World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem vagyok benne biztos, hogy van háttértörténete, de engem is érdekelne ha mégis.
elvégre a héten sikerült bezsebelni :-)
Sephi
Keszul most Alan Fanshine neve allat egy WOW tortenelmi konyv amibe minden benne lesz. Szeriten vard azt meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Van egy kard, amit Hakkar dob, "Zin'rokh, Destroyer of Worlds"
Nekem marhára tetszik a neve, és érdekelne a történeti háttere (reméljük van), meg általában az ilyen neves dolgoknak úgy érdekelne a sztorija (greatsword of the brotherhood), de nem találtam sehol a neten, meg a barátaim se tudtak segíteni (google, wowwiki)... Nincs valakinek valami ötlete, hogy van-e valahol olyan site ami ilyen háttérinfót szolgáltat?

zero the hero
19.99 euró x kb 270 = 5397,3 Ft (de ha nem szeródna ilyen frankó ütemesen a forint akkor olcsóbb lenne, és a gamecard sem drágult volna :/)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

5 ezer Ft körül, oda viszed ahova akarod, kivéve ha nagyon tele van.

QuippeR
ott van a hivatalos oldalon minden infó, 20 euró egyébként a díja.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Srácok, kb. mennyi lesz egy kari átköltöztetése kemény magyar valutában kifejezve? Arathorról el szeretném vinni egy másik PVE szerverre a karimat. Már csak az volna jó, ha lehetséges is volna valahogy a választott szerverre menni. De ezzel kapcsolatban is hallani annyi mindent. Pl. csak meghatározott szerverre lehet átmenni, meg minimum medium-nak kell lennie stb.

Count Adyn
Eleinte kényelmesebb 3-3 tankkal sztem😊 Az hogy focus vagy aoe addok szinetõl függöen. Casterek AoE, meleek meg focus. Bár sztem ez izlés dolga mar

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Halihó
Kutatnék egy kis közvéleményt, nem kell teljes leirás, csak elviekben. Nefa egyez fázis érdekelne, hogy csinálják ezt a rutinosabbak. Addig megvan hogy ketté oszlik a raid, két két tank veszi fel a rusnyaságokat, és innentõl kérdéses, fókusz DPS kell, vagy AOE mindkét oldalra? vagy esetleg mindkettõ? Itt vagyunk elakadva, Nefi nagynehezen leszállt a végére, de addigra nyakig voltunk a sárkányfajzatokba.
erre rájött magától is 😊
Pedig ócsó naón ócsó! csak száz folyint! ócsó naón ócsó

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

TVelvet
ez a tekarid te xar?😄
Botond
Kicsit meg is vetünk hanyag hozzáállásod miatt. :-P
Kriger
Ja ezt a botolást szerintem nem érdemes kockáztatni. Különben meg ez egy játék, nem munka. Legalábbis nekem, de én ugye nem vagyok kínai. 😊

USA-ban már van.
itt ha jól emléxem olyasmit irtak, hogy kell még 2-3 hét, amig elindul.
de még az 1.12 test server idõszak alatt ki lehet próbálni...

ja ez jó cucc.
csak éppen, ha valaki riportál, akkor volt acc, nincs acc.

Botond
Nincs epic láz. Loot vita max 3x volt eddig az is még kezdeti idõkben MCben,amikor friss volt az epixx történet. Az illetõk rövid úton lapátra is kerültek,azóta inkább az egyezzünk meg gyerekek szépen csendben verzió fut.
jah, elkapott sokakat már az inkv-ben is az epicláz, mi? 😊
majd kigyógyúlnak belõle 😊

Botond
1.12es patchtõl.<#wilting>
antgecc
Linkelt bg-k mikortól várhatók?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lazarus
Glider botot használt, kurvajó cucc 😄

(Kipróbáltam triallal)

http://72.32.17.114/default.aspx
Botond
Vaelnál 3. warrior már megúszta élve. Csúnya kockaguild leszünk mi is casual random nubzokból. :-(
tud vki olyan addont amivel meglehet változtatni a caracter skinjét?/pl gnombol ud-t/

Sound
The Hungering Cold, Kel'Drusza dobja, de azóta már, mind a modeljét mind a nevét megváltoztatták a statok maradtak. Hogy most melyik fegyver kapta meg ezt a modelt még nem tudom, de imo k. jól néz ki 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
és akkor a tier3 set néz ki szarul😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
hát ez meg milyen kard?

