World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60.000FT (olcsó mertmár a faszom televan h mindenki csak ígérget)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Get a life!
Vagy 3honapja letiltottam egy kis idöre az accomat mert nem volt idöm vel jáccogatni,na most ujanm van h nem fogadja ela 4jegyú szám kódot az istenért sem pedig régen is arróla kártyáról töltöttem.(Mastercard)
Get a life!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azért szép kép. jól mutatja a lootrendszer erõs hibáit 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bár mondjuk ez 1.12-tõl általánosabb lesz...kiváncsi leszek, akkor mi lesz majd a szitu BG-kben, fõleg AV-n (WSG+AB-n evidens, hogy premade fog nyerni, ott inkább az lesz az érdekes, mikor 2 premade találkozik majd össze...akiknek fingjuk sem lesz róla jódarabig, hogy a másik csapat is premade egy másik serverrõl)
na mi a szitu? most hogy nincs botond, devil, meg én sem, itt már semmi sem történik?
ejnye, kapjátok már össze magatokat vaze'! <#vigyor1>#vigyor1>
ha jobb ötlet nincs, akkor legalább azt kezdjétek el ide irkálni, hogy melyik guild éppen melyik aktuális ai script-et nyomta le, igaz a kutyát sem érdekli, de legalább lesz miért ide jönni <#zavart1>#zavart1><#vigyor1>#vigyor1>
vagy beszélgessünk arról, hogy miért jó a bloodscalp-on játszani, illetve /spit az összes mocsok kis gankerre, merazjó! <#idiota>#idiota>
ja igen, nyert mostanában BS-en az alli AV-t? Jaedenar egész jó ilyen szempontból, ott kb. 40-60%-ban nyer a két oldal (alli vs. horda), BS-rõl átszokhatna jópár arc oda, hogy megnézzék, hogy is kell AV-t megnyerni 1 óra alatt alliance oldalon (terep hax nélkül!) <#ravasz1>#ravasz1>
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2. cultistfarm (+prophet)
attol függ mennyire sürgös, ha nagyon és sok pénzed van akkor AHból is lehet textet venni. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egy privátot dobhatna
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
jó poén, de max. 1.12-ig él, utána már nincs több bubi+hearthstone <#zavart1>#zavart1>
- Kettõ
- ???
- Az egyik betámadja..., a másik pedig vár IF kocsmájában
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
esik közbe tonnanyi runecloth meg KP, amibõl mégtöbb textet tudsz venni. Napi 3k reput csinaltam így, amikor még érdekelt a Ch repu 😊
-pénz farmolás-textek vásárlása ahban vagy,
-textek farmolása
vagy esetleg egy harmadik variáció ?!
mindezek mellett állandó aq raid ottlét
anti hero
V9ykn8_TZL0
nem mennek a serverek?
tört verzióról mit tudtok?
eladó a 3 gombos accom
adjatok bankkártya számot okthxbye
dont gif hord plydans neithere aliyc shamyans
nem tanulok angolul
500gt cscerélnék 500gre
mikor jön a kieg?
ti ezért fizettek?
a gw jobb
ma megtámadott 8 paladin de én elvertem õket
xy ne spiteljél ubrs buff közbe
nerf warlocks
ehhez a játékhoz nem kell skill csak idõ
botond a fórumhuszár
gif more 5 man instances
gif free epix
aki magyarul beszél lfgn az retardált
aki leszólja a magyarokat az retardált
cry more nubs
<3
๏̯͡๏﴿
gondolom en😛
๏̯͡๏﴿