World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Foleg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hello!
most kaptam kölcsönbe a game-t kipróbálásra unokatesomtól.felhasználónevét és jelszavát kell csak elkérnem tõle?
SinClaiR
Régebben nekem is tele volt a képernyõm mindenféle szarral, aztán átalakítottam, és most csak az foglal helyet, ami igazán fontos. Szóval mostmár én is látok rendesen. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Lazarus
Be kell bindelni a gyakran használt spelleket + healbotot használni és az ikonok nagyrésze el is tünt
Ezt már én is hallottam papoktól (hogy semmit se látnak), ezért lepõdtem meg, mikor megnéztem a Forte in AQ40 videót (pap szemszögbõl készült), mert egyáltalán nem tûnt olyan vészesnek.

TSW: Tunderke

Sephi
Hat ja... oszt gondolom tudod hogy nez ki a kepernyo egy papnal... ismerosom semmit sem lat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lolázó mekkora balfasz ;x

anti hero

pedig 60-as majd full T2-es priest az joak 😛
Sephi
En azert nem tamogatom az ilyen acc csereket mert milyen mar hogy egesz eletedbe mage/hunter voltal oszt hirtelen lesz egy 60-anas papod van lockod. Semmit sem tudsz rola es a gyakorlat teszi a mestert.

Ismerosomnek 9 honapig volt warriorja mire most harom hete lecserelte 60-anas majdnem full t2 es papra. Ott alt oszt verte a fejet a falba.... errol ennyit.

Vagyis Toltoka ........
Foglaltnick kinek kuldtel privatot?
Csak az a baj hogy azert cserelnem , mert nekem Allis kellene, es nem horda , mert haverom allis klanjaba akarnek bekerulni, mert kicsit joook. Es szerintem meg is erne az uzlet (szerintem).
udv
BLOODSCALP/ACC CSERE, 60-as Tauren Druidomat 5 t1(cenarion) es mas epic cuccokkal rendelkezo karimat cserelnem egy 55-60-as Warlockra, accountomon van meg egy 41-es ud warlock es egy 21-es hunter...
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
szia! azért irok ide mert már 3 privit is küldtem de nem válaszoltál, kérlek irj vissza 😊

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

én is így gondolom, és akkor már inkább az egy hónap, mint az acc csere... legalábbis én ezt az utat járnám

ha nincs 1 honap 1-60 lvl wsg revereddel 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lazarus
1 hónap, ha van igazi életed is
huh, azért ennyire nem durva azt a lockot felhúzni 41-rõl 55-re, vagy de?

hát én úgy vettem észre, hogy veszettül sikítani kezdett a ventillátor 😄
mostmár halkabb, visont alig forog és 60 fokos a NB (beraktam elé szoba ventit hátha az átsegíti a mai napon ~)

MrStokes
Devil irasat latvan azt kell hogy leszurjem, a meleg ragalyos szamitogep virust terjeszt, ami nem csak a szoftvereket rontja el, de a hardvert is megfertozi! <#heureka>

Ugyhogy hetvegen en is sterilizalom otthoni gepemet...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Johogy, eleg volt csak hasonlo temakrol irni egesz nap es meglett az eredmenye. >_<

Amugy egy ilyen dolgot hogyan vesz eszre az ember? Kisebb lesz a gep altal kibocsajtott hang erossege fel decibel-lel? Nekem ott figyel az asztal mellett a gep, de ilyet nem vennek eszre soha, hacsak nem szol a progi, ami a fordulatszamokat figyeli. Mondjuk en nem hasznalok ilyen progit, szoval... oO

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

na, tönkrement north bridge ventim gépben... ti voltatok mi? <#idiota>

PiszkosFred
Perfekt. El is rakom a késõbbiekre ezt a remekmûvet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
instabillá válnak ... <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lol... megõrültél??? 😊

62 fok felett a processzorok instabillá válnak.

gratulálok. Ön nyert egy lehetõséget új hûtést vásárolni vagy kitakaritani a gépét.

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

MrStokes
Ez most hosszu lesz, raadasul meg off is, szova elore is elnezest erte, de valamelyest meg is kapcsolodik:

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki beírja, hogy ki szeretné cserélni a villanykörtét
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrõl, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrõl szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrõl szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözõ villanykörtékrõl lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elõzõ hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézõjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelõtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielõtt kérdezel a villanykörtékrõl"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet

Ismeros valakinek?

