World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
igen , de akkor most mindenki BE lesz és hordás ... na nee ... ha ez a wow jövõje akkor lehet én inkább kihagyom , a horda oldal amúgy sem jött be , de így hogy a legerõsebb faj valszeg ott lesz ... paladinként rengetegszer volt már hogy már csak egyetlen 1 ütésnyire voltam attól hogy legyõzzek valakit , de az utolsó pillanatban a gyorsabb spellek vagy a heal miatt végül én vesztettem , egy BE paladinnak nem csak 1 stunja lesz , meg ratyi repentance ami szart sem ér ... de tökéletes Holy paladin lesz (ha a class 100%-ig ez marad és nem valami speciális Blood Knight) ... silence és mana drain lol ... de tény hogy egy warrior charge után silence 2 sec elég neki hogy csapjon egy szépet a blinkelésre képtelen magere ... vagy rogue aki az elsõ cheap shot után silenceli a spell castert ... ezek ellen mi esélye lesz egy olyan castnak ami fõleg varázslásból él ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Chrystopher
Próbálta már vki. a Test Realm copy-t?
Letöltötm a cuccot a WoW könyvtárba. Letölti a patch-et. Felteszi és kivág mert nekem EU verzióm van az meg eu..

Help pls! <#help><#wilting>

+1 silence mindig jó, abból sosem elég -.-

"és ha megveszed mit csinálsz? reroll BE?"

simán...most õszintén, mennyi ideig tart felrántani 60-ra egy karit? még ha csak délutánonként nyomod, akkor is megvan max. 2-3 hét alatt...
2-3 hét alatt meg mi történik a wow világában? nem túl sok minden, szal' nem sokmindenrõl maradsz le...
kb. akkor leszel te 60-as, mikor a többiek olyan 65-67-esek, mivel 60 fölött már qrvasok xp kell majd 1-1 szinthez.
repu téma már más szitu, nos az ugrik...de a kieg ha meglesz, meg eléred a 70-et is (ahhoz aztán nagyon nem kell majd epix, meg bwl cucc), akkor meg úgyis az új insták fognak majd érdekelni, meg a lvl 70-es cuccok, az új instákhoz meg valószinûleg új repu is lesz, szal' túl sokat nem fox veszteni szvsz.

az meg alap, hogy aki tovább akar lépni, meg fogja venni a kieg-et, mert a mostani BWL+AQ40-es cuccaival kitörölheti majd 60-asként egy 70-es ellen, aki kék-zöld 70-es cuccokban úgy fogja szarrá verni, hogy köpni-nyelni nem tud.
+5 szinttel (pláne +10 szint) nagyobb mob/playa már vörös, tehát gyakorilatilag spelleknél resist, resist, resist, melee-ben meg alig sebzel majd bele.

szal' kiváncsi leszek, hogy mit fognak majd ebbõl kihozni a végén, mert a fenti szitunál is lenne asszem whine keményen. bár erre meg azt mondja majd a blizzard, hogy "és? nem kötelezõ megvenni a kieg-et", játszhatsz te tovább a 60-as content-tel is, járhatsz bwl-be, aq40-be, stb. továbbra is, csak éppen copni fogod majd a f***t keményen... aztán mikor pityuka átesik 1-2 ilyen élményen majd, akkor úgyis rohanni fog a legközelebbi teszkóba, hogy beszerezze a kieg-et, mert miazmár, hogy jancsika a 70-es kék-zöld karijával elveri az õ full t3 epix-legendary karakterét, megkülönbenisneedmorelegendaryepix...

sl locknak/shadowprísztnek felesleges még1 silence. viszont ahogy beast is mondta rugo/warri nak nagyon durva

BEAST
höh?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na akkor meg is lett a leginbább class/race kombo a wow-ban:

- soullink-es BE warlock + BE shadow priest

ez az AoE silence még brutálisabb lesz mint a WotF...igaz, csak 2 sec-re némít, de ez sokszor több, mint elég is...

QuippeR
miért? most sem mindenki herba/alchemy ud warlockkal játszik, vagy igen?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
és ha megveszed mit csinálsz? reroll BE?

QuippeR
alapból elég nagy hülyeség lenne nem megvenni a kieget és tovább játszani a játékkal. a content patchek vajon melyik területeket érintik majd? hát persze hogy outlandet, eléggé logikus.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"rugó??? L2Read..."

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá....

[ sírva fetreng a röhögéstõl ]

<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

tegnap azt is megemlítették hogy a bgk exp után 60-69 re lesznek beállítva, szal aki nem veszi meg az búcsút mondhat annak is 😄

BEAST
a CD különösebben nem számít ha jól veszem ki a Mana tap 10 percig aktív és 30 sec cooldown-nal 3x stackelhetõ ... a silence meg úgysem lesz több mint 1-2 perc ...

BEAST
lehet sírásnak venni , de akkor sem tetszik ez a mentalitás ... ha nem veszel kieget nem fejlõdhetsz , kb semmit sem csinálhatsz ... de ha megveszed se mész sokra mert az új fajokhoz képest a régi karakterek semmik , akkor most mindenki kezdjen új karaktert hogy a régi helyeken felfejlõdve , a régi instance-k gearjeit összeszedje ... majd ezek után esetleg talán mehetnek az új hejekre ... persze aki pve-re gondol esetlen nem zavarja hisz pve-re egyikfaj sem "olyan erõs" ... de pvpben a BE-t nem sok más faj veri meg, jah de, a jobb cuccok

mondjuk kérdés mennyi CD-n lesz

én csak azokra a dolgokra gondolok ami érinteni fog (belf pala reroll/alt 😊).
ps: rohadjon meg aki berakta ahba 70gért focust én meg véletlen megvettem ~

BEAST
nem csak a pala ... minden class durva lesz BE-ként ... képzelj el warriort vagy rogue-t aoe silence-szel ami rage-t vagy energy-t is ad , tökéletes mage-hunter ... vagy lock / mage ugyanígy ... ha az "öreg" fajokat nem tuningolják egy kicsit 1-2 hét expansion után és a horda 90%-a BE lesz , a Draenei annyira nem táp , de lesz allis sámán szép számmal

bloodelf lent, draenei:

Blessing of the Naaru
Activate to heal your target for 50 health over 15 seconds. 1.5 second cast time and 3 minute cooldown. Scales with level.
(Given value indicative of a level 1 character. Heals for about 1085 at level 70.)

Inspiring Presence
Increases chance to hit of all party members within 30 yards by 1%.

És mik lesznek a faji képességei a kettõ uj fajnak?

belf pala oda fog b*szni aoe silencel 😄D

Mana Tap
Activate to drain 50 mana from your target and charge yourself with arcane energy for 10 min. This effect stacks up to 3 times. 30 second cooldown. Scales with level.

Arcane Torrent
Activate to silence all enemies within 8 yards for 2 seconds. In addition, you gain 5 Rage / 20 Energy / 12 Mana for every charge of Mana Tap currently affecting you. Scales with level.
(Given values indicative of a level 1 character. At level 70, Arcane Torrent gives 161 Mana for each charge. Rage and Energy amounts do not scale with level.)

de ez még változhat.

The Garrett
vagymi spellbreak sry, 😛 korán van

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
a spellbind egy racialja lesz a bloodelfeknek 😊
a class kamu volt

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
"Spellblinder" mint class nem lesz ... maga a faj képes manát szívni meg "némítani" nem kell ehez speciális kaszt ...

fake

Iwant2Belive
Kicsit biztos tájékozatlan vagyok (sõt biztos) de mi lett a Spellblinder class-al végül?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

BEAST
még szerencse hogy a blood elfek nem lesznek túl tápok ...

PiszkosFred
Hát itt a vadkeleten is rugó ;] Meg persze rongy, guriga, ropi stb...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Friczy
Kérdezd meg a hverom, nála szokott lenni. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Igaz, csak vki már fél éve a sapijára vár : )

Egyébként hol találok AQ/s és MC/s térképet bossokkal & droopokkal ?

akkor nincs részrehajlás, teljesen random dobál, jól mûködik.

Mindnek megvan ez az egyetlen probléma -.-

Fenrir
Elég magas int-tel indulnak a BE-k, plusz hozzávesszük a faji képességeit, szerintem egy warlock vagy mage nagyon durva lenne.

Én ki is próbálom a lock-ot 😊

A halál csupán a kezdet...

nincs 2 warrior a raidben?

Azt ki találta ki, hogy onyxia két Helm of Wrathot dobjon ?! -.-

Fenrir
Kösz <#eljen>

wowwiki.com
Blood Elves can be the following classes:

Warrior
Mage
Warlock
Rogue
Priest
Paladin, Also refered to as Blood Knights

Draenei can be the following (currently planned) classes:

Warrior
Priest
Mage
Hunter
Paladin
Shaman

Fenrir
Hol van leírva az, hogy a draenei és a blood elf milyen kasztú lehet? A hivatalos oldalon a BC szekcióban nem találtam.

Fenrir
Az rongy, nem rugó 😄

Tyler Durden
60 Rugó, rudi = 60k HUF
szövegértelmezésed roxx..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Fenrir
Tényleg milyen rugó? Mágust írt Daath...

capaszabi
rugó??? L2Read...

Hát itthon ennyiért szerintem nem fog elmenni.
Egyébként melyik guildbõl távozol a BS en?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ez a sertésszív nagyon LOL

60 rugó??? <#fejvakaras>
lál, 20-at se adnék érte vaze' <#vigyor>

bár a sertésszívért lehet megérné <#idiota>

amúgy tényleg inkább E-bay-en próbálkozz, esélyesebb, mint itt...
meg mint tudjuk a magyar ember csóró...

o'rly? <#guluszem1><#mf2>

ebayen tobbert is elmenne imo.

te meg logsz nekem 3millaval eloszor azt add meg aztan kedvedre vasarolgathatsz itt is 😄

anti hero

Davidus
fizetek 1 milliót

V9ykn8_TZL0

BEAST
lol