World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 napig ne írd be újra, mert 3 napra letiltják. Egyébként szerintem a bankban nincs rendben valami (nincs elég pénz a számlán vagy nem engedik vmiért az átutalást) ha ennyiszer nem ment, õket kéne felhívni.

Mighty
Sokszor próbálkoztál. Most 24 órán át már ne is próbálkozz, különben 72 óráig is letilthatják az accodat. Holnap ilyenkor próbáld meg újra.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
beszoptad leginkább
holnap ugyanekkor újra próbálhatod

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
béta minek? már kész a játék

๏̯͡๏﴿

jaj valamit csináltam...You have reached the maximum number of attempts (3) to enter your card information. Please do not enter the information again for 24 hours, or the security feature will be activated and your card will be blocked for a period of up to 72 hours. If you have any questions, please contact our Billing Support team team via www.wow-europe.com/en/support/.

Get a life!

akkor egy háromjegyû számot keress.

MASTERCARD picket és FLeK0

Get a life!

Mighty
vagy

picket
3 vagy 4 jegyû szám.
Sajnos k&h-sra nem tudok mondani semmit, ha lenne itt valakinek, majd õ segít.

ಥ_ಥ

de milyen típusú? visa electron, visa, mastercard, maestro?

valaki azt monta igy tud tippelni mijen 4jegyû szám kell neki <#wilting>

Get a life!

k&h

Get a life!

Mighty
Bankkártyád akkor lehet, ha van folyószámlád. Folyószámlád akkor, ha van személyid. 14-18 között csak van neki szigje.

ez van a profilodban.. pontosan milyen kártyád van?

MrStokes
En jovo ilyenkorra saccolom 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

biztos minden stimmel kártya szám emg minden ....az életkort nem találtad el lol

Get a life!

Mighty
A kínai jómunkásember már összegyûjtötte és most tolja felénk:

Életkor: 14-18 között

biztos hogy neked van netes fizetésre alkalmas kártyád?

még mindig nem találoma 3-4 jegyû számot 😞

Get a life!

2006.október 2

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

nah akkor valami számokat tucc tippelni ?

Get a life!

úgyis megveszi 6 millió+ ember, mind1 mikor jön ki.

karácsonyra tuti ki lesz adva, azt nem lehet kihagyni.
majd a marketingesek elintézik, ne aggódjatok, hogy kijöjjön addigra <#idiota>

max. a 100 oldalas bugfixet, meg a maradék instákat, meg ami a kapkodás miatt kimarad, megkapod majd karácsony után pár héttel.

Davidus
szeptemberben el kell indítani a bétát ha novemberben jön

V9ykn8_TZL0

Shongi
Már rég eltolták a kieg megjelenését év vége felé

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Botond
1.12 rogue revamp és linkelt BGk. 1.13? Tesznek be még pve tartalmat? Kiegben mi lesz akkor? És mondjuk 1.12 kijön 2,5 hét múlva,utána nem lesz patch tavaszig? Májusra ígérték kieget alaphangon,ahhoz képest egy szeptember-október is elég nagy késés lenne.
Mighty
Karácsonyi dömpingre mindenképp ki kell adniuk, mert különben nem dõl be a sok pénz 😊

picket
A pénz nagy úr! Leültetnek még néhány kínai programozót, aztán majd olyan is lesz a kieg
<#email><#email><#email><#email><#email><#email>

&#3237;_&#3237;

ahhoz kb. októberre majdnem be kéne fejezniük, nem fogják annyira elsietni.

Botond
Karácsonyra kiadják. ^.^ Rogue retalent nagyon pikk pakk tesztszerveren volt,szal megy a kapkodás,hogy indulhasson a kaszagép,amit letudták minden class kötelezõ retalentjét. Sámán+médzs retalentet is letudták egy füst alatt. Nekem az az érzésem,hogy gyorsítanak,hogy mihamarabb jöhessen a kieg. Aztán lehet nem.
jövõre

zeki
Sziasztok mikor jelenik már meg a kiegészítõ tud valaki valami hírt?? "Burning Crusade" <#integet2>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Lynx_TWL
mennek már a serverek? eladó az accom van rajte egy 3 gombos rogue (félepix) meg egy 3 gombos hunter!!!!
csak komoly ajánlatok érdekelnek :>>>>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

lol?

Garyskillz
tudsz nekem tanácsot adni h lvl30on merre fejlödjek? alli oldalon?

Garyskillz
bazz télleg ez meg sem fordult a fejemben 😊

ha van us accod. Csinálj egy trialt fileplaneten és a köv tesztnél már jó lesz.

Garyskillz
megcsinálták sry*** 😄😄

Garyskillz
hát eu mindig levan maradva US-tól, nemtom mennyi idö után megcsináltam rendessen a woweurope portalt, mostmár nem félóra mire betölti az oldalt v az account managementet

Garyskillz
us szervikre is belehet lépni? 😮

megy minden test realm, EUban van ugyan 3000-es sor, de US serverekre simán be tudtam lépni most.

Garyskillz
bankkártyával nemsikerült nekem feltölteni, a blizzard be is nyelt 1havi dijat, ezért én maradtam a gamecardnál, de az is már 8500huf legjobb esetben

azt még irták hogy addig nem garantálják a folyamatos müködést szvl bármikor lelöhetik meg ilyenek ezért irták azt hogy péntektöl zavartalan a müködésük!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

és van elég pénz a számládon? picit többe kerül mint 3 hónapja.

Garyskillz
leállítva? én reggel jáccottam a tesztszerveren, meg most is lehetne csak telivannak és félóra mire bejutok

a teszt szerverek péntekig le vannak állitva szvl még egy napig nélkülöznöd kell

Srácok, láttam korábban hozzászólásokban, hogy tesztszervereken gaméznak néhányan. Én is letöltöttem a klienst, felpeccseltem amit kell, karaktert is másoltam, de amikor bejelentkezek a "public test" gombbal nincs egy szerver sem, amin lehetne játszani. Már másodszor járok így. Pedig az 1.10-es tesztszervernél minden zökkenõmentesen ment, de azóta.... Nem tudjátok mi lehet a baj? Mindent elolvastam a hivatalos oldalon mielõtt nekiláttam volna karaktert másolni a tesztszerverre. De se szerver se karakter.

Elõre is köszi

k&h

Get a life!

sohasenem! de ahogy látom ez a meleg az én humorérzékemnek sem tesz jót! reroll humorérzék

picket
Szó szerint az van daírva, hogy adj meg egy fizetési módot, és akkor aktív lesz. Így tudod "frozent levenni róla".
Ha megmondod melyik banknál vagy, akkor lesz egy tippünk, hogy melyik számot használd. De ne töltögesd ész nélkül, mert akkor a jó adatokkal sem fogadja el.
Amúgy meg jelentkezz az anoním wowosok klubjában <#idiota>

&#3237;_&#3237;