Friczy
Pörgõs BG közben:
CPU 65-68 ^^
System 40-45
VGA 77-78 😄

Próba kitörölni a WTF és WDB könytárakat wowgyökérbõl! Mondjuk inkább helyez át egyenlõre.
Elsõ fél órában még fagyni fog, aztán ahogy feltöltõdnek a cache file-ok, menni fog rendesen.

keep walking... www.artum-inferniti.net

BLOODSCALP/ACC CSERE, 60-as Tauren Druidomat 5 t1(cenarion) es mas epic cuccokkal rendelkezo karimat cserelnem egy 55-60-as Warlockra, accountomon van meg egy 41-es ud warlock es egy 21-es hunter...
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
udv
Mighty
www.wowwiki.com

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
azaztán tank "action"bár 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem tudjátok véletlenül annak az oldalnak a pontos címét, ahol egy rahedli macro van szépen szájbarágósan leírva? Valami -viki a vége, de nem tudom pontosan<#fejvakaras>
Elõre is köszi

Reiki, milyen cast bar-t használsz? a játékét vagy valami addont?
(a wow.hu-n asszem neked írtam egy HSz-t)

Anub'rhekan

valahogy igy kene allnia

Davidus
staff of kel'thuzad jöhet😛

V9ykn8_TZL0

Mindennek eljön az ideje.
Elõbb sürített levegõ, aztán magasnyomású mosó 😊

Mr_no_NaMe
Requires lvl 60...fos <#hehe>
sõt, olyan is ami beengedett
Tyler Durden
Nemtom volt e már: Naxx itemek

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Kandurex
<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
jóhogy nem már gõzborotvával😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
úgy álljon hogy ha jön az impale ne repüljön neki a falnak

V9ykn8_TZL0

Hali,
ugyan ez volt nekem is MC közepén.
Szarrá fagyott a gép szép, graf kari memória hibára utaló jelekkel. (Tuning = 0)
Driver downgrade, semmi.
Szétszedtem, és rohadt poros volt. lefújtam mindenhonnan, összerak és jó lett.
Most megy a folyamatos tesztelés vele, de a biztonság kedvéért hazaviszek egy
sürített levegõs palackot és úgy, de úgy kifujatom a mocskot, hogy...

Sziasztok!

tudnatok segiteni nekem abban, hogy hogyan tudnam egyutt hasznalni a titan panelt es a ct-modot ?

a problemam az, hogy ha aktiv a titan panel elmozdithatatlan lesz az a csik , amely a varazslas idejet jelzi , es ekkor termeszetesen kitakar vagy 4-5 varazslatot

mar probaltam azt, hogy elotte feljebb viszem ezt a csikot, de ahogy aktivalom a titant vissza megy egy fix helyre es mozdithatatlan lesz.

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Kriger
A porcicákat kipucoltam már, meg a ház oldalát is leszedtem egy hete, szóval ez nem lehet gond. Ezt a memtesztet lefuttatom, meg veszek egy új hûtõt és némi ramot, aztán remélem legkésõbb a focee vb után visszatérhetek Azerothba.
Köszi a helpet mindenkinek, he ezek sem segítenek majd jövök újra rinyálni 😊

A videokartyadon van hutes? megy rendesen? ha rendben van akkor futtasd a lent linkelt memtestet par oraig.

Sephi
Akkor most nem ertem. Pontosan hol is kene a tanknak alnia?

Kriger
Nincs. Hacsak meg nem adom valakinek az accom, de azt nem teszem...De már nem csak a druid fagy, hanem minden karim...

Kriger
Ugyanezen értékek reggel 9 óra kikapcsolt állapot után:

aszongya:
cpu: 32/120
sys: 29/109
cpu fan speed: 4787 RPM
sys fan speed: 0 RPM

2 hete, mikor az a dög meleg volt, én is újraindultam néha. Gépet kipakoltam a helyérõl, gyorsan kifújattam belõle a porcicákat és egyéb oda nem illõ dolgokat, azóta zökkenõmentesen, fagyás, újraindulások nélkül szuperál a drága.
Akkor evadel ha a tank impalet kap es hozza er a falhoz mikozben repul, ha a kulsokor elott all a tank es nem a fal mellett akkor rossz esetben maxiumum 1sec-re evadel le de az eletet nem reseteli.