World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
engem nemerdekel a pvp része, csak azt nem tudom elkepzelni hogy hány support class lesz ezutan 1 raidben?

6 priest 4 pala 4 shaman.. druid? -minek? 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
de most a horda pala az hogy? ally shaman az még ok de HORDA PALA?😛

V9ykn8_TZL0

érdekes hogy eddig csak ally oldalról láttam sírást emiatt a változtatás miatt<#idiota>

TDC Geronimo
lál

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

leheto legszarabb valtozas amit ki tudtak talalni, teljesen megoli a ket faction egyediseget. 😞 remelem ezt meg atgondoljak, bar ha mar fix kek info akkor sajnos maradni fog 😞 uberfos

The Garrett
hat ez szar :/

druida mehet a kukába. kinek kell szar druida amikor ottlesz pala + shaman supportra? :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
"LOLOLO I NOES! LET TEH HOURD HAVE TEH PLYDAN AND TEH ALYIENCANCE HAVE TEH SHAMANAZ!!1"

😄D

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

QuippeR
looool

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

OMG d:
*hugs blizz*

nem szed le, nem kell semmit fizetni. csak egy felmérés, hogy mit szeretnél majd ha megveszed a játékot.

Pitbull90
Bocsássatok meg h megen zavarlak titeket.. de ha megcsinálom.. beállítom a kártyát amit adtatok címet elveszem onnan a kártyaszámot.. akkor is kéri, a pénzt és h mennyi idõre, azaz hány hónapra szeretném kérni...
Most ha nem igazi számot adok meg akkor h van ez a fizetés..?:S
Egyáltán iylenkor leveszi a pénzt v mi..?

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

a 10 napossal csinálhatsz egy új accountot. Mintha most látnád elõször a játékot. De ehhez kell egy kártyaszám. Amit megadsz. A 10 napos ingyenjátékhoz. De ebben az esetben teljesen érdektelen az, hogy te játszottál-e korábban, vagy sem. Kártyaszámnak megadhatsz igazit és, és azok közül is amit Flek0 megadott. Nem tudod beállítani, hogy mennyi idõre szeretnél játszani, mert ez egy 10 napos trial. 10 napig megy.

Pitbull90
És a 10 napost se tudm használni...??? mert én nem a régit akarom folytatni... hanem a 10 napost felhasználni

nem. vagy befizetsz egy havidíjat a régi accountra, vagy nem nézegeted.

Pitbull90
Néztem ezt az oldalt.. ezek a kártyaszámok mire jók..? ha itt beállítom h mennyi idõre akarok játszani akkor is menni fog..? v mih..:S bocsi de láma vok ehhez..:|

Pitbull90
Nekem meg van a játék eredetiben..😊) és játszottam is vele... kártyám is volt.. nemtom hány hónapig tartott.. de abbahagytam a vovozást... The Maelstrom v meik serveren voltam egy Orcal..😄
Na lényeg.. h csak bele szewretnék kicsit lesni..😄 és ezér nem akarok fizetni h tovább tudjam folytani.. csak 1-2 dolog érdekel... ami abban van az a szám.. azt fel tudom használni..??

http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/

hali, sajnos a próbaverzióhoz is kell bankkártyaszám mindenképp... ha kártyaszám kell, nézd meg a #76636-os hozzászólást.

Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)

TVelvet
tekerj bele😊
Pitbull90
Hy

Lenne egy oylan kérdésem, hogy nálam fent vagy a WoW és van egy 10 napos ingyen kártyám és hogyan tudnám használni....???? mert ha az Accuntot akarom megcsinálni ott a továbbiakban kéri a banszámlakódot stb.. és én csak 10 napra szeretném használni.. nem tudja valaki hol tudnám ezt beállítani...????

száni

TDC Geronimo
<#zavart2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
milyezahülyeség? ebbe semmiféle wow dance nincs😛

V9ykn8_TZL0

TVelvet
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

a wowwiki.com-on eleg sok hatterinfo van a jatek vilagarol. hasonloan erdekes cikkeket talalsz meg a blizzplanet.com-on is, szemelvenyekkel a warcraft ad&d konyvek leirasaibol.

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

Köszönöm szépen a segítségeket! 😊
Az emberi játékosok úgy néznek ki mint az karakterválasztón, és nem egy kis területen mászkálnak fel-alá, de ilyen ellenséggel nem nagyon fogsz 20-as szint alatt találkozni.
kezdõ zóna az ~5-ös szintig van, ott csak nagyon kevés mob támad meg. Aminek sárga a neve, az nem, ami piros az már igen. Az emberi társaid neve kék vagy zöld.

jah, látom, breaking news, read-only a hivatalos fórum

igen, csak a kezdõ zónában nem támadnak ha közelbe mész.
wow.hu-n fent le vannak írva az ajánlott szerverek.
Nincs értelme kivárni, ugyanoda kerülsz.

