World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Hmm ezt nem is tudtam. Korabbi, ide vonatkozo velemenyemet keretik ignoralni. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Azert ket ora meg korantsem elegiti ki adott klan altal emberunktol raidelesre kovetelt idomennyiseget sztem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Jah sztem is igy menne, nem fogja a raid magat azzal stresszelni, hogy a kulsos emberkere kelljen figyelnie, mikor mar reg rutin-szinten megy nekik es esetlegesen jelentos idotobbletet jelentene nekik. Legalabb is nekem mindig az idovel van a gondom, soha nincs eleg belole. Raidelni kellene, farmoni a raidekre meg a penz miatt, no meg a PvP-t is szeresse az ember.

Botond
Na én ide képzelem el a cápa zenéjét. Ti is érzitek a feszültséget a levegõben, hogy ó vajon melyik BG is lehet az?

Tüü düü.....
MrStokes
Ha jol emlekszem valamelyik BG-n, mar revereden hozzajuthatsz egesz normalis tor-hoz. Mgg nem mondom melyiken, ez legyen hazi feladat.

MrStokes
Egyertelmuen gazdasag-fuggo ez a dolog, szerverenkent eltero lehet.

MrStokes
Lol vazze Botond es Quipper kozos hsz-en osztoznak. Ezt hogyan sikerult? oO
(Gyengebbek kedveert lasd a #79437-et... mind a 2-t 😄 )

MrStokes
Foleg, hogy most megint konnyitettek a repu szerzesen, mar szinte nevetsegesen konnyuve valt, az eredteti allapothoz kepest.

valaki mi 5let hogy miért nem küld e-mailt mikro regzike a próbaverzióra ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MrStokes
Ez vicces, mert en meg akkor unom magamat, amikor nincs raid, es mostanaban a hulye VB miatt eleg sokszor elmaradt...

még mindig nem lehet letölteni semmi féle próbaverzót...
mennyi amúgy a game havidíja?
Lazarus
<#taps><#banplz>
Mighty
Jól van. Felesleges ezen vitatkozni. Majd a piac eldönti milyen áron lehet eladni a BWL-es epiceket.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

M313R

Jó hír azoknak akik a gamecardos fizetést választották, hogy ezentúl az Amextec-en keresztûl is hozzá lehet jutni folyamatosan a WOW feltöltõkártyához 7990 Ft-os áron, akár rendeléssel az Amextec honlapján keresztûl, vagy személyes átvétellel a Könyves Kálmán krt. 16. alatt 8.30 és 16.00 óra között (Térkép).

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

capaszabi
electrified dagger, AV honored

Botond
Akkor jogos az 1200gold,nem kis küzdés egy újoncot távol tartani attól,hogy ki ne nyírja a réjdet. :-D
raid boss-ba nem tudsz belenyúlni ha nem taggeled be. ez fix. hot fix, hehe.
Davidus
shankerrel én 1 hétig szívtam mire meglett😛 2x is volt olyan hogy kiesett de lootolás közben nyírt ki a dot😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Dehogy kell. BRD Barman Shankert farmoltam havernak. 50es rogue leállt ajtóban bementem szétvertem kocsmárost,loot,ha tõr akkor nyomott egy needet és megkapta,lehet masterloottal nem mûködik,de akkor elõre el kell kérni a pénzt és grouploot. :-D
ennél sokkal bonyolultabb, egyet bele kell ütnie a mob bácsiba 😄
miss nem számít, akkor még1-et 😄
Fenrir
Ragnaros horda oldalon nem nagy a választék, amik vannak annak a nagy része nem szimpatikus, ami meg jó lenne ott xar a dkp rendszer vagy szétesõben van a guild 😊

Az hogy nekem hetente egyszer-egyszer van idõm így farmolni az nem ugyanaz mintha nekem mondjuk hetente 3-4x kéne járnom hli-kbe kötelezõen ami nem is két óra hanem annak többszöröse.

Jelenleg még a pvp jobban leköt mint a pve. Honorgrinder vagyok, nem instapatkány 😊

A halál csupán a kezdet...

