World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkora arccal amúgy hogyan férsz be az ajtókón? Nem szoktál beakadni?
A halál csupán a kezdet...
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
bár ha visszanézel kb 5-6 oldalt akkor volt egy 4 oldalas vita mage instance / hli / solo talentekrol, lehet azert nem ir senki mert nem akarja ujrakezdeni? 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
V9ykn8_TZL0
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
V9ykn8_TZL0
Ezt még te sem tudnád megoldani...
anti hero
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
udv
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Naxxba jaro magektol kerdeznem hogy igy a rewamp utan melyik build az ami HEI-be fexik? Ahogy en nezegettem, meg szereny ismereteim szerint az arcane concentration megmaradt must have talentnek, kiveve ha valaki milliomos es tonnaszam vedeli a manapotit. Elso korben ilyesmit talaltam, ki raid-buildde kritikat illetve otleteket szivesen fogadok.
Tank 33
Pala 32
Lock 36
Hunta 33
En pap 33
Lehurcoltak SM Catherdralba es az elso 3-4 mob utan wipe es en voltam a hibas 😄
Persze egyszer sem huztak le rolam a mobot es szoltam hogy ez egyenlore tul nehez de megis en voltam a hulye luzer l2h pap....
BAAAH😄DD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Telleg undorito hogy egyre durvabb bossokbol egyre durvabb itemeket lehet lootolni, nem is tudom hogy fogok ezután leülni a játék elé<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
TUF -> kuka <#fejvakaras>#fejvakaras>
nem akarok pesszimista lenni - fõleg most, buli elött -, de ez már tényleg vicc kategória... <#shakehead>#shakehead>
Amúgy ha ésszerûen vannak elrendezve a groupok, stb. akkor picit lehet látni is 😊
Az ékszerek készítéséhez csupán a nyers, csiszolatlan kövekre lesz szükségünk. Ezek a gyûrûk, amulettek és mütyûrök hasonlóak lesznek a WoW-ben jelenleg is megtalálható példányokhoz. Készíthetünk ékkõvel díszített - Soulbound - szobrocskákat is, melyek különféle passzív elõnyökkel vértezik fel a szakmabelieket, ugyanakkor rövid buffolásra is alkalmasak.
Megint másik módja az ékkövek felhasználásának a csiszolásuk. Több különbözõ formájú és színû ékkövet találhatunk, melyeket megmunkálva más és más extrákat nyújtó ékköveket kapunk. Az azúr holdkõ kaphat ragyogó, viharos vagy szikrázó csiszolást. Az így elkészült ékköveket a Diablo-ból már ismert tárgyfoglalatokba helyezve tovább tupírozhatjuk a fegyvereinket és páncélzatunkat.
A foglalatokkal ellátott új cuccokat fõként instance-okban gyûjthetjük be, de számos sémát, receptet szerezhetünk be, amivel a kovácsok, bõrdíszmûvesek és szabászok is készíthetnek foglalatos tárgyakat. Ezekbõl is lesznek uncommon, rare és epic minõségûek, sõt a foglalatok színe is meghatározó. A megfelelõ színû ékkõ behelyezésével további spéci stat bónuszokat kapunk. A helyükre pattintott ékköveket nem nyerhetjük ki, a helyükbe viszont tehetünk egy másikat.
Tovabbi info : ha menne 😄
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
nallam latod az a helyzet hogy ismerem a lockot mert 41 es is van rajta de nekem allis 60 ra lenne szuksegem .......
es mindenki dontse el magaba hogy jo -e az acc csere vagy nem ... nekem 8
udv