World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"WoWot, mikor hazajövök és mégse bírja 5 percnél tovább..."

na erre irtam az elöbbit, nálam ugyanez volt a gond.
pucold ki a gépet, meg csekkold le a hûtést.

ja és mégvalami: nyáron célszerû leszedni a gép oldalát, hogy jobban szellõzzön odabenn a cucc. te sem örülnél, ha beraknának egy 1x1x2 m-es fémdobozba és meggyújtanák alattad a máglyát 😊

"Mamória 512k, tudom, hogy kevés de egy éve simán elvagyok így is, táppal szerintem nincs gond. Nem tudom más program fagy-e, nincs feltelepítve wowon kívül semmi, filmet nézni meg netezgetni lehet gond nélkül. A hûtéssel simán lehet, hogy baj van, ettõl is fagyhat?"

pucold ki a géped elsõ körben (pláne, ha 1 éve nem volt megtéve).
a wow elég rendesen meg tudja izzasztani a hardware-t, fõleg 512 ram-mal (gyanítom szarrá swappolja magát a winyód közben)

volt 1 idõszak, amikor nekem is össze-vissza fagyott a wow-om, s nem tudtam miért. volt wincsi format, windows/wow reinstall-tól elkezdve minden, aztán elkezdtem el filózni, hogy mi a hiba, ha nem software-es (ofcoz csak hardware gond lehetett).

elsõ körben lefutott ez: Memtest 86 - ajánlom neked is, csinál egy kis linux-os bootdisk-et, csekkold le a progival, hogy nincs-e valami ram hibád (okozhat fagyást simán)
az eredmény persze negativ lett, semmi baja sem volt a ram-omnak.

utána szétkaptam a gépet, s csak hüledeztem azon, hogy alig 3 hónap alatt, mi mennyiségû por került be a hûtõventillátorok bordái közé (gyakorlatilag pl. a procim alig kapott hûtést, olyan szinten el volt tömõdve porral a hûtõborda), arról nem is beszélve, hogy a sata-s wincsim olyan forró volt, hogy tojást lehetett volna rajta simán sütni, meg jó adag kis por volt az alaplapon is az áramkörök, ic lábak közé beülve (amik ugye tudnak jó kis rövidzárakat okozni), stb...

szóval kipucoltam fullosan a gépet, átvariáltam a hûtést (most már kap a winyó is), bekötöttem újra azt a +2 ventillátort, ami eddig nem ment (benne volt eddig is ez a két 8 centis extra venti, csak nem kapcsoltam be, zajcsökkentés miatt), s azóta teljesen megszünt a probléma.

szóval ha nálad is az a szitu, hogy elindul a wow, megy megy egy darabig, majd nyekkenik/gyalura fagy a rendszer, akkor nézd át a géped.
lehet, hogy csak ráférne egy kiadós takarítás.

Chrystopher
Akinek lenne kedve egy 44-es szintü Human Mage-el együtt menni groupban és questelni az whispereljen rám!

Nirnael / Arathor

zero the hero
576 ban olcsóbb link

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

impale on tank -> gg

Sephi
Fax megtudgya... mindent szepen csinalunk. Erre 27%-nal geci full elete lesz es EVADE... aztan ujra... meg ujra...

Elment az egesz csapat kedve. Aztan ujra megyunk. Minden rendben. Mire 75% korul megint.... paaaahhhh

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Egy sz@ros algoritmus kifog rajtatok?:-D
Sephi
...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mr_no_NaMe
Tudtok valamit erre a kitáblázosító dologra? Meg a betûtípusom dõlt lett. Azt még vissza lehet valahogy állítani?
Lazarus
Van lehetõséged másik gépen megnézni lefagy-e a druidád?
The Garrett
hat az a guildtagsagomba kerulne, sry 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Leirnad roviden ti hogy olitek meg plz?

The Garrett
bug 😊 aki megöli anubot az legalább 170% ot ver le róla az evadek miatt.

a Mi egyik tryunk igy nezett ki:
100%- > 10% -> 100% -> 80% ->100% -> 70% wipe

Sephi
Nos.

Anub.... 27% -nal hirtelen full elete lett es EVADE-olt.... mindeki a helyen volt senki sem alt be sehova.... kerdes.... MIERT?

Botond
Ja,igaz is,ez fel sem merült bennem. :-) Nekem egyszer az döglött meg. Nem bírta a gép az 50 fokos radiátor mellett. ^.^
robotnyk
alaplapi chipseten nem biztos hogy van venti
A videokartyad huteset nezd meg inkabb.