QuippeR
ha van két órád farmolni, akkor találsz magadnak MC-képes guildet. kivéve ha nem akarsz, mert nem érdekelnek az epic cuccok, de akkor meg minek akarnál venni ilyet?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Beállítják az insta kapuba,hogy na öcsi itt vigyázállás,majd ha kérdezünk szólhatsz addig kuss van. Embereink elmennek megcsapják a gonosz csúf nefát és kiesik a t2es chestje és megkérdik CasualPityukát,hogy na Pityuka köll e? Pityuka aszondja köll elveszik tõle az 1200 goldját és a masterloot odadobja neki a cuccot. Nem lát se többet se kevesebbet BWLbõl,mint amit úgy is látna.
Botond
Electrified Dagger allynak,hordának amit írtál.
PiszkosFred
Ok, jogos, sorry. Félreértelmeztem. Azt hittem hogy az adott pénz a beugró, aztán ezért kap egy lootot. De ezek szerint bárkit levisznek, és ha kell neki, kifizeti helyben a pénzt, és az övé a drop. Ha pedig nem kell neki, akkor megy a bontóba. Így viszont nem rossz, elõbb-utóbb csak kiesik amit akarsz, addig meg potyautazol ;] Még a raidnek sem rossz egy tapasztalatokkal nem igazán bíró embert levinni, legalább van egy kis izgalom, a monoton scriptelt harcokban... /gonosz

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Én is így értelmeztem.
PiszkosFred
Ez most nekem sem esett le... ;]

Nem, arról volt szó, hogy jöhet BWL-be ha akar, és ha valami loot megtetszik, akkor fizet és viszi

Fenrir
Az a Glacial Blade vagy mi?

Fenrir
Én egy kb 8 fõs pvp guildben vagyok (még csak nem is ubrs képes 😊 ) és én szoktam reggelente éjszakás mûszak után farmolgatni rich thoriumot mert csak így tudok pénzt szerezni. Btw epic mounttól pedig 7% honor választ el.

Mighty
Hol van az összefüggés a korai farmolás és az MC/BWL képes guild között?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
De AV revered tõr is elég jó. :-) Az fele annyi idõ,mint az exaltedes lobo. ;-)
QuippeR
aki reggel két órás bányászkörútra megy, annak valószínûleg legalább MC, de inkább BWL-képes guildje van emberek, õ nem fog 1000g-ért epicet venni, mert majd lemegy a guilddel, és dkp-ból megoldja.

Fenrir
Haha, lootolt a klántársam valami 30 fontos halat ami ugyanilyen értékû mace volt 😊

QuippeR
igazság. mea culpa.

Fenrir
Szerintem a legkifizetõdõbb "szakma" a bányász. Reggel egy 2 órás körúttal akár 3 arcane crystal is eshet a rich thoriumokból, ez kapásból 100 arany bevétel. Ez akár minden nap megcsinálható 😊

picket
Azt hallottam, hogy ez nagyon jó fegyver rugónak. <#nyes>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Lehet borulna a gazdaság ;] De érdekes elképzelés.

alchemy-t a legkönnyebb felhúzni a gatherer szakmákon kívül és talán csak 250-ig kell transmute-hoz. amúgy a legjobb farmolás, a herba/mining és közben lehet focit nézni, stb.
Botond
Felstriker szökõévente esik, Barman Shanker vmivel gyakrabban és szólózható is,de én lobot javaslom minden kezdõ roguenak.
picket
Sorry, rossz helyre ment a válasz.

Igazából az akart lenni, hogy nem lehet kijelenteni, hogy X professionnel lehet pénzt csinálni, a többi meg kuka. Ha mindenki transmutálna, akkor egy petákot nem érnének az essence of anyámtyúkják.

&#3237;_&#3237;

Botond
1.12ben minden item boe lenne MCben az lenne a jó megoldás.
Fenrir
Nem lenne erõm mégegyszer av exaltedet kinyomni bár tény, hogy a Lobo nagyon állat 😊

cured rugged hide kell a t3-akhoz

edit...
refined deeprock salt elég dára mostanában mert a
PiszkosFred
Hát a legtöbb jobb loot odalenn bop, vagyis ez már eleve kizárva. Max az enchanterek duzzognak picit, de hát amelyik guild ezt az ajánlatot megtette, gondolom végiggondolta a lehetõségeket, és úgy döntöttek, inkább a pénz, mint az epic disenchant. Nomeg gondolom mindent kifarmoltak már maguknak onnan, új zöld emberkét meg nem vesznek be csak azért, hogy felöltöztessék. Vagy ha igen, az említett pénzösszegekért. Szóval ki van ez találva, nem ütöttek hirtelen felindulásból a hasukra.

Botond
Elmondták mikkel lehet,te elmondtad a te esetedben miért nem áll ez. Te vitted el a vitát magad felé.
picket
Go get a life! <#crazya>

&#3237;_&#3237;

Botond
Felstriker vagy Barman Shanker. De én a magam részérõl mégiscask az Avzás javaslom és ott exalted Lobotot,még mindig egyik legjob tõr. :-)
QuippeR
mielõtt a topiklakók nekem ugranak, egy kicsit több szövegértelmezési skillt farmoljanak össze maguknak, és nézzék már meg, hogy mibõl indult ez a vita. nem panaszkodtam, hogy kevés a pénzem.