World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
most kaptam kölcsönbe a game-t kipróbálásra unokatesomtól.felhasználónevét és jelszavát kell csak elkérnem tõle?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
TSW: Tunderke
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
anti hero
Ismerosomnek 9 honapig volt warriorja mire most harom hete lecserelte 60-anas majdnem full t2 es papra. Ott alt oszt verte a fejet a falba.... errol ennyit.
udv
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mostmár halkabb, visont alig forog és 60 fokos a NB (beraktam elé szoba ventit hátha az átsegíti a mai napon ~)
Ugyhogy hetvegen en is sterilizalom otthoni gepemet...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amugy egy ilyen dolgot hogyan vesz eszre az ember? Kisebb lesz a gep altal kibocsajtott hang erossege fel decibel-lel? Nekem ott figyel az asztal mellett a gep, de ilyet nem vennek eszre soha, hacsak nem szol a progi, ami a fordulatszamokat figyeli. Mondjuk en nem hasznalok ilyen progit, szoval... oO
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
62 fok felett a processzorok instabillá válnak.
gratulálok. Ön nyert egy lehetõséget új hûtést vásárolni vagy kitakaritani a gépét.
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki beírja, hogy ki szeretné cserélni a villanykörtét
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrõl, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrõl szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrõl szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözõ villanykörtékrõl lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elõzõ hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézõjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelõtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielõtt kérdezel a villanykörtékrõl"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
Ismeros valakinek?
CPU 65-68 ^^
System 40-45
VGA 77-78 😄
Próba kitörölni a WTF és WDB könytárakat wowgyökérbõl! Mondjuk inkább helyez át egyenlõre.
Elsõ fél órában még fagyni fog, aztán ahogy feltöltõdnek a cache file-ok, menni fog rendesen.
keep walking... www.artum-inferniti.net
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
udv
Elõre is köszi
(a wow.hu-n asszem neked írtam egy HSz-t)
Elõbb sürített levegõ, aztán magasnyomású mosó 😊
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ugyan ez volt nekem is MC közepén.
Szarrá fagyott a gép szép, graf kari memória hibára utaló jelekkel. (Tuning = 0)
Driver downgrade, semmi.
Szétszedtem, és rohadt poros volt. lefújtam mindenhonnan, összerak és jó lett.
Most megy a folyamatos tesztelés vele, de a biztonság kedvéért hazaviszek egy
sürített levegõs palackot és úgy, de úgy kifujatom a mocskot, hogy...
tudnatok segiteni nekem abban, hogy hogyan tudnam egyutt hasznalni a titan panelt es a ct-modot ?
a problemam az, hogy ha aktiv a titan panel elmozdithatatlan lesz az a csik , amely a varazslas idejet jelzi , es ekkor termeszetesen kitakar vagy 4-5 varazslatot
mar probaltam azt, hogy elotte feljebb viszem ezt a csikot, de ahogy aktivalom a titant vissza megy egy fix helyre es mozdithatatlan lesz.
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Köszi a helpet mindenkinek, he ezek sem segítenek majd jövök újra rinyálni 😊
aszongya:
cpu: 32/120
sys: 29/109
cpu fan speed: 4787 RPM
sys fan speed: 0 RPM