Valószínûleg b 😊

Még egy utolsó kérdés: mi számít kezdõ területnek? A mobok ott is levernek? Hogy tudom a mobot az emberi játékostól megkülönböztetni? (Három lett bocs 😊
nincs valakinek allis karaktere eu/burning blade-n? legankelhetné õket =)

Ezek a mobok lézengenek különbözõ szintûekként a közvetlen környéken?

Melyik PVE szerverre menjek, ahol magyarokkal is találkozhatok? Van valami névkonvenció?

Ha meghalok, és release spirit, akkor egy temetõbõl jövök. Ha kivárom az x percet amit kiír, akkor a városból jövök újra?

Abba is hagyom a kezdõ kérdéseket, csak hirtelen belevágtam és nem találtam leírást a wow.hu-n ezekrõl.
MrStokes
PvP es PvE szerver kozott az a kulonbseg nagy vonalakban, hogy PvP-n a kezdo teruletek kivetelevel minden ellenseges fakciohoz tartozo jatekos megtamadhat, mig PvE-n csak akkor lesz harc, ha te is akarod.

Nem teljesen ertem amit kozolni probaltal, ugyanis kezdo teruleten (ha nem te tamadsz eloszor) nem tudnak megtamadni az ellenkezo fakcio tagjai, teljesen mind1 hogy PvE vagy PvP szerver. Szoval akkor most a) vagy te tamadtad oket eloszor es ez miatt visszatamadhatnak bizonyos ideig, vagy b) osszekeverted a jatekos karaktereket a jatek lenyeivel, vagy c) megis PvP szerveren vagy es elhagytad a kezdo teruletek egyiket.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
"PVE szerveren nem arról szól a történet, hogy csak a hordások szednek szét?" - ellenkezõleg. Csak õk nem szedhetnek szét (meg persze a sajátjaid). Szerintem te a mobokra gondolsz (számítógép által vezérelt lények). Õket aztán nem hatja meg, hogy te csak körül akarsz nézni! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

pve-n a hordások nem ölnek, csak ha te kezdeményezel valamilyen módon (támadod õket saját területen vagy beírod hogy /pvp).

Shongi
Ez a kard nagyon hasonlít a Frostmournra, de nem hinném hogy beletennék még a játékba, mert ahhoz Arthas is kéne😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Sziasztok!

Kipróbáltam a 10 napos verziót. Indítottam egy ally karaktert egy normál szerveren, gondoltam körülszaladok, mi ez az egész, milyen a grafika, mit bír a gép meg a net, mik vannak, na értitek. Ahogy kitettem a lábam a kerítésen, egy feszt mindenki le akar ölni és ez persze sikerül is nekik. Csak azt nem vágom, hogy miért? PVE szerveren nem arról szól a történet, hogy csak a hordások szednek szét?
hm, megpróbáltam a hivatalos fórum general részére postolni egy topicot, de aszongya hogy restricted forum
argh

bloodscalp nexust(29) cserélnék arathoros nexusra!
aki tud kérlek irjon privit! 😄

Lynx_TWL
ha wowwikin nincs fent, akkor sehol

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
<#taps>

&#3237;_&#3237;

Mighty
Csak nem a Pap Józsi, a sarki zöldséges?
Múltkor kértem tõle egy almát, erre azt mondja:
- Kettõ lett, maradhat?

Hát nem geci? <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Apropo! Haza erek es kudok privibe egy linket egy pap-rol. Na az PAP geci nem mint mi a kispalyasok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

majd valamikor biztos meg fog jelenni magyarul is.
kérdés, hogy még akkoris a wow lesz-e a favorit mmorpg.

bár ha lesz esze csak 1 hazai könyvkiadónak is, akkor ráfekszenek a témára, amint megjelent az angol könyv, mert biztos érdekelne sokakat. köztük engem is, bár jobban örülnék, ha web-re lenne feltöltve a cucc és ott lenne olvasható valami honlap formájában...

Sephi
Ez egy fantasy konyv lesz 5 reszben es tudtommal egyenlore nem lesz kiadva magyarul. Majd elvalik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hamed
Ez magyarul is meg fog jelenni? Mert engem is érdekel a wow töri, nagyjából értem is a leírásokat, de angolul vhogy nem tudom élvezni az ilyen fantasy történeteket.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"