Botond
0rpm= döglött venti

sztem

Meg 512 ram? Jó hogy leég minden,annyira erõlködik. Egy 10est beledobhatsz még 512be simán,ha komolyan gondolod ezt a wowozást.
Kriger
aszongya:
cpu: 49/120
sys: 44/109
cpu fan speed: 4655 RPM
sys fan speed: 0 RPM

Ez "tú hát"?
Akkor gyorsan kikapcsolom mialõtt felrobban... 😊

Kriger
De lesz, mielõtt lefagy pár másodpercig szenved a kép...De a táp nem is forró, a nyár miatt leállítottam direkt a napközbeni letöltéseket, így a tök hideg gépen indítom el a WoWot, mikor hazajövök és mégse bírja 5 percnél tovább...
Lehet, hogy egy új hûtõ, vagy egy komoly ventillátor a megoldás? 😊

Lazarus
Fagyhat, fõleg ilyenkor nyáron
robotnyk
fagyhat. fagyás elõtt grafika nem lesz zizis? 😊
I.C.ram
Persze. Nézd meg biosban hány fokos a cpu.
Kriger
Mamória 512k, tudom, hogy kevés de egy éve simán elvagyok így is, táppal szerintem nincs gond. Nem tudom más program fagy-e, nincs feltelepítve wowon kívül semmi, filmet nézni meg netezgetni lehet gond nélkül. A hûtéssel simán lehet, hogy baj van, ettõl is fagyhat?

Mr_no_NaMe
Jah vak vagyok köszke...bocs >.<
I.C.ram
Nem érdekel valakit egy 10esért egy WOW 52-es Paladinnal BSen?
Davidus
#79502 😊

V9ykn8_TZL0

robotnyk
wow reinstall, de az is lehet hogy a memória, vagy a táp, esetleg valahol nem elég hûtés. más program nem fagy?
Mr_no_NaMe
Köszke akkor így fogom!
De milyen sorrendben? Most lvl 20 vagyok. Leírnál nekem ha szépen megkérlek egy sorrendbeli talentelosztást kb lvl 40ig vagy mittomén?
Ja és haverom átküldte ezt a mod csomagot. Nagyon jó mindent kiír nem kell kattintgatni meg gombot nyomkorászni meg sok hasznos opció van benne. De valami még kéne. Sok videoban láttam, hogy a saját adataid (bal felsõ sarok) nem egy kör és 2 csík hanem ki van táblázatosítva. Szal sokkal nagyobb és érthetõbb. Aztat hogyan lehet beállítani?
Kriger
Továbbra sem sikerült megjavítanom a wow-omat: maximum öt percet bír aztán lefagy a kép/játék/gép: kilépés is csak resettel, megy. A videókari drivert és a directx-et újraraktam, a wtf/wdb/interface könyvtárat letöröltem, ezek nem segítettek. Valakinek valami egyéb ötlete mi lehet a gond (a windóz xp reinstall, wow reinstallon kívül...) ?

Davidus
neked lehet hogy nem számít a mana tier6ban de aki szintezik annak igen😛

V9ykn8_TZL0

frost channeling minek? az kb csak level 60on kell raidre, meg 55+os instakhoz.

Davidus
imp frostbolt->ice shards->frostbite->imp nova->shatter->frost chanelling->artic reach

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mr_no_NaMe
Hát jó de akkor mire tegyek, hogy a leggyorsabb és legerõsebb legyek? (a szintemhez képest)
citromail,freemail és gmail re ment 😄 haver akarja nagyon mert elérte a 60 at oszt megunta és nem vesz több GC t és gondolom akar mutatni valamit 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a havidíj 3500-4000 forint között van, mint látod a kéthavi gamecard is 8000 huf. Nekem egyébként megy frankón a 10 napos próbalink... Valami böngészõ hiányosság lesz ha neked nem megy... (flash, activex, kitudja mi)

próbáld meg másik emailcímre... vannak szolgáltatók amiket nem szeret, ilyen citromail, meg freemail, ilyesmik... próbálj csinálni például egy yahoos címet

Davidus
elemental pecision is felesleges az elején

V9ykn8_TZL0

Davidus
elsõ utad a mage trainerhez vezessen és talent reset😊 az elején nem kellene ilyen frost wardingokra pazarolni a pontokat

V9ykn8_TZL0

Lazarus
criticaldamaget talentezd ki
Mr_no_NaMe
Szerintetek innen merre kéne fejlõdnöm?
The Garrett
nini 1 meier koma! 😊

van, csak ellenfél nincs <#idiota>

TVelvet
Jóez 😊 végre nem 9k a GC. -.- És ennek örülök. 7990-is sok, de még elfogadható
horda oldal

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hali
pék 😊
költözés utáni jövöm tervezgetem lvl 60 mágus pvp kék set egyenlöre továbbiakon dolgozom

trollbanén vagyok jelenleg

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

MrStokes
Nah jol emlekeztem, WSG Revereden is van 1 AV-shez hasonlo kaliberu tor.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Twisting Nether-ön van valami überdurva PvP guild horda oldalon?
Ha nemzetközi, az sem gond.

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

MrStokes
jo mar latom korabban mar emlitetted. Csak megvan az a hulye szokasom, hogy elolvasok egy hsz-t es ha ugy erzem, reagalok ra, aztan tovabb olvasom az uj hsz-eket. Amugy most csak azert is megnezem a tobbi BG rewardot is 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"