World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Amúgy meg ha nincs érdemi információd a témához akkor ne szólj bele, nem neked I. Botond királynak intéztem...

Akkora arccal amúgy hogyan férsz be az ajtókón? Nem szoktál beakadni?

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
TGA kiterjesztéstû képfájlt hogyan nyitsz meg paintben?

Ertem, akkor a hiba nem nalam van, gondoltam.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

nekem se jó ott fél 3 óta.

Neptulonon sem tudok jatszani, belepni betudok, de 6000+ latency, tobbi serveren levo karik azok jok, nem ertem mi van ilyenkor, foleg mivel tobbiek meg jatszanak a neptulonon...

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

ott a pont, legalabbis reszemrol😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja ez nemaz😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
majd én újrakezdem😄 naxx build

V9ykn8_TZL0

Gogo27
Igy van.. engem sem enged be.. de par ember klanon belul problemamentesen jatszik . nem ertem hogy van ez.

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

The Garrett
jo az a build 😊

bár ha visszanézel kb 5-6 oldalt akkor volt egy 4 oldalas vita mage instance / hli / solo talentekrol, lehet azert nem ir senki mert nem akarja ujrakezdeni? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
szerintem naxxban nem water elementalok vannak szal nem tudom miért ne lenne j egy frost build. ha méfg mégis water elementalokkal van tele akkor talentelsz fájörre😛

V9ykn8_TZL0

A TN jobb mint valaha, 3 secenként levágott 2 orán keresztül , mostmeg me se enged. Más is tapasztalt ilyesmit? 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Botond
A hülyeség zavar. Az,hogy fölöslegesen letölt a gép 200kbot,amikor abból 3kb az érdemi info.
Hmm, senki nem jar naxxba, vagy mindenkinek szupertitkos buildje lett 1.11 utan? <#fejvakaras><#fejvakaras>

miért zavar? 800*600ban használod a windowst?

Davidus
jó én már megszoktam hogy csak a képeket nézegetem😄

V9ykn8_TZL0

The Garrett
fake, lentebb irjak is 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

Botond
Nincs fent paint? Na ne fárassz!
Fenrir
Nem volt fent képszerkersztõ progi és nem akartam ezért az 1 perces linkért szenvedni azzal, hogy letöltök egyet, feltelepítem és elkezdem szerkesztgetni.

Ezt még te sem tudnád megoldani...

Botond
Elmagyaráznám,hogy lehet ezt megoldani,de aki arra se képes,hogy a kép 99%át levágja a lényegtelen dolgokkal az úgy sem értené meg mirõl beszélek.
Fenrir
Beállítottam az új lagcsúcsomat, 28663 ms:

mar akinek.. nekem reggel ota ment recenes nelkul :d

anti hero

Fenrir
Ragnaros egy xar...már megint...1 perc alatt beloginolsz és 5 másodperc után disconnect 😊

amennyiszer már leírtad az a 41es már 50es lenne...

The Garrett
<#miaz>

BLOODSCALP/ACC CSERE, 60-as Tauren Druidomat 5 t1(cenarion) es mas epic cuccokkal rendelkezo karimat cserelnem egy 55-60-as Warlockra, accountomon van meg egy 41-es ud warlock es egy 21-es hunter...
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
udv
A fix.tv-n most megy egy mûsor amiben egy wowos infos progit mutatnak be, melyik ez, honnan lehet leszedni ?!

Sephi
De rendes! Koszond meg neki az en nevemben! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt szerette volna tudatni veeld hogy régi, vótmár, kb. 2 hónapos, stb.

Sephi
?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

05.19.2006

robotnyk
nem vagyok szakértõ, de naxxba nem nyerõbb a fire?
Kis kihagyas utan visszaterve latom valtozott par dolog a wow vilagaban. Ha minden igaz tovabb nevelgetem kicsiny magemet Naxx-ban is, ha ertesuleseim helyesek akkor most ment le a Plaguebringer vagy Faerlina, majd este kiderul. 😄
A Naxxba jaro magektol kerdeznem hogy igy a rewamp utan melyik build az ami HEI-be fexik? Ahogy en nezegettem, meg szereny ismereteim szerint az arcane concentration megmaradt must have talentnek, kiveve ha valaki milliomos es tonnaszam vedeli a manapotit. Elso korben ilyesmit talaltam, ki raid-buildde kritikat illetve otleteket szivesen fogadok.

