World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 priest 4 pala 4 shaman.. druid? -minek? 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
druida mehet a kukába. kinek kell szar druida amikor ottlesz pala + shaman supportra? :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
😄D
๏̯͡๏﴿
*hugs blizz*
Most ha nem igazi számot adok meg akkor h van ez a fizetés..?:S
Egyáltán iylenkor leveszi a pénzt v mi..?
Σοφια
Σοφια
Σοφια
Na lényeg.. h csak bele szewretnék kicsit lesni..😄 és ezér nem akarok fizetni h tovább tudjam folytani.. csak 1-2 dolog érdekel... ami abban van az a szám.. azt fel tudom használni..??
Σοφια
Ha megtetszik a játék, és megveszed, akkor viszont érdemes nem a 10 napos trialt meghosszabbítani, hanem a végleges kártyaszámmal (amirõl fizetni fogsz) csinálni egy új accountot... Ha gamecarddal akarsz fizetni, akkor nem érdekes a dolog... (a játék üzemeltetõje nem nézi jó szemmel a bankkártyacserét)
Lenne egy oylan kérdésem, hogy nálam fent vagy a WoW és van egy 10 napos ingyen kártyám és hogyan tudnám használni....???? mert ha az Accuntot akarom megcsinálni ott a továbbiakban kéri a banszámlakódot stb.. és én csak 10 napra szeretném használni.. nem tudja valaki hol tudnám ezt beállítani...????
Σοφια
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
kezdõ zóna az ~5-ös szintig van, ott csak nagyon kevés mob támad meg. Aminek sárga a neve, az nem, ami piros az már igen. Az emberi társaid neve kék vagy zöld.
wow.hu-n fent le vannak írva az ajánlott szerverek.
Nincs értelme kivárni, ugyanoda kerülsz.
Még egy utolsó kérdés: mi számít kezdõ területnek? A mobok ott is levernek? Hogy tudom a mobot az emberi játékostól megkülönböztetni? (Három lett bocs 😊
Melyik PVE szerverre menjek, ahol magyarokkal is találkozhatok? Van valami névkonvenció?
Ha meghalok, és release spirit, akkor egy temetõbõl jövök. Ha kivárom az x percet amit kiír, akkor a városból jövök újra?
Abba is hagyom a kezdõ kérdéseket, csak hirtelen belevágtam és nem találtam leírást a wow.hu-n ezekrõl.
Nem teljesen ertem amit kozolni probaltal, ugyanis kezdo teruleten (ha nem te tamadsz eloszor) nem tudnak megtamadni az ellenkezo fakcio tagjai, teljesen mind1 hogy PvE vagy PvP szerver. Szoval akkor most a) vagy te tamadtad oket eloszor es ez miatt visszatamadhatnak bizonyos ideig, vagy b) osszekeverted a jatekos karaktereket a jatek lenyeivel, vagy c) megis PvP szerveren vagy es elhagytad a kezdo teruletek egyiket.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Kipróbáltam a 10 napos verziót. Indítottam egy ally karaktert egy normál szerveren, gondoltam körülszaladok, mi ez az egész, milyen a grafika, mit bír a gép meg a net, mik vannak, na értitek. Ahogy kitettem a lábam a kerítésen, egy feszt mindenki le akar ölni és ez persze sikerül is nekik. Csak azt nem vágom, hogy miért? PVE szerveren nem arról szól a történet, hogy csak a hordások szednek szét?
argh
aki tud kérlek irjon privit! 😄
Múltkor kértem tõle egy almát, erre azt mondja:
- Kettõ lett, maradhat?
Hát nem geci? <#hehe>#hehe>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kérdés, hogy még akkoris a wow lesz-e a favorit mmorpg.
bár ha lesz esze csak 1 hazai könyvkiadónak is, akkor ráfekszenek a témára, amint megjelent az angol könyv, mert biztos érdekelne sokakat. köztük engem is, bár jobban örülnék, ha web-re lenne feltöltve a cucc és ott lenne olvasható valami honlap formájában...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"