagy sokszor, mire megmozdulhatnál (fõleg, ha fullepic és crit-el neki a frostbolt)
3/3 improved blizzard meg azért jobb, mint a 2/3, mert +15% lassítás, nefa phase 1-hez ez kiváló, fõleg frostbite + permafrost comboval. AV-ben meg egyszerûen imádnivaló, pillanatok alatt meg lehet vele akasztani egy rohamot. a melee-k meg szerintem kimondottan imádják, el birom képzelni mit szentségelnek, mire átvánszorognak rajta...már ha egyáltalán átérnek élve, s nem tépik szét õket közben a ranged-ek.
V9ykn8_TZL0
2 pontnál (arcane subt.) többet felesleges arcane ágra rakni, hacsak nem az minden álmod, hogy legyen PoM-od.
ha már mindenképp frost akarsz lenni, akkor inkább ajánlom EZT
Unable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interface of another program. Please visit...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
cannot connect to the server to download repair information. please try again later.
This update does not need to be applied. It requires version 1.10.2.5302 of "WoW.exe", but you already have version 1.11.0.5428.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
különben az a rossz benne hogy PVP->PVP, PVE->PVE :\
anti hero
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
En meg egy, ehhez foghato videot nem lattam. Es jelentem sirtam a vegen. 😄 Bizony, nagyon megerintett. Pedig nem is vagyok lany. 😊 Johetnek a fikazasok es oltasok 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
már fél órája mennek a serverek ~
Hát nem minden nap látni ehhez fogható igényes videót
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx