World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daath
Eladó egy lvl 60-as gnóm mágus a bloodscalpon. Full t2 meg mindenféle epixx. A karinál van 800 arany plusz mindenféle material kb 400 arany értékben. További információ a [email protected] e-mail címen illetve itt pm-ben. Az acc lejárt pár napja. Ha kell adok cd-ket is zsír hordás tokkal meg másfél kiló sertésszívet.

60.000FT (olcsó mertmár a faszom televan h mindenki csak ígérget)

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett

ejnye :o

több év wow pénz van rajta<#vigyor1><#eplus2>

Get a life!

van sok pénz a számlán?

Szisztok!

Vagy 3honapja letiltottam egy kis idöre az accomat mert nem volt idöm vel jáccogatni,na most ujanm van h nem fogadja ela 4jegyú szám kódot az istenért sem pedig régen is arróla kártyáról töltöttem.(Mastercard)

Get a life!

[HUN]Crassus
Mazsolázni VAlorban szoktam AR-el😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
akkor talán lesz egy kis esélyed :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
még egy Ashkandival elméletileg gazdagodom addigra😊

[HUN]Crassus
Állok elébe!😛

BEAST
elég lenne egy pala is , a többi spammelné a /spit-et =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
hát, 10v1 be lehet elvernének engem.. de nembiztos.
ilyen összeállítással kétlem 😊
azért szép kép. jól mutatja a lootrendszer erõs hibáit 😊

PiszkosFred
De legalább végre lesz majd lehetõség Crassus barátunk ellen játszani ;] Elõtte egyeztetve, az AV egy kis eldugott szegletében mehet a duel. Hátha sikerül ellesni pár fogást a mestertõl...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
szerintem ez a csapat fog nyerni WSG-n. 😊

Lynx_TWL
nub

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
szerintem jó blizzardosan elcseszik és majd napokon esetleg heteken át anyázzuk egymást és a blizzardot itt =D

ja a legjobb, hogy van olyan hétvége, hogy 3-4 AV fut egyszerre...na ez a nemgyenge 😊 teszt szerver óta nem tapasztaltam hasonlót, pláne nem bloodscalp-on...
bár mondjuk ez 1.12-tõl általánosabb lesz...kiváncsi leszek, akkor mi lesz majd a szitu BG-kben, fõleg AV-n (WSG+AB-n evidens, hogy premade fog nyerni, ott inkább az lesz az érdekes, mikor 2 premade találkozik majd össze...akiknek fingjuk sem lesz róla jódarabig, hogy a másik csapat is premade egy másik serverrõl)

BEAST
ööö...

nem pörög a fórum <#rolleyes>
na mi a szitu? most hogy nincs botond, devil, meg én sem, itt már semmi sem történik?
ejnye, kapjátok már össze magatokat vaze'! <#vigyor1>

ha jobb ötlet nincs, akkor legalább azt kezdjétek el ide irkálni, hogy melyik guild éppen melyik aktuális ai script-et nyomta le, igaz a kutyát sem érdekli, de legalább lesz miért ide jönni <#zavart1><#vigyor1>

vagy beszélgessünk arról, hogy miért jó a bloodscalp-on játszani, illetve /spit az összes mocsok kis gankerre, merazjó! <#idiota>
ja igen, nyert mostanában BS-en az alli AV-t? Jaedenar egész jó ilyen szempontból, ott kb. 40-60%-ban nyer a két oldal (alli vs. horda), BS-rõl átszokhatna jópár arc oda, hogy megnézzék, hogy is kell AV-t megnyerni 1 óra alatt alliance oldalon (terep hax nélkül!) <#ravasz1>

koszi 😄

anti hero

MrStokes
Nekem tetszik, gratula hozza!<#eljen><#taps>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

capaszabi
1. állandó AQ20
2. cultistfarm (+prophet)
attol függ mennyire sürgös, ha nagyon és sok pénzed van akkor AHból is lehet textet venni. 😄

GothiK Aesh
ez az én életmottóm én találtam ki 😊

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

MrStokes
Az nincs, de erdekelne honnan szarmazik az alairasodban szereplo (feltehetoleg?)idezet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Botichelli meg a Balcsirol is tolja? Ha jol emlekszem, az o karija Idol, nem? 😄

GothiK Aesh
valakinek nincs ismeröse akinek van eladó wow ja?
Egy privátot dobhatna

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

TVelvet
hát persze😄
<#vigyor>

jó poén, de max. 1.12-ig él, utána már nincs több bubi+hearthstone <#zavart1>

BEAST
hehe , jó lesz az háromnak is , miután kettõt elintézek a harmadik hátbaszúrhat a kocsmában <#mf2>

Mighty
Hány rugó kell egy Pala kinyírásához?
- Kettõ
- ???
- Az egyik betámadja..., a másik pedig vár IF kocsmájában

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Count Adyn
#81047 😄😄😄 betalált

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ügyesvagy..

The Garrett
SEGÍTSÉG!

JÓ,meg csináltam,kamuztam nekik 😊

SEGÍTSÉG!Leszedtem a WOW-nak a próbaidõs változatát,felraktam,új accot akarok csinálni,de valami fizetés is van itt!Hitel kártyát kell választanom,DE NEKEM NINSC kártyám!Mit csináljak???!!!

The Garrett
persze nagy elony ha tudod solozni a prophetet! 😄

The Garrett
farmolj textet valamelyik campen ahova jár a prophet a patrolja során ( célszerû északi vagy déli) és kapd el szépen.
esik közbe tonnanyi runecloth meg KP, amibõl mégtöbb textet tudsz venni. Napi 3k reput csinaltam így, amikor még érdekelt a Ch repu 😊

Ti milyen véleményen vagytok, hogyan érdemes vagy érdemesebb cena holdon repuzni?
-pénz farmolás-textek vásárlása ahban vagy,
-textek farmolása
vagy esetleg egy harmadik variáció ?!
mindezek mellett állandó aq raid ottlét

: WTS Nexus Crystal cheap!!!! /w me

anti hero

Egy patchel a kieg elõtt berakják az eventet, ami biztosan megcsinálható lesz a megjelenéséig.

Davidus
legalábbis 1/2 éve még azt mondták hogy valamit csinálni kell hogy megnyíljon😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
lvl70 kontent valószínû hogy csak ott lesz viszont örli lvl60+ kontetnek kell lenni a régi területeken is mert alapból nem lesz nyitva a dark portál

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
<3
nem mennek a serverek?
tört verzióról mit tudtok?
eladó a 3 gombos accom
adjatok bankkártya számot okthxbye
dont gif hord plydans neithere aliyc shamyans
nem tanulok angolul
500gt cscerélnék 500gre
mikor jön a kieg?
ti ezért fizettek?
a gw jobb
ma megtámadott 8 paladin de én elvertem õket
xy ne spiteljél ubrs buff közbe
nerf warlocks
ehhez a játékhoz nem kell skill csak idõ
botond a fórumhuszár
gif more 5 man instances
gif free epix
aki magyarul beszél lfgn az retardált
aki leszólja a magyarokat az retardált
cry more nubs
<3

nem nagyon lesz a regi teruleten level 70 content, max csak instancekon belul imo.pl caverns of time es karazhan. level 70 content az outlandson lesz.

gondolom en😛

Lynx_TWL
jól vigyázol, már szétosztottad 500gjét :###

Lynx_TWL
imo valamelyik fórunm huszár unatkozik azt regelt iylen néven😄

MrStokes
Az mar az o baja. ;-D

Hol lesz? Sehol nem lehet bemenni új instákba kieg nélkül. Aki nem veszi meg az marad a mostani endgame dolgoknál, max itt-ott levágja pár 70es.