Sephi

Sephi
Emlitettem mar hogy imadok random team-el jaccani? Tegnapi felhozatal :

Tank 33
Pala 32
Lock 36
Hunta 33
En pap 33

Lehurcoltak SM Catherdralba es az elso 3-4 mob utan wipe es en voltam a hibas 😄
Persze egyszer sem huztak le rolam a mobot es szoltam hogy ez egyenlore tul nehez de megis en voltam a hulye luzer l2h pap....

BAAAH😄DD

egyforma ikonok precízen egymás mellé rendezve, egyes gomb attack... hehe

BEAST
ezt még gyakorold , nagyon gyenge volt <#unalmas>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
mar irtam 1 peticiot blizzard fele hogy a bossok ezentul ne jobbnal jobb cuccokat, csak 1 gratulalok hogy megöltél hearthcandy-t, és fireworkoket dobjanak. ( utobbit több féle színben)

Telleg undorito hogy egyre durvabb bossokbol egyre durvabb itemeket lehet lootolni, nem is tudom hogy fogok ezután leülni a játék elé<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

mer mi lenne a jo ha egyre kisebb dpsu fegyverek lennenek? nem ertem a sirast.

The Garrett
tuf eddigis kuka volt 😄

BEAST
persze hogy az , de már régóta ez megy , ++++dps-en kivül már nem tudnak semmi újat kitalálni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

egykezes fegyver, 74,5 dps...loller..
TUF -> kuka <#fejvakaras>

nem akarok pesszimista lenni - fõleg most, buli elött -, de ez már tényleg vicc kategória... <#shakehead>

És akkor mi értelme van játsznai? Mintha cheat-elnél valami n00b game-el.
Amúgy ha ésszerûen vannak elrendezve a groupok, stb. akkor picit lehet látni is 😊
Sephi
A Burning Crusade kiegészítõben lesznek nagy borzalmas szörnyek, bosszok és a jelek szerint hamarosan lesz antwerpeni gyémántcentrum is a World of Warcraft világában. Új szakma van kibontakozóban, érkeznek ugyanis az ékszerkészítõk, akik csodálatos nyakékeket, ékkõveket és egyéb csecsebecséket készítenek különféle ércekbõl, ritka alapanyagokból és a nagy bosszok által elejtett felettébb hatalmas gyémántokból. (Illidanról elég nehéz lesz leszakítani a családi ékszereket, de ha egyszer sikerül...)

Az ékszerek készítéséhez csupán a nyers, csiszolatlan kövekre lesz szükségünk. Ezek a gyûrûk, amulettek és mütyûrök hasonlóak lesznek a WoW-ben jelenleg is megtalálható példányokhoz. Készíthetünk ékkõvel díszített - Soulbound - szobrocskákat is, melyek különféle passzív elõnyökkel vértezik fel a szakmabelieket, ugyanakkor rövid buffolásra is alkalmasak.

Megint másik módja az ékkövek felhasználásának a csiszolásuk. Több különbözõ formájú és színû ékkövet találhatunk, melyeket megmunkálva más és más extrákat nyújtó ékköveket kapunk. Az azúr holdkõ kaphat ragyogó, viharos vagy szikrázó csiszolást. Az így elkészült ékköveket a Diablo-ból már ismert tárgyfoglalatokba helyezve tovább tupírozhatjuk a fegyvereinket és páncélzatunkat.

A foglalatokkal ellátott új cuccokat fõként instance-okban gyûjthetjük be, de számos sémát, receptet szerezhetünk be, amivel a kovácsok, bõrdíszmûvesek és szabászok is készíthetnek foglalatos tárgyakat. Ezekbõl is lesznek uncommon, rare és epic minõségûek, sõt a foglalatok színe is meghatározó. A megfelelõ színû ékkõ behelyezésével további spéci stat bónuszokat kapunk. A helyükre pattintott ékköveket nem nyerhetjük ki, a helyükbe viszont tehetünk egy másikat.

Tovabbi info : ha menne 😄

magus
74,5 dps ? :o

Davidus

V9ykn8_TZL0

volt már

BLOODSCALP/ACC CSERE, 60-as Tauren Druidomat 5 t1(cenarion) es mas epic cuccokkal rendelkezo karimat cserelnem egy 55-60-as Warlockra, accountomon van meg egy 41-es ud warlock es egy 21-es hunter...
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
nallam latod az a helyzet hogy ismerem a lockot mert 41 es is van rajta de nekem allis 60 ra lenne szuksegem .......
es mindenki dontse el magaba hogy jo -e az acc csere vagy nem ... nekem 8
udv