World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na erre irtam az elöbbit, nálam ugyanez volt a gond.
pucold ki a gépet, meg csekkold le a hûtést.
ja és mégvalami: nyáron célszerû leszedni a gép oldalát, hogy jobban szellõzzön odabenn a cucc. te sem örülnél, ha beraknának egy 1x1x2 m-es fémdobozba és meggyújtanák alattad a máglyát 😊
pucold ki a géped elsõ körben (pláne, ha 1 éve nem volt megtéve).
a wow elég rendesen meg tudja izzasztani a hardware-t, fõleg 512 ram-mal (gyanítom szarrá swappolja magát a winyód közben)
volt 1 idõszak, amikor nekem is össze-vissza fagyott a wow-om, s nem tudtam miért. volt wincsi format, windows/wow reinstall-tól elkezdve minden, aztán elkezdtem el filózni, hogy mi a hiba, ha nem software-es (ofcoz csak hardware gond lehetett).
elsõ körben lefutott ez: Memtest 86 - ajánlom neked is, csinál egy kis linux-os bootdisk-et, csekkold le a progival, hogy nincs-e valami ram hibád (okozhat fagyást simán)
az eredmény persze negativ lett, semmi baja sem volt a ram-omnak.
utána szétkaptam a gépet, s csak hüledeztem azon, hogy alig 3 hónap alatt, mi mennyiségû por került be a hûtõventillátorok bordái közé (gyakorlatilag pl. a procim alig kapott hûtést, olyan szinten el volt tömõdve porral a hûtõborda), arról nem is beszélve, hogy a sata-s wincsim olyan forró volt, hogy tojást lehetett volna rajta simán sütni, meg jó adag kis por volt az alaplapon is az áramkörök, ic lábak közé beülve (amik ugye tudnak jó kis rövidzárakat okozni), stb...
szóval kipucoltam fullosan a gépet, átvariáltam a hûtést (most már kap a winyó is), bekötöttem újra azt a +2 ventillátort, ami eddig nem ment (benne volt eddig is ez a két 8 centis extra venti, csak nem kapcsoltam be, zajcsökkentés miatt), s azóta teljesen megszünt a probléma.
szóval ha nálad is az a szitu, hogy elindul a wow, megy megy egy darabig, majd nyekkenik/gyalura fagy a rendszer, akkor nézd át a géped.
lehet, hogy csak ráférne egy kiadós takarítás.
Nirnael / Arathor
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Elment az egesz csapat kedve. Aztan ujra megyunk. Minden rendben. Mire 75% korul megint.... paaaahhhh
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a Mi egyik tryunk igy nezett ki:
100%- > 10% -> 100% -> 80% ->100% -> 70% wipe
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Anub.... 27% -nal hirtelen full elete lett es EVADE-olt.... mindeki a helyen volt senki sem alt be sehova.... kerdes.... MIERT?
sztem
Meg 512 ram? Jó hogy leég minden,annyira erõlködik. Egy 10est beledobhatsz még 512be simán,ha komolyan gondolod ezt a wowozást.
cpu: 49/120
sys: 44/109
cpu fan speed: 4655 RPM
sys fan speed: 0 RPM
Ez "tú hát"?
Akkor gyorsan kikapcsolom mialõtt felrobban... 😊
Lehet, hogy egy új hûtõ, vagy egy komoly ventillátor a megoldás? 😊
De milyen sorrendben? Most lvl 20 vagyok. Leírnál nekem ha szépen megkérlek egy sorrendbeli talentelosztást kb lvl 40ig vagy mittomén?
Ja és haverom átküldte ezt a mod csomagot. Nagyon jó mindent kiír nem kell kattintgatni meg gombot nyomkorászni meg sok hasznos opció van benne. De valami még kéne. Sok videoban láttam, hogy a saját adataid (bal felsõ sarok) nem egy kör és 2 csík hanem ki van táblázatosítva. Szal sokkal nagyobb és érthetõbb. Aztat hogyan lehet beállítani?
V9ykn8_TZL0
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
V9ykn8_TZL0
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
pék 😊
költözés utáni jövöm tervezgetem lvl 60 mágus pvp kék set egyenlöre továbbiakon dolgozom
trollbanén vagyok jelenleg
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha nemzetközi, az sem gond.
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"