Sephi
Fujj ally!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sound

még jó hogy az item model cserék 1.11be is megy :>

Sziasztok!
Bloodscalp gold-ért cserélnék Arathor-os goldra!
1000+ goldról lenne szó 😊
Aki esetleg tud az irjon egy privit 😄

1-2 hét és minden realm rajta lesz

Davidus
magyarul rakás szar az egész😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
.n úgy tudom hogy csak oda lehet költözni ami rajta van a listán

V9ykn8_TZL0

Miért BS-en mi lenne?Én most szeretnék ellköltözni,de még nemtudom hova...
Ferro
Characters currently located on PvE realms are only eligible to move to other PvE realms.

Squasha
Remek! Az Arathoros allyk máris húzhatnak át BS-re, nagy szükség lenne rájuk!

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Kicsit kibõvítették azoknak a szervereknek a listáját, ahonnan el lehet költözni pénzért... Mostmár Arathor is benne van

Davidus
Diablo 2😛

V9ykn8_TZL0

MrStokes
😊
De melyik jatek az?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Sztem ugy ertette, hogy Blizzard nem fogja kockaztatni azt, hogy eddigi elegedett (ez viszonylagos dolog 😄 ) elofizetonek a bizalma megrenduljon egy kiegeszito tul korai kiadasaval. Blizzard a korabbi termekivel is arrol volt nevezetes, hogy ad a minosegre. Ok rajottek az nagy igazsagra, tartos hasznot csak minosegi termekkel lehet szerezni.
Rossz peldakent lasd Dark & Light, annak az kivallo.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
egyik blizzard játék se volt az. D2-ben hátrafelé futott a paladin😄

V9ykn8_TZL0

TVelvet
Nembirom... Mit nem lehet ezen felfogni, hogy utolsó 3 számot? Ennyire kevés IQ-val rendelkezõ ember nincsen... bár kitudja mai világba.
Lynx_TWL
war3 korántsem volt tökéletes mikor kijött

1.12 az utolsó ugynevezett "major" peccs expansion elött (linkelt bgk). ezután már peccsben nem jön se bg se insta expansion elött. érdekes lenne ha még fél+ évet kéne még várni expansionra

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#mf2>

Get a life!

Sound
"Valamelyik elõtt biztos lesz." nah ez 100% ^^ :>

Mighty
Már miért ne lenne karácsony elõtt? Valamelyik elõtt biztos lesz. <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

<#worship>

Get a life!

Sound
hülyeségeket beszéltek. Blizzard minõségre megy, addig ameddig nem olyan játékot látnak maguk elõtt amivel meg vannak elégedve, addig nem fogják kiadni. Melyik blizzard játék volt, határidõ elõtt kihoztak mert omg itt a karácsony, anyuci-apuci megveszi majd jól józsikának? Nem k. mind1 mikor adják ki? Ígyis úgyis az eladási liszták élén lesz. Nézd meg wow-ot, kis hülye MMORPG és ezen kategóriát 60%-ban uralja, miközbe 30 másik játék a fentmaradó 40%-on osztozkodik. Szóval szerintem BC akkor jön amikor elkészül, és ez nem feltétlenül karácsony elõtt lesz.

Ígértek closed betát annak a sok játékosnak aki testrealmeken rohadt 2 patchel ezelõtt, az biztos eltart majd pár hónapig.

faszom..<#falbav><#falbav><#falbav>8nem is enged többször mert mindig ezt irja ki...

Get a life!